Замеряха Хилари Клинтън с домати в Александрия

Американският държавен секретар Хилари Клинтън е била посрещната от протестиращи по време на визитата си в египетския град Александрия.

Обратно в новината

Коментари - Замеряха Хилари Клинтън с домати в Александрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Унищожиха планетата. Навсякъде ходят и бъркат в животеца на хората.

Аз съм убеден че най голямата терористична организация е ЦРУ и държавата САЩ,но рано или късно всеки си плаща за греховете.

Абсолютно си прав!

до Калоян ( нерегистриран ) 17.07.2012 09:30 Демократично е, всяка нация да има правото на своя манталитет. Налагането на чужда култура е диктатура, водеща до геноцид. В случая, фереджето се налага на всички граждани в Египет от новото, проамериканско, "демократично" избрано правителство на Мохамед Морси, привърженик на "проект за възраждане", основан на принципите на исляма.

Не бе, хора! САЩ не се месят в изборите. Те само спретнаха една "арабска революция", за да овластят радикалния ислям в арабския свят. И извън него.

Освободителката я застигна народната любов на освободените :) А ако пък я бяха доклатили на площад Тахрир щеше да е още по-добре. Пък след това най-накрая ощастливена можеше и да си седне на мания хемороидален г_з

Абе ти си хан докато си пиеш ракията - не се чуди ами стягай багажа за демократичен Египет за да ти дойде ума в главата!!

Трябвало е да я замерватс лимон/ки.

За разлика от кучката на Били, нашия премиер не го замерват с домати ..., а просто му подават кутията с вазелина и хавлията :)

ГЛУПАК СИ И ГЛУПАК ЩЕ СИ ОТИДЕШ, КАКВОТО И ДА ПИШЕШ.

тая жена май свикна да бъде публично унижавана-не е най-подходящата за поста си.не допринася за добър имидж на сащ,но такава е цялата администрация на обама.

не мога да разбера защо дир-а не публикува информация от снощи, че "миролюбивите и демократични протестиращи" в Сирия са обявили началото на настъпателна операция с използването на тежко въоръжение (от къде ли го имат?) срещу правителствените войски.

Такива са нациите с манталитет от средновековието, те по никакъв начин не разбират демокрацията,доброто и културата, те си знаят фереджето.Ужас .

така - ще изброя следните нации с манталитет от средновековието, които не разбират демокрацията - Иран (когато те са имали цивилизация БГ не са имали изгледи да съществуват), Китай (първо използване на барут - 4 век пр.н.е., когато прехвалената Европа е била още незаселена територия с малки изключения). Б.А. В Европа барутът е открит 16 век (т.е. 2000 г. след Китай)....

+10

popov

Когато са имали ли?! Ами то и етруските са имали цивилизация, имали са я и траките, и Викингите, и прабългарите, и русо-варягите, пък сега само името им се помни! Аз предпочитам сега да ни има, а не някакви сладникаво мазни легенди и митове за славно минало.

В България какво разбираме от понятие Демокрация след като сме в ЕС?

Колко елементарно мнение.

За тази вампирка важи поговорката: Ти го плюваш, то си мисли, че роса го роси!

А ти талъсъме какво искаш - руски ботуш ли???

Я бехай бързо в Ирак или Афганистан, тука такива като теб не ни трябват.

Обикновено човек обижда другите с думи подходящи само и единствено за него. Е Кратуноидче, не наричай другите с имена , с които са те наричали теб и ти подхождат най-добре!

то всашност това не го/я обижда - как може чукундур да го обидиш на чукундур?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Веднага ти давам отговор! Защото си ТУТКА, и такъв ще си останеш! При една силна централна власт пак ще изчезнеш нейде в мишата си дупка! Кретеноид такъв!

А вие сте безинтересна работа това глобалоидите от герберско-слагачески тип ! Нещата са прости - Килъри и САЩ направиха превратите в близкия изток и в Египет подмениха досегашният американски компрадорски слуга със създадената в Израел радикална ислямистка организация Мюсолмански братя. Прословута западна двуличност - уж се борят с терористи и за "човешки права и демокрация" а в същност похарчиха милярди и избиха хиляди за да докарат на власт бесни националистни и средновековни ислямисти с цел да войдят войни с тях през следващите 20-30 години. Освен това герберски глобалоиде не е вярно, че в България не е имало съпротива срещу комунизма и сталинизма. Твоите родители по това време са били пламенни октомврийчета а после са работели в ЦК и държавна сигурност, но моите са били по затвори и лагери и някой от тях умряха в чужбина като невъзвръщенци и със присъди от ДС и народен съд.

Малиии, колко си смешен! Добре, че не са намерили и колците от доматите да й ги нагласят на Клинтън. А пък ти нали си свикнал с мисълта, че си обичаен боклук. Всъщност - някой кани ли ги янките в Египет или? И - КОЙ бе, смешльо, го направи преварата?

Жалко за доматите, тя и тях не заслужава!

Значи все някъде по света има все още гражданско общество, което е против световния терорисъм

Тази година с домати догодина с камани.Така е когато се бъркаш в работите на други народи, без да имаш понятие какво ще последва.