Германски туристки убити при нападение в Хургада

Двете туристки, убити днес при нападение с нож в египетския курорт Хургада на Червено море, са германки, а не украинки.

Обратно в новината

Коментари - Германски туристки убити при нападение в Хургада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бяха дошли в България по нашето море най много да умрат от препиване.

Не ходете в Кургада. Пълно е с мирни мюсюлмани, само дето от време на време ги прихваща и колят белите.

Благодаря за предупреждението, макар и малко закъсняло.

Будали-няма да дойдат на нашето черноморие да се натряскат,а тръгнали там дето дръвче няма.

Явно е, че няма все още достатъчно информация ... но предтавянето на наличната е на много ниско ниво. "Източник от египетската полиция, че нападателят е намушкал с нож трима души от Сърбия, двама от Украйна и един от Полша, предаде Асошиейтед прес. " ... и как, така са починали две германки???

Та си не седите дома, юрнали пари да харчат по чуждите курорти, комплексари с комплексари!

Хургада е 90% руски кур орт, надписите по улицата са на руски, рушняците купувст апартаменти и къщи, градчето гъмжи от руски проститутки и гламави мужици, а плажовете са тъпи

Прав е колегата за надписите, приятно чувство да гледаш надписите на Кирилица, уважават ги руснаците там, а някакъв го изнасилили само защото бил американо и плещел на английски, а след това го набили и му взели всичките кредитни карти, след тоя случай казват, че хамериканците масово записвали курсове по руски език, за да могат да се разхождат по света , без да ги псуват и трепат

Pesh0

египетския курорт Хургада на Червено море Чета и не вярвам на ушите си

добра вест за нашите хотелиери по черно море.

А мюфтията орева, че две пикли му обидили кърпата.

Две нацистки по-малко.Жалко за сърбите..

А в link пише че били украинки Даже заподозряха че Путин лично ги е убил щото не почиват в Крим

е класИ над всички бг курорти и много добро място за кайт , яхтинг, дайвинг и какво ли още не. Атентати стават и са ставали и в България. Или забравихте какво беше студеното досие вчера тук в дира? А атентата с израелските туристи? Никой не знае кога ,къде какво го чака. Там съм сигурен, че ще повишат мерките сериозно ,за тук не съм толкова сигурен.

Я виж, колко туристи има убити в България за последните 30 години и виж, колко има в Египет. Само руските миналата година бяха 250 души.

кайт , яхтинг, дайвинг и какво ли още не ги има и в БГ. Ти в кой век живееш ??

Написал съм го.. говоря за добро място с добро условия. Кое е доброто място за кайт в БГ?

Записах се за екскурзия до Египет през октомври,да видя уж пирамидите,а че сега като чета,малко взех да се отказвам,ама ще ми изгори капарото от 100 евро!

на пирамидите ги карат под конвой по няколко автобуса туристи на куп. А когато там уж е размирно няма много туристи и минаваш бързо през всички забележителности, иначе денят ти отива само в чакане. И за корабче за круиз по Нил може да имаш избор, като не е голяма навалица.

Отивай бе... там преди години с калашници разстреляха 50-60 швейцарци! Ако те разстрелят на пирамидите директно получаваш вечен живот на ония свят без балсамиране.

По-интересното е, че спокойно може да умреш от сърдечен удар. Навън +50 градуса и нагоре, а те стоварват от автобус с надут климатик на +18.

За да не ви колят по плажовете, ходете с бурки/хиджаб!

Да ходиш на почивка в Арабския свят (изключвам Дубай) е доста рисковано и опасно начинание. Не вижда как може да се разтовариш, когато трябва да си постоянно нащрек.

аз да питам ако пострадам в атентат в Бг- ако някой ме взриви ,а не съм осигурен ще ме лекуват ли безплатно в болницата или ще ме оставят да умра щото нямам осигуровки? щото тия атентатори ако ги ранят ги лекуват безплатно,де,затуй питам да знам

не се плаши! ако те взривят, лично ще дойда, и молекула по молекула ще те събирам и сглобя!

доплувал дотам от обществен плаж в Хургада, намираща се на около 400 км южно от Кайро ??

С надуваем дюшек- ем си лежим, ем си плавам

ей кви неща ставали по света, пък укрите сега да го разберат.

Никакви БГ документи на негри и мюсюлмани да не им се дават. ЦСКА иска да дава БГ гражданство на Каранга. Отворите ли вратата спиране няма. Негрите са изостанала в умствено развитие раса! 113гр. по-малко мозък имат от белите. От 90 хил. училища в Америка в нито едно не са на едно ниво с белите! Навсякъде където негрите стъпят циганията следва, престъпност, грабежи, убийства, изнасилвания.

Защо се занимавате с украинските проститутки? Защо не се заннавате с ОГРОМНАТА цигянскка престъпност у нас?! Или защо не дискутирате предложението на лъже патриота Валери татарина от ДС,който предлага да извади око на едноок,като премахне паричките на работниците с мотив, ,а ще ви опъна,а пък то ще ви хареса"Айде да оправим нашъа градинка,да не се вяйкаме за комшиите!

Може да се окаже истина, че протекционезма над циганите е вследствие на външен натиск от "Великите сили". А, асоциирането на руски и украински жени с проститутки е недопустима и неаргументирана - все едно само те са предимно склонни към такава дейност.

Новината е за Атентат в Египет,а не за циганите в България които подбутвани от БСП-то и медиите им както и промосковските тролове като тебе се опитват да генерират омраза и нетърпимост която да насочат против правителството за да продължи руското робство над България!

Пичалка кацапско чмо - "украинските курви" са германки!

Новината така е написана, че в първия момент помислих, че оня е доплувал от 400км.

Тези турист могат ли да ми кажат чий гуй дирят в Египет ?

Абе важното е европейците да са толерантни към мюслитата че тва е религията на мира, а те да колят и изнасилват християните на воля!

Очакваме насочване на ласт минит записванията към нас и достигане на нови висини в българския туризъм.

На ония там охраната на хотела им е с АК-47.

ТАМ НЕ ТРЯБВА да се ходи, дори и без пари да ти предлагат почивката!!!

С провинциалното си мислене ти,вероятно не си мръдвал по-далеч от окръжния си град..Нападението с нож може да ти се случи и в Ню Йорк и в Лондон,а курорта Хургада е прекрасен ,както и хората там.Жалко,че подобни събития съсипва прехраната на хиляди.

Толерантност му е майката.Тя ще спаси света. Дано ви затрие по-рано, гадове изродени толерасти!

вече са у заслужена почивка.

Мисюлманите са смного смели срещу жени и деца....

Хургада беше прекрасен курорт преди 8 години.

има вероятност това да е конфликт с бяла туриска- нещо като ревност

Или просто човека мрази цялата рашистанска паплач - бивша и настояща.

Каква порода идиот трябва да си, за да летуваш в ислямска страна?!

Има и много български и..и хвалещи се във фейсбук, колко хубаво било на Малдивите. Едва ли знаят каква е религията там. За Дубай да не говорим.

Нападателят от Донецк ли е?

прав си ама нямат много избор. или там или при келеши като теб в бгто което си чиста отврат, като им взеха крим

Всички им говорят, че най- безопасното място за почивка е България и Гърция !

Руснаците са виновни.

Няма ли полиция да затвори този боклук, оскверняващ българското знаме?

Не разбирам, как нормален човек ше тръгне на почивка в Африка 2017г. Сега даже африканците бягат с милиони от там. Всички африкански страни са диво пренаселени, което неизбежно поражда всевъзможни конфликти за "място под слънцето".

Не е съвсем така. Има и много спокойни местенца - Занзибар, Сейшелите (там се перат десетки милиарди годишно), Капо Верди (с преобладаващо мулатско население). Като цяло престъпността в Африка е в пъти по-малка от тази в Латинска Америка и даже в Русия и в някои части на САЩ (населени с черно или латино-американско население). Но в момента Египет, Тунис, даже Мароко просто не трябва да се посещават...

Аз подозирам че в ИД (например), изобщо няма престъпност. Това не значи че е добра идея да идеш на почивка там. А, около Африка има островчета дет не е зле, просто защото са изолирани.

а бе таня, а бе тодорова, а ми щом агенция дпа ти е съобщила, че всички нападнати са жени от ..., защо тъй упорито пишеш туристи, а не туристки??

а ти си па много убафффф

а крокодила дали е по дълъг, или е по зелен?

и какво значение има бе дъртак

Путин ще да ги е пратил..

я виж путин чий го дърви зад тебе

Привиждането на Путин е страничен ефект от препаратите които ги раздават в сектата на Инджев.

да не те е онождал,че ти се привижда навсякъде?

интересно къде е държал ножа като е плувал,да не би отзад да му е бил?

Колан.