Ислямисти екзекутираха US журналист, замесен е британец

Групировката "Ислямска държава" (ИД) разпространи видеозапис на "смъртната присъда" на американския журналист Джеймс Фоули. Екзекуторът може да е британец.

Обратно в новината

Коментари - Ислямисти екзекутираха US журналист, замесен е британец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Погледнато в чисто професионален план, тоя пишман терорист дори не знае как да заколи човек. Така се коли ........ всъщност това е най неудачният вариант да заколиш което и да е животно.

Откровено казано тази лента е едно от най-гнусните неща, които могат да се видят в наше време. Не знам що за малоумен душевен изрод трябва да си, за да направиш показно, едва ли не морализаторски, такова нещо и да го заснемеш. Може да ми се смеете, но духовната същност на такива хора я виждам като нещо малко синьо-зелено, неразвито, осакатено и болно.

Вай алах ама нали исляма е много толерантен. Това не е истина. Те са едни мили хора, цивилизовани с велика култура и история. Как така ще режат глави. Междодругото поздрави на борците за "демокрация" от смесените региони биещи се за демократите от ИДИЛ и режещи глави из Ирак и Сирия! Те наиситна правят една идилия.

Единственото послание което трябва да се дава на ислямистите е селективни денонощни бомбардировки.Пълна забрана за влизане на граждани от тези страни в Европа и сащ.И най важното алтернатива на петрола/докога ще го криете/...тогава тези терористи ще останат извън борда.

Малеее "умните" ингилизи се сетиха, след като вкараха няколко милиона такива.... А този запис дали е истински или не май вече няма много значение а?!

истина е, че САЩ отстраниха по най-брутален начин светските управления в Африка и настаниха тези главорези, те са техен продукт! Какво им пречеха Кадафи, Садам Хюсеин и другите! Искат да свалят и призшдинто но Сирия и подкрепят точно тези главорези и там! САЩ са най-големите терористи на света! Опитват се и Путин да свалят, но дано да се опарят най-накрая! САЩ са страна на дявола!

Ако ти одобряваш Кадафи, значи си изверг като него.

всички дето се съмняват в реалоноста на клипа, да сте чували за монтаж на кадрите? тоест няма да ви покаят всичко в този клип.. редактиран е, не значи че е фалшив обаче.

*да ви покажат...

Наистина има нещо гнило в това клипче. На мен ми прави впечатление, че журналиста изглежда доста добре за човек държан дълго време в плен: добре избръснат, добре охранен....

Така изглеждат почти всички жертви на екзекуции... Така изглеждаше и нашия тираджия Ивайло, докато в Ирак му рязоха главата... Талибаните в афганистан често дават на жертвите си наркотици, "за да не ги боляло" докато ги колят... понеже пустинния им шизоид искал жертвите на исляма да не се мъчат... прекалено... Но често това състояние се дължи на психологически шок на подчинение... пособно на разстрелите във всв когато жертвите чинно е нареждат в редички, за да бъдат отстреляни или пък сами си копаят гробовете...

Руснаците са срещу ислямизма; Сащнаците са срещу ислямизма; Сащнаците са срещу руснаците; Сащнаците се опитват да насъскат ислямистите срещу руснаците; Руснаците се опитват да насъскат ислямистите срещу сащнаците... Дежаву на ситуацията България-Византия-ислям от времето на гибелта на Втората Българска Държава... Няма защо да коментирам кой намаза от тоя триъгълник в който всеки от имперските играчи си мисли че гъзокланящите са само безобидни пионки... Истината е че е крайно време на световно ниво гъзопоклонничеството да бъде извадено извън закона и ликвидирано с всички средства и без никакъв толеранс... Иначе е комедия като в гуантанамо на пленените ислямисти да протестират защо часовниците не отговаряли с няколко секунди за молитвите им... Пустинно-шизоидната чума трява да бъде поставена за приоритетна борба с порядъци над фашизма...

Клипа е чиста постановка:обърнете внимание колко необяснимо спокоен е журналиста и пълната липса на кръв.Да не говориме, че все едно има трион , а не нож в ръцете си англичанчето.В ютуб е пълно с реални и мн. брутални клипове, но на тях не им се отделя специално внимание от международната общност.Защо ли?Ами жертвите на са хамериканци, не са от богоизбраната нация.Тях могат да ги правят каквото си искат и няма нищо брутално в това и дори не заслужават внимание.А това клипче е направено с цел да се оправдаят едни последващи действия, събития и средства.

Волен,Атака

пязко се покачва след качването на този клип. Кой ли има интерес? Между другото клиповете не се качват и разпространяват толкова непроследими така, че САЩ ако искаше да спре изтичането или да намери източника на този клип щяха да го направят мнооооого бързо.

бомбоно, ти очакваше да видиш подробно всички детайли ли с кръват и отрязването на главата ли? не виждаш ли че и това със замъглената част накрая е в повече за доста хора... гледал съм няколко такива клипа с всички подробности и мога да ти кажа, че после няма да ти е много весело, освен ако не си перверзен... иди на pi-news(точка)net и после пак се обади...

При това престараване дори при замъгляването се вижда, че кръв няма, ич.

ето, това е резултатъ от "миротворната" американска политика и дрънкането на Обамека, но Големият шалтер е зад кадър, а малките бушони ги колят, като пилци, иначе са миротворни - владеят ООН, Уницеф и маса продажници....

още не разсънил се ..и започваш с идиотизмите си... А бе вие в България изобщо защо живеете ..???? За да изливате помия по когото и да било със или без повод...???? Ти ако може да ми обясниш : ИЗОБЩО НАЯСНО ЛИ СИ ЗА ТОВА КАК СЕ ЖИВЕЕ В АМЕРИКА?? кАКВИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ИМАТ ХОРАТА ТАМ.. КАКВА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ИМАТ???? ИЛИ ПИШЕШ КОЛКОТО ДА СИ ИЗЛИВАШ ПРОСТАШКО-СЕЛСКАТА СИ ЗЛОБА ОТ ПОСТОЯННОТО СИ ОБЕДНЯВАНЕ /КАКТО МАТЕРИАЛНО ТАКА И ДУХОВНО../... АКО АЗ СЪМ КАТО ТЕБ , ПРОСТ ЗЛОБЕН И ЗАДРЪСТЕН ... , С РАДОСТ БИХ СЛОЖИЛ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ.. ТАКА ПОНЕ ЩЕ ОБЛЕКЧА НЯКОЙ И ДРУГ ПО-ЧУВСТВИТЕЛЕН "ЧИТАТЕЛ" НА ИДИОТИЗМИ ПО ТАКИВА "САЙТОВЕ" ...:) !!!!!!

Ами какво чакаш бе промитко мозъков. Талибаните????

На тоя с ножа му трябваше само един снайперист с точен мерник в десетката. Ама явно на никой не му стиска да му тегли куршума.

На др. езици в ЕС , клипът е свален и пише, че е брутален клип за подрастващи!!! Що се правите на луди ?

Не смея и да си помисля майката на това момче как се чувства. Тези идиоти заслужават смърт до крак.

Смъртта е САЩ. Колко "УДАРА" нанесоха в Ирак? Знаеш ли по Американски какво занчи "УДАР"? УДАР значи стотици майки в черно! Това е САЩ! Със самолети от далече и резултат: МАЙКИ В ЧЕРНО! СТОТИЦИ МАЙКИ В ЧЕРНО! И ВСИЧКО ТОВА ЗА ПАРИ! За САЩ интереси. САЩ не правят ютализация на боеприпаси. Те убиват. ПО ЕВТИНО Е!

Мами.ата да ти е.а мръсно рез.но копеле, на вас ви трябва нов кръстоносен поход.

ДАНС ДА СЕ ЗАЕМЕ С ТОЗИ ИСЛЯМИСТ ТУКА! РЕТОРИКАТА МУ Е СЪЩАТА КАТО ТАЗИ НА ФАНАЦИТИЦИТЕ-ИСЛЯМИСТИ! Голяма част от ислямистите в Ирак са европейци! И в България има много ислямисти, а ДАНС СПИ!

US журналистите не са отговорни за решенията на американското правителство! Елитни американски държавни проснститутки "ФЪКАТ" ЕС и всичко живо, когато става дума за американска агресия и САЩ геноцид независимо къде: Украйна, Сирия, Либия, Ирак, Иран, Виетнам и навсякъде по света. Американските журналисти за съжаление трябва да отговарят за агресията и световните полицейски амбиции на една пропаднала и ялова световна доктрина на страната, която единственна е използвала ядрено оръжие на този свят срещу беззащитни мирни градове. САЩ си позволяват да избиват където и когото им попадне и от това страдат US гражданите. Но такъв е ЖИВОТА: каквото повикало такова отговорило. НЕКА си ИЗБИВАТ негрите в САЩ, но в световен мащаб трябва да им се сложи намордник...

А обикновените иракчани, сирийци и т.н. (че списъка е дълъг ) дали са виновни а ? Как мислиш.

ДАНС ДА СЕ ЗАЕМЕ С ТОЗИ ИСЛЯМИСТ ТУКА с РЕГИСТРИРАН НИК "НАШ"! РЕТОРИКАТА МУ Е СЪЩАТА КАТО ТАЗИ НА РАДИКАЛНИТЕ ИСЛЯМИСТИ! МНОГО РАДИКАЛНИ МИСЛИ и ИДЕИ ИМА ТОЗИ БОЛЕН ЕКЗЕМПЛЯР ТУКА! ДАНС! НЯМА ЛИ ПОНЕ ДА ГО РЕГИСТРИРАТЕ КАТО ИСЛЯМИСТ, ЩОТО ТУКУ ВИЖ СЕ РАДИКАЛИЗИРАЛ ДО ТАКАВА СТЕПЕН И ЗАПОЧНАЛ ДА ИЗВЪРШВА АТЕНТАТИ В БЪЛГАРИЯ ТАЗИ НЕГОВА ЗЛОБА Е ОПАСНА и НЕ Е ЗА ПРЕНЕБРЕГВАНЕ

pbonev@dir.bg

А бе ДАНС що не грабнеш пушката и да ги избиеш всичките: жени, деца, старци... А по добре някой друг да се заеме? Ех ако можеше и ти от далече да трепеш, да унищожаваш ... А ние ще чакаме в България Иракски дълг от $5 милярда от Садам и издухания от САЩ арабски свят и ще гинат български войници от "ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН" докато защитават интересите отвъд океана.

pbonev@dir.bg

Вечер преди да си легнеш си казвай: Аз съм говедо... Аз съм говедо ... Или се регистрирай!

Тоя е британец колкото твоите събратя българи

не бъркаи британец с англичанин . щом има бритиш паспорт е такъв

Ангеле недей да бъдеш на всяка манджа мерудия, това си е закачка между мен и Страшимир

представи си без компа на които пишем в момента . без селското стопанство , което е в момента . без медицината , която е в момента . без леката промишленост , която е в момента . без тежката промишленист , която е в момента ....енерго източник може и да намерим , но как тази енергия ще се съхрани и достигне до нас . как би заместила една гума на автомобил , боя , пластмаса , торове , текстил , лекарства , пътища...плашещо е колко сме зависими от петрол . да ще оцелеем като вид , но колко и под каква форма и начин на живот е друга тема .

Плащещо е колко са ни направили зависими от петрола, вместо да има реална диверсификацията. Конопа само, който са ликвидирали на практика под предлога за борба с марихуаната, защото е пречел на един медиен магнат да си обезлесява владенията и да продава дърветата за хартия. От конопа освен много по-качествена хартия се правят и заместители на пластмасите - гледал съм филм, посветен точно на това - и са биоразградими, не замърсяват. МОга и да продължа за всичко, ама не виждам причина да не си го намерите и самички. За всичко си има решение, просто трябва да се потърси, а не да се гледа да се върви само по пътя на най-малкото съпротивление.

е понеже и аз се интересувам , затова съм написал това . има заместители (не на всичко ) , но колко хора ще могат да си го позволят ? не е само може ли , а колко и как ? затова казах че ще трябва да се променим .

Е и какво от това че са ползвали помощи Веселина?Отношенията на американското правителство със саудитските мангали са от добри по-добри,а саудитците са най големите спонсори на тези терористи.От къде тези терористи имат тези хъмери оборудвани с картечници гранатомети и т.н.Американци и англичани терористи номер 1 в света!

абе няама ли кои да им пусне по неколко атомни бомбички навсякаде кадето има гадни мюсюлмани. после ще отидеме да си вземеме нефта без пари.

недеи, че и ние ще ядем дървото . без петрол начина на живот , които имаме днес ще изчезне . направо не ми се мисли какво ще правим .

Че за какво ти е тая воня, бе човек? Ако само знаеш колко на колко изобретатели на апарати, работещи с чиста енергия са им разбили лабораториите, а тях самите са "самоубили" или "катастрофирали". Колкото по-скоро минем на това, дето наричат енергия от вакуума, толкова по-добре.

kakto pisah po-gore . ne e samo energiiata . kak shte prenesesh tazieneggiia po kabel bez izolaciia , koiato e napravena ot petrol . da ne govorim che za kabeli recikliranata med nosi mnogo zagubi . triabva chista med . a kolko imame ot tozi metal ?!

100% че са го обезглавили по заръка на САЩ. Така имат причина да се месят навсякъде, където е ИДИЛ.

Огромна грешка на американските и западните анализатори да не разберат, че на тия примати само диктатори като Саддам и Кадафи им вършат работа. Малко демокрация им дай и веднага идват идиотите с халифата. Защо тия пикльовци ги нямаше никакви по времето на Саддам, защото ги избиваше и тях и семействата им. Не са дорасли тези хора за демокрация, оставете ги на мира да се оправят сами, да им въведем строги визови ограничения на пътуванията, да си подсилим границите и службите да следят всичките им активисти и за най-малкото нарушение да ги екстрадираме или ако са БГ граждани, да ги съдим. Стига толерантност, не виждате ли какво става и с нашите цигани, колкото сме по-добри и толерантни, толкова повече ни грабят, убиват, крадат

Толерантност можеш да имаш към културно, цивилизовано човешко същество, което може да я оцени и да реагира културно. Към диваци, дето разбират само от тояга, всяка толерантност е самоубийствена, а проявяваната към тях в момента от властите си е направо подсъдна проява.

Публикуват инфо, според която джихадистите режат глави на деца от християнската общност в сев. Ирак и ги набучват на колове. Къде са нашите политици, и наи-вече президентчето, да вземат отношение по въпроса?

Публична тайна е, че действията на ислямистите тихо са подкрепят от почти всички така наречени умерени мюсюлмани. Мисля, че дойде време да се изиска от ислямските общности публично да порицаят подобни действия и то не само на думи ами и като съдействат активно. Тоя изрод с ножа най-вероятно получава пари като безработен в Англия докато реже глави в Сирия. Е има нещо сбъркано в цялата ни демократична система. Трябва да се натиснат мюсюлманите и да изберат страна, или с варварите или с белия свят. Като не ни искат жилото, да не ни ядат и меда и да си заминават в халифата.

Това е изрод. Изрод левичар. И вече стеснихме кръга на заподозрените изродчета от източен Лондон с 80-90 %. Няма да му се размине, на това лайно. Британците имат опит с такива отрепки. Многовековен.

За мюслитата годината е 1435! Това рефлектира и етапа на развитие в който се намира тази религия. По това време христианската религия също е правила много глупости и отне близо 500 години за да спре. След горе долу толкоз години и мюслитата ще станат хора! До тогава обаче тежко и горко на всички които си имат работа с тая религия.

Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи и подкрепящите ги са мюсюлмани, така че не може да се правим, че няма връзка между религията и действията им. Евала на човека, че го прие мъжки и не им достави удоволствието да им се моли или да крещи. Да почива в мир.

да кажат нашите мюсюлмани какво мислят, ама ги няма...

кво да кажем, кой би подкрепил подобна варварщина, не слагайте всички мюсюлмани под общ знаменател и не се правете на света вода ненапита, толкова ли сте прости кой им дава оръжия кои ги финансира ???? Всичко е една огромна конспирация и политически интереси, замислете се поне малко преди да пишете драги ми "християни"

Как им е дошло на ум да заколят човек, па било и британец! Прекалено извратено е и показва безсилието им публично! Държави - като България се превземат тихо - като изгониш доброволно народа и после купиш осиротелите земи с мега милярдите си. Тези изглеждат като пълни мишоци! Даже вече целият свят вижда на какво са способни! Жалко за тях. Лека му прът на Британеца!

Британец е УБИЕЦА

екзекуторът от видеото говори с акцент ,който е характерен за определен район на Лондон .Много,НО не всички от азиатците в Англия говорят с типичен английски акцент ,вероятно придобит от средата на образование ,и защото в Индия и Пакистан ВСЕ още англ език е официален .Някои азиатци са и родени в Англия,където масово са имигрирали милиони азиатци от Африка през 70-те години,когато Африканските държави извойваха независимост и са експулсирали милиони азиатци от всяка африканска държава ,а и напоследък там отиват много азиатци КАТО ГОСТИ НА ТЕХНИ БЛИЗКИ И СТОЯТ ДЪЛГО ...Акцентът е доста по-изразен,отколкото на самите местни ,когато го имат ...

Тея животни съществуват само защото останалия свят още не ги вижда като най голямата заплаха. В момента в който се разраснат и станат истинска заплаха, ще бъдат смазани като хлебарки много бързо и много жестоко. Нищо не коства европа сащ русия и китай да се разберат да ги напердашат но те виждат други като по голяма заплаха от това. Ако камиларите продължават така, фокуса ще се измести върху тях и тогава ни алах ни мохамед ще може да им помогне!

Ма какво се правят на шокирани че тоя е с британски акцент?Същите тия англичани и американци са най-големите терористи,та дори и на нас ни ги имплантират.

А сега, муслиманите да докажат, че това не е истинското лице на силяма им! Иначе, ще си ги броиме за терористи от най-гаден вид! Ако не са такива по-душа, значи някой ги яха като магарета! Излиза, да са прости и послушни, тогава!?

Ехо! Има ли някои, които още твърдят, че правителството в Сирия било лошото, а тия главорези били добрите? Правителството на партия БААС се превърна съвсем обективно в единствен шанс на сирииците да живеят ако не нормално, но поне някак си. САЩ да си приберът отрепките, сеещи "либерални права"

Този, който е наредил да се публикува клипа, носи цялата отговорност, за последствията от това действие! Отвратително!

Перфектен "МЕНТАЖ"-един говори,а друг го коли!

Тия реват за кръстоносни походи!Може пък християнските държави да пратят доброволни отряди и да ги изтребем!Мамицата им !

внимаваи , какво си пожелаваш .

Пожелавам си сборна команда на Русия и Германия да се разходи из халифата, проблем ?

Тези хора контролират петролните находища в изток на Сирия и го родават на сирийския режим. Това не е тайна. Всеки знае от къде идва петрола на режима и от къде идват парите на тази банда идиоти. Просто взаимни интереси. Между другото, ръководителите на тази банда бяха в сирийски и иракски затвори и освободени или "избягали" от затвора с целе да воюват срещу сирийския режим и така стана на практика. Целта режима да каже пред света, че воюва срещу Алкаида. За съжаление режимът успя с тази мръсна тактика.

Много сте навътре в "нещата".Покажете си главата,ще се задушите!

Няма вътре .. няма вън. Всичко се казва в арабските саталитни ТВ.

отвратително...горкия човек....така са избили и доста християни- сирийци...

то това е за психиатър, кой на какво се гордее последно? дано други бъдат пощадени, РАХИМ, пощада.

Тоя мръсен талибан жив да го нарежат на хиляди парченца с най тъпия нож на света

по принцип съм против насилието мислих известно време преди да гласувам с + но го направих това не са хора

Гадни английски талибани! Заслужават САЩ да хвърли 100 атомни бомби с безпилотни самолети в Лондон, Берлин, Париж, Моства и навсякъде по света. САЩ ще ги научи!!! Ако не се насере от невъоръжен ръски изтребител старо поколение ... 12 пъти подред!

Замисляли ли сте се, че агромна армия, като тази на Ислямска Държава се захранвана с пари, облекла, оръжие, горива, храна, лекарства ... това в днешно време не става без сериозна държавна подкрепа. Иначе, ако решат бързо могат да ги приключат (както се изразяват някои родни политици)

най-малкото ограбиха голяма банка с няколко стотин милиона $ в нея

и аз се опитвам това да обясня на някои хора тук .

ти пък какво ще обясниш на когото и да било бе идиот с идиот

какво остава на майката освен да се гордее с достойното държане на сина й!!!!! вие хора ли сте?! какви сте?!? аз такива получовеци като вас никога не съм виждал лично през живота си!!! къде живеете? какво работите? къде сте възпитавани? кои са родителите ви? имате ли приятели изобщо? с хора контактувате ли?

А може ли да махнете видеото, моля?

Ами сега? Най - либералските от ядящите човешко месо и най - човекоядците сред либералите ще продължат ли да бъдат финансирани от САЩ?

Във войните е така, патриотите на едните са винаги добрите, а за другите обратното агресори. Героите на едните, са обратно враговете на другите. Хем е много просто, хем е доста трудно и така нататък.

Ако се докаже че екзекуторът е британец,то Дейвид Камерън да си посипе главата с пепел. До сега му пречихме българи и румънци, а къде е моралът и възпитанието на британците- православни да убиват православни?

Екзекуторът сигурно не е православен. Преди дни на пъпа на Лондон мюсюлмани раздаваха листовки призоваващи 'братята' да си изпълнят дълга и да се присъединят към новия 'халифат'.