17-11-2017 20-11-2018

Коментари

преди вече доста години Австрия беше в центъра на скандала,защото лидерът на десницата и губернатор на Каринтия Йорг Хайдер спечели изборите с подобни идеи.Нарочиха го за крайно десен,фашист,дори обсъждаха замразяване членството на Австрия в ЕС поради тази причина.Поради силния натиск той се оттегли и година по-късно почина при "автомобилна катастрофа";)Така че има много неизвестни в тази насока.Но пък фактът,че Унгария открито заплаши ф.д.Л.,че ще съберат съюзници и ще я свалят,не е за подценяване.Ако ви прави впечатление,в последно време урсуза не е хипер-активна по каквито и да било теми,за разлика от преди месец.Освен това "Зимата идва"(Джон Сноу),а това притеснява вече доста политици,изключая Путин;)Предстоят много интересни 3 месеца:))

А дано ама надали, би било хубаво пак всяка жаба да си знае гьола...

Сега да ги видим арабските маймуни

Пък Шолц има чисто фашистки корени , оригинални.

Чуеш ли за християнството и семейството - русия е наблизо.

А ако чуеш за хомосексуализъм, педофилия и геронтофилия кой е наблизо - Германия?

Доно да е заразно!

Браво. Стискам палци.

Фашизма и нацизма са ЛЕВИ идеоологии. Повтартям ЛЕВИ идеологии. Партията на Хитлер се е казвл национал-СОЦИЛАИСТИЧЕСКА партия и била партия на работниците. Никава дясно няма там, яко леви са точно как марксистите. СЪщо нищо фащистко няма в семейните ценности, патриптизма и християнството!

Само от заглавието - стълбовете и са християнската вяра, майчинството и партриотизмът. И извода - крайнодясната! Т.е. ако се грижиш за интересите на народа и поддържаш семейството, като основна единица на обществото, си крайнодесен. В що за уродлив и извратен свят живеем?!?! И аз съм крайнодясна! Да се знае!

Светът не е уродлив, а журналистите и тези изроди, които има плащат за пишат подобни гнустии!

И ние сме тръгнали по пътя на Италия където се правят избори през една две години и само някакви разнородни коалиции и коалициики управляват. Като погледнете данните за публичния дълг на страната, нейния БВП и процентното съотношение на едното към другото ще видите, че подобно развитие на политическия живот в България е крайно нежелателно. Италия е голяма страна, с традиции, население, култура, история, кухня, туризъм и известни курорти тъй, че все ще се оправят дори и ако трябва с външна помощ. Въпросът е какво ще правим ние ако изпаднем в тяхната ситуация. Доста страни в Европа се нуждаят от крайнодясно патриотично и анти ЕС (в сегашния му вид) управление. Дано Мелони и партията и се справят. Пък и за 45 годишен милфак става. Ако не се справи и има нужда от утеха със сигурност бих и помогнал.

В мътна вода да има далавера.

щото тогава доста български мангале ще си дойдат тука да краднат и държавата ни да им вика браво,и сичката африканска смрад требва да си оди у африка или у франция и затова еврогейзера нема да позволи това безумие което води до нормалност във европа,затова трябва по скоро доста държави да последват англичаните и да бегат от еврогейзера

и защо трябва да бегат, че да им е по-удобно на русия ли

Щото ша ви ебеме и изнасилване,а във франция има бабичли даскалици