Еди Рама: Руснаците, които не желаят да воюват, са добре дошли в Албания

Албанският премиер окачестви референдумите в окупираните украински територии като фарс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само трябва да стигнат до там!

To щото за Косово немаше референдум а направо го вземаа от сърбете. Та затва сигур.

Косово беше независима териториална единица, която първо сърбите си взеха без референдум.

Пу да ти ЕПМ

За всички руснаци,пристигащи в Албания сме приготвили приятни изненади. За да изпитат истинското удоволствие обаче,необходимо е всеки от тях да носи в себе си тубичка с вазелин.

Те научиха на Козяк

Рязан помак Приятелят на Киро Тъпото

Да покани Кирето и Асенчо в понеделник.

Тоя ги кани в албанската цигания

Не ги харесва руснаците , но харесва парите им !

Груба грешка е да се съюзяваш с руснаци, винаги те прецакват.

На териториите, които се намират под контрола на САЩ цари мир и спокойствие! Това са САЩ, Канада, Европейският съюз, Англия, Австралия, Нова Зеландия, Япония, Южна Корея с население над 1.5 милиарда души! Вцелия останал свят царят катаклизми и нлизми, предизвикани предимно от фашистката Российска Педерация!

За останалия свят тези същите които ти изброи Създават и правят провокации на останалия свят то какво ли не беше ирак иран вие там афганистан сърбия йемен и още куп други африкански държави и арабски а съединените щати продължават да крадат петрола на сирийския народ настани ли са се американците на най-богатото находище и градът това е голямата демокрация а ти си краварски трол долна фашистка мърша

За бога баце, знаеш ли колко шпиони ще ти набутат.

Така наречената/руска/армията е 90% мусюлмани и Рама го знае това. За това ги и кани.

Еди, не си слагай таралеж в гащите. Току виж след няколко години Путин реши да ги освобождава, като нищо че ти спретнат някой референдум. Че имате излаз на Средиземно море, апетитна хапка за психопата.

След някоя друга година и русия и путин ще са в помийната яма.

Ti opravi alban4ite ne gi misli rusna4ite

Разбира се, че албанците са срещу референдумите. За чий бяс ще провеждат референдуми след като в Косово всичко стана без референдум и сега тез референдуми го подлагат на съмнение.

Навремето имаше един лаф "албански реотан" - за човек, който "не може да стопли" (не разбира какво му говорят). С насмешка гледахме на албанците, въпреки че много малко се знаеше за тях. За мое голямо учудване Албания е една прекрасна страна и много любезни хора - измета е в Косово. Та на темата - за съжаление "албанските реотани" вярно преценяват казуса в света и уверено заемат страна, за разлика от нашето правителство, което се чуди как да лавира за да не разсърди нито едните, нито да не засегне другите.

Та да го приемат в ЕС. Всъщност Албания няма значение за никого, географски и т.н. А самите албанци като народ са трако-българи, и поради това корави, и не са удобен противник.

Чувал ли си за ''Жълтата къща", ако не си - порови се в интернет. Намира се в Албания, а не в Косово и е директно свързана с това, което НАТО и косовските главорези вършеха с отвлечените сърби. Не се предоверявай на хора, които никога не са били православни, а в Турската империя са ни клали, както и турчин не ни е клал.

Аман от този Кирил Петков-2! Слагач с черен тен, претендиращ, че е нещо повече от останалите. Все акъли предлага, оценки дава, а речникът му като на зле прикрит простак. То не бяха кибер-разследвания, проекторезолюции, сега пък убежище щял да дава. Смешно човече, готово на всякакви гадости, само и само да го потупат по рамото.

А ти какво правиш в Косово. Много обичаш да се правиш на европеец.

Че референдумите по време на война при това на територии, на които е имало и вероятно ще има бойни действия наистина си е фарс е факт, но този Рама понякога се изразява и доста критично спрямо България за безправително управление или криволичещо управление.

Това шиптърче наистина е голям шут. Няма граници чувството му за хумор.

Като няма граници, защо не се шегува с българи? Май е защото няма ограничение само хуморът за сметка на руснаци.

Мобилизираните руснаци масово се опитват да се свържат с горещата линия на Украйна "Искам да живея" с въпроси как да се предадат, за да си гарантират, че ще запазят живота си. "Искам да живея" е украински проект - горещ телефон, на който всеки руски войник, изпратен на фронта, може да потърси съдействие как да се предаде на Въоръжените сили на Украйна, за да съхрани най-важното - живота си. На руските военнопленници се гарантира, че ще бъдат държани при спазване на всички точки на Женевската конвенция.

Ей смешник

Албанките с фервджетаа ги чакат подмокрени

Кога стана циганин, кога му почерня гъза?

Това добре като покана бе, аланкоолу, ама къде ще ги дявате тия, бая народ са, не можете да приютите 40-50 млн. "желаещи", а и колко сред тях ще са внедрените шпиони, даваш ли си сметка? Съветът ми е да взимаш само рускинчета на до 25.5 години - другото да върви по кръстовищата между тировете.

Рискинчетата не ги мобилизират баце. Само песалчета може да одат в албанската кочина

Внимавай какво си пожелаваш албанско мекере точно ти ли ще говориш за правова държава и международно право. Отделянето на Косово как се третира от така нареченото международно право. Само в такава смешна държава като Албания може да има премиер като тебе.

А Косово признаваш ли?

Косово е независима единица със собствено управление още от времената на СФРЮ. Сърбите не успяха да си го присвоят и не са нахлували америоканци да му правят референдум. Затова не е трудно да признаеш Косово.

Ще дойде ред и на албанските прасета.

Не го разбирам това! Защо хората искат да се самоунищожат? Едно време Меркелина направи грешката да повика бежанци и резултата е видим. Сега Еди не се поучил от нея и кани "каймака" на руското общество в своята родина. Утре да не пищи на всички от тях и да кара като германците всички други да са длъжни да ги приемат?

Ще ти дойде някой в шибаната тъпа страна отявлен албански простак.

...че в много отношения Албания е пред България. Да, Албания на която всички се подигравахме преди 35 години

Заминавай. А са и едни убави ора...

Интересно, ако той замине, това ще промени ли факта, че Албанията, на която се смеехме едно време с албанските реотани и какво ли не друго вече е по-напред от нас? Това е една от малкото държави, които все още ни уважават, така че ги уважавам и аз, а за съжаление не виждам на какво отгоре ни уважават.

:)