Еди Рама нарекъл България "грешка"

Албания иска да се ожени, чака булка от Брюксел и тя никога не идва, казва политикът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....................

Двойник на Маноил Манов...

Рама нещо много си е повярвал.

Грешка, че не сме ги изяли когато му е било времето.

Албания е грешка. След първата балканска война ако не бяха тъпите австроунгарци да блокират сърбите за разширяване в Северна Албания ( а гърците в Южна) можеше и да се разберем със съюзниците си за пустата Македония и да не се стига до първа национална катастрофа. И тн и тн ....

Прав е човешка

Бай мангал!

Да му обясни някой за албанския реотан.

Този нафталинен фес не трябва да има достап до цивилизацията.

Албански чикибоец номер 1.

И на този му хлопа дъската

Навремето пак албанец беше казал на македонците 'ќе те превземеме со курац '. Сега тоя си мечтае пак да превземат и ЕС 'со курац' ама може да не стане!

Е този долен резак, Толкова ли няма някой истински мъжкар или мъжкарана да му каже на този простак да си затваря долната дзурла. Седят и му слушат простотиите и коментарите. Особено нашите от Харвард и Президента летец, какво му мълчите на този шиптър наглец

Еди оправи си по бързо представите за ЕС! От Брюксел ще дойде младоженец, вероятно хомо или би сексуален, затова че подготвяйте вашият младоженец от сега!!!

Това което не можаха да сторят с Берлинския и Ньойския договор ще го стори Простото Кире и в скоро време да очакваме от ЕС да поискат да разпарчедоса България така, както е замислено преди век.

Прав е!

Господин Рама има цветист, метафоричен език, добро самочувствие и огромно желание да стане /даже лично той/ пръв член на ЕС. Но тези работи не стават така, със "стомаха" напред. Има правила, по които напр. България беше приемана. Години наред преговори, жестоко наблюдение и съответните жертви от наша страна - АЕЦ и други. Той има право да е сърдит, но не на ЕС и на България, а на РСМ. Значи заради рсм и албания ЕС да си затвори очите, да промени в негова част правилата и т. н. Не е познал, просто. Извървяваш си пътя и толкова!

Нещо се е объркал! Албания е булката …

Тези олигофрени колко поразия ще направят в Европа, талибаните репички да ядат.... ама САЩ иска повече подлоги под шапката на ЕС, тях не ги интересува, че по улиците се леят кръв и нормалните хора вече не могат да живеят нормално...

Албанския Бойко

Този човек е позор за цяла Албания.

На тоя и хумура му е като държавата

Еди Срама би рекъл...., А, бе, я да го духаш, бе, Тъ-па-нар!!!

Не знам на къв пъп сте ама не сте читава държава. Назадничави и прости хора които водите за носа.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ СОПОЛИВ ЦИГАНИН !

Тия хора следи ли ги някой дали си пият хапчетата - албанци, македонци, руснаци: Diese habeb nicht alle Tassen im Schrank ;)

Простено му е! Пък и е албанец!

Е втасахме я щом и албанците ни взеха на майтап!

Поредния идиот в политиката!

Еди Рама, май не разбира че той ще бъде булката. Нищо че е преебан и ще бъде занапред

Човекът е казал: "Трябва да се смени начинът, по който функционира ЕС. Грешка е една страна да може да държи за заложници други страни". Дирниците: "България е грешка". Винаги сте си били некадърни жълтури, и тая статия не е изключение.

Ти па какво се кривиш бе? Това какво е казал се вижда. Какво е искал да каже само той си знае. Цитат: "Една земја која држи во заложништво две други земји е грешка, изјавил Рама."

Цитирай го на албански! Щото и това, което си написал пак е превод (на македонски диалект) :-)

Явно нивото на еврогейския съюз пада. Нас ни правиха на маймуни докато влезем без да имаме изявени претенции от съседите. Шиптърите и Патагонците наглеят, а еврогейците им се навеждат и отново правят нас на маймуни.

... и това го казва премиерът на страната, в която 40% от БВП идва от наркотици. В южна Албания единствените пътища, които са ремонтирани, са тези които се ползват за писти на малките самолети, които пренасят дрогата.

с приказки не става. с аргументи и със силна икономика е по-сигурно. По-малко приказки, повече реални действия. Игнорирайте празните приказки.

Ние българите съвети от албанци не приемаме. Тези са все още в първобитно-общинния строй, ама се правят на интересни. Нали ги гледам албанците в чужбина, като циганите са - самостоятелно не могат да оцелеят и разчитат да са в глутница.

На пъпа е малко силно казано. По скоро на гъза. Оакъния.

Толкова ли нямаме проблеми с другите страни та трябва и да му изопачавате думите на тоя Рама. Той че пуска пълни простотии е вярно, но очевадно сте му изкривили думите.

Думите му не са изопачени. Виновния е той че не може да говори правилно и да си подрежда думите смислено. Цитат: "Една земја која држи во заложништво две други земји е грешка, изјавил Рама." За това на отговорни постове се избират хора с разум в главата, а не простаци които дори не могат да говорят правилно.

Ха-ха-ха. Нещо се е объркал, чакали булката от Брюксел. Не разбраха ли, че те са булката. И при секса все ще са от страната на булката, т.е. от е_аната страна.

Не прочетох да е нарекъл България грешка

ги държеше тези боклуци Боко и Плевнята се целуваха с престъпника Хашим Тачи А България се обяви срещу Сърбия и от първите призна джихадистко Косово

Господин Рама,имате много трески за дялане и вие.Кога ще се справите с голямата престъпност,като трафик на наркотици,трафик на оръжие,сводничество?Почти пли всяко криминално престъпление в чужбина има замесени албански граждани.С такъв грешен младоженец не й завиждам на булката!

Къде е Кирчо и кокорчо да му изгонят дипломатите от България че обижда България че сме били грешка айде бе Кирчо лъжецо и кокорчо крадецът изгонете албанските дипломати от България тъпи мушенници Как позволявате да обиждат България ще дойде време ще съжалявате Кирчо кокорчо малък ще ви се види света

Не булка а младоженец чакат. Като му стане ще дойде да ги оправи. Еди ще е първи.

най-голямата бюрократична машина в целия свят

Еди, булката е онодена, като отмори, ще ти я пратят.....

Кире и Кокорчо, под ваше ръководство вижте до къде стигнахме. И тоя взе да не е.ава и плюе, ама вие викате, че дъждец ни полива

Тоя албански циганин вече преля чашата и макетата не спират да ни наричат фашисти ако съм на правителството спирам незабавно преговорите с тия двете подобие на държави докато не се реформират тотално и не си сменят чипа в мозъците.

И ЕС спира парите, и далавери за Вас-йок

Gugnelid

Тоест ти сваляш гащите и се дупиш, дано ти платят? Сещаш ли се кои го правят?

Още един недоразбрал, че Европа за да ни даде, първо й даваме ние... А после си плащаме и лихви за полученото. Ама хайде със здраве. Ще разберете по трудния и болезнен път...

Аман от евромераци! Да ви пратят една булка от ваште манафи да ви разпори алките прости!

"Булката" България, ей я на, запретнала пола и в подобаваща поза...

Абе тези албанци акъл немат!!!! Как ги вкарат в еропата,ще им секнат курвите,наркотиците и другите нелегални псри!!!??