Лидерът на ”Мюсюлмански братя” в Египет бе арестуван

Египетските сили за сигурност арестуваха върховния лидер на ислямистката организация "Мюсюлмански братя" Мохамед Бадия. Той е с наложена мярка задържане под стража за срок от 15 дни за "подстрекаване към убийства на протестиращи".

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на ”Мюсюлмански братя” в Египет бе арестуван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Koga i pri nas...??? Ili 4akame tova ...!!! Хакан Фидан, ръководителят на турското разузнаване (MIT), е уведомил преди пет седмици премиера Реджеп Тайип Ердоган, че контрабандна пратка с бойното отровно вещество зарин е влязла в страната от Либия и е продължила към България.

Кеф! Още една гад по-малко. Само се чудя на лицемерието на Обама? Като става въпрос за терористи и ислямисти в САЩ забравят за всякакви "човешки права" а в случаите, когато става въпрос за другаде изведнъж се сещат... т.е. когато им изнася са демократи, когато не ... "филмът" сме го гледали...

Съвсем наблизо бе заловен един от Приятелите на Сирия, от тия дето БГ външ министър им направи сборище в Правец. Неговите хора демоккратизираха сирийците като ги разстрелват в положение на колене като преди това им четат лекция за правата вяра. А още преди това ги изнасилват по избор. .. Сега Сирийската армия разстрелва "ПРИЯТЕЛИТЕ НА С" с 125 мм гладкостволен оск/фуг на дистанция 8-10 метра.

Няма да го бавят я! след като получиха кинти от Саудитска арабия вместо да направят демократично общество, те съсипаха светската държава. Те не са мюсулмански братя, а пладнешки разбойници, които използват религията за лично облагодетелствуване и мамят милиони хора.

Като комуноидите, борели се за щастието на световния пролетариат?

Бъркаш! От саудитския крал по-голям враг на Мюсюлманско братство няма. Вече даде 4 млрд. на египетските военни, прати две оборудвани болници и обеща да им компенсира помощта от ЕС, ако нашите главочи я спрат. Ама нашите медии си траят - това го прочетох във фрии бг нет

Ей ся вече си такова майката

Ко? Не!

Пише се вакуУм!

ти пък, чак толкова акъл от къде :)