ЕБВР: Калин Митрев може да бъде сменен от София

Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) заяви, че само властите в България могат да вземат решение за съдбата на Калин Митрев.

Обратно в новината

Коментари - ЕБВР: Калин Митрев може да бъде сменен от София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не е служител на ЕБВР, кой му плаща заплатата в ЕБВР - България или ЕБВР? И с кого е подписал договор за работата си в ЕБВР - с българския финансов министър или с президента на ЕБВР?

активно мероприятие за отклоняване на вниманието от крещящия тупик за България. Не се опитвайте да решавате хипотетични проблеми. Оставете компетентните органи да проверяват и решават. Омръзна ми - всякакви кльомаци "компетентно" бистрят световните проблеми.

Нали знаеш,че компетентните органи и бандюгите като Митрев в едно гърне п-ят!!!! Бас хващам,че ще го изкарат чист,та по-чист.......... Гарван,Гарвано....!Затова ще сме си тия..............

До кога тая СТАРА ЧАНТА дъщеря на оня сатрап Боков ще петни България. Вън комунягата руски възпитаник Бокова от ЮНЕСКО ! Нашите управници лапат мръвки от ЕС и са надупени на Русия.Всичко у нас си е по рускаму затова сме на това дереже. КГБ/ДС МУТРИ шетат и обират България.

Ами аз това и писах веднага след като мекерето на Пеевски - Горанов се опитваше да ни омайва с лъжите и простотиите си как от българкото правителство нищо не можели да му направят на Калин Митрев сега и само от "някакви си публикации" НА КУП ПРЕСТИЖНИ ЗАПАДНИ МЕДИИ, СЛЕД ПРОВЕДЕНИ ДЪЛГИ И СТАРАТЕЛНИ РАЗСЛЕДВАНИЯ С КУП ФАКТИ, ИМЕНА, ДАННИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА, вкл. лъжите на Митрев!

от бг може да очакват само корумпирани свине.

Никой не се мъчи да оправдава Митрев, че е бъркал в кацата с меда. Но нали не мислите, че азерката даде един куфар с пари, защото е много загрижена за опазването на българските исторически паметници? Може много да се пита в тая посока- къде са отишли, има ли отчетност, как са изразходвани, само те ли са дадени или има и други, които са дискретно пъхнати в бездънните частни джобове на наши политици. Затова казвам, че паметта е къса, а аршинът определено не мери еднакво.

Сто процентова далавера. Бокова получава пари за лобизъм чрез мъжа си и което е още по-лошо през сметките на мъжа й се разпределят пари от Алиев.

И за какво е лобирала?_Знаеш ли нещо за културното и историчко наследство на Азербайджан,което трябва да се съхранява!Е те го опазват и реставрират!Това са фолклор,дворци,литература,музика,които са специфични!Това е обсега на Бокова световно историческо наследство.

Крадливо комунистическо племе, то не беше Поптодорова, оня автокрадец от фамилията, сега и съпруга на Бскова а дъщерята на убиеца Боков я издигнаха за кандидат шеф на ООН. Бог да пази България!

Много е интересно обяснението на Бокова за хонорара на мъжа й (450 000 евро)! Този хонорар, доколкото разбирам, е по-голям от годишната заплата на мъжа й. Когато аз взема годишен бонус в размер на една-две месечни заплати, цялото ми семейство знае и е празник, а Бокова се държи сякаш мъжът й е намерил 5 лева на улицата и е съвсем нормално той да не споделя с нея такава подробност. Странно оправдание! Както един познат поставя въпроса в такива случаи: тези двамата не си ли говорят, не си ли лягат вечерта в едно и също легло (е, предвид ситуацията им, не си ли споделят веднъж на две седмици събитията и радостите, случили им се от последната среща?).

Посочете един свестен и почтен човек от тази фамилия.

Няма! Няма НИТО ЕДИН СВЕСТЕН ЧОВЕК В ТАЗИ ФАМИЛИЯ, НИТО ЕДИН! ВСИЧКИТЕ СА ОТКРОВЕНИ БОКЛУЦИ, ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ Н С ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ОГРОМНО САМОЧУВСТВИЕ ВЪПРЕКИ БЕЗОБРАЗИЯТА, ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И ЛИПСАТА НА ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ И ВСЯКАКЪВ МОРАЛ ПРОСТО ЗАЩОТО СА БИЛИ ДЪЛГО ВРЕМЕ И СЕ ЧУВСТВАТ НЕДОСЕГАЕМИ И НАД ЗАКОНИТЕ И НОРМИТЕ И ПРАВИЛАТА НА "ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА"!

Тъпо е поведението на правителството - "да се наведем докато мине бурята" и се опитва да спечели време да се ориентират какво става. Г-н Митрев е трябвало да уведоми българското правителство, което го изпраща, а не банката. Така, че ако не го е направил - нашето правителство има морални причини да му се сърди и да го отстрани. Прави впечатление, че това "хидро-" производство много доходно бе. Но далеч съм от мисълта, че във високоизявеното и представено комунистическо семейство всичко е чисто.

Оставка. И това е лицето на България ! Пълно безумие

Котка по гръб не пада и комунист вина не признава (поема само с мезета и то отбрани).

ха ха ха щом требе да се свърши некаква мръсна работа за злепоставяне на България еурогейците дават пълни права на бг марионетките си да ровят в лайната

Честит празник другари! Смърт на фашагите и демокради такива!

А защо нищичко не се казва за стотината хиляди долара, които красивата азерска принцеса дари лично миналата година за реставрация на Царевец, а Боко, та ако не даже и Плевнята, се хилеха угоднически, кланяха й се до земята и сричаха благодарности за големия жест на приятелство към България. Тях защо никой не ги пита какви са били тия пари, те не са ли лобистки и със съмнителен произход, или може би е минала давността?! Пак влиза двойният аршин и промиването на гладки мозъчета.

Налице е една мъничка разлика - проектът за реставрация на Царевец има обществено предназначение, а хонорарчето на другаря Митрев е лично за него, а постфактум вече не е ясно какво точно се е случило с него - дали са пренасочени към други дрОгари, дали половината от тях не са върнати на изпращача, след като са изпрани вече през данъчните служби на България, както твърди Митрев, или пък не са пренасочени за други угодни цели.

Номерът на кабинета да се прави на Пилат Понтийски не мина

КОМУНОИДНА СГАН. ПРЕДИ ЗАЩИТАВАХА СКРИПЯТА БОКОВА С ИЗЛИВАНЕ НА ПОМИЯ ВЪРХУ КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА А СЕГА СЕ ГЪРЧАТ И ЗА ПРЕСТЪПНИКА МЪЖА И. НЕ СЕ ЛИ УНИЩОЖИ ФИЗИЧЕСКИ ТАЗИ ЧУМА НИЩО ДОБРО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ.

митрев бил служител на ЕБВР и само те можели да го уволнят ??? Комуноидните мутро-капиталисти не само крадат, но и лъжат като за световно ???

тия в европа и по света трябва да са наясно че всички които ги пращат от бг са корумпирани паразити, особено доказани комундета като бокова и митрев !

мноо ги разбирате тия работи за БГ и ЕС . Ама нали ви стана ясно че ЕС не се вижда от Босфора ;-) Така че, я по=добре си гледайте анадолските работи и кюрдския въпрос .. не дали всички в Б-я са корумпирани и дали повече от туркиие ..ие ..

ти по-добре ходи да изкараш овцете , от село не се вижда ни Стамбул ни ,Софето даже !

Ти пък,не прочете ли списъка със западни европолитици какво са получавали?Един германец от ЕП които е отразявал изборите през 2013г.в Азербайджан е получил огромни пари за да каже ,че са били честни,италианец председател на фракцията на ЕНП и той.Всички са лобирали за Азербайджан,че и Меркел лобираше за газта/тя не е в списъка/ и много други европолитици,като някои преводи стигат до 2.5млн. евро!Става въпрос за действащи евродепутати,които да получавали суми за лобистка дейност,докато да били на работа!Все пак предвид конкуренцията по енергийни сделки и по ниската цена на азерите имам съмнения ,че се подлива и вода за да може други да се наредят на софрата.Въпреки ,че Азербайджан е мюсюлманска държава,няма бурки,буркини и прочие,а съвременно облекло,модерни университети и най вече древна култура,изключителен фолклор,стара архитектура ,древни дворци които са съхранени и се поддържат!

дреме ми на шмаизера колко са получавали германци или италианци, аз мразя бг комундетата ,те са най прости и крадливи от всички!

Банката шамароса правителството и Горанов за опита им да замажат азерската корупция на боковия Митрев!Питаме се,кой от правителството иска да потули далаверата,подобна на КТБ!

Този го гласеха за гуверньор на БНБ и началника беше клекнал.Добре,че заплатата в ЕБанка е по висока ,та отиде там.

От ГЕРБ бяха изключени,преди съда,хора за които имаше побликации ,че са корумпирани или нару-или законите!Пък за червените мушенници,правителството си трае и се опитва да прехвъли решението на световната банка!Винаги съм теърдял:ГЕРБ и БСП са бузите на един и същ червен и вмирисан ,БКП-гъз!

Това с Калин Митрев ми прилича на "Дай да ударим България, защото няма кой да я защити". Навремето "убихме" папата, после "убихме" Георги Марков. Всеки кому не лень си бърше ръцете с нас.

ОСОБЕНО АНГЛИЙСКИТЕ ПЕДОФИЛИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА Е ПОБЕРАТ В НАПЛЮТИТЕ СИ КОЖИ КАК ГЕНЕРАЛ ВАЗОВ, ОТ ЕДНА МАЛКА БАЛКАНСКА ДЪРЖАВИЦА, КОЯТО ТЕ РАПАРЧАДОСАХА НА 5 ТЕРИТОРИИ , ИМ ЕБА МАМАТА БЗ НИТО ЕДНА ЖЕРТВА ПРЕЗ ПСВОЙНА ! ТОЧНО ТАКА, АНГЛИЧАНИТЕ СА НАЙ-ВЪРЛИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ. ПРОЧЕТЕТЕ ЧЪРЧИЛ.. ЗАТОВА БОЙ ПО ТЯХ КОЙ КЪДЕТО ГИ ДОКОПА ТИЯ ГЕНЕТИЧНИ МУТАНТИ ..

Какво чакаш бе Борисов - аман от тези комунисти и масони...?!?!?! Митрев е комсомолец, комунист и масона и твоя финансов министър Горанов и той е масон - пазят се свинските черва... Радикална терапия срещу масоните и днешните комунисти от партията мафия БСП Борисов, иначе страната няма управия...!!!!!!

а не върналия си БКП книжката ББ какъв е?

Оправданията на Бокови са смешни и наивни,а опитите на Горанов да прехвърли отговорноста за изхвърлянето на Митрев са си признание за корупция и в правителството,свързано с азерската далавера!

Голям страх някой да поеме отговорност и да уволни крадливото червено говедо, обучено в московския шпионски университет.

Прекараха те и ти прехвърлиха топката.Пак скандали ГЕРБ и БСП дали да се уволни Митрев или не.Нещо както беше за Бокова,Кристалина и ООН.

ЕБРВ : Митрев е българският представител в централата в Лондон, властите в България могат да го отстранят или оневинят, но той е със статут, равностоен на посланик и не е служител на ЕБВР. Министър Владислав Горанов: Кабинетът няма право да уволни Митрев и ще изчака позицията на банката по казуса с получените от него хонорари от азербайджанска компания, за които се твърди, че са част от схема за пране на пари. При тези обстоятелства въпросът е : калинка или финансов министър е Венцислав Горанов или и двете ?

Айде бе кажете най-после защо му е на Алиев да харчи 3 милиарда долара за да си лъска имиджа, па после и ние да си направим изводите за това как българското разузнаване си харчи бюджета а българския министерски съвет се прави на ударен;)

Комунист срам и наяждане няма!

Митрев трябва да бъде сменен от България, това вече стана ясно, надявам се и да го свършат. Кой трябва да изгони Бокова обаче? България или ЮНЕСКО?

СтриктноПроцедурен Изясняващ въпрос, Колега : - като каква Е тов. Бокова в Юнеско ? (т.е. като Български представител или От/В СамияЮнеско)

Утре 09/09 е един хубав ден двамата Бокови да бъдат отзовани!

Добре, бре, сладури. Тази новина вече се повтори 100 пъти. На всички им стана ясно. От първия път още. Шиши каза на Владко да не пипа Калин Митрев. Чист е човечецът. Всички подкупи на Алиев, които жена му е прибрала чрез него, са надлежно декларирани и обложени с данък. Темата е приключена.

Горанов или Путин ? (да Се разбира под Владко)

...и един Напоследък ВсеПоСилноСтоящ въпрос : Имайки предвид Поголовното&Навсякъде джапване ЗнаетеКъде на 'наште' - Е ли възможно 'създателите'-им да им осигурятНаред нещо ала файв-о-клок с от Онзи чай ?

жена Mу,... Bръчила(дала) високо отличие на първата дама, а тя се "отблагодарила" на Mъжът и, с парична награда!!!???? и тя, "Hе знаела", за наградата на мъжът си!???? Cтара, комунистическа врътка: "пари, на ръка не вземам, остави ги на масата"!! хахаха..

Очевидна соросоидна атака срещу Ирина Бокова! Ясно е че всичките евро и ООН чиновници/глобалисти са корумпирани и правят подобни далавери, но само мъжа на Ирина Бокова разследват!

Тъпомерът-ми уйде !

... и за това не трябва тъпомер. Пак истории,съшити с бели конци. Аман. Още от Римската империя се знае, че хляб и зрелища и сваляне на някоя и друга глава, която не е удобна е задължително, за да се забавляват плебеите и да не си пъхат носа в работите на патрициите.Нали знаете крилатата фраза на въпроса "Какво да строим - приюти за бедните или палати за забавления?" - "Бедните да го ...хат" . Та и сега така - хляб, зрелища и чакаме смени с "удобни" хора.

Кой ср в гащите на другарката Бокова?

айде сега да видим Боко ще го смени ли тоя червен боклук или ще продължи да "балансира" Съмият избор на тива комунде беше огромна грешка.

Няма да го смени защото са от едно котило - мутренско-кадесарското.

в. "Гардиън"...трябва ли да го зная и ...журналисти от някакъв вестник ли вече произнасят присъдите !??

Току що са обявили 1ви Октомври за ден без Калин Митревци и Боковци. Един ден поне ще дишаме чист и нетоксичен въздух.

А трите милиарда къде отидоха? Знаещите нещо мълчите!

Нали помните онезЛавини имейли (от Гана ли беше, от Намибия ли) ? ...пък Ако имате Достъп да поотворите Нещата на ВКБ/ВТБ за Сверка на Сумите от задунайската незнамквоси - Хептен !

единствената страна от ЕС, която не допусна лустрация е България. Алчни и крадливи комунисти - от ЦК, не редовите членове на партията крадяха яко и продължават и сега. Ще се измъкне като насрана връв - Европейската банка ще го защити .Нали е неин служител - ще излезе че е НЕМОРАЛНО, но ЗАКОН Ще мине в забрава като Елена Поптодорава, но петте милиона долара и четирите апартамента два в НюЙорк, Париж и Лондсон ще им останат - вече са пенсионери. Дай Боже всекиму - а има ли апартаменти в Русия -ха-ха.

Грешите. - СмъртоноснотоЗаблуждение на 'наште' - Бе че Всичко Окрадено го излупаха Именно във Водещите Държави ...защото Там - Прошка&Давност Няма. (..а Сега да Вземат да претакат към ВТБ/ВКБ - Н'мой ;-)

Лустрацията е като неволята. Не идва с викане и чакане. Искайте да се приемат лустрационни закони. Ще ви отказват. Имате оръжия. Ако спрете да им работите, да им плащате и да им гласувате те стават излишни. Или ще се махнат или ще направят каквото искате за да могат да съхранят нещо от заграбеното.

Сте ИзлишноТолерантен, Колега... - с Терористи НЕ се преговаря !, ерго --> Двустъпковата !, от А до Я.

На такива длъжности лесно се свиква да се краде. По-точно мисленето се променя. Не мислиш , че крадеш а просто си взимаш всичко каквото ти трябва или дори често не ти си го взимаш, а поръчваш да ти го донесат. И така, доката не си вземеш по тая инерция някой скъп парфюм от фришопа на някое летище.

Невярно. - точно за/на Такива длъжности/позиции - Има Свиреп ЕтиченКодекс, включващДори писалките при Публични срещи.

!!!

Идете&Вижте Съответните норми отн. Всякакви подаръци .

Защо ги оставихте да пакостят? Защо не направихте дълбока и всеобхватна декомуницзация като другите народи?

Описателно : - Вие (примерно) - Сте от Род, със Завидно образование и Експертиза... Изскача ня#Кой от Същите които СА Изклали Предците-Ви и Окрали имотите&авоарите-Ви... Е въоръжен до-зъби...и С ханджар на шията-Ви - Ви 'кани' да правите 'избори'... - та що Казвате че Ще направите ?

Дивотино чака любовникът на онази чийто брат поема вината пред народа само с мезета.

Бокова си е виновна! Що мъжот и не е некой стругар или зидаро-мазач с който са се земали по голема либов преди години! И немаше сега да я атакуват "чрез него".

СтриктноОтчетно : Имайки предвид що за Тъпотеоз Бе нейното 'представяне' (на Онова препитване) - да Си плюне против Уроки да НЕ я/ги поподхвана Лично.

Където пипнеш сред бившите комунистически обори смърди на корупция,пране на пари,и всякакви мръсни и гадни далавери.оставка на господина и да си търси друга работа гадина мръсна:как се е скатал че даже не знаехме за него.425000 евро от консултации!!!!

Тука троловете излязоха като бълхи от войнишки матрак. Щом и английската преса започна кампанията срещу Митрев работата е ясна- не е удобен на западните ни партньори,по-точно нашите ги е страх че Бокова може да включи в политическият живот след края на мандата й. Като нямат нищо против нея подхванаха съпруга и,следва рода,децата и внуците.

...и да укътьи и Д'Съ цупитьи --> уйдеъ на Вси'наште' ЦУМитьи.

Искаш да кажеш, че и английската преса е необектиивна, така ли Уау? А какво казва руската преса по въпроса или ти намираш за най-обективно написаното от азърбайджанската преса... Добре, кажи какво пише в азърбайджанската "обективна" преса по въпроса!?...

Дървосекача по-горе е цитирал азерската преса,малко съм зле с тюркските езици.

хаиде да се махнат и митрев и горанов и двамата

Корнелия, включи и Бокови като автори на антикорупционния закон на БСП. Заслужават го!

Ми Вашият коментар!разкошен-)))

Вие от Герб станахте милиардери с далавери и Афери , като НДК , Суджук Гейт , Калиакра , ще има и други очаквайте следващите серий ! Сега по заповед от някой който му е минала път Елена Бокова се прави тази поръчкова провокация срещу съпруга и защото Бокова е чиста ! Заплатите на двамата са такива че живеят не бедно по нормите на Държавите в които работят !

Така е, тонове суджук отнесоха от ГЕРБ, а ние с Пеевски само една банк си делнахме!

Ама целото семейство на какви вкусни длъжности се уредило... И всеки от кадърен по-кадърен... И колко много за папане имаааа...