Неизбежна екокатастрофа в Мексиканския залив

Американският президент Барак Обама обеща, че правителството ще направи всичко по силите си за овладяване на петролния разлив в Мексиканския залив.

Обратно в новината

Коментари - Неизбежна екокатастрофа в Мексиканския залив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

800 000 литра Х 10 дни 8 000 000 литра; Х 30 дни 24 000 000 литра?!? Това е световна екологична катастрофа!!! За тъпите предишни коментари да си носят отговорност авторите им!!!

няма ли да стигне до флорида? Tedi USA иска да "почернее"!!!

аз не разбирам кво толкова са ревнали в америка? нали искат да владеят целият петрол на света! еми еи го на,вземете си го. хехехе. нали я знаете оная за онези,дето крали,крали,крали злато и като потъвал кораба се удавили защото златото в тях тежало много.... ама наи се кефя че точно англия им го набута. аиде сас здраве и бог да пази кралицата! хехехе

Сега е момента природата да отвърне на ударя, да се стовари Апокалипсис и Северна Америка да изчезне от световната карта като континент... А през Европа и Азия да мине и да ни раздруса за назидание....... И да видим дали ще продължат да копаят и да унищожават планетата ни за шибания им нефт!!! А па да видим кво ще стане ако всички се придвижваме с колела и кораби...... Най-много да вземе да позаслабне това население и да спрат да измират от запушване на вените с ЛОЙ!!!

Зли езици твърдят, че тази платформа е била най-сигурната която съществува въобще! Или по-точно казано нещо такова, каквото е било "Титаник" преди да отплава за пръв и последен път през 1912г м.април. За разлика от "Титаник", в този случай имало пре-достатъчно спасителни лодки, но те не вършели никаква работа, защото никой не искал да се вози по нафтовите вълни. Има една приказка, че лодката на смелите не потъвала, за разлика от лодките на самонадеяните и самозабравилите се глупаци.

Нека се одавят в нефт. Нека сега ги удари един ураган и да го пръсне тоя нефт по целите щати. За нефт колко хора избиха. Само в Ирак са вече стотици хиляди.

Взривила го е дедо Йоцовата ввв.идеазабулгария.цом

Да, да - бля, бля... То да е първото подобно бедствие иди дойде... Ама това е поредното от много. То не бяха разливи от Еxхоn, BP, Техасо, Chevron... Преди няколко години заляха с петрол целия залив на едно северно градче, което се препитава с риболов - всичко беше съсипано. Сигурно си спомняте и птиците покрити с петрол. И още и още... И това всичкото от алчност!!! Алчност чиято цена плащаме всички. Заради едни алчни идиоти. Дали си струва - за мен лчино не.

А с какво ще си караш скапаната кола ? С рапично масло ли ?

Колата на теб да не ти е хлябът, водата и кислодорът, който дишаш? Ти може и мутант да си някакъв, ама ние искаме да живеем на чиста планета.

Обсебени от петрола крайно време е Америка да започне да толерира инвестирането и в други енергийни източници,които са и по-безопасни.

Освен това течът не е спрял и в Мексиканският залив продължават да се изливат милиони тонове нефт на ден...

Прав си, че не е спрян, но чак да се изливат "милиони тонове нефт" - хайде малко по внимателно с тонажа, че туко виж целият нефт на човечеството се оказал в мексиканският залив. :-) Иначе е много вярно - как с целата тази технология не могат да спрат изтичането на нефта? Много странно - дали не могат или не им отърва?

Между 80 и 100 тона петрол на ден се изливат в залива. Да ги удави дано! Жалко за красивите Кариби. Дано оцелеят, за да ги видя един ден.