Единият от биячите с коня и каруцата остава в ареста

Съдът не се трогна от решението на ТЕЛК и "заключи" нападателя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А таксиджиятааа ?????? Алоуууууу, де го БХК тук бееееее??????????????

Само един в ареста при масово меле ????????????????? Аааааааааааааа..а-хаааа! Ясно ! Пък кметицата с белезници? Не че съм наясно с вината ѝ, но пък такова нещо, такъв строг съд ....не бях виждал....

Stan Stan

"Агресията на ромите се отключила от бягството на коня им" !? :) :) Смяяях ! Ако го преведем на нормален български език - "Циганите се сбили с шофьора, след като конят блъснал с каруцата колата му" ! :)

Съпругата на Томислав Дончев - министър-председател!!! Ще свърши повече работа от всичките там горе взети заедно на "жълтите павета".

Нагла сган ! За тях има Телк с много проценти, а за българите- искат изследвания,изследвания... да ти се завие свят и да се откажеш доброволно от мотане по комисии и опашки.

само кютек и глад опрая тоя мангал!

Е те това с ТЕЛк-а нещо не мога да го вдяна! Как така половината, че и повече, от циганите са с временна или постоянна нетрудоспособност, а пият като смоци и налитат на бой по повод и без повод? Да не говорим, че крадат и завличат "джилязу" в индустриални количества, а следва да са я еднокраки, я едноръки, полуслепи или съвсем глухи...Кой работи в тия ТЕЛК и как се издават такива документи на напълно "изправни цветнокожи граждани" на републиката, след като има случаи да се освидетелстват всяка година хора с един крак, една ръка, слепи и глухи или полупарализирани на инвалидни колички? Как и с какви пари се плаща на тия лекари? Това не е ли пример за яка корупция и не ощетява ли това всички нормални граждани на тая държава? Не че не знам отговора, ама питам ей тъй, лаф да става...

плащат си и си вземат паричките доживот..

Колкото повече , толкова повече бой , бой и само бой оправя това мръсно , малоумно , крадливо племе ! Поне си отбих от цигани по бай Тошово време ! Сега държавата , майка е разперила криле над тях и е готова да разкъса българите ако решат да се защитят от набезите им !

Това е приказка без край.

на коня да извадите документите за каруцата. Тя има ли си еър-кандишън? А къде е навигацията? Боже, всичко това в кандидатка за Шенген, лето 2018-то!

Ти па, еър къндишън! Каруцата няма стопове, мигачи, къси и дълги светлини, чистачки, пожарогасител, аптечка, гражданска, пък и едва ли е минала технически преглед...

Имал ТЕЛК с висок процент. Колко процента ? Сигурно за първа група инвалидност с 90 процента. Прокуратурата да се занимае с телк комисията, която го е освидетелствала ! Купил си ее ТЕЛК и на кого от комисията е платил. На нуждаещи се болни хора не им дават и 50 процента, а циганите масово си купуват телк и ползват редица облекчения Възмутително !

имал неам колко си процента нетрудоспособност телк а тича подир каруцата и пребива двама човека....

"Айтеее" мусави цигани ли ? И то от къде вадят пари за Адвокат, като той не е къпан, няма пари за сапун, няма кола, ами някакъв луд кон с каруца.....? Как, държавата му ги усигурява адвокатите, с парите на БЪЛГАРСКИТЕ данакоплатци......Думите са излишни!

Iivanov84

от мешерето ги дават

ако бяха толкова "убави" циганите -Франция и Ноевегия нямаше да ни ги върнат преди 5 год.

Евала на съдията! Сега дано не го налазят мръхльовците от БХК...

мангала с фалшивия ТЕЛК...бил болен...примата нееден... а да, а къде е примата мангал от таксито дето слезнал да бие и той...нещо не се чува за него...прокуратуата спите ли...тоя е най-опасният...те такива трябва да получат "решение":-)

Туй маймун също като екс министъра, и акъла му също толкоз...

Чистокръвен... българин, от където и да го погледнеш, от най-новите, за които се грижат разни парашутистки организации като БХК и тем подобни:)))!!!

Не мога да разбера как ще снимаш, а няма да пребиеш изчадията с кеф и да си заминеш като пич?!

Циганинът си е циганин.Също така: Хубава работа,ама циганска. Бой и глад за това диво и примитивно племе!

А къде е лайнара от таксито?

Аз

Да перефразираме заглавието: "Двама от биячите бяха пуснати на свобода"

Сега трябва да се подхванат тези, които са му дали телково решение!Що за инвалид е това, дето може да се грижи, а и бяга успешно след кон, има сили и здраве да се бие едва ли не като професионал?Тези от комисията, които са положили подписи под телковото решение лично да върнат всички пенсии получени от мнимия болен и да си понесат наказателна отговорност за фалшив документ, а и измама на държавата.Докато няма реални тежки наказателни присъди, няма да спрат и да се издават измислетни телкови решения.Заради такива менте инвалиди, реално болните хора получават нищожни пенсии и живеят в мизерия.

И днес на улицата имаше каруци без регистрационен номер и карани от 2-3-ма непълнолетни.Къде са патрулките-да им конфискуват и коня и каруцата.

стига с тия каруци бе! георги димитров е бил каруцар, преди да поведе пролетариата! и боян радев също!

ам разпитаха ли коня? Само той знае що е почнал кьотека. И каруцата ,ама тя не може да приказва български.

каруцата най-лесно ще оцелее в ареста, въобще страхотно изречение за заглавие

Но едно олово в тиквата ще има по-добър поправителен ефект за миризливата мангуста!

Този ром е готов за нац. отбор по джудо и карате,видеозаписът на действията му на булеварда е красноречив.Дори Антъни Джошуа би срещнал проблеми да го обезвреди на ринга.Просто изгледайте видеото, за да видите какъв "боксов и каратистки професионализъм" притежава този ром...

висок процент трайно намалена работоспособност?!!! лошо здравословно състояние?? явно живее в лоши битови условия, и по добре да го вкарате в затвора за пет-шест години та да си почине и подобри здравният си статус! а още по най добре прокуратурата за дейността на телк, и защо плащаме инвалидни пенсии на половината индийци!

"той", сигурно за първи път получаваш положителен фиидбак. + и от мен

ти изпълни денят ми с щастие! никога не съм се радвал повече от сега! обещавам вече да пиша само неща които да харесват точно на тебе

Страшна деградация ни е налегнала нас-българите. Тумба цигани бият българин и почти никой не го защити. Мога да си представя ако такива побойници бяха налетели на бой на някой от българите на Аспарух, Тервел, Крум, Омуртаг.... Щеше да им отеснее Балканския полуостров, че и Европа дори. Ами така е, след 5 века селекция, такива сме останали-само търпеливите и покорните :(

Имам само един въпрос : Що терористите не са в екарисажа ?!!!!!

Този с телка не е ли оня циганин дето се правеше на боксьор с разни фин флаци!100% телка му е фалшименто, ама няма държава.

Sm3hurk0

Тоя на снимката, само заради физиономията трябва да му дадът от сърце минимум 5 години + допълнителни бонуси от същия порядък.

Бочеее ,ДОКОГА бре !!!!?????!!!!!?????

Коня веднага на мръвки, та да няма пряк свидетел!

Браво! Каруцата и коня в затвора, биячите на свобода!....

Посред бял ден примати нападат Българин на столичен булевард.... Причината е , че откраднатото от орките и малтретирано конче се врязва в колата на потерпевшия. Смрадливите го нападат с една цел: УБИЙСТВО ! Оцелял е по случайност ,,, За какви " биячи " иде реч .... Това са терористи !!!! Откраднато конче , брутално неспазване на правилата на движение , квалифициран опит за УБИЙСТВО ... вероятно от криминално проявени лица със стотина висящи присъди.......... Резонна е незабавната оставка на смешника вътрешен министЕр . В резюме : ОСТАВКА !!!

в резюме си тъ,пак! голям при това! ведомството на вътрешният министър си е свършило работата! искай оставката на правосъдния министър, смо..тльо!

Греда !!!! Онова кривосъдното е ц.ц. ;)))) Още едно основание за ОСТАВКА !!!!!

вярно си тъ..пак! завършен при това!

Гледам на снимката, внушителната фигура на полицая от ГДО и по - специално изражението му... и си мисля, на тези момчета, ако им отвържат ръцете, дали след това ще четем подобни новини?

Пуснете ги срещу гаранция 5 бона... дядото ли е с чисто досие? сина с телк, а внука?

Kalin

Що само единия?и тримата и не в ареста а направо в затвора!!!

Чакай да избягат трима... че, места няма и надзирателите са изморени, работят на две-три места

защо мене не ме нападне тоя коняк ... няма да гледа така унило, защото ще си е изял пишурчицата с разбъркано изваденото си око преди това, и ще е в постоянна радост - нещо средно между политик и европейска чиновничка имала някога български паспорт. Явно водача на автомобила е от умните и красиви с чисти пръстчета (от бъркане в дупето), след като 2 въшливи мaнгycтанеца са го изненадали до степен да му направят нещо.

Мангали...

не единия, ВСИЧКИ трябва да останат в ареста. Сега са посягали и а били хора и ги пускате и с това само ги правите да се чувстват недосегаеми и утре още по лесно ще скочат да бият и в един момент даже ще убият, тогава съдията дето ги е пуснал трябва да иде да лежи заради тях Иначе няма да се оправим никога!

Значи Телк , разбирай инвалидна пенсия. Държавата плаща лумпенизиран каруцар“ инвалид” да бие работещ и плащащ данъци. Ама от друга страна пък натрупал стаж с 4 присъди. Ама наистина нема такава държава!!!

А чие е спряното такси?

Ако се вярва на Дира, с таксито е слязал чичото Орк Но как не спря един българин д апоогне на нашия. Само за дискотеките и мачовете се пазим, ей!