Д-р Василева: Ефект от физиотерапията има до 2 седмици

Пациентите упорито търсят бързо разрешаване на здравословните си проблеми чрез медикаментозно лечение и слабо познават физиотерапията като средство за лечение.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Василева: Ефект от физиотерапията има до 2 седмици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мачкат ли я ще? Човек трябва да дава личен пример, за да му повярват.

Физиотерапията помага , но често при проблем се започва лечение с медикаменти без изследвания. По точно казано по здравна каса те претупват набързо , а ако си платиш частен преглед вниманието е голямо и ти обръщат внимание на здравето.Тази истина всеки я знае , че като имаш възможност за частен преглед по бързо се справяш с здравословните проблеми.

Към заглавието : не "до 2 седмици", а след 2 седмици.

Проблемът на болните са основно 3: 1. Попадат на кофти доктори 2. Не изпълняват лекарските препоръчки за лечение 3. След като се излекуват - отново се занемаряват.

Физиотерапията помага и лекува но не винаги и не всичко. Навсякъде има престъпни групи, съща е и бялата мафия. Примерно дискова херния, ако е само прещипано може да се излекува с физиотерапия, но ако е израснало може само хирургически, ако някой ти предлага облекчаващи физиотерапии до края на живота е измамник. Доверие никому, ако съществува начин някоя болест да се излекува го правиш, а не облекчаващи и поддържащи курсове. От личен опит в моето семейство, не работеща жлъчка, всякакви лекари предлагат разни лекарства, нямало нужда, камъка е малак, може да се разбие срещу някаква сума, въпреки тя не функционира нека си седи, да си им редовен донор на пари за процедури.В крайна сметка решихме проблема завинаги с хирургически метод. Мисълта ми е, че и медицината вече е пазар, всеки предлага срещу заплащане своите методи които практикува, без значение дали има по-подходящи.

и на павел баня става!

Болница "Тракия" се намира в гр. Стара Загора

Ekipnata rabota i pofesionalizma na doktor Vasileva ot fizioterapiq ot bolnica Trakiq, na bazata na dobrata aparatura postigat neveroqtni uspehi. Blagodarq Vi. (izvinqvam se za latinicata)

е царицата на медицината, ефикасна, безвредна, безкръвна, с трайни резултати, интермедиерна специалност, съчетава постиженията на човешкия интелект и природните фактори, поради което резултатите са повече от чудесни и трайни! Още по-чудесни са, когато се съчетаят с балнеолечение, а България е изключително богата на минерални води като термалните са над 1800 минерални извора...включително и природната кал - лиманна и торфена, никоя друга страна не може да се похвали с такова природно богатство...но ако към цялото това лечение се прибави и климатолечението, тогава резултатите са фантастични! Жалко, че алчността за пари заслепи очите на властимащите, които опорочиха, ликвидираха и балнеологичното дело и климатологичното, и курортологичното, а лекарите свързани с фармацевтичната мафия търсейки лесни пари и облагодетелстване пробутват на болните лекарствата които имат всевъзможни странични ефекти доувреждащи човека и тези лекари игнорират възможностите на физиотерапията и не насочват пациентите към нея, защото тя не им носи лични печалби...

Къде е тази болница "Тракия"?

Нейде в юго-изтока ... По-точни индикации няма! Може би в Пловдив - щом се нарича "Тракия" ... А някои пишат, че било платена публикация - щото не мислят, че ако беше платена, щеше да има точен адрес, точно име на всеки лекар, интернет-страница, хвалби и лакардии ... Истина е иначе всичко, което е в статията - вярно е, че физиотерапията е най-ефективното и без странични ефекти лечение в дългосрочен план, без увреждане на целия организъм и по-специално стомаха и черния дроб с химически лекарства, без замайване на главата от силните обезболяващи, но с огромен положителен резултат върху цялата система, включително нервната и психическата, и особено когато е съчетана с климатолечение - един месец на Велинград може да вдигне полуумрял и да го накара да се почувства пак човек! Жалкото е, че при огромните възможности в държавата ни, методите и видовете физиотерапия не се ползват широко, и струват вече безумно много!

Ще разкажа моя случай, тъй като подценявах физиотерапията дотогава.Бях на 33г., 1995г, живеех щастливо, докато съдбата ме "дари" с шийна дискова херния, дясната ръка не се движеше, а след 6 месеца- с лумбална и седнах в количка. Познавах най-добрите ни медици/работех с тях/, изчислявахме с тях дали и как да се оперирам, дали и как ще върна "живота си". Отидох в Гремнаия на лечение- казаха, че ще е физиотерапия?!?! Погром в душата ми. После в Бг-физиотерапевтът д-р Асен Алексиев продължихме. После с д-р Милушев. И днес- ходя на тенис на корт, не се оперирах, спазвам по-щадящ режим. при кризи- безспорно конвенционална медицина, но и винаги ФИЗИОТЕРАПИЯ. Това е моят коментар. Нито познавам тази болница, нито д-р Василева, за да пиша целенасочено. Боравя с истината и с имена. Затова се радвам, че се представя този метод на широката аудитория. Желая здраве на лекарите и на читателите:)

Платено - публикувано. Липсва само надписчето, че е платено, па и коментарите са разрешени. "Д-р" доктор ли значи? Щото ако ли не - и аз съм магистър, ама не си пиша "Д-р" на визитката.

Злобна душица си ти Алиса Б Злобна и неука, бедна душица Платено или не, това съобщение отразва една истина, защото физиотерапията е царица в медицината, съчетава постиженията на човешкия интелект и прородните фактори пордаи което резултатите са повече от чудесни и трайни! Още по-чудесни са, когато се съчетаят с балнеолечение, а България е изкл'чително богата на минерални води като термалните са над 1800 минерални извора...никоя друга страна не може да се похвали с такова природно богатство...но ако към цялото това лечение се прибави и климатолечението, тогава резултатите са фантастични!

Като учиш 6 г медицина,после още 8 г за да вземеш 2 специалности тогава ще се титулуваш д-р. Такива магистратури като твоята с лопата да ги ринеш!

Физиотерапията и рехабилитацията са ефективни при многократно прилагане. Обаче, лекарите предпочитат да изписват лекарства, които съсипват черния дроб, бъбреците и др., защото това е по-лесно за тях. Има бърз ефект, и не натоварва националната здравната каса. Освен това, трябва да се прави оборот на фармацевтичните компании, с които често лекарите са свързани.

Има и физиотерапия с моментален ефект: който не вярва, нека заповяда: връчвам БЕЗПЛАТНО едно белче, 3-4 декара убава врачанска угар, и давам начална скорост- и маане му е майката- проблеми с килограмите? Депресия? Всичко минава, това кръс, гъз, няма вече да боли главичка: 3-4 дена маане по угарта лекува все. В ако терапията се допълни с комат ляб , сланина и лук на огъня ефекта е още по добър. А ако се добави и 200 гр първак след терапията( ежедневно) всички болести изчезват, заповате да излъчвате слаб гама фон и всичкото бацил мре

vasil

Врачанско? Пърео,питай циганите какво ще ядат,та да знаеш какво да садиш.

Това е най-смисленият коментар по статията. Наистина. Сериозно. Другите не разбират за какво говорят.

Не е Панацея, НО ПОЛЗИ БЕЗСПОРНО ИМА...!!!!!! А пък с такава хубава ФизиоТерапевтка, при всички случаи ще е полезно...

Платена публикация.

Платена или не, ползите от физиотерапията са безспорни. Много често се получават по-добри и по-трайни резултати, отколкото след терапия с лекарства. Жалко, че е толкова неглижирана от хората (и лекари, и пациенти)- и вашият коментар го показва.

абсолютна истина е