Екатерина Захариева поема енергийния борд

Енергийният борд, предложен от президента Росен Плевнелиев и експерти от отрасъла, ще бъде структуриран с решение на Министерския съвет в сряда.

Обратно в новината

Коментари - Екатерина Захариева поема енергийния борд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е какъв борд,какъв "замисъл", хем правителството в борда и енергийните дружества,хем бил независим,от кого е независим,и какво прави правителството и неговите протежета.Трябва да има 50% гражданско участие и независими експерти,а това е бутафорно!Имало свито потребление,а енергийните дружества били недоволни от цената на тока,ами те винаги ще са недоволни,защото са алчни ,а цената трябва да е социално справедлива,така е залегнало в директивата,за да бъде платима и достъпна,така че какви ще ги вдявате,но не се вижда "независимост".?

Оценка за Катето са скритите коментари.

Ще въведе ли госпожата реалната цена на тока за населението от-3 ст.за киловат/час или ще се повторят народните бунтове пред ЕРД-тата от зимата на 2013г,ако се повиши цената след месец октомври. Да не забряваме че цената на тока от АЕЦ-а е 2 ст.и две десети.

Каквито и бордове да правите рекета наречен "такса сградна инсталация" няма да го платя доброволно и регулярно, затова няма нужда да се напъвате по седенки и да харчите пари на данъкоплатците измисляйки нови и нови методи на рекет, а потреблението ще се свива докато не въведете пазарната икономика във варианта при който пазара определя цената, а не монопола. Колкото по-бързо го разберете толкова по-малко ще лежите в затвора като му дойде времето.

Такса сградна инсталация и фирмите за топлинно счетоводство ги въведе мадридския мошенник през 2002. Отивай да си искаш парите от него и обяснение за 800 те дни....

Брей,тази такса си върви от соца още,но тогава парното беше евтино и не се усещаше,а сега се злоупотребява чрез тези нови топлинни счетоводители ,електронно отчитане и стари неефективни абонатни станции!А и тръбите са прекарани така по старите проекти,в новите сгради,вече се поставят извън апартаментите!

НИКОИ НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ !!! И НЯМА ДА НАПРАВИ КОИ ТО ДА Е!!!ХАМЕРИТЕ НИСА БИЗНЕС ПАРТКНЬОРИ А НЕ ПРИЯТЕЛИ ИЛИ КРАЯН СЛУЧАИ СЛАВЯНИ !!! САМО РУСИЯ Е ДАВАЛА НА Б-Я НЕФТ ЗА 6 ЛЕВА !!!ДРУГОТО Е ИЗМАМА!!!

КАКЪВ ТО ДА Е ГОТВАЧА КАК МОЖН ДА НАПРАВИ КЮВТЕТА ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ВСИЧКО НО БЕЗ КАИМА !!!ОТ ЛУЧ ПРИПРАВКИ И ХЛЯБ НИКОИ НЯМА ДА ТИ НАПРАВИ КЮВТЕ !!! НЯМАМЕ КОЗЛОДУИ БЕЛЕНЕ И БУРГАС КОИТО БЯХА ПРИ БАИ ТОШО!!! ВТОРО НЯМА !!!!!!!!!!

Кажи му на Роско и Прокопи, че тая дето са я намислили няма да стане, иначе камъни ще полетят и то директно към Дондуков 2.

какво разбира тази Екатерина Захариева от Енергиен борд. Тя каква е на Плевналиев , че навсякъде е пробутва...Действително тези хора прокарват път на Борисов и отново се работи за нечие интерес. Писна ме...от всички и тяхните игри. Никой не мисли за народа ,а за собствения си интерес

каква перверзна наглост са това путиноидите. за нищо не стават.

Убийствено! Ако спре договорката и далаверата с Уестингхаус цена няма да има, ама надали! А ако анулира обществената поръчка за Южен Поток и обяви нова процедура ще заслужи благодарността на цяла България!

Продажни комуняги. Източиха всичко. Р.Овч договори с Газпром 600 долара за 1000 м куб газ. Долни продажни комуняги. Предатели. Ще врите в ада.....

тиси долна продажна коммуняга !!! не забравяи че си бил коммунист и всичкото ти богатсво е плот на "заработените"при баи тошо мръсни пари

Далавера и мооого голяма некомпетентност, типична за Плевнелиев и писарката му Захариева.

Я, ша си правят електро седенки за да не ги питат после що се срещат по късна доба на тайни места седмица преди да вдигнат цената на тока. Апропо и за тока важи третия енергиен пакет с който ни проглушиха ушите покрай Южен поток -)

Много истини се пишат към тази "новина", но аз приканвам и апелирам от сега до 04 октомври задължително да призоваваме към масово гласуване. Само това ни е спасението да не ни "ръководят" подобни гербери, иначе жална ни майка - високи цени за зеления ток, за който ГЕРБ преизпълни изискването за 10 години напред в полза на свои хора, разбира се.

ЦЕЛТА НА БОРДА : "КАК ДА ВДИГНЕМ ЦЕНИТЕ НА ТОКА И НАШИТЕ ПЕЧАЛБИ , БЕЗ ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ ПРОТЕСТИТЕ НА ХОРАТА ":))) .... СЪЩАТА Е ЦЕЛТА И НА ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЪРВ ПРИ НАС И НА ДЛЪЖНОСТТА ОМБУДСМАН :))

Както всичко, до което се докосне Плевнята.

Но защо по същия начин не се реагира и не се спретнат спасителни бордове за образованието и културата, нима е по-маловажно? Явно, и то само тук. При останалите хора по света е обратното.

много управници, ама остана ли кой да управляват

Обещанията направени на необявените срещи с шефа на EVN в хотелската стая във Виена притискаааат. Нямой има ли нужда от още доказателства в каква посока се движат парите от високите цени на тока и печалбите прибирани от ЧЕЗ и EVN???

на криминалното протестерско правителство съставено от Плевнелиев по поръчка на Борисов и Греб.

Голема специялистка Ката-космата, голема работа, колкото две прости работи. Тези нямат срам, нямат мярка на лапането, всеядни са, тези ще затрият света направо...

И какво разбира тази джофра от енергетика - има ли въобще подобно образование ? Или е послушна като продавачката на цигари, дето бойко назначи за шефка на НЕК ! Явно интересите на плевнелиев, прокопиев и цветелинка в областта на енергетиката са по-важни от всичко останало !

Таяе абсолютно тъпа! В интервю по Всяка неделя "Ъ"- каше по три пъти на изречение!!!

Глупавото Кате ще върши, без да се прибира от плажа.

На Катето плевнелиева е да замита престъпленията на Офшорко свързани с незаконната дейност на Мариците, за които се полага наказателна отговорност. Жалки опити и нищо друго. Незабавна оставка на криминалното антибългарско протестерско правителство.

Многоръката Шива.

Някой май се готви да управлява повече от два месеца...

Където е минал Росен Плевнелиев, трева не никне - сал далавери. А тук не просто далавера, а голяма далавера - ще има и за него, и за Иво Пропопиев, и за бат' Бойко, и за Герб! Яка ни гърбина...

Не е поела, тъй като е на море и заедно другите протестери се излежава на плажа за нАша сметка. ОСТАВКА!

Малеее толкоз много хора страх ме хваща ! Вие в НДК зала 1 ли ще заседавате или в зала Армеец . ЦИТИРАМ УЧАСТНИЦИТЕ а те гладни като вълци : В борда трябва да влязат също ресорните заместник-министри на енергетиката и на труда и социалната политика, представители на производителите на така наречената "зелена енергия", на Българския енергиен холдинг, Националната електрическа компания, американските централи "Марица Изток"-1 и 3, на топлофикациите, електроразпределителните дружества, потребителски организации, синдикати . Президенте за нищо не ставаш само където ити взимаш по 6-7000 лева а полза по Президенството никаква - ФАСОН !

Е,че още ли не го е ПОЕЛА,та то е време вече да го ПУСКА?!

Български енергиен холдинг ЕАД (БЕХ) и там има борд, сега и енергиен борд - под егидата на Президента , ДЕКЕВР . много станахте бе , но може да ви изхраним . То от толко началници тока ще скочи до небесата .Защо трябваше да сътворен и енергиен борд - ще скачаме или ако не може да палщаме ще ни бутат от борда !

Цялото правителство "Близнашки" е съставено от хора с тъмно професионално минало - Христо Иванов , Екатерина Захариева , самия Близнашки и още един куп зам. министри и съветници , които незнайно защо са безпрецедентно много за двумесечния срок на "управление" на това сл.правителство и всичките тези "капацитети" ще подобрят по думите им състоянието на иконмика , бизнес ,съдебна система ,здравеопазване и т.н и т.н и то забележете за два месеца ..... . Изобщо всичко , което се случва напоследък в държавата ни граничи с безумие .

Ама защо ще съвместявате само по две длъжностти и то най-апетитните , може да се цаните и за главни касиери и главни еенергетици . А щом го е предложил и Плевнелиев значи има далавера . Кажи си бе човеко за какво беше в IBN

А специален стол в борда, ще има ли "Протестна Мрежа" ?

Нъц, само за "гротескна мрежа".