Коментари - Джок Полфрийман: Съжалявам за смъртта на Андрей Монов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

skromna35

Няма коментари! ?

Но понеже е тъп галош сам се издава. И защо убийци се пускат в отпуск. Що за безумия...

за съжаления, такава е тенденцията навсякъде, малкия човек да бъде потъпкван от мощни престъпни организации, като ДС-мафята в случеа, голяма част от българите също са го изпитвали на гърба си

Адвокат Марковски, днес каза, по повод Джок, това е човек, който казва, това което искате да чуете, но не го мисли и чувства. Вярвам му , защото е запознат със случая и е един от най-добрите в това което прави.

за да питат тъпаците като тебе

С готовност да се върне в затвора ,това е свободна лирична интерпретация, която изразява желанието на Монов, нали :) много жалкарски постъпки от страна на медии и цялата държава. Късно е , Джок Полфриймън вече е национален герой, не че няма качества , но е потресаващо отблъскващо поведението на институциите и медиите

Ходи да го подмиваш Джок за някоя пара от НПО

Адвокат Марковски, най успешния адвокат в безправната, корумирана кочина, на какво ли се дължи това?, най успешния адвокат в безправната, корумирана кочина, на какво ли се дължи това?

Добре го е посъветвал какво да приказва но тоя надрусаняк сам почва да се оплита. Битка, нападение....спасителя в ръжта, само дето жертвата дето я спасявал я няма.

предпчитам да ти се изпразня в устата

Но педалите може и да имат предпочитания но рядко им се получава...хаххах

злобничко изказване , оплетохте се ВИЕ докато си сменяхте показанията в съда преди 12 години. Будите леко презрение у хората докато обикаляте сутрешните блокове на телевизиите, вярвайте ми . Никой не харесва разглезени идиотчета , които мислят и знаят , че всичко им е позволено. Каквито и лайна да сътворите дет се вика , тати от ДС и супер Мама - съдия ще оправят нещата.

мисля, че е объркан, все пак е първи ден на свобода.

ЛИЦЕМЕРИЕ

Днес питам един познат, който се знае че е крадец, защо носи нож със себе си - отговор: " За да се защитявам."

стана ясно че Джок не можаха да го пречупят!Освен това стана ясно от други интервюта ,че е доста наясно с политическата корупция в страната! Той е ходил с нож заради това,че преди това е нападан от група лумпени в Пловдив! В Австралия никога не е нападал хора с нож!!!! Той може да се върне и да излежи още 8 години и ще издържи без да се пречупи! Но дали ще дават по 20 години на всеки убиец в България и дали ще ги излежава цялата присъда! Между другото на Джок може да му дадат българско гражданство,и да го назначан за шеф на затворите в България до като се пенсионира! Мисля че той е подходящ за тази длъжност!

Предлагам ти, когато някой убие най-близките ти хора: майка, баща, син, дъщеря, брат, сестра, да направиш убиеца национален герой. Тъй както правиш австралийския убиец национаялен герой.

във връзка с изказването му за затвора.

Защото Марковски сигурно винаги казва онова, което НЕ искат да чуят хората, та затова извира от всеки телевизор за да коментира и обяснява...

Като гледам на Джок какви въртели му въртят наистина се замислям, че в България има расизъм. Ами тогава се е случило точно това което сега на мача с Англия. Само, че сега всички се чудят как да се извиняват, а тогава са замазали положението

Ако си добър футболист не ти пречи нито дъжда нито публиката нито съдията. И да ти отмени един гол, ще вкараш други два.

Това момче май наистина ще излезне свестно и заслужаващо уважение - дори и само заради куража да се изправи не само срещу дузина пияни лумпени посред нощ и да защити нападнат от глутницата ганени човек, но и да се изправи срещу цялата мафия и малината й за лъжи и репресии, и да ги изобличи де факто! Сега разбирам защо толкова е (бе) важно на тези и троловете им непременно да го смачкат и компроментират, и да го държат колкото се може пивече затворен и изолиран, със затворени уста, както при Иванчева!

Или е ходил с нож, защото преди това в Австралия, вече един път е извършил същото .........

Всички ли са грухтели или една група с качулки от 20-30 човека, явно организирани, от някой, че да се извиняват. Няма за какво стадиона беше като в театър.

А аз пък се сещам за едно мамино и татино синче, което бе презадоволено от родителите си (да не разказвам огкъде точно и как придобиха парите си, че е друга криминална история...), на което му купиха скъп мощен джип, и то взе, че се преби с него от един мост... Не питах родителите им знаят ли зашо загубиха сина си, защото бе безпредметно. (Не ди спомням колко алкохол бе изпил преди да скочи с джипа си от моста)

Ти нали си знаеш, че най- брутално лъжеш.

Сега си спомням какви гафости, клевети и лъжи изсипаха на практика същата шайка и лумпените и троловете й по адрес на Иванчева! И на Лозан Панов... Преди това и на Христо Иванов, който опитваше нещо да промени в тотално деградиралата държава и съдебна система...И изобщо - на всеки, който разкрива истинските им лица и намерения...

Необясним и нелогичен коментар. Явно британците са наели писачи даващи всичко от себе си. Сещам се за един израз. Засрами се бе!

Предлагам ти да спреш да лицемерничиш . На доста хора убиха децата и никой не разбра. Нас ни убиват всеки ден с корупция и бедност. Хората не са безумно тъпи , това трябва да е ясно. Какво стана с жертвите от катастрофата с Караянчева и на какъв/каква се правиш ?

Ти беше ли там? Не си, щом не си, нали знаеш, че си нагла.

,че Иванчева и Полфрийман показаха и доказаха каква шайка е завладяла съдебната система,е вече ва всички е ясно ,че ония 10 са "купола" както в Италия!

Доказано е че никога в Австралия не е вадил нож!

Петолъчката го издава, че лъже, защото тези комунистически символи (които са въху него) се носят само от убийци. Историята го е доказала хилядократно.

преди да пишеш лъжи,вземи се позаинтересувай малко! Сега има интернет и е лесно! Ако искаш може и лично с адвоката на Джок да се видиш за да ти докаже,че тава са лъжи на двама чичковци,единият дебел а другият плешив!

Психопатите са по-безстрашни.

Цялата работа е ясна ! Битка в самозащита от пияни футболни хулигани. Видя се от записите какво става. Но футбулните агитки бяха в интереса на ДС,те могат да бъдат управлявани и са замисляни да бъдат използвани като ударна сила при създаване на безредици. А ДС контролира и съдийте И вместо Джок Полфрийман да получи присъда невинен за убийство при неизбежна самоотбрана получи 20 год.

по делото и екпертизата на патоанатома доказват кой лъже! Вие по добре гледайте дали ще дават 20 годишни присъди на другите убийци! Ето тази бременната където уби с нож 20 години ли ще и дадат и колко кръвнина ще плати!

Кой го е доказал?

Всеки изрод казва така, когато му се размине боя...

дали цацаров и заместника му който няма висше юрдическо образование,са дали изявление,онтосно пускането на Полфрийман на свобода? Защо тези лица сега си мълчат?

Тия водещи на сутрешния блок по нова са тъпи със всичка сила. Има ли наследство Дж.Пф. ? Има ли собственост в Австралия ? Роднините ще му помогнат ли да плати кръвнината ? Имаше ли парти вчера и наздравици ? ЦЪРВУЛСКА Българска работа !!!! Немам думи !!!

Ако не се беше намесвал Полфрийман нямаше да има убити.

Са в щатите на инструктаж относно най- последните си изцепки и погазване на закона.

Забелязвам гнусният ти език и това, че обиждаш хора във форума за щяло и нещяло. Простотата ти е вселенска , евала. Джок Полфриймън не е изрод и това личи и от Млечния път.

убийци в България е изплатил "кръвнинта" която е определил съда,особенно онези убийци които пият ром и карат каруци,някой знае ли такъв случай?

Дебиле, простота не значи онуй, което се върти в просташката ти кратуна. Без да щеш, ми да комплимент, куха съветска лейко :)

Ето статия и за нападението му в Австралияhttps://www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/bulgaria-stabber-accused-before/news-story/9f83b91d4e03e40171425485c8c89e7e

По петолъчката ще го познаете - болшевик, убиец, рецидивист - точно като всички останали бошевици.

Кой е доказал,че в Австралия не е вадил нож? Ето статия от чуждестранна медияhttps://www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/bulgaria-stabber-accused-before/news-story/9f83b91d4e03e40171425485c8c89e7e

Ха, сега забелязах и аз красната петолучка върху одеждата на тоя кретен, как ли ще коментират този символ олигофрените от фенклуба му? :) Акцентирам върху конкретно тази петолучка, с черен свит юмрук, вписан в нея - знаете ли на какво е символ това бре, комунистически отрепки с претенциите за "десни"?