Един ден, когато утре ще бъде днес, путиновци ще са срамна страница от историята

Реч на акад. Николай Денков пред Европарламента във връзка с участието му в дебата "Това е Европа" 

Обратно в новината

Коментари - Един ден, когато утре ще бъде днес, путиновци ще са срамна страница от историята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От това, което виждам с очите си, срамната страница в историята ни е слугианж, дълбоко гъзолизане и безусловно подчинение на цяла Европа на САЩ. Което граничи с безумие. Всъщност е безумие. Неофашизъм. Русия и Путин са друга бира. Не смятам, че европейците, които все повече говорят за загубения суверенитет на Европа, както и българите, които говорят това за България, са русофили. Вероятно една изключително малка част от тях са, но това не пренася определението върху всички разумни, свободолюбиви и родолюбиви хора, които милеят за родините си и за нациите си. Загубата на суверенитет винаги е била проблем. Сега е също проблем. Има всеки вид негативни последствия - морални, икономически и социални. За съжаление деспотът днес е тръгнал вече към упадък... Не говоря за Путин.

Дали им е подарил после по едно сапунче ??...И с налъмите - в турската баня !!

Оф! Тоя пасквил много дълъг. Само за скролване с мишката става. Слушателите в Страсбург добре са си поспали.

Най-срамната част от историята е от 10 ноември 1989г до наши дни, тепърва ще има все повече срамотии, като господството на шопара, дето всеки появил се по телевизията нарича "господин". Боко за журналята е бойко борисов, пинокио е кирил петков, а шиши е господин пеевски. Срамота, просто ме е срам че живея в държава която е по-правилно да се пише бЪЛГАРИЯ, защото писането и с малка буква вече не впечатлява никого.

в централния

Българските русофоби с канадска закваска и мъдрото ръководство на посолството изкъпаха Борисов и Пеевски и ги направиха чисти като ангели

Вината е на родителите му, че са създали слабоумно дете.

lu4ka

Господи, колко е тъп!!!

А предателите които днес са на власт ще бъдат в затвора!

мàжи дупет с вазелин, скачай в шалварите и тичай към Анадола! Че к'вото си нежно, русичко староагорченце, инак много ще те боли!

един ден никой няма да помни тоя клоун който незнайно как се насади на тоя пост и говори глупости

Един ден, когато утре ще бъде днес, лица като въпросният "академик" ще са срамна страница от историята на нашата 1342-годишна държава. По-голям послушник, изпълняващ чужда воля, за сметка на българския национален интерес не е имало в нашата история. Този ден наближава и това лице бързо ще избяга при господарите си. Но може те да го оставят да се радва на народната "любов", както направиха със слугите си в Афганистан.

Прекрасна реч!

Реч им изнасял :D По скоро приказка за лека нощ. Ако някой го е слушал изобщо.

:) Денков е типичен пример за цялата управляваща България политическа пасмина - единствените в света проститутки, които плащат за да обслужват клиентите си.

Много добра, смислена и балансирана реч! И е пример за русофилските несретници какво е просветен европейски патриотизъм: да защитеваш своето и да учважаваш чуждото, доколкото споделяте сходни културни ценности. Имам само няколко забележки, които може да не са важни за ЕП, но за мен са съществени: -- никога в България не е имало ханове; в пантеона на църквата и досега СПАСИТЕЛЯТ НА Европа се нарича ,,Светият княз Тривелий"; -- кирилицата няма нищо общо със св. Климент. И не се пише ,,омилостивен", а ,,умилостивен". Това последното наистина е маловажно. Но все пак г-н Денков трябваше да се погрижи да прецизира всичко, вкл. и правописа.

ВЪОБЩЕ НЕ СИ НАЯСНО НИТО С БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ НИТО С КИРИЛИЦАТА . А ЗА КАН-Ю ТЕРВЕЛ НИЩО НЕ ЗНАЕШ . АМА ПЪК С КАКЪВ АПЛОМБ СЕ ИЗКАЗВАШ .

Наистина речта е прекрасна!

Пич,изглежда ти си му я писал речта. Е ако сам не се похвалиш, никой няма да го направи...

и днес и утре ще бъде идиот ако и да е БАН!

Този специалист по капките и пените е от Химическия Факултет на Софийския Университет. Срам за българия...

Денков ще получи 30 сребърника, за това, че предаде България.

Историята ще покаже, кой е крив и кой е прав ... Но към днешна дата, Денков е на правилната страна ... Ако ти липсва руската мизерия, спокойно може да си събереш багажа и да поемеш към блатата на Московия ... Що си натискаш парцалите в държава от Запада ?!

ИСТОРИЯТА ПОКАЗВА ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В КОЯТО СЕ ИЗДИГАТ ПАМЕТНИЦИ НА ВРАГОВЕТЕ И И НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ . СПРАВКА ..БУЛЕВАРД КРЪСТЕН НА Г.М..ДИМИТРОВ И ПАМЕТНИКА НА СТАМБОЛОВ В СОФИЯ .

Не ми липсва и американската

В България е много лесно да се вербуват агенти срещу режима на Денков. Защото 85 процента от българите са против този режим и имат естественото желание да го гътнат. Достатъчно е да седнете на една пейка в градската градина и да сложите една табелка "вербувам противници на режима на Денков" и веднага ще се появят стотици кандидати.

Няма нужда да четем лекции на руснаците. Добри или лоши те са си отделен свят и ще се оправят сами. Нашите политици повече трябва да мислят за България, а европейските за ЕС. Впрочем, ако ЕС се федерализира тогава ще бъде много по-самостоятелен и няма да иска да му се месят в политиката, за разлика от сега, когато Америка се опитва да командва в Европа.

Америка не се опитва, отдавна си командва в Европа докато държи най-голямата икономика и държава Германия окупирана! И между другото държи и дребосък като България в същата хватка.

Аз пък мисля, че настоящите ни политици ще бъдат срамна страница. И споменаването на Денков, Петков и Василев ще кара всеки българин да се изчервява.

Жалката мишка си мисли, че пише история. Вярно господ взема акъла на някои хора, като иска да се подиграе с тях.

Мен и сега ме е срам от този ,от, киро , боко, шиши и сие

Глупак - мръсен балкански!

А ще се гордеем с американските подлоги на урода Сорос ли,плъх безроден?

SirBob

Този индивид, монтиран за премиер от САЩ, е срам за нацията и за самия себе си. Освен бодряшко лозунгаджийство в стил късен соц, нищо по същество и само заучени неолиберастки опорки. Например когато говори кой кого бил освободил от нацизма, не е зле това човече да си спомни, че ако не беше Източния фронт и Червената армия, фрицовете и досега щяха да гонят мадмоазелите в Страсбург. Факти, нищо повече.

ФАШИЗМЪТ, като обществено-политическо явление, ИМА 5 ХАРАКТЕРНИ ЧЕРТА: 1. Великодържавен шовинизъм. 2. Сливане на всички власти – изпълнителна, законодателна и съдебна с правоохранителните органи, медиите и бизнес елита. 3.Агресия срещу съседни държави и анексиране на съседни територии.!!! 4. Преследване на инакомислещите и политически убийства. 5. Идолопоклонничество на фюрера. Фашизмът, като синоним на националсоциализма, трябва да притежава всички изброени характеристики изцяло и едновременно. Всички тези знаци се случват в съвременната ПУТИНОВА Русия и Беларус. Всъщност руснаците са подобни на нацистите по това, че също пренаписват историята в своя посока и превръщат се в специална раса.

Идеално пасва за ЕС и САЩ

Това за нарко-фашистите от Киев ли го говориш?

В КАРЛУКОВО ПАК СА ПУСНАЛИ НЕТА . ХА ХА

Ти самия си срам за държава с 1300 г история България ще я има но за теб и Плевнелиев никой няма да си спомня освен статистиката

Ето как работи свиниферма кремлеботов - нацисти и проститутки : Https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2ю ========== Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари

Тъп, по-тъп, 4555! Ако имаш нещо да кажеш и докажеш, направи го на нормален език, без псувни и цин9зми.! Ако си способен, де, Ама не си!

Господине, Грешите, Историята ще Захвърли на Бунищетео на Историята при Хителериските Нацисти и Сегашите Властимащи Украински Неонацисти и Европейските им Протежета и Кукловоди. ЖАЛКО е за Европейските Народи че отново са Неоколониални роби на Неоснациските Орди!

Само, дето не им облиза подметките тоя !!!

Eдин ден, когато днес ще стане вчера, това управление и тези управляващи ще бъдат срам за България и своите близки.

Денков не е на себе си явно - използва език на прост трол, побърка се от страх от Путин, неясно защо, и забрави напълно, че така както сега се напъва да се сложи яко на губернатора от Козяк, преди 35-40 години се напъваше да бъде член на ЦК на ДКМС (за младите: ДКМС = Димитровкси Комсомолски Младежки Съюз) и да се слага яко на всички от ЦК на БКП. Изводъте е: само влечуги из българското политическо пространство и то от най-отрвоните.

.

Шапки долу! Академик Денков е Човека!!!! Поклон!

точно

Браво Г-н Денков! Уникално добра реч!

Не може да се оспорва това,по гадно,срамно иидиотско изказване няма да се роди! Гнида,гнида человеческа.Кандидат между първите петдесет за народен съд!

Браво Денков!!!! Браво! Страхотна реч! На рашките поглоги , гърчете се изроди ...майка ви да е.ба мръсна, гадна!

А да финансираш нацисти не е срамно а даже страшно само да си помислиш а ти продажни политико го правиш

Много вредна марда е тоя.

По-срамно, жалко, долно, гнусно, обидно, страхливо, подло и будещо отвращение нещо от денковци, мунчогадевци, бокотикви, ристювци, гномове, кирчовци, чифутлореловци и асенки едва ли има нейде из цялата Вселена!!!

Най-после нормален министър прецедател. Интелигентен, умерен, лицеприятен.

ПреЦедател е безспорно. Всичко останало е спорно.

Как БКП и ДС създадоха Демократична България? - Tribune.bgСнимка: БГНЕС Кое е общото между тъста на Радан, бащата на Прокопиев и дядото на Христо Иванов? „Все още сме в ръцете на същото зло“! Тази култова реплика от един български сериал е посветена на влиянието, което старите комунистически родове и бившите ченгета от ДС упражняват върху родния политически живот до ден днешен. И в това няма нищо изненадващо. През Андрей Луканов те успяха да си осигурят гръб отвън и отвътре. Зад граница за тях заработи мрежата на спекуланта Сорос, а на наша територия пребоядисаните номенклатурчици успяха на практика да създадат паралелна държава. Това се случи през управлението на Иван Костов – продукт на Луканов. Командира раздаде парите през бандитската си приватизация, а ресурсът послужи на червените олигарси за овладяване на публичната сфера в страната – партии, медии, съдии, прокурори, НПО-та. Всички те през последните 20 години не работят за държавата, а в полза на друга кауза, в усърдната служба на която те са изкусно направлявани от структурите на БКП и ДС. Днес тази солидна организация стои зад коалицията „Демократична България“. Всички лидери на формацията са свързани с комунистическия режим и репресивния апарат на тоталитарната власт. Безспорно е доста смешно, че точно пребоядисаните отрочета на номенклатурата от сутрин до вечер уж се борят със създателите си. А всъщност играят чудесно поставената им роля на троянски кон в българската десница – от Луканов през Костов до Радан Кънев. Ето и фактите: Радан Кънев, водач на евролистата на „Демократична България“ Жената до Кънев и майка на неговите деца се казва Деница Баръмова. Бащата на Баръмова – Росен Денков Баръмов, бе осветен като агент „Смирнов“ на Държавна сигурност. От Решение №2-310/19.02.2014 г. на Комисията по досиетата разбираме, че тъстът на първия в евролистата на „Демократична България“ е обикновен доносник на ОУ на МВР Толбухин-ДС. Ето какво пише в личното дело на агент Смирнов: „На 19.04.1988 г. в присъствието на зам.-началника на отделение 04 – ДС подп. Хр. Даскалов, бе извършена вербовка на лицето Росен Денков Баръмов за агент на органите на ДС. Вербовката бе осъществена на идейна основа, по метода на убеждението, чрез еднократна вербовъчна беседа по предварително утвърден план… Нововербованият агент подписа декларация за сътрудничество и си избра псевдоним Смирнов. В заключение разяснихме на нововербования агент в общи линии задачите, които ще решаваме съвместно в бъдеще. На агента беше поставена конкретна задача да изясни в разговор становището на специалистите от НИТИ – Казанлък за качествата на проекта, представен от д-р Янакиев…“ Христо Иванов, лидер на „Демократична България“ Той се гордее с майчината му фамилия Бойкикев. Под това име пише статии, регистрира имейли и адреси за кореспонденция. Очевидно изтъква антибългарската дейност на дядо си Недялко Бойкикев. Неговата кариера стартира през 20-те години, когато пропагандира червения терор – у нас и в Европа. Съветският агент Бойкикев е председател на комунистическо студентско дружество в Берлин, организира изложба, хулеща българската държава, изпаднала по това време в състояние на перманентна отбрана срещу платените отвън комунистически терористи. Недялко Бойкикев е важен елемент от канала, през който през Югославия и Германия за Съветския съюз поемат българските комунисти , бягащи от родния закон, търсещ им сметка за престъпленията срещу държавата. Той е виден активист на Коминтерна и член на Германската комунистическа партия. През 1929 г. заедно със съпругата си Светлана решава да се установи трайно в СССР. Там бабата на Христо Иванов става член на Всесъюзната комунистическа партия (болшевики), което ѝ помага да заеме високи постове на българска територия след комунистическия преврат през 1944 г. Бойкикева разбира се е член на БКП, каквато е и Мария – майката на Христо Иванов. Тя е родена в Москва, пристига в България заедно с окупационната червена армия. Учи в училище към посолството на Съветския съюз у нас, впоследствие работи като основен идеолог и цензор в тоталитарната държава – тя дори спира книга на самия проф. Пантев, защото левият интелектуалец правил реклама на врага – Съединените щати. Иво Прокопиев (Алфа финанс, Икономедиа) – ръководител в сянка и спонсор на „Демократична България“ Баща му Георги Прокопиев е член на БКП от 1966 г. През 1969 г. той започва работа в УБО (Пето управление на ДС). Стартира като волнонаемен и стига до чин „капитан“. Първо е лесничей, а след това зам.-директор и директор на ловно стопанство „Воден“ край Разград. Прокопиев-старши бързо се превръща в любимец на главните ловци в Републиката – Тодор Живков и Пенчо Кубадински, а похвалите към него са както морални, така и материални. „Воден“ е любимата ловна резиденция на Живков, в която чест гост е съветският лидер Леонид Брежнев. А рамо до рамо с комунистическите диктатори е и бащата на Иво Прокопиев. През 1984 г. Георги Прокопиев е повишен в чин „лейтенант“, назначен на длъжност „старши разузнавач“ при трети отдел на Пето управление на ДС (УБО) и прехвърлен като директор в ловно стопанство „Мазалат“ (Габрово). Но има и черни петна – няколко години по-рано (през 1977 г.) бащата на Иво Прокопиев е наказан за „недобро стопанисване“ и „неправилно разходване“ (тоест далавера, явно крушата не пада по-далеч от дървото), но дебелите му връзки с Живков и Кубадински го спасяват от разжалване и затвор. Сиреч – младият Иво е пораснал на коленете на всесилния Пенчо Кубадински от Политбюро на БКП, дължи кариерата си на комунистите и ДС (на 22 години собственик на вестник, на 28 горд притежател на подарен от Костов завод за 150 милиона), а днес лъже, че е прозападен бизнесмен, продемократичен издател и прореформаторски политик. Огнян Донев (Софарма) – спонсор в сянка на „Демократична България“ Баща му Иван Тенев става член на РМС (младежката организация на БКП) на 17 години. Две години по-късно е арестуван за разпространение на антидържавна съветска пропаганда. След кървавия 9-и септември той участва в налагането на комунистическата диктатура, в частност в обезоръжаването на жандармерийските части. Заради дейните си усилия в терора и репресиите е награден с членство в БКП и бърза писта за възходяща кариера. През 1963 г. бащата на Огнян Донев е завербуван по линия на Първо управление на ДС (външно разузнаване) с псевдоним „Антонов“. По това време той се труди в търговското ни представителство в Хамбург. Шест години по-късно Донев-старши вече минава към Второ главно на ДС (контраразузнаване). През 1981 г. продължава разузнавателната си дейност отново в рамките на Западна Германия. Благодарение на заслугите на баща си (активен участник в кървавите събития след 9-и септември, над две десетилетия агент на ДС) ненавършилият 30 години Огнян Донев получава изключително апетитно местенце – съветник в Министерски съвет на Огнян Дойнов, втори човек в БКП, автор и изпълнител (заедно с Луканов) на схемата с „червените куфарчета“. А оттук вече пътят до милионите и несметните богатства, ограбени от държавата, е едва няколко крачки. Иван Кръстев и Евгений Дайнов – идеолози на „Демократична България“ Кръстев е син на секретаря по идеологията на Окръжния комитет на БКП в Ловеч. През 80-те години Йото Кръстев става главен редактор на вестник „Народна младеж“, след което се издига до завеждащ отдел „Средства за масова информация“ към апарата на ЦК на БКП. Самият Иван Кръстев е секретар на комсомолска организация и член на БКП. След 1990 г. лично Андрей Луканов съдейства на Кръстев да получи стипендия и близък контакт с финансовия спекулант Джордж Сорос, чието „Отворено общество“ започва работа у нас с посредничеството на покойния експремиер. Евгений Дайнов е син на дългогодишния кореспондент на „Работническо дело“ в Лондон Александър Дайнов. Дайнов-старши е член на БКП, в тесни връзки с ДС предвид работата му във враждебния запад. Майката на Дайнов – Лидия Маринчевска– е член на ОФ, дъщеря на активни борци срещу капитализма и фашизма. През 1982 г. Евгений Дайнов е зачислен за аспирант (с тема на дисертация история на комунистическите движения) в Института по история на БКП. Това става със специално решение на Секретариата към ЦК на компартията, подписано от директора Давид Елазар (Дайшо) – изключително верен и приближен до Живков партизанин от отряд „Чавдар“, командир на Шопския партизански отряд. Освен Института по история на БКП, Елазар ръководи и отдела по пропаганда и агитация на партията-държава. Евгений Дайнов сам окачествява себе си като троцкист и ляв анархокомунист, което не е учудващо предвид идейната близост между Сорос и Троцки – на единия Дайнов служи, а на другия се възхищава. Ето това са хората, които на 26-и май ще чакат гласа на истинските антикомунисти. Нагли са до безобразие. Мислят народа за глупава и провинциална рая, която по силата на някакво божествено право са длъжни да управляват. Убедени са, че държат гумения печат за истината, а всъщност става дума за морални дегенерати (припомнете си случая „Христо Гешов“, който ближе тоалетни чинии и е приятел с всички тях). Узурпирали и обсебили медиите, претендират да са ментори, да са морална полиция, стожери на истината. А всъщност от сутрин до вечер лъжат нахално и безскрупулно.

Молец, да не се чудиш някой ден, защо има народен съд. А ако зависи от мен , съд няма да има, а само наказателен взвод.

Молец, и днес и утре и вдруги ден няма да ме е срам, че съм путиновец а не продажен центаджия като теб.

Не се ядосвай! Възрастен си вече. Щом подкрепяш Путлер, значи отдавна си ударил седемдесетака. Опасно е да се вълнуваш толкова на твоята възраст! Айде хапчетата и лягай!

А ти си много млад, но за сметка на това мнного, много прост. И си единствен в коментарите под тази статия. Има и други много млади, но за щастие много по-умни от теб.

На един акъл сте явно...

Какъв боклук е Молеца, оставка .

ще сте огромна гордост! Егати тулупа е тоя...

Срамно е да служиш на чужди, американски интереси, позор си ти за България.

А да служиш на чужди руски имперски интереси не е по-хубаво. И ти казваш с гордост, аз съм путиновец. Не съм чул някой да каже, аз съм Байдъновец или Обамист. Вие сте болните.

Изобщо не съм болен. Болните сте вие, центаджии мръсни.

Аз съм путиновец, и се гордея с това. А ме е срам, че живея в най-бедната еврогейска страна, по-бедна и от Албания и Македония.

Гордей се, ама децата ти ги е срам от теб! Не се заблуждавай в противното.

Мислиш ли, че такъв посерко може да има деца? Това има само злоба и снимки на сталин по стените си.

АКАДЕМИК и "ПУТИНОВЦИ" на НАЙ-ВИСОКАТА евротрибуна?! Добре, че НЯМА ДЕЦА,, които ДА СЕ ГЪРЧАТ от СРАМ заради баща си- "ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦА"... Този ще се ОКЪПЕ с "НАРОДНАТА ЛЮБОВ".

Добре им го е казал. Да видим дали ще им уврат глаеите.

Един ден срамът ще го береш ти, молец