Джорджа Мелони недоволна, че Макрон вечерял със Зеленски в Париж

Италианската премиерка нарече поканата на французите към украинския президент „неуместна“

Обратно в новината

Коментари - Джорджа Мелони недоволна, че Макрон вечерял със Зеленски в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наливат милиарди за война, дават стотинки за живот - бездомници жалки!!!

Давай, Малончеее

Естествено,че ще е недоволна нали ближе топките на Путлер,па може и подставено лице да на кремълската измет да е.

Ати глупак, чии топли ближеш, на малкото наркоманче, че са по-дладки,а?

А на Турция след земетресенията пет милиона -да им еба и хуманизма европейски!

АКО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ДАДАТ ПРЕДИ ВТОРАТА СВЕТОВНА МИЛИАРДИ ЗА ДА НЕ СЕ РАЗГОРИ , НЯМАШЕ ЛИ ДА ГИ ДАДЪТ , ПРОШЛЯК !

"Мелони недоволна , че Макрон е вечерял със Зелеснки в Париж ..." - Дотук се очертава като триъгълник , в който вече има и ревност ?! Ако другият подобен тригълник е Шолц - Борел и Урсула , нещата в ЕС не вървят никак на добре , нито за Европа , нито за Украина !

То така започват хубавите работи в ЕС. С шушу-мушу на четири очи. А поле - олеле малее какво стана ?! И нещо от рода " ... ама що ма биеш сега ?! " Та няма за какво да се сърди госпожата. Типична европейска практика.

колко да е особена. Госпожа Меркел и господин Оланд вече обясниха колко баш особена роля сте имали и сега я продължавате.

"исках да го приема, президента Зеленски, заедно с канцлера Шолц" поради "особената роля" на Германия и Франция в ситуацията в Украйна, като партньори в Минските споразумения меркел призна, че минските споразумения са били сключени, за да се спечели време украйна, да се въоръжи и обучи военно. Ето как франция гарантираше спазването на минските споразумения: ДОКЛАД на OSCE (Организация за сигурност и съвместни операции в Европа) за 21 февруари 2022. (Това е документ! Не е медия!) Военните Сили на Украйна са бомбардирали Донецк и Луганск. 332 експлозии в Донецка област, 1149 експлозии в Луганска област. Това е документ от интернет сайта на OSCE с домейн org - "Daily Report 41/2022".

Путкин е доволен, щото ще ходи в Мали, по покана, да вечеря с президента…

По-добре вечеря в Мали, отколкото с френски педали и бабоебци.

Да дойде у нас, ще го почерпиме с пръжки с лук.

Макарон: всичко е по- убаво от мумията вкъщи!

Зелето нагъва сърми, докато последните му надрусани нацисти мрък в Артемовск!

Аз пък останах с впечатление че Зеленски сам се натресе на Макрон на вечеря. Щото визитата я обявиха като "изненадваща".

ей хора това ли е новата евроатлантическа драма, кой с кого вечеря....хиляди загинали, хиляди изчезнали, милиони без покрив, вода и храна в Турция и Сирия, засрамете се самодоволни биологични отпадъци...

За мюсулманите не ми дреме.

Този геронтофил, вечерял с фашисткият престъпника Зеленски

ама тия как се гледат........ направо порно не ти трябва, отблъскващо отвсякъде

Неуместна е меко казано.

Цяла Европа казва: Слава на Украйна... г-н Зеленски е световен лидер.

Вицът на седмицата: "Г-н Зеленски, Путин е обещал, че няма да ви убива! А Байдън обещал ли е подобно нещо?"

Мелони иска да топне чушката

"Запитан за коментарите на Мелони, Макрон отказа да коментира конкретно, но заяви, че "исках да го приема, президента Зеленски, заедно с канцлера Шолц" поради "особената роля" на Германия и Франция в ситуацията в Украйна, като ПАРТНЬОРИ в Минските споразумения." ГАРАНТИТЕ на ВОЙНАТА, сър!

Мелони е била подразнена от факта, че не е била поканена също. Същото стана след ПСВ. Италия се почувства пренебрегната от Франция и Англия и смени съюза, като се сближи с Германия. Сега Мелони си почувства пренебрегната от Франция и Германия, които се смятат за "главни" в ЕС. Италия пак е в периферията. Да не говорим за Полша, която се изживява като новия лидер на Европа, зад чийто гръб стои САЩ. Изобщо ЕС е раздиран от противоречия и борба за лидерство!

А Путин никъде вече не го канят..ха.ха даже Кадиров в леглото не го вика..ха.ха

ИСТИНАТА

Не следиш явно новините. среща се с китайца Си, с Моди в Индия, с Ердоган, ходи при саудитите, беше в Катар. На Путин отдавна му ходят на крака в Кремъл или в Сочи. При него ходи израелския премиер, ...

Мелони е пич.

Клип от Европарламента. Зеленият наркоман ги поздрави със Слава Кокаине, ония в един глас отговориха: Героям Слава. Не, въобще няма хитлерсти и фашисти в ЕССР. Никакви. Клоун под наем, наркоман с психични отклонения, който уби цяла държава командва целият Европейски съюз. Ей, миндили. Няма да умираме за вашето зануляване. Ебете си пичката ленина и яжте хлебарки.

ами на Олимпиадата в Мюнхен 1938 г. повечето западни спортисти са зигували. Има го на кино. Доказан факт! За тях Адолф е бил техен човек! Докато ги напада през 1940 г.

Не ,,ленина,, , а ,,урсулина,,

брей

заради минските споразумения ли бе макароне??? как може да сте толкова безочливи!!!

Срам за ЕС с дадените 5-6 милионна за пострадалите от Турция и Сирия,а за Украйна която не е нито кандидат член за ЕС са й дадени над 30 милиарда евро.Западняците са загубили чувството за съпричастност и страдание с пострадалите от земетресението.Били демократи и хуманисти.Председателката на ЕС дер Лайнен се осра.

хранилка свише,май?!

Зеления е готин, мацките го харесват и ревнуват. Това да не е ботоксовата мумия.

Абе,чух, че путкинската Кабайланенска станала Кабайбабушка с новия мегаталантлив ботоксов хирург на жуженцето, интервенцията е била осъществена в интернационалнана и многонаграждавана клиника около Коми

Даже и жуженцето не могло да я познае и я пратило да утешава кадирчетата

Италиянското маце много готино! И не е проста блондинка.

Джорджи Зеленски не само вечеря , той и закуси при Макарон.

Поръчали си направо закуска в леглото, а мумията на Макарон ги обслужила

Мелони, заедно с Орбан, са единствените лидери в Европа, които заслужават адмирации. Те поставят интересите на собствените си страни над Украино-Еврогейските и джендърски такива. Бог да ги пази.

и папата

Джоржи,туй не ти е бате Силвио да прави бунгабунга парти....ту са третополови майнаиначе за Макрона си още млада

Едва ли е недоволна само от това, че са вечеряли заедно. По-скоро намеква за случилото се след вечерята. Те и двамата са двуфазни така, че е трудно да се определи кой е бил отгоре.

Те самите докато сё водиха преговорите за мир в рамките на 4-ката и Минските споразумения, се оказа, че подло са тупали топката , докато Украйна се вьорьжи и подготви достатьчно, за да тьрси военно решение. И сега когато то е факт, те пак чрез наливане на орьжие се стремят кьм .....Мир. Да Ти таковам политиците и миротворците! Подлеци и йезуити!

Представи си само колко е тъп Путлер и рушняците щом са се вързали

да е по-решителен отколкото "тъп".

анатема за такива

"...поради "особената роля" на Германия и Франция в ситуацията в Украйна, като партньори в Минските споразумения. " За които, както каза г-жа Меркел, са служели да излъжат Русия. Наистина ролята е "особена", сбор от самопризнали си лъжци,което личи е на почит в Европа.

Нали Поткин много обича да говори на немски

Този Плевнелиев беше много смешен при Лора Крумова. Бил ни президент,. ужас. Смешник.

Мале, мале булките почнаха да се карат за ергена. Ми Микрончета като го е поканил на вечеря, ти го покани на закуска с преспиване

Макарона сигурно е гледал онова клипче, дето зеленият наркоман свири на пиано с оная си работа, та нищо чудно да е поискал лично да му направи изпълнение. :))))))

"Важното е да сме ефективни заедно и да имаме стратегия, която да намери път към траен мир" Траен мир не се постига с доставка на оръжия и наемници! Някой нещо бърка или умишлено лъже !!!!!!!!!

Благотворителен, ама италианците да се оправят махуджите... с чужда пита пимен правят... правилно са им го засилили, целият "благотворителен" кораб, на франсетата... Браво на Джорджа!

Знам каква лицемерна и подла е била ролята на геймания и фелацранция в Минските споразумения... Западняците са си боклуци, но винаги има продажни душици на изток, които за шепа парички са готови да продадат род и родина!

що вечерял като е свален от власт ?

За какви мински споразумения говори този. Те никога не са били спазвани. Нито Франция и Германия са били гаранти. Тези съвсем са изтрещели, а кокаинчика ходи напред назад и проси ли проси.

Единствено Русия анексира територии след 1944 година и налагане на новия ред ,съответно за това нещо може да получи един единствен отговор и го получава. За руслямските клоуни да кажа че СФРЮ се разпадна точно по границите си макар че НАТО приключиха операцията с капитулация на югославската армия ,не промениха нито една граница - даже Косово е в размера си на автономна област от времето на СФРЮ . Единствено на сърбите в Босна дадоха автономия с Република Сръбска но пак като част от Босненската федерация тоест нито една граница няма нова . Путин създаде прецеденти в Молдова ,Грузия и Украйна …той е единствения политик в Европа според който според интереса на по силния територии може да се завземат и да се пролива кръв …

А я кажи коя е страна колонизатор? Щото САЩ, която носи демокрация навсякъде, има няколко колонии...официални! Неофициалните вдички ги знаят!

Въййй, на невежа ли си, тъп ли си? Ко дращиш ти бе?

Иво безработен ли си? или Простото ти плаща с канадски гущери?

А, ще си покаже рогцата и опулената фашистка...

Сигурен съм че некромсна Макрон е искал да скочи зеления. Първо той е в ролята на умиращ и второ в ролята на губещ! Такак илу иначе ще му пусне! Бабата ще яде пуканки, докато гледа с охота, спомняща си за миналото с носталгия!

Макрон си пада освен по баби, и по мъжаги - мускулести и черни. Ама зеленото лайно с какво го е привлякло, не мога да си представя.

Ами кво да ти кажа...педалите се привличт...

Путин ще освободи ли Италия от фашистите на Мелони?

Ами не е нужно. Те като гледат Путин, сами ще последват примера му!

Е Браво на нея !! Това не е оная кукумявка Урсула да раздава парите на европейските данакоплатци и да яде и пие с зелето айде стига вече!!

Метнала е око на Зеленски ама той се усуква около бабоеба, европейска му романтична идилия

Макарон е прав. Те подписаха Минското споразумение като от самото начало знаят че самите те няма да го спазят , а то е за печелене на време. И тези хора се правят на водачи?????

Какви водачи,та те са живи палячовци.На фона на Де Гол,Митеран,Ширак, Хелмут Кол ,Меркел и др.тези двамата са голям цирк.

Премиерката просто вдига ръка да я забележат. Но надали ще се облажи финансово покрай останалие "акули".