Първият диагностициран с Ебола в САЩ е пристигнал от Либерия

Първият човек, диагностициран с Ебола в Съединените щати и извън Африка, е от Либерия, предаде Асошиейтед прес, като цитира сестра му.

Обратно в новината

Коментари - Първият диагностициран с Ебола в САЩ е пристигнал от Либерия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човекът е помогнал на своя болен хазаин да пренесат вещите на сериозно болната му дъщеря. Само помислете за мащаба на какво невежество говорим? Този мащаб трябва да се умножи в хиляди до пълен потрес, за да се получи разграничение и необходимата изолация. Картините са меко казано потресаващи и въпреки това хората там се тъпчат на тълпи и поддържат вредна близост. Болният може и да има шанс, но не е ясно колко души са пострадали около него и също ще трябва да бъдат лекувани.

ПО НАШИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ СЕ СКЪСАХА ДА ОБЕСНЯВАТ КАКВИ СУПЕР-МЕРКИ БИЛИ ВЗЕТИ И КАК НЯМАЛО ОПАСНОСТ .... А КАТО ВЗЕМА В ПРЕДВИД ЧЕ ВЪВ ВАШИНГТОН ВСИЧКИ СА ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖИ И ПОЧВАМ ДА МИСЛЯ ДА СИ КУПЯ ЗОМБИ СЪРВАЙВЪЛ КИТ ....

Това означава, че роднините му също са заразени, а и приятели, може би и колеги, ако тези хора работят, както и някои лекари, които са имали пряк контакт с болния. Ебола вече е в Америка! И понеже американците са не по-малко примитивни от тоя африканин, ще я разнесат навсякъде по света.

РАДВАЙТЕ СЕ БРЕ .... ... АКО ЕБОЛАТА ПРЕСКОЧИ ПРИ НАС , ТЕРОРИСТИТЕ В СВЕТА ЩЕ НАМАЛЕЯТ С ОКОЛО 40-50% :))) ...

А на българите искат визи за САЩ и Канада.

Голяма част от либерийците все още са американски граждани

От страна с епидемия от Ебола, човекът съвсем спокойно си нарамва куфара и отива да си види роднините в САЩ без грам да се зимисли за рискар който носи за тях ....е* ти и примитивните хора. Затворете шибаните граници на тия дивашки страни най-после!!!!!