”Ислямска държава” обезглави 8 шиити в Сирия

Групировката "Ислямска държава" обезглави осем мъже, за които се твърди, че са мюсюлмани шиити в централната сирийска провинция Хама.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” обезглави 8 шиити в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря за мнението ви. Поканих го той да дойде във Варна, ама ще видим... Имах вземане-даване с мюсюлмани, докато работих в Дубай/от Иран, Пакистан, Саудитска Арабия, Оман и др/. Та моят опит с тях показва, че много харесват европейски жени, особено руси, обаче имат болна психика- повечето, с които се запознах се молят по няколко пъти на ден и са страшно ревниви, не дават на жените да работят и трябва да носят дрехи, които покриват цялото тяло и главата като в някои от тези държави може лицето да е открито...

Само човек заинтересован да лъже,може да твърди че САЩ нямат нищо общо със създаването на ИД.Значи ЕС и САЩ са много зле,щом не могат да се справят с ИД.Дали да вярваме в това,след цялата им решителност да свалят Садам?Само" слепите"не виждат подкрепата на САЩ към ИД.

американците се перчат как генералите им ги сърбели ръцете да натупат Путин пък иначе не смеят да доближат ИД която ползва старо съвеЦко оръжие.

ИД са екипа за мръсни поръчки на Израел, САЩ и ЕС.

Напоследък доста оръжия им доставиха от ЦРУ, нормално е да се активизират.

Ти откъде имаш информация? От Кремъл ли?

Личи си колко ти е акъла щом според теб такава информация закономерно трябвя да е дадена от Кремъл! Сигурно за тебе и Хилъри Клинтън работи за Кремъл щом си призна,че Ал Кайда е създадена от САЩ....

Имам въпрос Къде са радетелите за мир американците.Садам е бил заплаха , Кадафи и всички останали , а сега. Какви са от ИД..

Тези си правят каквото си искат повече от година, а за шиитите в Йемен веднага война. Повечето от арабската лига, поддържат и финансират ИДИЛ, или най-малкото пасуват. ИДИЛ запали няколко страни в региона, но нищо...регуларно уж ги бомбандират, но те нарастват и се засилват. За хутите в Йемен реагираха мигновено. Защо? Да не би защото, хутите се бият срещу Ал Кайда и ИДИЛ?

Тази работа с екзекуциите повече ми прилича на "конвеер" за органи!Вижте в какви чисти гащеризони са всички и изглеждат държани в добри условия!Там има перфектни условия за такъв бизнес - стотици здрави донори, никакъв контрол от всякакви власти и най-важното: пазарът за "стоката" е наблизо и е платежоспособен! В една съседна държава медицината е много развита - сещате се коя!Освен това нямат проблеми със съвестта - за "богоизбраните" всички други са непълноценни гои.

Искам да ви питам, но сериозно е това. Доколко е опасно да гостувам на приятел в Пакистан-в малко градче близо до столицата? Той казва, че нямало терористи там, но аз четох за някакви отвличания и атентати в тази държава. Само да уточня, този човек е собственик на пътническо бюро и се запознахме в дискотека в Дубай.

Недей.

Недейте.

ЮСА, чрез създаденато финансирана и толерирана от тях Ислямска държава обезглавиха.....

Пакистан от години си води гражданска война с талибаните просто не се дава много гласност.

Предполагам с Гугъл мап ще можеш да се разходиш виртуално по улиците на това градче. Така ще видиш една действителност която е скрита в повечето случаи от медиите.

Отивай.Глупачки като теп много.На румънски студентки намерили любовта в арабски държави,когато поискат да си тръгнат,им режат ушите.Не,че в Европейска Италия не ги изнасиват и не ги третират,като роби.

Въобще не си и помисляй !

Тия боклуци само напалм ще ги излекува. Колко ли такава паплач се намира у нас под формата на "бежанец"?

Време е да огарничим достъпа до България на всякакваи нелегални емигранти от арабския свят ! НЯМАТ МЯСТО В ЕРОПА !

Как ще ограничаваш,бе- ти не си никакъв демократ!Взимай пример от Кристалина,от външните ни министри,от Боцето. Долу преградите!

Евреите са в дъното на всички злини!!!

сега в сирия по касно и в балканските страни и европа

Този път са сменили малко сценария. Всеки път по нещо ново. Кой ли им пише и режисира сценариите на клиповете? Това вече се превърна в "киноиндустрия".

Кой им доставя оранжевите гащиризони?

САЩ. Там ги ползват само. Пращат им ги от Гаунтанамо!

Да започне обезглавяването и на създателите им е вече време. Защото във вечната книга е речено: Който нож вади - от нож умира!

Тез от ИДИЛ май не са никакви борци за исляма. Тук исляма е само предлог, причина. Това са добре платени професионални наемници. Питайте кой ги е нел и сами си отговорете.

Нашият външен министър Николай младенов тези ги събираше на семинар в Правец. Съюзници сме демек.. Прави ли ви впечатление, че тези престъпници се репчат на всички с изключение на САЩ и Израел? Що ли?

А, колко американски граждани обезглавиха и колко, да речем руски? Прави впечатление, че форума е пълен с тъпи русофили!!!!

Такива намират, такива обезглавяват. Ти кажи колко евреи има убити от ИД?

А тая просволута Арабска коалиция кога ще почне да бомби ислямистите? Или наистина има нещо вярно в "конспирациите", че Ал Кайда/Ислямска Държава се поддържат именно от тия араби. Другата коалиция дето пък уж громи ислямистите в Сирия извършва по 10 полета на ден. А това са цели 60 държави!

Как се наричат хората, който убиват противниците си зверски?

Ционисти и слугите им.

Само идиот може да твърди, че извергите от ИД са ционисти. Ционистите имат други грехове и те не са цвете, но не са от ИД.

Американци.