Петима арестувани за наркоканал през България

Полицията разкри канал за прекурсори от Турция през България за Западна Европа. В Нови пазар са открити 90 кг псевдоефедрин, арестувани са петима мъже.

Обратно в новината

Коментари - Петима арестувани за наркоканал през България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво момчета. Откъде накъде ще произвеждат наркотици в Полша. А ние тук от глад ли да умираме. Аз съм за българското.

Наркоканалите от десетилетия се контролират от "бившата" ДС/БКП(бсп)... така че нищо ново в... България.

Пак пропусна банкянската следа... Сигурно случайно...

Sm3hurk0

Който си е учил уроците по органична химия знае, колко лесно на лист хартия се синтезират всякакви съединения от метан и хлор. Това, че някой ползва полу готов продукт, за да си улесни работата е друга тема. Сигурно ли е, че това се ползва за производство на дрога ? ...или може и дрога да се произведе, но дайте да ги арестуваме, че има нещо тъмно в МРАКА ! Аман от ..... То с бензина, може да си караш колата, но може и да си запалиш къщата, та да изгори на Вуте плевника. ОФФФФФ. тия дървени шопи... :)))

суед десетилетия работа, ше го остават да почине 2 седмици. НОРМАЛНО....

Освем цигари почнаха да ловят и наркотици.Сигурно са ги объркали търсели са цигари

деер

Каналът се пресича с арест на 50 души, а не с хванато количество! Но нали не мислите, че 240 проститутки на жълтите павета разчитат само на депутатските си заплати?!

Трябва ли да разбирам,че в Турция се продават свободно наркотици и така нататък?Нали от там са ги купили свободно?

Чети бе Гого ,чети.В статията пише.

на спецченгетата от "Под прикритие"

Наближават избори, пък и трябва да изтрият срама от събитията в Лясковец, където един "луд" пенсионер направи луди цял отряд барети!

Тъпото пуделче Урко Уринарски се закле, че като вземе властта само за месец ще пресече контрабандата и така ще вкара едни допълнителни 1 милиард в бюджета. Някой да е видял това да се е случило?

Е, то и Рапоня обещаваше същото, ама по милиард и половина годишно...е, и тях не видяхме, както и тези, за които говориш. Ама кой ни бие по главите да вярваме на политик (от която и да е партия)? Не случайно Бисмарк е казал, че най-много се лъже по време на война, преди избори и след лов...

Не знам кой е "Рапоня" (явно шефа ти Педро Хохрегеров), ама че си прост комунист и трол е видно. Просто няма какво да кажеш за сегашната ХУНТА и затова реши, че е редно да плюеш по ГЕРБ, вместо да обясните от Позитано защо сте такива лъжци и демагози.

Да си видял така бързо да действа против Моника, против комунетата. Защо не провери колко км.е изразходвал ГЕЯ при Авиоотряда Що не кажеш на Цацата,че ББ е най-големият наркодилър у нас. Той веднага ще се задейства.А защо не провери колко милиарда са изразходвали комунетата за водното огледало. Сега правят една виадукта повече от една година и ни стъжняват жишвота. Ако бяхте свестни нямаше цял свят да се отървава от вас и нямаше и децата на комунетата да бягат на Запад.Да имаш нещо на кажеш?

Нещо си нервен - че зад този наркоканал отново ще изкочи общински съветник от герб ? Обясни защо си толкова притеснен - нали времето е твое и дори и сега твоят бойко пак е на власт - нали имал най-много гласове !

Къде са арестите, БеСеПедерасче? То всеки може да прави активни мероприятия, важно е накрая кой е в затвора и какво показва правосъдна система. А тя досега показа, че в затвора единствените политици са от кликата дпс - турската част на в момента управляващата ХУНТА

Хайде на изборите...

Ivan

Това е само една много малка част от наркоканалите на Боко Тиквата чрез които трови и убива децата ни!!!

Прост, ами защо тогава тоя "Боко Тиквата" за който говориш не е в затвора, няма повдигнато обвинение, и изобщо е на свобода? Защото аз пък чух, че Педро-Серж Тиквата е в основата на всички нарко-канали и така спонсорира куцата си и ялова 100 годишна старица. Затова и Ореха-Марионетката пусна всички нарко-канали на 100% да заработват в момента...

Много си прост бе, другарю. Затова ли ПРЕЗИДЕНТА НА СВЕТА - Барак Обама покани Цветанов и Борисов в БЕЛИЯ ДОМ, щото е по-прост от теб и не знае, че Борисов е наркопласьор, докато платени ЧУГУНЕНИ ТИКВИ като теб със спуснати ОПОРНИ ТОЧКИ го знаят??? Що не покани работодателя ти Серж Педросян, се питам аз?

big_uncle@dir.bg

Ами защото няма общ бизнес, затова. Нали знаеш - Господ е събирач... А като си толкова отворен, я да ми припомниш Боце колко наркотрафиканти осъди; какво направи с делото Опицвет, за което си късаше ризата преди изборите; къде са Галевите; колко бивши министри осъди...да продължавам ли? Да, и Станишев не е стока - но поне не е толкова нагъл!

В България е фрашкано със прекурсори на свободен режим.За обвинение ,което да издържи пред съда трябва да се направят още няколко неща.Ако не са направени и съответно доказани присъда няма да има.Лошо, Седларов,лошо!

Щом са ги вкарали контрабандно през границата и са ги крили, сигурно тези прекурсори не са били от онези, на свободен режим. Или греша ?

Грешиш! Залавяли сме прекурсори в количества- цистерни и след това всичко пада.Трябва да се докаже,че именно от тях е направено, продадено, там малките лаборатории , дистрибутори и т.н., да не те разсейвам!

Тъпи комуняги в тъпа държава, главно от тъпи старчоци. Кой от старците ги интересува колко друга /и то фиктивно са хванали/. Те си искат комунутата на власт. Нещо друго трябваше да измислят пиарите на БКП-то. Товма е супер тъпо.

А-а-а, измислили са, вече вземат частни уроци от Боци и Цоци, по примера на Гоце! Така че не ги мисли. А старите комундета в момента са направо за оплакване - защото не знаят за кого да гласуват - за истинския комунист Борисов или за пишман социалиста Станишев. И помощ нЕма отникъде...

то като филма под прикритие го изкараха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За милиони ли? Да не са сбъркали нещо нулите. Балонът се надууууува, надувайте, момчеееета, да стане на парчеееета. Пук.

Нещо не се вързва. Или има изхвърляне или има голяма лъжа, щото ако всичко е вярно, то заловените, задължително е трябвало да опитат номера. Щото според пояснение на главният секретар, от това количество е можело да се спечелят няколко милиона лева. Цитат:"От прокуратурата допълниха, че на петимата арестувани са повдигнати обвинения за държане на наркотични вещества. ЗА такова престъпление законодателя е предвидил наказание "лишаване от свобода" до 12 години и парична глоба от 20 000 до 100 000 лв." Майтапи, или някой ни цака с топла бира срещу изборите...

Ами добре е че са ги хванали, ОБАЧЕ има един голям бандит и наркотрафикант- Брендо, който са го пуснали под домашен арест, при положение, че досега има присъди за 27 години, а искат и за други престъпления да го съдят. Да вземат да си видят съдиите, че заради тях и полицаите, а и цялата държава стават смешни.

Това е една от финансиращите ДПС мафиотски структури!! Членовете на цялата група са турци !! Двама от тях са с двойно/турско/ гражданство!!!

Трима цигани от Нови пазар и двама от Добрич са задържани......(ШУМ.БГ)

основен източник на доходи за спонсорите на елитния протест-герб.

буркаш много ,плювалнико.всички си ги знаят и в шумен и в добрич за кого работят дпс и какво правят.топлата вода потекла днес.откриха луната.хахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лекарството е със свободен режим в южната ни съседка, но е забранено на територията на ЕС,.."

ей,тия поляци бее!Ръцете трябва да ни целуват!Цяла западна Европа- и тя.

Мамка му пак ми развалиха бизнеса.С тези няколко милиона щях да си живея два три месеца.

оказало се че били бонбони........цялата статия намирисва, няма никаква логика от писаното, някои си прави реклама след като бяха избити невинни полицаи и престъпноста расте.........

за депо за прекурсора отново на чист български!

тъй като е прекурсор Да живее българският език!!! интересно какви думи ползвахме преди 20години, за да опишем какво е ПЕРКУРСОР????

"Прекурсор в разширения смисъл на понятието е първично, изходно вещество, от участието на което в даден естествен или технологичен процес се получават други вещества, които на свой ред могат да бъдат изходни за други процеси или крайни продукти. В по-тесен смисъл и във връзка с по-честата употреба в медиите и ежедневието, Прекурсор е вещество, използвано за синтез на суровини и продукти, подлежащи на специална законова регулация. Законова дефиниция на понятието Прекурсор в българското законодателство е дадена в два закона. Съгласно Закона за забрана на химическото оръжие и за контрол на токсичните химически вещества и техните прекурсори, прекурсорът е "всеки химически реагент, включително всеки ключов компонент на бинарни или многокомпонентни системи, който взема участие на който и да е етап от производството и по какъвто и да е метод на производство на токсично химическо вещество". Съгласно Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите, прекурсорът е "включено в списъка вещество" по смисъла на чл. 2, буква "а" от Регламент 273/2004 и чл. 2, буква "а" от Регламент 111/2005 на ЕС."

СУРОВИНА е думата. "ацетанхидрид + салицилова киселина" = АСПИРИН Патентоваш го в BAYER, после ставаш милиардер ;-)

заложни къщи имат тези само от ДС

Органиатора има присъда от 2011 г. за пране на прари? Каква е тази присъда, като той явно е на свобода и развива легална и престъпна дейност. Що за закони има БГ, след като доказани престъпници прдължават да си развяват байрака. След някоя и дуга година пак ли ще го хваща МВР, пак ли ще си играем на правосъдие?

Комитет 300 в действие. Вече 200 години, едва ли ще бъде победен!

Приветствам МВР за успехите му в борбата с цацата! Предлагам безплатно и слоуган на акцията: "Нито един лев да не отива извън джоба на спонсорите!"

Оттеглям написаното от мен и се извинявам на МВР! Преди малко потвърдиха, че са заловени и 3 тона нелегални "Лукчета". Ами работят момчетата, не съм права!

"Пресечен канал за милиони"?? 90 кг прекурсори струват няколко хиляди лева. Къде са милионите?

Нови пазар е пропищял от подобни цигани,а шефа на полицията е захранван редовно от дейноста им..

Пак някой гарант по сделката ще се търкаля в канавката малко умрял и с отрязани уши.

тая власт съсипа предприемачите в БГ

Още едно кранче на кратуня секна. ХА-ХА-ХА-ХА.

Така е.вече и паричките за протести секнаха.Няма пари,няма и Лумпени:)

Ей, този Боко се ви боцка бе. Какво пречи да е на доган?

васко

Доган е Хидро Инженер,и взима по един хонорар от 1.5 милиона лева,защо му е да става нарко трафикант:)

Ти пък защо изобщо им отговаряш на тези смешни тролове? Румен Петков има забрана за влизане в САЩ за трафик на амфетамини. Псевдоефедрина е основна съставка за правенето на метамфетамини. Всеки да си прави изводите. Кво ти пука тая кратуна "132" какво говори изобщо?!

И сега какво? На някого няма да му стигнат парите да си плати мястото в Европарламента.

Еййй, когато идат избори всички инициали на престъпници се забравят....

Ами не Задържан е Е.А. Задържани са още Е.М., А.А. от Нови пазар, както и Р.Н. и М.М. от Добрич.

"Един блистер струва в Истанбул четири лева и половина, а се продава от трафикантите за 12 лева, като само от тази пратка те биха могли да изкарат няколко милиона лева." е те това е МЪКАТА НА МИЛИЦИОНЕРА - сега ще ги продадат милиционерете:) А Турция е със доста по-строг закон по отношение на наркотиците - даже филми имаше по темата...

Само дето това не е наркотик. В Турция е на свободна продажба. Тази новина е прах в очите. Нищо не могат да им направят.

Този наркоканал през България не беше ли създаден още по татово време от честните комунисти?Тези наркотрафиканти не се ли покровителстваха от онази групировка наречена БКП,а после със смененото име БСП?От началото на прехода не се ли разпределиха териториите,оглавявани от нашите момчета?В България няма нито едно голямо предприятие,нито един завод/продадохте ги и откраднахте парите/та въпросът ми е откъде дойдоха несметните ви богатства,драги комунисти-капиталисти?Простия народ ви плаща заплатите,създадените от вас престъпници се отчитат при вас,а вие гордо заявявате,че работите за нас и ни подхвърляте по някоя трошица и умишлено ни държите в мизерия и глад.Ако слепия и прост народ,съумее да прогледне,ще ви измете.

няма, няма..не бой се... Както е казано- преклонена глава сабя не е сече. С национални герои бай Ганьо и Хитър Петър недей да очакваш тоя народ да стане. па и ако се бил замислил...нещо го надценяваш народа. Де що имаше човек с акъл - си тръгна. Нещо , което украинците нямаха опция да направят.Останалата част я засмукаха същите тия мутри да им движи бизнеса и те са добре. така че умни и недоволни няма. има тъпи и страхливи българи. и да станат от тях не чакай.

ей, че хубаво казано. И вярно. Прав си- за българите все пак има ЕС, за разлика от украинците. А и мутрите засмукаха част от интелигенцията...така че тези два процеса притъпиха недоволството.... това от което управляващите да се опасяват. затова и протестите не успяха- хората дори не успаха да формулират какво искат.зашото умните са навън, а както правилно си отбелязал- умни и неодволни тук няма:-)

Ами сега с какво ще работи фабриката на вожда Бочко? Избори идват, гласове ще се купуват, десетки милиони ще трябват, а за бедния избирател никой не мисли! Позор!

Поне изчакай да ти спуснат опорните точки де. Недей да се вреш, като шугава овца.

нито мога да потвардя, нито мога да отрека

Ба, какъв нарконал сте разбили бе, келеши. И защо не сте ги спряли на границата, ами сте обискирали домовете....за да можете поне да ги обвините в незаконен внос на забранени субстрати. И какво, като сте намерили хапчета, които се продават свободно в Турция. Отишли хората на екскуризия- купили си хапчета. Били забренени в ЕС- и какво- максимум глоба да отнесат.Дори да са забранени субстанции за ЕС- къде видяхте дрогата? Че и наркоканал. Дадена субстанция може и да се използва за прекурсор, но може и да не се ползва... а на вас ви трябва умисъл да доказвате. Да не кажа, че спокойно всек може да каже- ми търговец съм, хапчетата са за реекспорт в Азербейджан да речем:-) Така че ще имате да вземате- нищо няма да им се случи на заловените. освен че ще си загубят "хапчетата".

То аслъ - Баш по 'Под прикритие' . ....ама да Си призная Все се чудя-и-се-мая : ---> Как-Така Няма(ше) Ни-един отвъдчерноморец в подприкритийната 'омая' ?!

не е възможно БГ милиционерите да направят такова нещо, те не си различават челата от г.зовете .. някой е пейнал резаците ...

Нормално, убиха Джаро и сега каналите взеха да излизат наяве :)

Уф, прочетох и се успокоих! А бе хора пишете тия новино с по-правилни заглавия, аз си помислих че са хванали Светиня Му и сега вместо избори и Европарламента го чака някой нарко-картел от Близкия Изток.

И тези ли са от ГЕРБ, или сега пишат опорните точки за да станат такива. Антимафия утре ще е на малкия екран от студио на студио разхождайки папките с които категорично доказва големият пръст на Боко в тази търговия.

Да пресекат наркоканал без Баце? Е, те такова животно нЕма!!!