Учени: Вирусът зика се оказа по-опасен

Вирусът зика по-често предизвиква вродени дефекти, отколкото смятаха учените.

Обратно в новината

Коментари - Учени: Вирусът зика се оказа по-опасен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе хора къде изчезна ЕБОЛА? Нали имаше милиони, милиарди заразени?

Американската фармацевтична мафия чрез своя Пророк Световната Здравна Организация, обяви. Не че има нещо световно и здравно в тази мафия. Това е призив, затягайте коланите, сега ще ви шантажираме, трабва да плащате. Искат златните времена от животинските грипове. Когато с проста измама, прибираха милиарди.

Мога само да кажа, че нямаше и 1 седмица след като лично Путин обяви, че в Русия са изработени успешно 2 ваксини срещу Ебола, американците излязоха и казаха, че вече има друга болест - Зика, за която никой няма ваксина ! Честито на печелившите ! Коментарите оставям на вас.

Големите 'успехи' на Русия - 51 000 нови диагнози на СПИН само за ЯнуариМай 2016. От коментар няма нужда..

Всяко стадо си има мърша. 51 хиляди от 150 милиона е 0.3 промила. Нещо да кажеш за други държави ?

В природата си има и саморегулации и не е необходимо винаги да има някакви конспирации. Това не означава, че не се бълват рекомбинантни щамове от заинтересованите. Както се казва: Внасянето на подредба в хаоса рано или късно води до по-голям хаос. На практиката вирусите са едни от адаптивните форми на живот, пък и населението на Земята наистина е прекалено голямо.

"Населението е прекалено голямо" при сегашната "култура" и поведение на голяма част от това население.

Е поне от ЦРУ са опоменали държавите в които са пуснали модифицираната версия

Просто не излизайте навън докато сте бременни, стойте си в именията - там имате всичко необходимо.

Е само това ли откриха учените.... че се раждат с по малки глави а?.... :)

Аман от вас бе псевдоучени! Бяхте престанали нещо с този вирус, сега пак започнахте... Ами нещо сте сбъркали като сте го създали..., та сега се объркахте. Мине не мине и нещо измисляте, за да се говори за вас!

Създаването на вируси - също е за пари! Мноого пари... за тези, които се кланят само на Парите, на Материята и който нямат Душа, Морал, Чест, Достойнство...

Вирусът зика по-често предизвиква вродени дефекти, отколкото смятаха учените. Абе аз , се чудех, от къде идват тези вродени дефекти при нашата политическа класа, ама вече ми стана ясно.Вирусът Зика е виновен.

по-опасен, отколкото го мислехте, като го създавахте?

Прави впечатление - всяка година, нова зараза. А какво става със старите - не се знае.

Ясно е - тествани са, договорени са и изработени нужните ваксини, вече не са интересни - продължаваме напред

Ясно е-милионите $ субсидии(грантове,финансирания) за тестове са преведени на определена компания или кръг от компании,изработването и закупуването на нужните ваксини от същия кръг от компании,и доставчик са договорени за милиарди $,законодателството е променено за задължителна ваксинация-бизнес цикълът е затворен. Следва нова кампания за нов вирус-нови финансирания,договори за изработване и доставка за милиарди $,нови промени в законодателството за нови задължителни ваксинации-бизнес цикълът се върти и не спира.