Един работен ден на депутатите и министрите (галерия)

В парламента обсъдиха избори "2 в 1", а кабинетът взе важни решения за пандемията и бежанците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видяхте ли златните гривни на ръката на Тошко Африкански? Сигурно и златен ланец има. Това да ви говори нещо? На кого ли иска да прилича Тошко? Май на баш мутрите.

Щом си станал министър и ИСКАШ хората да носят МАСКИ, трябва ти да даваш ПРИМЕР и да носиш маска абсолютно НАВСЯКЪДЕ- на улицата, в ресторантите... Като ядеш, след ВСЯКА хапка, след като лапнеш нещо трябва да си СЛАГАШ маската. Дори и ВКЪЩИ трябва да ходиш с маска.... ДОКАТО се задушиш и пукнеш от СОБСТВЕНАТА си маска и от тъпотията ти. Ако Слави Трифонов иска да цяла България да носи маски заради него( щото турчина Танер Тюркоглу, в партията му- ИТН го е ЗАРАЗИЛ с вируси), по- добре Слави да умира.... Това е все едно, Слави да си СЧУПИ крака и да иска, цяла БЪлгаия да носи ПАТЕРИЦИ като него... Нека да пукват заедно с Маските и вируса, за да НЕ носим маски в Магазините. Като убият някой който приказва за корона- вируси или арабин, негър, китаец, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем СПАСЯВАТ България.. Някакъв Турски башибозук- Танер Кадир Тюркоглу е дал ПОДКУП на Слави Трифонов да го сложи за ДЕПУТАТ..Тоя турчин ПРЕХВЪРЛЯ Ислямски башибозуци през Турската граница и пренася ВИРУСИ.. Ако убият тоя турчин- Танер Кадир Тюркоглу, ще вземат 10 милиона лева и ще РАЗЧИСТЯТ 10 милиона вируса. Хората се разболяват от РАК и Левкемия от мобалните фирми- А1, Вииваком и теленор, но тия ИЗОБЩО НЕ ги интересува... А тръгнали да ни занивамат с някакви китайски ВИРУСИ, арабски маски и китайски ТЕСТОВЕ и китайски ВАКСИНИ, които искали да ПРОДАВАТ, за да ни ОГРАБЯТ.. Аз ГЛАСУВАХ да махнат Б.Борисов, ЗАЕДНО с ВИРУСА, но тия от Служебното правителство, явно искат САМО да седнат на неговото място за да крадат пари, вместо да махнат маските.. Тоя път трябва да ЗАПАЛЯТ Парламента.... И да ИЗГОНЯТ министрите, които все още искат българи да носят маски.

Тоя маймуняк от първата снимка какво се перчи и се лензи- доволен че е излъгал много хора! Да не говорим и за тези от другите снимки мижитурки, жадни за власт! Нищо добро не ни чака!

Най-много се кефя, че за пръв път в живота си не гласувах. Сега като гледам стрина Цона в Парламента и поне знам, че аз нямам вина. Който я вкара през задния вход, въпреки, че мажоритарно получи червен картон, на неговата съвест да е. Няма да гласувам, докато не видя политици като Кирил Петков. Баста, ДБ, вече не мога да ви трая, хлал да са ви бюлетините, които получихте от мен до сега!

Най-добре е да се свика Велико народно събрание, което да гласува излизането на България от ЕС и НАТО и да приеме нова конституция с по-големи правомощия за президента Радев.

Ах, че е сладко - седим си, кефарим и заплатката си върви! Хаирлия да е!

Един работен ден на депутатите и министрите Интересно,снимката на неандерталеца,какво общо има с работния ден на Парламента.

По мое мнение, можеше да ни спестете снимките, гледам, гледам и се отчайвам все повече! Шом това е цветът на нацията, щом от тези хора ще зависи бъдещето на държавата, аз не зная нормалните хора на какво да разчитат! Всички показани на снимките са със сериозни отклонения, душевни и ментални, грозна картинка!

Добре дошли в съвременната действителност, така е от поне 30 години. И кой е виновен за това?

Ама тия разбойници свършили ли са нещо изобщо?

Всички са много красиви и умни, но нашия тошко от Ямбол си е най-умнокрасив!

ИТН трябва да бъдат истинска, Реална опозиция в България! Това им прави чест, че не се поддават на манипулацийте, зачестили на последък, От Хр Иванов и Мая и компания!

Опитът на Христо Иванов и Хаджигенов този път, да влязат във властта, ще се провали

Какъв е тоя чалгопитек на снимката ?

Как какъв? От Африка. Шимпанзе. Остригано в София.

на мен ми прилича на павиан.