Джулиан Асандж изгуби еквадорското си гражданство

Основателят на Уикилийкс остава задържан в лондонския затвор Белмарш

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накрая като Макафи

човека разказа за американските зверства и те го разпънаха на кръст. вместо да спрат убийствата, те решиха да спрат този който ги разобличава. да се чуди каква работа имат американците да убиват, да хвърлят бомби на хиляди километри от америка. на всичкото отгоре дори казват кой как да живее и да управлява държави на няколко хиляди километра.

Секретно видео как Асандж предава информатори: https://www.youtube.com/watch?v=UaqY12VHFv4

НА ТОЯ ИДИОТ И ГЛУПАК ПУБЛИКАЦИИТЕ КОИТО НАПРАВИ ТОЗИ ИДИОТ ПОСРЕДСТВОМ УИКИЛИЙКС ПРЕДИЗВИКАХА ВЪЛНА ОТ НАСИЛИЕ В ИРАК И АФГАНИСТАН ВСЛЕДСТВИЕ ЗАГИНАХА МНОГО ЦИВИЛНИ, ВОЕННИ И ПОЛИЦАИ ТОЯ МЪРЛЯЧ И НАРКОМАН.... ОХОТНО ПРЕДОСТАВЯШЕ ЛИЧНИ ДАННИ НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ НА АЛКАЙДА, ДАЕШ, ХИЗБУЛА

На американските военни и семействата им не им мястото в Ирак. Да си бяха седяли дома, нямаше да им се случи нищо. Вълната от насилие я отприщиха американските господари, като сринаха страната и избиха милион цивилни иракчани. Асандж публикува за безобразията, които тия самозабравили се дегенерати вършеха в затвора Абу Гариб, за мъченията, на които подлагаха набедените за терористи. Иначе много им знае устата за човешки права и хуманизъм.

Цъкни си още 50-60 плюсчета, скапаняк!

Гледам само минуси ти слагат ....... защо ли

Някoй

дрън-дрън.

Навални, спри се бе. Ще ти вземем таблета.