ИД: Ще докажем, че ние взривихме руския самолет

"Ислямска държава" ще докаже "когато си поиска", че е унищожила руския самолет.

Обратно в новината

Коментари - ИД: Ще докажем, че ние взривихме руския самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин не може да опази руснаците от резаците...само ми че чудно защо се крие като пръдня в гащи ,а не сипе заплахи както му е обичай...

Путиновите чеченци от ИД си отмъщават на Путин за руската агресия в Чечня!Защо руската намеса в Сирия да не е повод за атентатите им и се премълчава като хипотеза?А колко подобни атентати имаше и в Русия?Не случайно ударът е към Петербург от където е Путин!Намекът е очевиден,но заобикалян от руските служби!Нима са късогледи или некадърни!?

Никой не ги пита, те се натискат да се обясняват!Което определя ситуацията като тъпа по арабски! Ако си свалил един самолет, какво пречи да го заявиш открито, а не така витиевато? "Ние го свалихме, ама няма да кажем как! На, на пък!"

Защо ИД въобще имат думата и то чак в нашите медии нон-стоп?По същият начин по който имат и тойоти и "умерено опозиционно" оръжие.

В Туитър?! Мен ме изгониха от англоговоряща фейсгрупа - защото постнах клип, как негър преби съученичка в ЕС без никаква причина. Туитър , You tube и другите социални мрежи обаче нямат никакви проблеми с акаунти на терористи. Мистика или малагистика?

Путин ще ви изпържи всичките, жалки безомозъчни човечета

Религията на тия, разрешава ли да лъжат? Ако излъжат, ще отидат ли в рая?

просто е смешно тези гащници да разиграват селя свят

Това е работа на хамериканците,създателите на ИД. За това ИД лъжат , че те са свалили самолета.

Великобритания сприра полети до Sharm el Shaik.

СТИГА ПОДИГРОВКИ! СМЕНЕТЕ ПАК ЧИСЛОТО...

Не бива и да се забравя, че ИДИЛ е троянския кон на ционоуахабистки интереси за разрушение на Средния Изток. Хранен, въоръжаван, язден от наемници на заплати и 24/7 медийно покритие. Според наблюдатели видеото на ИДИЛ изключва изцяло версията за стрелба отдолу и остава варианта с бомба поставена в самолета, с цел в гнева си Путин да направи фатална грешка. Но той няма да е Путин тогава...

Не знам какво щели да доказват, ама имам странното усещане, че без значение къде се намират по земното кълбо, тия ИДИЛоти се абонират за руски ху* и пращане по особено болезнен начин при 72 "девици" с надървени "рогове" с кожена облицовка. Тия още не са разбрали, че не си имат работа с американци. Фатална грешка.

Ауу колко героично

Tези, дърпат Mечката за опашката, ама не знаят какво дърво ще гризат! ;)

какво са за путин 200 души руснаци (25 деца)?

Напомням, че четирибуквието на Ассад е сакрална ценност за руския народ според Путин и не е от значение броя на падналите със самолети руснаци. Ценно е четирибуквието на Ассад.

Путин пак си счупи зъб с лъжица, която се оказа голяма за неговата уста. Сирия не е лъжица за устата на Путин.

Бързо се забрави Афганистан. Късата памет направи възможна Сирия, но там плодът ще бъде афганистански за руснаците.

и в афганистан и в сирия русия просто се опитва да се противопостави на американската намеса инсталирайки религиозна диктатура...

Виетнам още по-бързо се забрави, само че Близкия изток е южна граница на Русия.

В Афганистан руснаците дадоха 15 000 жертви а българските са 73. Чети Ген. Лебед и Игор Бунич

За всеки руснак по двеста отсечени брадати глави ще има.

Единствената възможност е да са подметнали нещо в багажа. Ако са имали тая наглост обаче тия 100 руски експерти ще станат 10 000 и на Синайския п-в и кьорав бедуин няма да остане. Сисито е наше момче, доста кораво.

Броени дни преди атентата на самолета, Пиотковски заяви, че путин ще излезе от Сирия най-малко с разбит нос. Е, носът му вече е разбит, а той намеква за спиране на бомбардировките, въпреки, че ги обвързва с офанзивата на наемниците - терористи на Ассад.

Малоумника Размазан, пак не е разбрал: Ще излезем, когато свърши правителствената офанзива, а тя ще свърши, когато победи! Абе какви сте вие бе? В спомагателни училища ли учите?

Че защо да излиза??? Тренировка на руската военна машина в реални бойни условия.Едно е да тренираш на полигон друго е да взривяващ брадати джагали.

ИД може и да са най-големите изроди, но досега не съм ги засичал в лъжа за разлика от Кремляните, които на това се крепят. То и религията им не позволява да се лъже.

Ти жив арабин виждал ли си, та твърдиш, че религията им не позволявала да лъжат. Смях се с глас, честно!

Абе айде да му кажем, че пък на нас религията не ни позволява да оправим сестра му, щом се вързва, че на арабите религията не била им позволявала да лъжат и на това ще се върже. :)))

Напротив, религията им напълно ги оправдава когато трябва да се излъже и заблуди неверник. Затова и никога не може да им се има вяра.

Да, те изповядват, че няма такова деяние, което да е грях, ако е извършено спрямо неверник.

ислямистите май им липсва инфо. Руски военен кораб залавя сомалийските пирати, и съгласно световното право ги освобождава в лодка без вода, храна и.....гребла! След този случай, повече руски кораб не е нападнат!

Не е теракт!Не е работа на ИДил- иска им се много!!Не е пилотска грешка!Просто Еърбсблъсъците са негодни и с много дефекти сбириток от части правени от много компании които сега трябва да плащат!Тези самолети са скъпи и опасни!Накрая някой ще плати или ще го покрият ако плати колкото трябва!

Изтрито от Дир: "стига мърси езика ни с русизми" примери: теракт, сбириток, колхоз, ВОСР и много други.

Бой и камък върху камък да не остане от тези нечовекоподобни. ИДИЛ е гавра със съвременното човечество. Искат да ни върнат векове назад.

Нервят Путин и путнинидите. Но няма как да бомбиш в Близкия изток и да се разхождаш там безгрижно. Редно е да имат предвид, все едно там е Чечения и да предупредят туристите, че са цел за терористи.

Ми няма... американците като правят мизерии, тяхното министерство предупреждава американците да не ходят! На руското министерство за пушечно месо не му пука!

Квото и да си говорите, фактът е, че АллахАкбараджиите се бият с руско и китайско оръжие и взривове - Съветски дизайн!

Изключая японските Тойоти (ама те не са оръжие), защото никой дори най-пропадналият джихадист не ще да стане за смях, возейки се на смешно возило наречено УАЗ-ГАЗ-ЗИЛ!

И изключая хъмвитата, TOW-2 и още някои играчки, подарени им от приятели.

Руско оръжие произведено в АРСЕНАЛ

Американските чиновници-финансисти откриха в Афганистан газстанция на стойност 43 млн. долара, съобщи Reuters. Съгласно отчет на Джон Сопко, специалният генерален инспектор по въпросите за реконструкцията на Афганистан, това е сумата, изразходвана за строителството на станцията за зареждане с газ в град Шибарган. Тя е била построена под патронажа на американското военно ведомство и е трябвало да демонстрира на афганистанските шофьори преимуществата на този вид гориво. Газстанцията била открита през 2012 г., обаче през март 2015 года е закрита по неизвестни причини.

Вий докажете,че сте свалили самолета,пък тогава вижте каква манивела ще ядете!

свалили на баба им хвърчилото. то е ясно, че терористите много ги боли от руските удари, та руснак и да пръдне, те ще кажат че са били.

тези са наистина терористи-сатанисти от световен мащаб и си го търсят като мазохисти-психопати , скоро ще се изсипе върху главите им небесния огън от руските катюши и ще изпепели отведнъш-завинаги тези шейтанови изверги

ама и Дир как са скрили новината. Трябва да я търсиш, за да я намериш. Не е на първа линия, сякаш тероризма не интересува никого

Оня ден и Щерев се хвалеше че са го свалили с беГЕЙеца :))) А списание Форбс за трети път класира Путин на първо место в класацията си !

ДЖИХАДИСТИТЕ СА ГОВОРЕЛИ С РУСКИ АКЦЕНТ.КАКВО ЗНАЧИ ТОВА.

Чечня 3 значи

руснаците, вместо да се крият главата в пясъка, да признаят истината, че са обект на терористично нападение. Истината ще помогне да се спасят нови жертви.

Ама не е редно преди да са излезли резултатите от разследването. Иначе става като Тони Абът и Псаки - "от фейсбук съобщиха, че..."

голямо шубе в Русия да признаят, че са атакувани. явно, не са предвидили последиците, които са толкова очевадни. Афганистан, 11 септември, ... това не е Молдова, Грузия или Украйна

хайде, като подхвана темата за 11/09, да те попитам- от какво падна третата кула. За първите две- ясно. а третата? и знаеш ли нещо още по-интересно- до сега съм питал много хора, никой не знае че падалите кули са 3 а не 2. Наскоро гледаха предавае за 11/09 по дисковери- обясняваха там разни експерти, кое било причината за падането на кулите-близнаци. И в целият филм никой не спомена за третата кула! Интересно, не мислиш ли?

Абе на 2 бутилки водка и ти няма да знаеш, къде си! Кво остава за руснаците дето до обяд са на три!

Ще има още... Виновник е кремълското джудже!

За кое е виновник? За разпространението на радикален ислям? За създаването на територии управлявани от изроди? За това, че нямаш елементарни логични свойства под тепето?

Като в детската градина баси.. И като си помислиш, че хора умират заради това... Какво става с тоя свят...

Нищо му няма на света, а хората не са с по-висок приоритет от хлебарките или плъховете... всичкото е храна за бактериите!

А Русия ще ви докаже, че сте направили ГОЛЯМА ГРЕШКА!

ИД май наистина искат да ядосат Путин и да бъдат изтрепани до последния човек . Рамзан Кадиров само чака Путин да му даде зелена светлина и от ИД няма да остане нищо .

Детска градина - Калина!

абе идилистанци! вие няма нужда нищо да казвате. ози, щерев, бегееца, орс, зъл дух, хан токту и друзги знайни и незнайни защитници на евро-атлантическите ценности и приятели на вашата 'умерена опозиция' ще го направят вместо вас. Те всичко знаят- докладва им се директо от агенция абдулрахман от Ковънтри

Я не ми споменавай Свещеното име, Червен цървул!

И как в същност Ви е името? Зъл дух - Червен цървул? Да?...

Сигурно е така Ислямска държава е, с малко помощ от ЦРУ.

Не е проблем ,ако е имало един гащник на работа в бригадата обслужваща багажа,да се прибави една чанта със "Семтекс". Каквото и да е летището в Шарм ел Шейх в един момент електрокара с багажа е в ръцете само на облужвашия го персонал.

Ще почнат да бомбандират и там руснаците. Само да получат разрешение от Египет.

Гледах маршрута на самолета - над синайският полуостров малко преди границата с израел се отклони наляво към Средиземно море и Газа- защо не лети над израел-пряка линия! А височината 9хил.м. както казват експертите, не може да се отстреля с конвенционални ракети и снаряди т.е. трябва модерно оръжие- откъде!? нима т.н. ИД са и "подарили" техниката. Не твърдя ,че израелските ВВС са го свалили, но кой друг,може е хамериканците като провокация,имат много бази в региона и самолетоносачи в Средморе и персийският залив.

Не си газаец, а си гъзеец с посока на изгряващото слънце.

еи големи спецове сте всичките относно какво може и какво неможе ... 9000 метра ся било високо :) 1960-та когато американски у2 е бил свален от руско пво на 22км сигорно им е било високо ся 55 години по-късно и малко по-ниско, трябва "модерно оръжие"

Човекът е прав. Две години гледаме как коалицията размазва ИД и техните булдозери, пикапи, мотоциклети и мотопеди. Не показаха нито една унищожена зенитна система. Та си мисли, че с картечница и АК47 трудно се сваля самолет от 9000 метра.

Това е междунарадна политика на изнудване и блъфове. И ако някой е мислил, че ще мине баз жертви от цивилни значи не мисли трезво. Само се моля да са по-малко.

това е цвета на исляма. истински ислямисти :))). приличат на хора но не са.

При положение че самолета НЕ Е бил руски, че сам да си падне, е много вероятно, наистина чалмите да са го свалили.

да не ти казвам че Боинг не е руска фирма а всички паднали и загубени самолети напоследък са от тази фирма. ама айде да не ти развалям настроението...

Пленници да не се вземат!

Как ИД имат туитър акаунт? Кои са им приятелите там? Кой публикува от къде и защо не е проследен и ликвидиран? Въобще що за тъпотии?!?!?

Не задавай неудобни въпроси, моля! Сега да не питаш и защо падна сграда 7!

да, и може ли самолетно гориво да разтопи стоманени греди.

А ток откъде? Патрони откъде? Как изобщо са живи - па и нагли ?