Египетски съд забрани ”Мюсюлмански братя”

Египетски съд забрани дейността на "Мюсюлмански братя" на територията на Египет и нареди имуществото на движението да бъде конфискувано, съобщиха световните информационни агенции.

Обратно в новината

Коментари - Египетски съд забрани ”Мюсюлмански братя” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези от снимката приличат на митингуващите в подкрепа на бсп/дпс.

Останало им е нещо от цивилизацията на фараоните в главите. Браво!

Активно преселване при "отличниците демократи"в БГ.Тук армията е един автобус хора.Разузнаването следи 300 партии а националната безопасност се определя от броя на "дюнерите"!

Е така се прави! Браво, резачка за средновековните джихадисти!

Ето на това му се вика ДЕМОКРАЦИЯ или КАСТРАЦИЯ на неудобните ,демократично избрани на съд ,по затворите а и сега отнемане на имуществата ,браво браво няма какво да се говори по темата ,на този свят няма никаква демокрация ами само власт и пари. Демокрация=ЗАКОН НА ДЖУНГЛАТА ПО-СИЛНИЯТ ИЗЯЖДА ПО СЛАБИЯ.

АДМИРАЦИИ към ЕГИПЕТСКИЯ СЪД!

Смело решение е това-открита война със зомбираните от религията си.

Pesh0

Да идват в българия . мюсюлманските братя . Бсп и ДПС ще ги посрещнат добре.

Когато имаш "инфекция",която може да доведе до "гангрена", трябва да "режеш от корен".

Кога у нас ще забранят БСП и ДПС братята?

Явно че затова ще разчитаме на Египетските власти.

Тия на снимката са фенове на Ман Ютд.Искат сър Алекс да се върне.

По ми приличат на фенове на СърГей!

Браво,браво!

Това се нарича управници. Трудно, с жертви, с война практически, цялата страна и всички институции, а и обществото най-вече, надвиха над тези платени слуги на чужди интереси и сега абсолютно логично ги поставят извън закона. Така трябва да се случи и у нас, първо с ДПС, после и с бившата БКП и всичките й издънки, както и с един куп други паразитни организации, фондации, комитети и т.н.

Хайде и унас така с наследницата на терористичната БКП - така наречените позитановски братя :)

Абе те накрая ще си върнат и Мубарак на власт, ма най-вероятно ще е много късно.....Няма начин да не сте виждали физиономията на най-прочутия съвременен египтолог Захи Хауас...Та си мисля какво ли му е на човека сега, като гледа тия талибански орди......

Браво на властите в Египет. Кратка ретроспекция : Албания изхвърли чез , Гърция забрани биг брадър и производните му , Швейцария би шута на макдоналдс и други усарки вегири за джънк фуд / боклуци / . Отново Гърция построй 30 километрова стена по границата с турция.Франция отне концесията на собствената си фирма веолин , която в момента стопанисва Софийска вода . Примерите са стотици. Въпросът е защо всички тези откровено криминални организации и мега просташки форми , вредящи на всяко общество , са топло посрещани от всяко правителство в България през последните десетилетия. Отговорът се крие във факта , че Българите са едва 15% в изпълнителната власт. Ето това трябва да се промени.Незабавно.Със здраве : )

Не ям в Макдоналдс защото не продават храна. Това, което продават е вкусно(за мен), но не е храна. Все пак на швейцарският им сайт пише че имат 7600 служители и 150 ресторанта. Сега трябва ли да проверявам всичко, което си написал??

През 2005г. Швейцария забранява внесени от уса гмо храни , предимно царевица , пилешко и палмово масло. Продукти масово изпозвани в мака и кентъки. Доказано вредни за здравето продукти.На тяхно място се използват местни или произведени в ЕС продукти. Редуцира се броят на фастфуд веригите , които нямат право да развиват дейност близо до учебни и лечебни заведения.

Нашто национално е по-зле от американското, пък дзяваме по инерция.Българинът е израснал със задължителните мазни баниците - по- джънк фуудс са от всеки хамбургер. В бургерите поне има някво месо и някакъв зеленчук и кетчуп, в баницата - само тесто , изпозвано олио и някакъв останал за изхвърляне "млечен продукт". Кво да ги забраним ли ? Или не ни прави впечатление ,че сме израсли с боклуци, само защото сме свикнали с тях.

Няма нищо по-вкусно от баниците на баба ми : ))) Какво олио , какви догове , хамбургери и други отпадъци. Явно нямаш баба или по-вероятно не си Българин : )))

Какво да кажем тогава за партии, които ги избива на кланов и мафиотски принцип на съществуване? Те най-често със зъби и нокти се стремят към власт заради имунитета освен заради държавни субсидии.

Това е тежък удар срещу Турция и Катар. Мюсюлмански братя са тяхната ос. А от конфискуваното имущество и авоари на Мюсюлмански братя, Египет ще върне още 2 млрд дълг към Катар. И така, парите пак ще се върнат в Катар :))).

Ето още едни репресирани .Направо са готови да им дадем убежище и да ги посрещнем на границата с баклава и локум и разбира се агенцията по вероизповеданията да им връчи позлатен ферман с регистрация а после нека развиват полезното си дело в смесените райони и да им разрешим да носят оръжие за да не се нарушават техните вековни традиции.

А така, БРАВО! Сега трябва и български съд да забрани ДПС!

Така така...и кат са събудиш...: Пстите му турци, пеят ня Гюбрето , а Бесепари, станали милицьонери??