Коментари - Един смъртен случай от коронавирус, 81 положителни проби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо май възвръщат пландемията, миналата сряда бяха около 60 случаите, сега са 81...

тва negepe, зевзето, пак се активира, съгурно му зарасна тpъmkama вече

да ни "информират", че 1 (един) е опънал петалата от т.н. Ков..ид. Аман от зомбиране.

Щом дори на теб не ти е писнало да коментираш, защо на тях трябва да им е писнало? Ето, вземи за пример мен. Не ми е писнало да пишеш, затова ти отговарям, за да не спираш.

Единствено ваксините и православния начин на живот ще спасят хората от преждевременна смърт. Ваксинирайте се, за да сте спокойни за здравето си!

Новите ваксини хич не са православни, напротив - гледат да увредят божествения първообраз на човека. Слушай Ювал Харари какво говори и му се кланяй на православните съвети, но знай, че по тези земи думата "православие" има друг смисъл, въпреки старанието на комунистическите "попове" и "монаси" содомити.

Най-после! В това време българското министерство на здравеопазването се присъедини към яките къчове на много държави в ЕС срещу ваксините на Пфайзер. Пфайзер риве - били загубили 6 милиарда евро от неизкупени договорени ваксини. Айде да гадаем, а колко милиарда евро са турили в джобчето благодарение на Урсула фон дер Лайнен-

Ало "Зевзекът", много нагъл си станал откакто на хората им писна да ти наливат акъл в тъпата глава!

Ало, Аз, троле гнусен, Къде видя хора бе? Под тези новини от месеци насам пишат само тролове и зевзеци. Ти от кои си? Ало, дира, пак ли тролската чест засегнах бе? Не ви ли е срам да триете? А някоя мобилна мрежа няма ли да блокирате пак цялата, барем ви спаднат пак приходите от реклама?

Мои познати работят в ГР. Още е са задължителни маските в транспорта. Някои носят и по улиците, и в колите. Ваксинират се още! Откак влязоха в ЕС, им туриха намордници на гърците, така ги превъзпитаха, че не мож ги позна. На референдум, че и нас това ни чака.

Проучване установява, че смъртността при ваксинация с Covid е 1 на 1000 дози 22 февруари 2023 г. от д-р Питър Ф. Майер Всички източници от регулаторните агенции показват, че ваксините "Корона" имат огромен брой странични ефекти, безпрецедентни за всяко лекарство. Делът на смъртните случаи също е нечуван. Базите данни на европейските, британските, американските и други регулаторни агенции показват огромно увеличение в сравнение с предишните ваксини, но докладите обхващат само малка част от действителните случаи. В статията се дава прост метод за оценка на броя на убитите в дадена страна в резултат на използването на ваксините COVID: 0,001 пъти броя на дозите, или 0,1 %. Или просто вземете броя на дозите ваксина в милиони и заменете "милиони" с "хиляди", за да оцените броя на хората, убити от ваксината. В проучването се изчислява коефициент на смъртност от ваксинална доза (vDFR), аналогичен на IFR - коефициент на смъртност от инфекция. Те са приблизително в един и същи диапазон с 0,1 %, само че възрастовото разпределение е напълно различно и при 3 дози за "основна имунизация" човек има доста лоши карти. Материалът на Denis G. Rancourt et al. със заглавие "Age-stratified COVID-19 vaccine-dose fatality rate for Israel and Australia" е публикуван за първи път тук в Researchgate, но много бързо е премахнат от там. Това вече е известно от изследването за болестта на Кройцфелд-Якоб в резултат на ваксинация, върху което е работил и носителят на Нобелова награда Люк Монтание преди смъртта си. Понастоящем изследването все още може да бъде намерено тук, а за по-голяма сигурност - и тук: Възрастово-стратифицирана-доза-ваксина-смъртност-Израел-Австралия https://tkp.at/wp-content/uploads/2023/02/2023-02-09-Correlation-Age-stratified-vaccine-dose-fatality-Israel-Australia.pdf Въз основа на данните от Израел и Австралия проучването изчислява 13 милиона смъртни случая в световен мащаб, причинени от ваксините COVID: Ваксините COVID-19 не само че не са спасили живота, но и са силно токсични. На глобално ниво, като се имат предвид 3,7 милиона смъртни случая само в Индия с vDFR = 1 % (Rancourt, 2022 г.) и като се имат предвид представените в този документ резултати за vDFR по възрастови групи, не е неразумно да се приеме глобална стойност на vDFR = 0,1 % за цялото население. Въз основа на глобалния брой дози ваксини COVID-19, приложени до момента (13,25 милиарда дози, към 24 януари 2023 г., OurWorldInData), това би се равнявало на 13 милиона смъртни случая от ваксини COVID-19 в световен мащаб. Лау, бивш вицепрезидент и главен научен директор на Pfizer, това е само началото. Тежки смъртни случаи могат да настъпят 3 до 5 години след ваксинацията или 5 до 10 години след 3 или 4 бустерни инжекции, всяка от които намалява естествения имунитет. "Успехът" на кампанията за ваксиниране става все по-очевиден. През декември 2022 г. свръхсмъртността в Европа се е увеличила с до 30 %. Най-голямото увеличение е в Германия и Исландия - следвани от Австрия, Словения и Ирландия.

https://www.eyewideopen.org/wp-content/uploads/2023/02/image-14.png Смъртност в Германия според дозите. Проучването в pdf: https://www.researchgate.net/profile/Matthias-Reitzner/publication/362777743ExcessmortalityinGermany_2020-2022/links/63dcdb1262d2a24f92f49c68/Excess-mortality-in-Germany-2020-2022.pdf Оригиналното изображение е на 40 стр. от проучването.

И всичките тези 81 са напълно ваксинирани, забележително!!!!!!

Оправете си заглавието - смъртен случай С корона, а не ОТ корона.

Съд и затвор за продажните Боклуци. Боклуците които се продадоха за пари. Боклуците които продължават да публикуват тази фалшива статистика. Боклуците които ни тормозеха от сутрин до вечер. Боклуците , Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова , Баба Радка , Гломб Николова. Боклука Витанов да се извини публично на Мангъров. Боклуци.