17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изсра едно голямо брекзит лайно и се оттегли, а?

Не плюй за брекзит. Това е наистина голяма успех за независимост от марионетката на сащ - ЕС. Както всички разбираме ЕС/сащ "демокрацията" е за една шайка богаташи дърпаща конците на продажните политици. Той добре се измъкна ама ние докога ще седим в ЕС, сигур до "последния българин." Ще гласувам за всеки, който ни изкара от ЕС. И от Нато, разбира се.

И Джонсън ли беше свален от руснаците като наш Кире.И ще има ли сега отзовани седемдесет руски дипломати.Или не са виновни руснаците,за свалянето му.Това е много важно!

Борис си отива но Путин продължава така ще бъде и с Баидън даже и наща гордост Кире тъпото.

Как е комунисти?Добре ли сте пхихи4ески?Ние сме добрите.Ком. и Кремъл са лошите.Играта свърши.Не знаете ли?Ве4е е Добро срещу Зло.Добрият 4овек Прокурора днес сма4ка мръсните комунисти.Пълен крах на нападателите на мандри.Боклуците от Кремъл са аут..След 4асове е аут и мръсникът отвързан с Пекин...Да,Асен4о.А Борис е стахотен премиер и добър 4овек..

Ti pili habchetata gorkiyat ospokose

Прокурора ма4ка,ве4е сте смешни.Говорим за 4асове.Предайте се.

Вчера имаше статия във Вашингтон пост от група демократи Каква сигурност за нас донесе Байдън? Срещи с нищо не означаващите за световната сигурност Макрон,Фон Лаян, Шолц,комуниста Столтенберг Приказки ,разтягане на локуми и огромни средства на американския народ за Украйна. Байдън трябва да бъде разследван за незаконния преврат в Украйна незаконното изпращане на нацистите на 5,7 млрд.д и нарушаване споразуменията за сигурност с Русия Америка трябва да разговаря с великите ядрени сили Русия и Китай за да обезпечи сигурността на САЩ

ДОКАЗАН УПРАВЛЕНЕЦ ИДИОТ ПО РОЖДЕНИЕ! хау!!

путин е виновен, той докара инфлацията в англия и бутна борката... :)))

Ба си майтапа!

Какво ми хареса при неговото управление : 1.Това което направи по-голямата част от хората в UК да се ваксинират, което помогна за овладяването на пандемията както в страната, така и в световен мащаб 2.Бърза, смела, мощна, водеща подкрепа за защитаващата се от врага Украйна Какво не ми хареса : 1. Организацията и лидерството за БРЕКЗИТ 2. Симпатизант и поддръжник на Тръмп 3. Нагъл и арогантен като Тръмп 4. Партитата по време когато хората бяха затворени в лакдаун ( пирове по време на чума ).

"ОВЛАДЯНА ПАНДЕМИЯТА"?! НОВИНИ НЕ ЧЕТЕШ ЛИ? ЗА БРОЯ НА НОВИТЕ СЛУЧАИ, НА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ И ЗА ВНЕЗАПНАТА СМЪРТНОСТ СРЕД ВАКСАНИТЕ?

"Наминавам само да уточня, че по отношение на подкрепата за Украйна оставката на Борис Джонсън не представлява разтърсващ фактор, колкото и да му се ще да се накичи и с тези чуджи заслуги. Отличната политика на Кралството по отношение на войната в Украйна не е дело на Джонсън, а на изключително компетентния Бен Уолъс, министерството на отбраната и една много силна комисия по отбрана в парламента, оглавена от истински достоен консервативен политик и бивш военнослужещ - Тобайъс Елууд. Великобритания ще продължи да помага на Украйна и дано повече европейски държави най-сетне вземат този добър пример присърце. По същия начин, успехът на Великобритания във ваксинационната кампания в най-мрачния период на ковид е дело на група учени и мениджъри в Националната здравна служба. Този успех се случи не заради Джонсън, а ВЪПРЕКИ него. Както помним, той не желаеше да предприема нищо срещу заразата, коствала стотици хиляди животи, докато не стана прекалено късно. "

Почнаха шамарите - у нас, Джонсъна, макетата, Италия протестира, Нидерландия протестира.. ШмърканЗе скоро ще бере ягоди по изпраната му страна.

Този образ мрази Българите и България и добре че го Махат ! Сега ще докарат и друга Българомаразка Тереза Мей , тази ще ни отрови Живота !

Кралицата дойде в Лондон с хеликоптер от Сандригъм. Значи нещата са сериозни и следва подпис за Худ бай.

Лудите все много идеи имат и все са неразбрани.

Фобиите никога не са водели до нещо добро. И най-важното - никого... Трола с най-дългия ник във форума да го прочете няколко пъти:)

Боклук, по 500 паунда плащах миналата година за тестове и прекарах отпуската си вкъщи заради тоя нещастник.

той винаги ще бъде 100% антибългарин

Тоя последния не е англосакс. Иначе си абсолютно прав!

е деградирала тотално Няма нито един изявен лидер

Проекти и идеи....абсолютен шут!

lu4ka

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.independent.co.uk%2Ftv%2Fnews%2Fboris-johnson-public-mp-claim-v6a9928b2%3Famp%26fbclid%3DIwAR35rk6D9tFf2TrbBbC-YzyzyUNpeP7s8sCUlUi53OGh1mTehlWOLoR2k-k&h=AT09-lv-WE2ggGQNS6dUwnHHO0Lbsqr2soZwUq-SHaCTmMlTcgvBrj3o9sC7sI9pPCrdfNr8UvxnSGIeQ4aNSb0Ds-2Hw1VtfEpgborvms3KvnoBJ24EqPL275vZD1O0XAfMBagqnZ9H8zRkXQ&tn=-UK-R&c[0]=AT3UWO6lHi9-BCWorNtVF-kFIom7uu6xefxM1sUFqQWZjZPVlWj1fcKlUPfJaIc24aaMRIr4YUeSSf7QiVgCU1jU1txlp2Qdrlc8FvubJi88iYldb2O4tb7ISvGShju3EflwSCHFPrSnJgci9X0Q4S44Pa6NkGp-Q81YioJ6-Bu4oM_5mw

Тоя смешник е като наш Курчо - като е захапал, стиска и не пуска кокала до последно!

Проблема е че прави повече бели от наш Кирчо. За малко да направи трета световна и да го отнесеме всички. Щом и американците изреваха значи е било сериозно. Добре че Путин стопли та ги ошамари пръв и сега хурката я ядат само укриниците.

Тавариши, дето не отлетяхте със самальота! Да ви кажа една работа. Европейскят тип демокрация функционира напълно спокойно и при оставки, и при падане на правителството.... То не е вашата СуперБатюшка, дето като умре и всичко - нахъйййй.

lu4ka

Не си запознат с изцепките на Борето и политическата ситуация в ОК.

Съсипа я тази държава Путин и се залива от смях в момента.

КЛОУН който заедно със съмишленици като петела Фараж извадиха Велика Британия от исторически най-успешния съюз в Европа при всичките му недостатъци.Същите тези тласнаха най-великата държава в историята на човечеството владееща половината свят.

Клоун по-малко, но и останалите стигат!

няма смисъл да се коментира този човек. Само да споменем Брекзита. Факта че паунда се качва при тази новина сама по себе си говори.

Пипислава е очевидно нелечимо болна и скоро ще умре. Какво ще стане при разпад на Болшая кочина, който е неизбежен.....

_stankow

Какво ли ще е, когато Русия спечели войната. Ще падат правителства като зрели круши ! Особено в Източна Европа.

Пипни се отдолу да не е мокро.

що, те на кагебистка хранилка ли са?

А какво ще е когато Фашия загуби войната. И уродливият Левиатан от етноси започне да се разпада.

САЩ, Германия, Франция и Русия се разбраха и свалиха това правителство . Украйна ще иска преговори.....

скапани руски тролове , когато пукне жълтото малко рускоговорящо гномче в кремъл , се надявам всички вас национални предатели и подлоги да ви изловят по следите които оставяте в мрежата и да се гърчете с него в затворите , проклети да сте !

ка мое си толкова тъп ве чалгар гюбрясал? кой кого ше лови ве , ти ли слугата дет дет те ритат шведите те ритат у главата и си зващат куфарите и си щаминават ве?.. ббаахаха

The Washington Times "След неотдавнашните срещи на Г-7 и НАТО светът като лунатик тръгна още по-бързо към ядрена катастрофа."

про100то киро го изритаха, са тоа палячо изритаха, кой е следващия клоун, кой кой?.. ббаахаха

Надявам се скоро и безполовото злобно лицемерно същество с травеститското име Урсула

Митофанова уволни и тоя клоун. Лошото е, че тоя е добре, а идява оная външната министърка, дето си мислеше, че Полша граничи с Черно море

Джонсън заяви, че в политиката никой не е незаменим, брилянтната британска система ще създаде друг лидер и той (Джонсън) ще окаже на новия лидер възможно най-голяма подкрепа.

Един психопат и извратеняк по-малко

Следва Лайнен, полско-прибалнийските мекерета, филето от Германия, ....

и този ли го свали путин - като наш киро

Киро го свали една бабичка - Митрофанова! Та чак Ленчето закова!

По болезнено щеше да е ако останеш палячо...... Айде сега след тебе и лайняната дърта пача мУрсула,мАкарон и т.н.

Дългата ръка на Путин, браво, ювелирна работа!

Е, бая е и ,, дълъг..,, ,де!

Е как, доведе до край толкова проекти. Еба мамата на УК като го извади от обединения пазар и плаши с лошите българи и румънци, дето щели да ви опасат тучните зелени поля. Green grass at my home!

Тоя настанен от истока .. най-накрая се разкара. Сега ако успеят и Brexit да разкарат някак.. ще е прекрасно ама .. да видим ..

Настанен от Изтока - този е от най-големите врагове на Християнството и най-нечистоплътният лидер, заедно с Бидон!

Айде, майна, одма!

Клоунадата в Англия? Онази изумително просто тъпата Лиз Трас?

Тази ЖАДУВА ЗА ракета отзад..отпред - откъдето дойде!?

Ех Борка, ще ми липсва единствено твоята прическа.

Ееее, как! Този модел прическа "а ла птиче гнездо" си е негова запазена марка! Ще видиш после какъв бизнес ще развие, може фризьорски салон да отвори! Англичаните не са толкова глупави!

Разгеле :)

А може ли,вместо +10,да слагате +20,на коментар!?Как не ви е срам!?

Новина

ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА Е, ЧЕ ЕДИН ПСИХОПАТ НЯМА ДА ДОВЕДЕ ИДЕИТЕ СИ ДОКРАЙ! НАПРИМЕР ИДЕЯТА ЗА ТОТАЛЕН ЦИФРОВ КОНТРОЛ ВЪРХУ НАСЕЛЕНИЕТО, ЧРЕЗ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЧИПИЗАЦИЯ!

Няма нищо по-добро от това един идиот да не може да реализира идеите и проектите си.

Тръмп и Борис Джонсън са пиковите достижения на задкулисното световно левичарство в редиците на западната десница. Във Франция Макрон е от това ниво , а Льопен си Съветска кукла. Във Франция традиционната ( голистка) десница е отдавна обезкървена. В Германия , западна Германия след ВСВ всички партии са със левичарски уклон и ..... финансиране . Чуете ли някой в БГ да хвали Тръмп - да знаете не е истински десен.

Сега Джонсън и Тръмп ще ги припишеш на левицата, а? :)))))))))))))) Верно ли? :))))))))javascript:void(0);