”Ислямска държава” екзекутира 12 души в Палмира

Екстремисти от "Ислямска държава" са екзекутирали най-малко 12 души в древния сирийски град Палмира, който превзеха за втори път през декември.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” екзекутира 12 души в Палмира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така проповядва Аллах и пророка Мохамед - убивайте. Убивайте друговерците. Само едно не е ясно на света - как така мюсюлмани убиват мюсюлмани? И то с такава жестокост.

Ако се абстрахираш от религията, изводите ще са по-правилни. Религията е оправдание, не мотив. Правилно казваш - толкова неверници по тоя свят, а правоверните се самоизбиват? А дали и нас не не подготвят за подобен сценарий??? Каква омраза на някои пишещи във форума, кога я събраха и от какво по-точно???

Абсурд! Пълна соросоидна лъжа! Как Палмира, бе? Палмира Великите Российские Галактически Войски освободиха Палмира завинаги от ИДИЛ, и завинаги унищожиха ДАЕШ в Алепу. Даже концерт имаше руски на Великая Победа

Радваш ли се, че твоите хора "умерените" обезглавяват учители ? Мръсник.

Културата е в криза. Завзеха ни сцената в Палмира. Свалиха ни самолета с армейския хор. Дали да не продам цигулката?

Палмира ще остане символ на некадърността на руските военни "съветници" на Асад. Как така го превзеха пак разбитите и отстъпващи по всички фронтове ислямисти! Многото изпита водка направи тази нация на нищо!

С помощта на хамериканско оръжие и съветници (щом се правиш, че не знаеш)

е кво стана бе?? нали путлер освободи палмира та и концерт имаше??? с цигулки!

Тези обезглавители не са ли американски и европейски приятели !

Да ... точно тези които се биеха с ИД, а не бягаха от Палмира като видяха 10 човека с калашници.

а бе тия демократорите излезнаха ли от песъка на мосул? понеже нещо не се пише за там,та да попитам

Как така са го превзели пак ? Нали великие военно-космические солдати на руская федерация го превзеха и ги изгониха оттам и ги избиха всичките... как така ?

Това, което виждате на снимката е Триумфалната арка в Палмира. Тя вече не съществува. Варварите от ИДИЛ я превърнаха в купчина камъни. Защото тези паметници доказват, че по тези земи е имало и други религии, освен исляма.

Тая Палмира нали Путин я беше освободил с гръмки фанфари, песни, цветя и водка за всички?

Вие гледайте тия изроди от ИД да не завладеят Европа! Не бива да допускаме петата им колона под формата на сополиви нещастници да се разквартирува в европейските страни!

И как ще ги разбереш, кои какви са? Не видиш ли, че всички говорят руски и са все от СССРско като тоя дето изби сумати народ в Турция по Нова година!

Шило

Ти да не би да идваш от редиците на ИД, че си така добре осведомен?

БРЦК

от СССР - 5000 , от запада 50000. Според оценки на западните експерти. Шарлитата и те ли бяха руснаци? Ми тия в Белгия? Що не вземеш да се гръмнеш?