Джон Кери: Десет милиарда души на Земята? Подобна ситуация не е устойчива

Бившият държавен секретар на Барак Обама отхвърля наложените "отгоре" промените в навиците

Обратно в новината

Коментари - Джон Кери: Десет милиарда души на Земята? Подобна ситуация не е устойчива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..не можело да се "грижат за толкова хора". ами кой ви го иска това ? Стойте си в америка ,затворете си всички граници,армия и пари имате бол и си гледайте кефа без нас. И на нас ще ни е по-добре без вас и без вашата "демонокрация"

Ами да започнат ДА СЪКРАЩАВт от него, семейството му, близките и сънародниците. Голем акълия управлявал Америка

Какво значи ,,...10 милиарда, ситуациятА НЕ Е УСТОЙЧИВА. В какъв смисъл. И после в текста още колко пъти повтаря ,,устойчив,, ,? Много ли са , малко ли са, било естествено

Прав е, като се има предвид че 90 % от тези са подчовеци и произвеждат само ла..на.

Това е трагично... готвят се за данък пръдня и данък дишане...

Dear Jim, Споко, Джимка, нема да се косиш бе, брато. До 2050г. я има, я няма 500 000 000 човеци oстанали по цялото земно кълбо. Поне тъй пишеше на ония камъни, дето твоите приятелчета ги гръмнаха една нощ миналото лято. Пък и хората вече намаляха с милиард и половина от 2021г насам. От ваксата, разбира се. Тъй че към момента човеците въобще не са над 8 милиарда, ами около 6.5 милиарда. Очаква се поне още 1 милиард увредени от ваксата и те да ритнат камбаната и те така. Споко. Keep calm and drink Budweiser.

Сложи си шапката от станиол, и се скрий в мазето на баба си, да не те пръскат с бойни отровни вещества.

10+ милиарда и на мен ми се виждат много.

Има едни ненужни 340 милиона, заради които страдат осем милиарда. Махнат ли се те, светът ще стане едно добро място за живеене!

Ако беше така както казваш, самият ти щеше да си заминал за русия на хубаво.

Че кой ти каза , че не съм - Дори ще те светна , че си живея ПРЕКРАСНО , за разлика от Вас !!

Ммммммммммдааааааааааааааааа, вервам ти, че си в Русия.

ИМА МНОООГО ИЗЛИШНИ ХОРА ПО СВЕТА!!!

така е но по мое мнение на първо място трилиони долари по света се отделят эа всякакви оръжия и това трябва да спре. Теэи пари могат да се пренасочат эа мбого по полеэни проекти . На кому са нужни въоръжените конфликти. Историята ина много примери като докаэателство че насила хубост не става.

Нали се сещаш, че ако ти имаш пълен хладилник, а съседът ти пистолет, ти все едно нямаш нищо.

Квичат тука копейките "слава на майка русия", ама ни един не е пожелал да се премести там да живее. Все към САЩ гледат. Що така?

Америка е ПОСЛЕДНОТО място което бих погледнал на каратат бе групакоооо ! В Русия имам стандарт , за който ти с разнасяне на вестници и пица в Америка НИКОГА НЕ МОЖЕШ и да мечтаеш бе КЛОУН ЖАЛЪК РАЗПРАН !!

Я кажи, ти от руски смартфон ли пишеш в момента, или от руски компютър? Може би ползваш и руски Интернет, от руски сателит, и руски рутер? Изобщо, има ли нещо руско у вас бе, ватенка нещастна? Стандарт били имали в Русия вика, ааахахахаха...

Троле не лъжи, пишеш от някоя мухлясала панелка за копейки, гнидо скъсана гладна и жалка

Огромна ЛЪЖА , е че майка ти е излъгала баща ти че е родила човек - А то безмозъчно бройлерче - УЖ " демократче " , ама НЕДОНОСЧЕ !!

Джон Кери казва, че не можело да се "грижат за толкова хора". Слушай, Джон. Никой никога не те е оторизирал да се грижиш за който и да е освен за твоето семейство и евентуално нация, ако те изберат. Това, че се самоназначихте за ЕЛИТ - понеже точно това намекваш - има ЕЛИТ, има и ПОПУЛАЦИЯ, която трябва да бъде обгрижвана като стадо овце. С всички произтичащи задължения - стригане, доене, паша. Докато не дойде Коледа.

Да ми го духа Джонката...Изроди катк него бол

Джими Рептил Кери. Американцити са човеконенавистни

Ебана човеколюбива Копейка си ти

Спокойно може да е дом за 67 милиарда е изчислено.

Слава на майка Русия,тя ще спаси света!!!

Кур за майка ти

Затова ционистите САЩ пуснаха СПИН и КОВИД.Никой не се съмнява вече.

"Можем да имаме по-добър начин на живот, да се храним по-добре и да изхранваме повече хора, ако спрем да разхищаваме толкова много храна." ПОЛОВИНАТА свят ИЗХВЪРЛЯ храна; Другата ПОЛОВИНА ГЛАДУВА.

Аз днам какво трябва да се направи. Избесваме всички платени пропагандатори като тоя дебил Кери и нещата се оправят.

Като толкова е хубаво в Русия чии го търсиш тук в БГ-То бе червен болшевишки червей? Сопол си ти ,боклук недоклатен.

Щом като толкова обичате да се заигравате с болшевики, значи ви е време за Сибир и Колима. Там ще ви изчезнат всички мисли за болшевики от главата.

чакайте следващата пандемия

"обаче не може да става и дума Кери да призове сънародниците си да понамалят хамбургерите." - споко бе, ТЕ ЩЕ НАМАЛЯТ РАШКИТЕ! МУ ХА ХА ХА ХА

Джендъризма, пе@ера$тията и трансщуротииге са един от начините за забавяне и намаляване растежа на населението.

Една световна атомна война и всичко ще се нареди :)

Според климатичните експерти от 50-те години света щял да замръзне през 60-те, после щял да замръзне през 70-те, после през 80-те, 90-те, 2000 година, 2010, 2016, 2020 г. Защото замърсяването от индустрията щяла да създаде огромен облак блокиращ слънцето. Според сходни експерти през 70-те години и целия петрол на планетата щял да се свърши за 10 години. После през 90-те заявиха отново същото. А според настоящите експерти има глобално затопляне заради което света щял да свърши. Според малката Грета Тунберг тази дата е 2023 г., преди да си промени мнението и да реши че света ще свърши през 2028 г. Отделно през 2009 г. се откри озоновата дупка! И олеле мале край на кислорода. Природата щяла сама да се оправи чак към 2080 г. освен ако човечеството не намали вреднит емисии. И какво стана? Ами през 2020 г. дупката се затвори сама. Защото била природен феномен и не се влияе от вредните емисии на иднустрията. И въпреки всичко това все още вярваме на тези климатични "експерти", въпреки че от както ги има доказват непрестанно как само грешат в експертните си преценки! Какво ще стане ако средната температура се увеличи с 1.5 градуса? Пък и нали беше проблем ако стигне 2.0 градуса!? Не сега било до 1.5 градуса. И Африка щяла да бъде осеяна с пустини (както е в момента и е било преди модерната цивилизация ) и Южна Америка щяла да бъде със свръх тропически климат (както е в момента и както винаги си е била).

Дрънкало

"тази цифра ще наближи десет милиарда" ЧИСЛО, драскачо, ЧИСЛО!

Гласът на Давос! Джони бой отдавна играе сантасе с плешивият.

Ами да, те вече започнаха елиминацията, за да не достигне човечеството 10 млрд. Набодаха първия транш. Сега мрат, кой от тромбоза, който от инсулт, кой от безсимптомен инфаркт.

Мургавите и боядисаните се въдят кат хлебарки, а ние белите трябва да се трепем и ограничаваме ... ай сиктир вече всеки идиот с мнение

Джон Кери - още един сатанист. Бог е казал "Плодете и размножавайте се". А по-късно ще има ново небе и нова земя.

Няма как да има квоти за парникови газове , а да няма квоти за раждаемост, двете неща са свързани.

Африканците и азиатците бълват деца,"демократичният и човеколюбив " запад ги приема и изхранва,чакайте скоро да се реши демографския проблем.

За тази регулация трябва да има държави и граници бе дебил. Вие освободихте хлебарките които плъзнаха по целия свят, в техните си държави те си имаха начини за регулация на прираста, сега вече регулация няма. Кутията на Пандора е отворена.

На някои другари тук са им виновни само американците, а не казват колко руснаци богаташи се хранят ,като свине и колко водка изпиват за 24 часа. Всички сме виновни за това положение на планетата. Един ганьовец преди дни на пазаря изяде 10 кюфтета и 18 кебачета, но се хилеше ,като недомаслен на края , че спечелил бас за 50 лв.

Руснака не изхвърля храна бе сопол. Храна изхвърлят, а според новите закони и унищожават само САЩ и Европа. В нормалните държава остатъчната храна е много малко и се дава на животните, не се унищожава и изхвърля от храните нищо.

Господине, вие колко години живяхте в Русия, че сте толкова компетентен по въпроса?

В Европа има категорична забрана да се хранят животните с остатъчна храна, между другото

Един нормален коментар. Тоя човек или е популист или наистина има акъл в главата си. Всички тия насилствени опити от страна на някои хора и институции са бомба и то атомна. Като с Ковид 19 - щяха милиони да измрат, а като гледах при Ковид мерките населението нарастваше с около 30 милиона на ден (не отчитам смъртността на ден) та всички тия еко диктатори се оказаха долни мошенници. Какато и да е. Човека ме изкефи с това изказване.

Това е спасението!

HCN+SiO2H2O

А подивяването на “най”- мощната цивилизация - оная отвъд океана, се вижда отвсякъде. Два тиранозавъра се срутват -отвъдокеанският и сибирско-уралският. Третият, по-източно стоящият с присвити очи гледа и чака.

Стига с тая дума “устойчиво”, де! Sustainable не е само устойчиво на български. В този репортаж преводът е “оправдано”, иначе кой разбира смисъла на философстванията на тоя “идеолог”?

ваксинация

ЧМО-гилизация.

Конете колко сте?

И как да е устойчива като едни са с доходи, едвам преживяващи месеца. Други прахосват ресурси, колкото изхранят 10млрд население.

Да, на е. Затова държавите с над 50 млн. да изтребят остатъка от населението си.

Нещата са ясни, а решението - просто. Повечко войни, по-страшни пандемии и яко превъзпитание в джендърска идеология (колкото повече хомосексуалисти и лесбоси, толкова по-малко размножаване). А такива, като Кери ще живеят в затворени комплекси, предназначени за богоизбраните, докато останалите работят и мрат... NICE, A?!

Елизиум...

Тези, които са правили филма все едно са гледали в бъдещето. Точно това ще стане. Но и края е добър.

Ами защо не започне със семейството си и рода си. Да ги изтреби и да намали населението. Личен пример. Този боклук докога ще ни заблуждава. Земята може спокойно да е дом не на 10, а на 30 милиарда души. Но. НО. Трябва благата да са равномерно разпределени. Не дебелогъзи янки люпещи макдоналдс за да се преместят от точка а до точка б 100 км. изгарят 30-40 литра бензин. Аз изгарям 4. За същата работа. Но кой ще кара 8 литрови мотори. И да изхвърля хиляди тонове храна. И да граби останалия свят. Гнусни боклуци.

Равномерно разпределени?!? Раша тутакси да разпредели къмто мурманск няколко десетки милиона. Не да се натиска към Украйна, дейба и ватниците.

Аз пък съм сигурна, че с храната, която се изхвърля в т. нар. развити страни, може да се изхранят всички, които не си дояждат.

Всички, които не си дояждат, първо трябва да се образоват, да учат нещо от което има полза и после да работят. Не съжалявам никой гладен и беден. Така е решил и никой не трябва да му помага.

Къде и в какво семейство да се роди. Ако хората съдеха както съдиш ти, то сега щеше да живееш в колиба като дядо си.

Така правят животните, към които си и ти. При нас хората е малко по различно. Но на добитък като теб няма как да го обясни човек

Това няма да реши проблема. Изхранвайки всички, раждаемостта и оцеляването ще нарасне още повече, докато в един момент пак се достигне до липсата на достатъчно храна. Естествено човешкото решение не е хората да се оставят да измират от глад, но и даването на все повече и повече храна не е трайно решение.

кравар! Изтреби 200 млн. кравари, т.нар. американци и работата е чиста!

аман от техните "устойчиви" простотии.. Няма нужда от подобни притеснения. Природата си знае работата. След няколко годинки ще се появи друга пандемия, още по-опасна от ковида и ще се намали драстично населението. Но все пак няма да е зле китайците и индийците да вземат някакви мерки все пак, че се роят като зайци. Малко стерилизация няма да им е излишна..

Всъщност китайците вече са с отрицателен прираст, за индийците предстои. В момента, в който едно общество достигне определен етап от развитието си, прирастът става отрицателен.

Истината е, че Земята не може да изхрани 10 милиарда население.

Ааа и ти си сигурен в това защото? Аман от промити тикви!

Истината е, че тия лъжи, че краят на света идва заради прекалено много хора/изчерпване на ресурсите/глобално затопляне/покачване на нивото на водата (изберете си) са абсолютни простотии и ни ги пробутват от десетилетия. Разровете се малко в старите новини и ще намерите неверните твърдения и на тоя лъжлив кавал Кери, и на други идиоти като него.

Ние нормалните хора от Първият свят сме 1 милиард. Достатъчно за Земята Другите са разни комунисти, нацисти и ислямисти ... т.е. безполезни паразити, които само хабят кислорода.

Ти баце си от тия дето първо требе да си одят, ако така ще е се решава проблема.

Поредния мръхльо, тръгнал да оправя света, а не види кирливия си задник! Честно понякога ми се иска Йелоустоун да побърза малко с активността си :(

Мммммммдаааааааааааа Порче, той Йелоустоун като види кириливият ти задник, Русия, Иран, Венецуела, Сирия, Китай, Северна Корея и други, ще завие наляво и няма ва ви закача. Ще халоса само лошите империалисти, ммммдаааааа. Баси тъпаците, коментиращи тук. С толкова прост народ си е съвсем в реда на нещата да сме последни в ЕС, отделно че и изобщо не сме за там.