Коментари - Джок Полфрийман: Съжалявам за смъртта на Андрей Монов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички тъпи овце, които го подкрепят да си помислят само, ако беше българин убил австралиец в Австралия дали въобще някой щеше да го подкрепи и да плюе сънародника си! Ние не се уважаваме, а искаме другите да ни ценят! Е, няма как да стане! По-скоро НЯМА такъв народ!

А,кого да подкрепяме пияното надрусано скинарче .....

Е как кого?! Чужденеца разбира се! Хайде сега близ-близ и затова ви имат пета ръка хора! ОК?!

Абе братчет, първо - предсрочно освобождаване НЕ ОЗНАЧАВА снемане на вината. И второ, по-важното: щом съда е казал нещо ТО СЕ ИЗПЪЛНЯВА МИГОМ, а репресивните органи на държавата гарантират това изпълнение. Ти преставяш ли си в Австралия ако съда постаниви нещо и ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА власт не го ИЗПЪЛНИ какво ще стане? Помниш ли Тръмп като забрани влизането на мигранти как федерален съдия отмени това постановление? Помниш ли как действаха органите на държавата.

Внимание, опасен убиец свободно се движи из България!

ами хора мислете , адвоката и гейската правосъдие за всеки на да българия и БХК му бута думите в устата обичам българите , те са ми помогнали , страх ме е от онази агитка от мача , да предизвика съчуствие . А онзи Кънев даже казва , становището не на БХК а от мое лично име е как го приемат в съда Какъв закон са направили тези некомпетници Кирилов и прочее

От коментарите се вижда ,че симпатиите са на страната на авсртралиеца а не на дрогираната и пияна жертва.И с право.

Манипулиеруеми, прости бакански хорица. Не бил виновен един изпечен убиец, който е нападал с нож хора още в родината си Австралия на крехка възраст преди да дойде и да се вихри с обичайното си оръжие тук, да убие човек и да се прави на малоумен и поправен. Този урод ще те глада в очите, ще ти се усмихва и шепне гальовно докато ти навива червата на лакът. Глупав, нечетящ, незнаеш Бай Ганьо, героизиращ поредния убиец.

като гледам либерастките коментари... се сещам за юнаците, които подкрепяха един .. кадър.

Убиецът не помнел убийството на жертвата си?! ПСИХОПАТ!!!

Това момче не е престъпник , случайност , не е с умисъл самоодбрана

Австралийска лисицоооо!

Излязъл си с нож на разходка и си се юрнал да помагаш с ножа -тези лафове на мама и тати в къщи!!! ..на 62 години съм, с нож съм излизал единствено в продължение на 27 месеца докато бях в казармата при онези гадни офицерчета от комунистическото време, които ни разкатаваха фамилията и ни отнеха най хубавите години от живота!

ако беше излезнал с ножа първом, нямаше да има двама мушнати, а 12 като го бият 12, има право да мушка туй то другия път имайте едно на ум левскарчета насрани, че някой може да ви мушне докато се ребчите пияни като кирки в групичка

като някой охранител стреля по КРАДЦИ берящи желязо, го съдят и го разпъват като расист. Айде, про-циганските организации, милеете за всичко що НЕ Е родно.

После кажете , че не покровителстваме хулигани и расисти. И се чудите що цял свят ни заклеймява.

Като осъди България за 10-20 милиона в Страсбург и ще си изплати кръвнината . Лежа невинен 12 години , сега е незаконно задържан , ама на Цацаратурата и комунистите от БСП и ГЕРБ не им пука , че ние данъкоплатците ще плащаме !

а Гешев/Фантомас потрива ръчички, иде 24.10 и ще си го назначат тихомълком, от 3 седмици само други глупости по новините, не и за Гешев

Имаше една катастрофа с автобус, на жертвите застрахователната компания предложи да изплати по 10 лева , тоя Монов да не е извънземен

наистина в началото дадоха 10 лева! Но тук е важно ,че ако Полфрийман има 1000000 лева той ще ги извади и ще ги даде,както е определил съда!

Убиецът отказвал заплатата си в затвора, за да не плаща на родителите на жертвата. Убиецът има дълъг стаж с наръгвания с ножове и е отявлен циник.

Много скъп бил тоя пиян хулиган Монов младши. 1млн кръвнина отпреди 12 години? Съдът в днешно време по принцип рядко отсъжда кръвнина по-голяма от 100-200 хил. Явно децата на комунистите и ДС струват повече.

Щом има пари да си плати да го пуснат, значи може да плати и за кръвнината.

Отсъжда за нормалните хора, за Монов по 10. Нали се лапат ДС/масонски пишоци, услугите се връщат по братски/зидарски

Абе,имал е късмет,че не е попаднал на тези с черните качулки,а на група подпийнали младежи,щото няма да може сега да съжалява!

Ха, сега забелязах и аз красната петолучка върху одеждата на тоя кретен, как ли ще коментират този символ олигофрените от фенклуба му? :) Акцентирам върху конкретно тази петолучка, с черен свит юмрук, вписан в нея - знаете ли на какво е символ това бре, комунистически отрепки с претенциите за "десни"?

на юрдек със две гуши,таман за тебе

По петолъчката ще го познаете - болшевик, убиец, рецидивист - точно като всички останали бошевици.

Ето статия и за нападението му в Австралияhttps://www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/bulgaria-stabber-accused-before/news-story/9f83b91d4e03e40171425485c8c89e7e

убийци в България е изплатил "кръвнинта" която е определил съда,особенно онези убийци които пият ром и карат каруци,някой знае ли такъв случай?

Тия водещи на сутрешния блок по нова са тъпи със всичка сила. Има ли наследство Дж.Пф. ? Има ли собственост в Австралия ? Роднините ще му помогнат ли да плати кръвнината ? Имаше ли парти вчера и наздравици ? ЦЪРВУЛСКА Българска работа !!!! Немам думи !!!

дали цацаров и заместника му който няма висше юрдическо образование,са дали изявление,онтосно пускането на Полфрийман на свобода? Защо тези лица сега си мълчат?

Са в щатите на инструктаж относно най- последните си изцепки и погазване на закона.

Фантомас се крие чака 24.10 е тогава ще изскочи от дупката и ще става весело

Всеки изрод казва така, когато му се размине боя...

Забелязвам гнусният ти език и това, че обиждаш хора във форума за щяло и нещяло. Простотата ти е вселенска , евала. Джок Полфриймън не е изрод и това личи и от Млечния път.

Бае Ганя

Дебиле, простота не значи онуй, което се върти в просташката ти кратуна. Без да щеш, ми да комплимент, куха съветска лейко :)

да обижда,не му се сърдете,той така се е родил и така ще си умре,нашият пророк Алеко все пак не предупреди за него и ни написа как да се предпазваме онт него,и Ганьо го уби за отмъщение!

Цялата работа е ясна ! Битка в самозащита от пияни футболни хулигани. Видя се от записите какво става. Но футбулните агитки бяха в интереса на ДС,те могат да бъдат управлявани и са замисляни да бъдат използвани като ударна сила при създаване на безредици. А ДС контролира и съдийте И вместо Джок Полфрийман да получи присъда невинен за убийство при неизбежна самоотбрана получи 20 год.

Ако не се беше намесвал Полфрийман нямаше да има убити.

И доктор Димитров ако не се беше намесвал нямаше да има убит, ама ей го на, на свобода е. Да не говорим, че да носиш нож не е незаконно, а докторът беше с незаконен пистолет.

Петолъчката го издава, че лъже, защото тези комунистически символи (които са въху него) се носят само от убийци. Историята го е доказала хилядократно.

по делото и екпертизата на патоанатома доказват кой лъже! Вие по добре гледайте дали ще дават 20 годишни присъди на другите убийци! Ето тази бременната където уби с нож 20 години ли ще и дадат и колко кръвнина ще плати!

Това момче май наистина ще излезне свестно и заслужаващо уважение - дори и само заради куража да се изправи не само срещу дузина пияни лумпени посред нощ и да защити нападнат от глутницата ганени човек, но и да се изправи срещу цялата мафия и малината й за лъжи и репресии, и да ги изобличи де факто! Сега разбирам защо толкова е (бе) важно на тези и троловете им непременно да го смачкат и компроментират, и да го държат колкото се може пивече затворен и изолиран, със затворени уста, както при Иванчева!

Сега си спомням какви гафости, клевети и лъжи изсипаха на практика същата шайка и лумпените и троловете й по адрес на Иванчева! И на Лозан Панов... Преди това и на Христо Иванов, който опитваше нещо да промени в тотално деградиралата държава и съдебна система...И изобщо - на всеки, който разкрива истинските им лица и намерения...

,че Иванчева и Полфрийман показаха и доказаха каква шайка е завладяла съдебната система,е вече ва всички е ясно ,че ония 10 са "купола" както в Италия!

Необясним и нелогичен коментар. Явно британците са наели писачи даващи всичко от себе си. Сещам се за един израз. Засрами се бе!

Психопатите са по-безстрашни.

Като гледам на Джок какви въртели му въртят наистина се замислям, че в България има расизъм. Ами тогава се е случило точно това което сега на мача с Англия. Само, че сега всички се чудят как да се извиняват, а тогава са замазали положението

Всички ли са грухтели или една група с качулки от 20-30 човека, явно организирани, от някой, че да се извиняват. Няма за какво стадиона беше като в театър.

стана ясно че Джок не можаха да го пречупят!Освен това стана ясно от други интервюта ,че е доста наясно с политическата корупция в страната! Той е ходил с нож заради това,че преди това е нападан от група лумпени в Пловдив! В Австралия никога не е нападал хора с нож!!!! Той може да се върне и да излежи още 8 години и ще издържи без да се пречупи! Но дали ще дават по 20 години на всеки убиец в България и дали ще ги излежава цялата присъда! Между другото на Джок може да му дадат българско гражданство,и да го назначан за шеф на затворите в България до като се пенсионира! Мисля че той е подходящ за тази длъжност!

Или е ходил с нож, защото преди това в Австралия, вече един път е извършил същото .........

Ти нали си знаеш, че най- брутално лъжеш.

Ти беше ли там? Не си, щом не си, нали знаеш, че си нагла.

Доказано е че никога в Австралия не е вадил нож!

преди да пишеш лъжи,вземи се позаинтересувай малко! Сега има интернет и е лесно! Ако искаш може и лично с адвоката на Джок да се видиш за да ти докаже,че тава са лъжи на двама чичковци,единият дебел а другият плешив!

Кой го е доказал?

Кой е доказал,че в Австралия не е вадил нож? Ето статия от чуждестранна медияhttps://www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/bulgaria-stabber-accused-before/news-story/9f83b91d4e03e40171425485c8c89e7e

Днес питам един познат, който се знае че е крадец, защо носи нож със себе си - отговор: " За да се защитявам."

А аз пък се сещам за едно мамино и татино синче, което бе презадоволено от родителите си (да не разказвам огкъде точно и как придобиха парите си, че е друга криминална история...), на което му купиха скъп мощен джип, и то взе, че се преби с него от един мост... Не питах родителите им знаят ли зашо загубиха сина си, защото бе безпредметно. (Не ди спомням колко алкохол бе изпил преди да скочи с джипа си от моста)

ЛИЦЕМЕРИЕ

мисля, че е объркан, все пак е първи ден на свобода.

във връзка с изказването му за затвора.

Добре го е посъветвал какво да приказва но тоя надрусаняк сам почва да се оплита. Битка, нападение....спасителя в ръжта, само дето жертвата дето я спасявал я няма.

злобничко изказване , оплетохте се ВИЕ докато си сменяхте показанията в съда преди 12 години. Будите леко презрение у хората докато обикаляте сутрешните блокове на телевизиите, вярвайте ми . Никой не харесва разглезени идиотчета , които мислят и знаят , че всичко им е позволено. Каквито и лайна да сътворите дет се вика , тати от ДС и супер Мама - съдия ще оправят нещата.

С готовност да се върне в затвора ,това е свободна лирична интерпретация, която изразява желанието на Монов, нали :) много жалкарски постъпки от страна на медии и цялата държава. Късно е , Джок Полфриймън вече е национален герой, не че няма качества , но е потресаващо отблъскващо поведението на институциите и медиите

Предлагам ти, когато някой убие най-близките ти хора: майка, баща, син, дъщеря, брат, сестра, да направиш убиеца национален герой. Тъй както правиш австралийския убиец национаялен герой.

Предлагам ти да спреш да лицемерничиш . На доста хора убиха децата и никой не разбра. Нас ни убиват всеки ден с корупция и бедност. Хората не са безумно тъпи , това трябва да е ясно. Какво стана с жертвите от катастрофата с Караянчева и на какъв/каква се правиш ?

Адвокат Марковски, днес каза, по повод Джок, това е човек, който казва, това което искате да чуете, но не го мисли и чувства. Вярвам му , защото е запознат със случая и е един от най-добрите в това което прави.

Адвокат Марковски, най успешния адвокат в безправната, корумирана кочина, на какво ли се дължи това?, най успешния адвокат в безправната, корумирана кочина, на какво ли се дължи това?

Ако си добър футболист не ти пречи нито дъжда нито публиката нито съдията. И да ти отмени един гол, ще вкараш други два.

Защото Марковски сигурно винаги казва онова, което НЕ искат да чуят хората, та затова извира от всеки телевизор за да коментира и обяснява...

за съжаления, такава е тенденцията навсякъде, малкия човек да бъде потъпкван от мощни престъпни организации, като ДС-мафята в случеа, голяма част от българите също са го изпитвали на гърба си

Но понеже е тъп галош сам се издава. И защо убийци се пускат в отпуск. Що за безумия...

за да питат тъпаците като тебе

Ходи да го подмиваш Джок за някоя пара от НПО

предпчитам да ти се изпразня в устата

skromna35

Няма коментари! ?