Единият от братята Галеви се завърна в България, но почина от инфаркт

Oпелото е в неделя в Дупница, на място ще има засилено полицейско присъствие

Обратно в новината

Коментари - Единият от братята Галеви се завърна в България, но почина от инфаркт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те си бяха тук Никои не ги търси а полицията от Дупница ги пази

почуствал се зле и ...хоп

А другият побратим, кога? Слънчев удар?

Ага Боико от Банкя ли

А черепа на Черепа ще го видим ли скоро?

Разнасят се трупове на Южна Африка забегнали олигарси и се докарватг те в България , а Дерменджиевто л-но и гувно не знае нищо. Лошо, Седларов, лошо!

Кристиан Христов, беше започнал да им вади кирливите ризи, Ама му запушиха устата и ще го съдят!

Той си е за Пулицър!

Добре дошъл в родината. Благодарим за иконите. Господ живот и здраве да ти дава.

Чета за попа какво казал и се сещам, че от >30 години мутрите "даряват"... Значи ако прехевеш 100к.-200к.-500к.-1млн. души и тн, точиш им от парите и нормалния начин на живот (да обясня, вместо да има за нормални магистрали, пътища, детски градини, детски спортни комплекси, нормални детски площадки, паркове, пенсии, евтини лекарства и тн списък до безкрай), та с други думи, ако ограбиш държавата и дадеш някакви парици я за църква, я за параклисче, чешмичка, чат пат за някое болно дете или купиш там линейка и айдеее жив светец става, той душа човек, погубил индиректно хиляди съдби и животи, но спасил там 2-3ма, колко е добър горкия, защо пукна... Но ако кажеш това, някой ще ти обясни, че ако не ги е точ шопар лично източил тия 100к.-200к.-500к.-1млн. души и тн добитък, е щял да е друг Пеевски, Доган, ББ, рушняшки, турски, американски или каквито там паразити-мафии-лобита и как им викат цоцат десетилетия, за да изправят Бг пред своего рода геноцид - душевен и физически.

Кристиан Христов, беше започнал да им вади кирливите ризи, Ама му запушиха устата и ще го съдят!

Щяха да лъснат много неща за полицаите и магистратите в България! Можеше народа да научи истината

А Боко Тиквата, какво го бави Началника ?!

Трактор Петров Галев, кога?!

Благодарим ти Боже, че ни отърваваш от тези изроди! Един по-малко!

Много се е ошишкал. Ял, пил и се веселил. Качил е поне 20 кила. И хоп! Инфарктец.

Килограмите не са всичко. Важното е да е жив и здрав

Сигурно все там си е живял. А може и да е влизал и излизал сто пъти от страната. Колко му е? Хубавото е, че вече е мъртвец. Един бандит по-малко!

ПП - Даебъъъъъ со го. Вкарали в шарлатанска България

Във Великобритания всеки един починал го държат поне една седмица преди погребението, а у нас да има как още неизстинал ще го закопат. А в случая не говорим за случаен човек. Иска, се сериозно разследване. Славчо за едно е прав. Няма такава държава.

Накрая ще остане само един ... и няма да е Шотландския боец.

Другаря галев брат е влязъл с делегацията на другаря радевь ката вип комунде и русифилистик

Явно са му получили инфарктa. RIP mutri!

Емигрантът родолюбец, решил да се върне в татковината си, но като видял в какво състояние е държавата, сърцето му не издържало. Каква трагедия.

Случайност ? Не мисля ...

Започна голямото изпиране, за което ставаше въпрос на среднощната вечеринка. Бях пуснал бтв-то. Алексей петров пере, някакъв "хазарт", и той пере. Даже последният се оказа, че особено много разбира от еврофондове, че чак почна да обяснява на простолюдието, че причините за прането са те. Като че ли хората не знаят, че каквото и да правят тези, на които служи в момент, е как да си разделят парите. Чуждите, техните си не ги дават и ги пазят като орлици. Затова и през година-две "реформилат" съдебната система, че да не може да ги пита откъде ги имат.

Сега да видим ще му иде ли Румен Петков на погребението. Едно време като вътрешен министър се срещаше с него да уговаря мир в подземния свят.

Погребението е спряно от МВР Ще го чекират!

Кво се чудите? Най-богатият адвокат у нас, Асен, намерен удавен в шахта, готвел пътешествие с яхта Почна се...

Другият Галев в прединфактно състояние ли е?

Като гледам по домова книга са ги подкарали, да се готвят Пашата, Маджо и Маргините...

И парк Рила е тяхно дело, а той е уникален. Бог да му прости!

Рила е дело на природата! Мошениците нямат нищо общо!

Обшо... само съм съсипването и ограбването му!

Никога не са напусакли България. истината е, че това беше една партенка а те си живееха на свобода тука прикривани от редица ,,служители'' на МВР и др.

Петьо еврото е имал грижата

ХА-ХА-ХА.... .... КОЙТО ИСКА ДА ОСТАНЕ ЖИВ ДА БЯГА ПРИ ПОП ВАСКО ЧЕРЕПА В АБУ ДАБИ ... ТАМ БЪЛГАРСКИТЕ УБИЙЦИ НЕ ВЪРВЯТ .... :))

Променят се нещата, каскета пада и вече няма да бедат, а се връщат на бял кон

МОЛЕТЕ ДЕ ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ... . АКО СЕ ВЪРНЕ ПОП ВАСКО .. ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ РАНЗАН КАФИРОВ ИЛИ ЕВГЕНИЙ ПРИГОЖИН СА СТАНАЛИ ШЕФОВЕ НА МВР .... МНОГО СПИРТНА ЗЛОБА МУ СЕ Е НАСЪБРАЛА

Едвам е влезнал в страната и починал...странно.Да не би слуховете за смъртта му да се окажат силно преувеличени и да се окаже, че човекът има силна необходимост да изимитира собствената си смърт.Ако е влезнал в страната с фалшива самоличност трябва да се установи дали лицето, което ще погребват е именно той.

Дирника е негов, За друго не знам

Вече не се самоубиват с по два куршума в главата като едно време ...

Колко хора е окрал и избутал за да се наместо той. Зъл партиен човек.

Както се казва....малко късно, но от сърце...

Вкаран е със хладилен куфар.Толкова ли не ви е ясно? Фризер,хладилник,охладител ??? какво не ви е ясно.Свитнали са го тези които са го крили до сега.Какво му е на другия,не искам да го мисля.Лоша съдба имаха тия момчета.Опитаха се да излезнат,но просто от там не се излиза.Е излаза се ама .... виждате как.Иначе си беха пичове.

Държавата се промени при управлението на тоя цървул Радев...От зле, стана още по-зле.Разграден двор

С три думи: " И този се наяде".От мен - толкова.

Само БСП БКП мафия, си ти

Тоя като се е прибрал разбрал, че тока му е прекъснат за неплатена сметка последния месец, а водата е начислена служебно без да е ползвана. Като е навързал 2 и 2 се е китнал.

Така ще да е

Какво очаквате в колонията на сащ? Без Възраждане всички са атлантици русофоби. Къовеши мъовеши ама атлантици не закача.

В Москва щеше да скочи от прозореца си, или да го скочат

домакините черпят с чай и гулаш.преди дни се изцепиха отново братушките

Влязъл ли е? Излизал ли е изобщо? Ако е влязъл,как е се е “ промъкнал”, когато цял свят го търси? Инфаркт ли е.?От естествена смърт ли е починал или някой го е предизвикал? Изобщо умрял ли е или е инсценирал смъртта си? И накрая свещеници плачат над гроба му,че бил “ добър човек” ! Помагал на църквата с икони! Мутрите си “ купуват” божията закрила! Имаме и един ,който все се кръсти по телевизиите, като сипе лъжи след лъж и краде българския народ ! И за него сигурно ще реват свещеници,на които е плащал,за да изпроси божията прошка за греховете си! Гротеска и абсурд наречен българска действителност !

ти да беше срещнал галевата мая, само по джапанки и бели чорапи... Като отвориш вратата... Нямаше ли?

Скалъпена версия. Бил се прибрал. Той никъде не е ходил през тези години, че да се прибира. Всички в Дупница са наясно къде са били. От догодина щяха и да са писти като сълзици. Застигнало го е това, което родното правосъдие не направи, а Бог е отсъдил.

Петю еврото, Премахва свидетели!

Едно големо сърце и две силни ръце спреха да бият...

Иди и го виж,като ти е толко мъчно

Посолството пак ни показа, да не се ебаваме.

Москва ли?

Май тия дени не внимаваш?

Нещата взеха да се нареждат малко по малко.Жалко за невинните жертви на прехода,жалко за невинните жертви на тоталитарния комунизъм,жалко за вдовиците и сираците на България след като бе включена и принудена насилствено да воюва през ВСВ.Тези които откраднаха трудът на бедния народ посредством боновите книжки,ще отговарят пред Бог,Род и Родина.Те са тези които ще пуснат ордите от Азия отново.Те отвориха портите на нашата Родина за потъпкване на Българското.Ноикой от тези герои на прехода нямаше в кабинета си портрет на Български Възрожденец.Имаха портрети на АлПачино,Кръстникът и някакви други измислени герои.Но не и на българи дали живота си за България.

И той си го даде

Ничия смърт не е хубаво събитие. Шансът да е станало така, както историята е подадена в медиите е нищожен. 1. Вариант Човекът е живял през цялото време в България с мълчаливото съгласие на властите и е починал зорлем както Къро, защото знае много. 2. Починал е зад граница и е донесен тук, за да бъде погребан без да бъде издадено местоположението на авера му. 3. Дали това изобщо е Геле?

Ченгелейница, бате

От всичката тая сволоч, най-противни са ония дългобратите. По-големи блюдолизци и лицемери от тях няма: ревностно и назидателно отстояват християнските ценности, ама няма проблем да взимат пари от откровени бандити-главорези, че и да ги възхваляват какви добрини били направили. Направо да се издрайфаш!

Няма такова дъно като нашите свещеници! Жалки лицемери, алчни и нагли!

Бе има и сладки гейчета. И наркозависими се намират. Тях Господ ги харесва.

Те тея попове винаги са си били фенове на мутрите, заради една оправена църква изкараха бб и комания светци..

""...Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост... Туй е казало стадо от вълци във овчи кожи, камък основен за да положи на лъжи святи, а ум човешки да скове навек в окови тежки!.." Хр. Ботев

Тия СЛУЖБИ,освен за компромати,за друго стават ли???!!! ЗАКРИВАААЙЙЙ тая чиновническа сгaн!!

Там управляват ДС Тата от 1 време

Не било ясно тоя как минал границата без да бъде арестуван?! После не била пробита държавата! Бахти ташака, че си се настанил и в къщата, дето уж отнета!

ти да беше срещнал галевата мая, само по джапанки и бели чорапи... Като отвориш вратата... Нямаше ли?

Шило

А някой питал ли се е, дали въобще е напуснал страната?

Не четеш ли? Там пише - може би!!!

Отново не задаваме правилният въпрос ! Не как е влязъл в БГ , а как е влязъл в ЕС ! Бюлетината важи за цяла Европа !

Не е излизал, Явно тук си е бил, но никой не го е търсил! Ченгелейница!

Европол, къде търси тъпако, в Африка ли?

Те го търсят , той в чувала. Но не издържа сърцето по вълнението пред родния дом .

А дали е той? Може да е двойникът му? Или е инсцинировка? Тепърва ще се разбере.

ти да беше срещнал галевата мая, само по джапанки и бели чорапи... Като отвориш вратата... Нямаше ли?

Отровиха го като руски плъх завалията.А беше добро момче на млади години.

Е чичкото, дето ти му лапаше чурката като малък.