Джок Полфрийман е обявил гладна стачка и е в болницата на затвора в София

Австралиецът изтърпява 20-годишна присъда за убийството на студента Андрей Монов

Обратно в новината

Коментари - Джок Полфрийман е обявил гладна стачка и е в болницата на затвора в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука има един аргумент, който се цитира като решаващ. Цитирам: "Австралиецът ръгал още двама В-к „Телеграф”, 3 януари 2008 г. 21-годишният австралиец Джок Полфрийман е бил обвинен и за друго наръгване с нож в родината си, писа местният в. „Дейли телеграф”. 20-годишният Джеймс Атак и приятелят му Мат, който се бои да каже фамилното си име, разкриха, че са се оплакали на полицията от нападението, извършено от Фрийман на училищно парти през декември 2004 г. И двамата били наръгани на три места, като ножът минал само на милиметри от жизненоважни органи. Тогава полицията разследвала Полфрийман, но не му предявила никакви обвинения." Край на цитата. Имам само два въпроса. 1. Защо полицията в Австралия след като е разследвала Джок 2004 г. след като е бил идентифициран от двамете жертви и е имало прободни рани опасни за живота е взела решение да не предявява обвинения? 2. Възможно ли е причината за инцидента да е подобна на тази в София? И въпросите са важни. Ако се окаже, че при този инцидент когато Джок е бил на 16 г. полицията е спряла разследване, защото бащата на Джок примерно го е покрил всичко ще си дойде на мястото. Джок няма да е по добър от това, което му се случва и аз ще си променя мнението. Не е трудно да се провери.

Каквото е търсила тая измет си го е намерила в лека форма. Лошото е че тук във форума има още много измет, която за пари защитава тоя чуждоземски боклук....

Използвал си 2 пъти думата измет и 1 път думата боклук. Ограничението, което имаш в способността да се изразяваш го имаш и в способността да възприемаш различни гледни точки. Затова е разбираемо защо "чуждоземски" за теб е едно безусловно негативно определение. Деленето на хора на наши и ваши/чужди без да се разгледат конкретните действия на равна основа са основния проблем на фашизоидните идеологии. Според теб няма българин, който да има различно мнение от твоето освен тези, на които им се плаща. Тотална липса на самокритика също е характерна за фашагите. Великия вожд е единствен и несменим дори българската съдебна система е перфектна. Джок има едно предимство в моята категоризация. Бил е сам срещу 15. Не е пробол жертвата повече от веднъж, не го е нападнал в гръб и е извадил ножа след като са почнали да хвърлят павета. Това дали се е притекъл на помощ на цигани бити от ултраси или пенсионерка бита от цигани променя в много малка степен това дали е боклук или не. Още по малко дали е австралиец или българин.

По бай тошово време този отдавна щеше да е гризнал оловото и гушнал букета....ацоциаций ли, гладни стачки ли....

къв е тоя кьопек бе? Аз едно време чуздоземците ги заравях до шия в мокър пясък в Балдуиновта кула на Царевец!

Калояне стани! Круме събуди се!

Крум 2-ро поколение емигрант точно да го търсиш за борба срещу "чуждоземците" е малко демагогия ама карай. A Калоян който допринася за унищожаването на християнска Византия и разграбването на константинопол а след това поканва Куманите като нова управленска династия и основна предпоставка за толерантността към полседвалото падане под Турско робство .. изобщо четете я тази история и тогава се изказвайте по форуми.

И Левски за едно убийство с нож отнесе присъда ... и в двата случая резултат на чисти намерения.

Родителите на тая измет се притесняват за здравето му , а какво да кажат родителите на убитото момче , на тях какво им е ??????Няма ли кой да го хване тоя за тая козя брада ,па да мете ,мете де що има измет като него..!!!!!!!!Тоя не трябва да излиза от затвора ,направо си е за разстрел, защо трябва да го хрантутим толкова години!!!!!!!......

Иди го хвани за брадата ама останалите 14 човека да го държат здраво тоя път и без нож.

А убитото момче и неговите родители кой да ги защити!!!!! Затова или смърт или доживотен строг режим без право на помилване както е в САЩ!

Поинтересувайте се кой е убитият и най- вече родителите му и ще си отговотире на въпроса.

Порових се за информация, има клип в тубата на Ничия Земя. Който иска да се запознае по- добре да го изгледа и да си направи изводите.

Гледам ... много добър филм

Моля прочетет коментарите на: ggg(нререгистриран), спартак(нерегитриран), коментар от 15:37 и 15:38. Ясно, точно и кратко. И ако ви нападнат двайсетина лумпенчета и да ви спукат от бой - да не вземете да се дърпате или па нож да вадите - после лошо, минимум 20г.

Надявам се да му направят седалището по-широко!

В един руски сайт прочетох че славяни (коеото идва от слейв) не било толкова обидно колкото бъгари което идвало от българи ... приех го като необоснована обида, но явно има някаква аргументация и за подобно тълкувание.

като твоето

"по НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО ОТ ОБЩ ХАРАКТЕР № 866/2008г. по описа на СГС, 12-състав, НО: ... започнали да хвърлят камъни в краката му до момента, в който две неустановени по делото лица, от които едното е държало ПИСТОЛЕТ, а другото ПАЛКА, казали на подсъдимия да хвърли ножа" Ето от тук идва пистолета ... и това не е нещо което твърди само обвиняемия ... Това е факт прието от съда. От това което има като факти и малко здрав разум следва че Джок се е направил на герой. Дали е грешка или не зависи от гледната точка.

Остави ти какво е казал съда, всеки може да бъде подкупен. Пистолета и палката къде са, или са само въображаеми, гаси държавата - превърнахте я на нищо с вашите рушвети, изнудвания и заплахи.

Е съда като пише мотиви ги базира на събраните доказателства. Ако си сигурен, че няма доказателства за това заключение внеси жалба. И за какъв подкуп говориш? Джок е подкупил кого с каква цел и как точно това се връзва с това че са му дали 20 години за това че в меле 1 срещу 20 е извадил нож.

Какъв съм аз че да внеса жалба, и не твоя джок е подкупил някой, а непеотата. Не виждаш ли че цялата съдебна система е гнила и прогнила, в благодарение на такива като тях и техния натиск. Друг е въпроса, че много народ е склонен към корупция. Няма честност, ти ако си туриш ръка на сърцето, ама честно, би ли повярвал наистина, че в действително е имало пистолет и палка.

Един от проблемите е, че хората са наивни и липсва правна култура. Четейки поста ти за мен е явно, че си част от проблема. Не искам да звучи обидно, но защо да е нямало палка и пистолет (боен или газов) в агитката на Левски вечерта след мач?? Аз бих се обзаложил, че в агитка с ултраси ако няма поне една палка и един газов пистолет нещо не е в ред. И тук за правната култура нма как без писмени доказателства съда да го е приел това.

Писмени доказателства....бил си се би обзаложил, че в една агитка би било имало пистолет и палка, няма що много би-та. И откъде знаеш, че в дадена агитка би могло да има подобни неща, аз например нямам понятие от агитки. Ти си от агитката на жертвата сигурно, и си бил на място, и си видял с очите си пистолет и палка. И кой ти е казал че са били изобщо агитка, може да са били обикновени зяпачи по трибуните. Изглежда разбираш от футбол доста. Стара кримка си ти по агитките признай си,кой те знай какъв свиреп ултрас си, аз например на стадион не съм стъпвал.

Ти не си никакъв Спартак, ти си Онуфри Философски. Прочети за миналото на Джоки и виж дали му е първата подобна проява... Или рецидив видиш ли не е гаранция... Гъзоглав тип

От една страна е ужасно, че едно момче на 20 е убито. От друга обаче, според мен тази присъда е ужасно несправедлива. Той е бил нападнат от група ултраси...

Никой не го е нападнал, ама като четеш между редовете това виждаш. Той се е намесил в някакъв бой и мушкал с нож, айде моля ви... Някакъв дървен филофов пък по-горе разправя, как бългачетата били агитка и това гарантира, че имали пистолет и палка... А как ще влезеш на стадиона ве, ганьо, нали ти ровят в гащите или пък по холивудски го криеш в храстите. Аман от разбирали и ебачи.

Да е мислил преди да вади нож , и то е чужда страна . Тука му е мястото при абдалите . Белене сега щеше да е много полезно за такива като него

Ако джокчо се обеси в затвора, славата му ще е вечна сред непеотата. Дано да стане истински герой, а не само да дрънка на празно.

Свобода за ПОЛ! мръсния наркотрафикант синче на ченгето монов предизвиква нападението. На зла круша зъл прът!

Да го оставят да мре!

Нахранете горкото момче със новичок!

На този убиец, трябва да му се наложи присъда, която да е превантивна и респектираща за всеки пияндурник - чужденец, дошъл в собствената ни държава, и решил да ни избива безнаказано и за удоволствие. Присъдата трябва да има възпиращ и назидателен ефект, а именно доживотна без право на замяна. Делото трябва да бъде преразгледано и да бъде нагледен пример за бъдещи чуждоземни наглеци. Жалко че са отменили смъртното.

просто е опасен и в родината си ще направи същото... това е психопат, който е употребяван от фондации за натиск върху родината

Значи ако ви бие агитката на Левски жестоко 30-40 секунди и имате нож нямате основание да го ползвате. "СЪДЪТ напълно кредитира като последователни и непротиворечиви свидетелските показания на В.Г. и Л.Т.. В показанията си същите обясняват, че са възприели как група момчета хвърлят предмети – камъни по подсъдимия. Според показанията на свид. Г. пресичайки трамвайната линия същият е видял, че на платното лежи момче по гръб, но казва , че не знае кога е паднал там и защо, т.е. свидетелите са възприели събитията след нанасянето на прободната рана на свид. З. и фаталната прободна рана на М.. В показанията си свидетелите Г. и Т. също така ясно описват групата, която пее песни на Л., движат се по бул. С., а след това се обръщат и преследват лице на 10 м. от метрото, бият го жестоко за около 30-40 сек. Тези двама свидетели не са свързани нито с групата, нито с подсъдимия и нямат причини да лъжат."

Кой глупак е съдията осъдил човек на 20 години за това че е извадил нож след като 30-40 секунди е бит жестоко .... и това е прието като доказан факт в мотивите ....!!!!

Ако те бият "жестоко" 30-40 секунди няма да можеш да мръднеш от земята!!! а не да вадиш нож и да убиеш в гръб! да мре аборигена!!!

Какъв пистолет бълнуваш спарти, сега и пистолет ли измислихте. Нали ако някой е имал патлак, щеше да опука авсралопитека, като патица, айде холан..

111 аз единствено знам че съда е приел това за факт. Записано е в мотивите. Колко секунди са реално да те бият жестоко макс според теб? Колко секунди са достатъчни да те бият минимум за да е оправдано да извадиш нож? Два въпроса за размисъл. Иначе

Как ще носи нож в себе си, кой нормален човек се разхожда с огромен нож, значи е планувал да убие някого. Планувал е, и е осъществил убийството.Просто е опасен за всяко общество, и не трябва да излиза навънка.

Това е валиден аргумент. Не е бил огромен след като е бил от типа пеперуда (за да не си съчиняваме факти) Но факта, че го е извадил след като са започнали да го бият 20 хулигана е също от значение.

Нож може да се носи и за самозащита ... Тоя с пистолета и палката според теб защо са ги носили?

От къде ги измислихте тези пистолети и палки, айде стига сте лъгали за няколко кървави левчета. Всички ви се смеят и подиграват, или викаш, джоб срам няма, а...

ФАКТИЧЕСКА СТРАНА: ... В своя защита, а и за да сплашат подсъдимия, някои от момчетата са започнали да хвърлят камъни в краката му до момента, в който две неустановени по делото лица, от които едното е държало пистолет, а другото палка, казали на подсъдимия да хвърли ножа, след което последния се навел и оставил ножа на земята, но после отново се опитал да го вземе. Едното от лицата изритало ножа от ръката му.

Българския съд кърти мивки. Те хвърляли камани но в краката му разбира се .. Лицето с пистолета обаче явно си е тръгнало и Д.П. пак опитал да вземе пистолета за да се намеси някакава нинджа който с шут го обезоражил ... такива ми ти работи

Абе, льольо, пише ли в уикипедия какво е търсил в България, защо е дошъл, колко време е бил тука. Какво е правил в Австралия? Или е чул, че това е една страана без закони и е дошъл тук, за да убива и да върши престъпления с мисълта, че ще остане ненаказан

Пише го в мотивите на съда. Има линк на википедия прочети ги и ти.

За едно си прав ... ако законите се спазваха това щеше да е отбрана при самозащита .. 20 човека като те бият с павета палки и т.н. имаш право и пистолет да извадиш ... без значение дали си анти фашист или фашист.

Убил е някакъв си футболен запалянко, син на виден комунистически тарикат, докато е бил заедно с още 10-ина като него. Склонен съм повече да вярвам на убиеца, отколкото на българския съд, чиновници и ченгета.

В мотивите на съда ясно пише че е бил обграден от футболни хулигани един е извадил пистолет, втори палка а голяма част от тях го замеряли с павета .... това не е википедия това са мотивите на съда. И никой не е пробождал в гръб. Като се има в предвид че 20 човека от агитката са основните свидетели а загиналия е бил от семейство с връзки с власта е много вероятно съда да е бил повлиян от необективни доказтелства ... и въпреки това тези факти са приети за обективна истина.

Толкова ли не може да вденете, че НПО-тата, са подкупили съда, за да дадат на убиеца минимална присъда, за планувано и с нищо непредизвикано убийство. Всичко е корумпирано, и за съжаление убиеца се измъкна леко.

От 21.04 до днес са 26 дни !!! Тоз абориген на фотосинтеза ли кара? Или е на принципа смуче и гълта???

Вероятно е под наблюдение и му вливат разтвори. Нема да умре, споко! Ще изиграе сценката и ще му мине.

Телевизия ABC съобщава още, че скоро ще излезе филм с историята на Полфрийман. Лентата ще е на режисьора Рейчъл Уорд, а междувременно популярни австралийци като актрисата Кейт Бланшет и актьорите Браян Браун и Саймън Бейкър са се включили в петиция, която ще бъде изпратена до българското Министерство на правосъдието. Абе що не вземат тия "популярни" минджи да дойдат тук и да ги сайдисам с ножа с увстралийската дрога лично?

Напълно съм съгласен, че не трябва да яде! Харчат се излишно средства на данъкоплатците! Да кара на фотосинтеза и докогато изкара - тва е....

Оказва се че тоя се притекъл на помощ на цигани гонени от група българи. Българите почнали да го бият и него а преди да извади ножа му нанесли трявми по главата с павета !!! Това пише на википедия?!!! Удара с нож не бил в гърба а от страни??? На тоя не 20 години затвор а медал трябва да му дадат ако е вярно. Ако не е някой трябва да коригира википедия с съответните факти и доказателства.

Ти си пълен глупак, щом цитираш уикипедия

Там има цитирани оригинални документи от делото включително мотивите на съда. Аз тях прочетох и написаното в википедия отговаря на истината. Ти не глупака какво цитираш?

То в уикипедия всеки може да си пише всичко, каквото си поиска, и явни лъжи и манипулации. Ето така ви промиват мозъците, а който е по рождение с болен мозък като теб, на него не му трябва ни уикипедия, ни нищо. Никакви цигани не е имало и няма да се учудя, ако статията в уикипедия си я писал ти, или някой от любовниците ти. От къде ги измъкнахте тези въображаеми цигани, след като никой не ги е видял, сигурно са се дематериазирали в нищото.

Оказва се, че едиин български студент е намушкан с нож в гърба и вследствие на това е умрял. ФАКТ! За "циганските" факти, които цитираш от Една жена (Уикипедия й е името), досега доказателства няма!

един наркоман чаве на комуноид

Това за в гърба не е вярно. Специално четох в мотивите на съда цитираните заключения. Това е измишльотина на пресата.

Дори, да е имало онеправдани цигани в което се съмнявам, аз не бих тръгнал да ръгам с нож в гърба който и да било, особено в чуждо страна. Истината е че агресивния дебил е бил под влияние на нещо, алкохол най вероятно и с великото си самочувствие е решил че е недосегаем.

Като изключим че не е било ръгането в гърба, а в лявата страна на гръдния кош до сърцето. Където човек държащ нож в дясната с лице към теб би те наръгал (това от заключенията по делото). Наистина има ли значение дали е чужда или твоята страна относно това дали би тръгнал или да ръгаш с нож. Искаш да кажеш че в Австралия не би го направил но си ръгаш с нож в България ли ??? Изобщо четете ли си мненията преди да ги поствате?

Че тя и Иванчева получи 20 години за "ОПИТ ЗА СКЛОНЯВАНЕ КЪМ КОРУПЦИЯ". Браво , съд български. Да се не видите. И " стръвта" , оня със странното име, дето за 4 години в Англия спечелил пари да вдигне блок в младост - и той.

Кенев, четеш ли кънев? Смятай какво те чака теб и измисления ти "комитет" дето бил уж хелзински! Такава народна любов на кубчета и кулбета, че направо не знам как ще я понесеш...

Да забиеш нож в гърба означава,че е страхливец и заслужава посече от 20 години!Жалко,че няма смъртно наказание,защото убийците не заслужават жалост!

Удара с нож е бил от едната страна на гръдния кош, а не отзад. Поне това е записано в съдебномедицинските експертизи съгласно википедия.

намерил какво да цитира - уикипедия, където може да се упражнява да пише и да фалшифицира всеки лъжец, стига да знае как.

Да, и на мен така ми каза една жена...Уикипедия май й беше името

Не е била Уикипедия, която ти го е казала. Това са онези " дето ти го говорят в главата" Затова бегай вземай хапчетата.

фриман .. не му е слуачайно името.

името не означава нищо! Човек с постъпките си прави едно име да звучи титанично и гордо! Заради това хората говорят за него.

и ти си се нарекъл Спартак , но си л о

Не му е случайно името, и хич не е австралийско като се има предвид втората му част.

Не фриман, фиркан му е името истинското, фиркан. Бил е фиркан на мотика и дрогиран.

Жертвата е бил с 2.9 промила Обвиняемия с 1 промил ... няма засечени опиати на експертизите. Ето ти цитати. ... Губите ми времето с лъжи да ви проверявам фактите и се излагате. "Резултатът от СХЕ № А-2/2008 г., а именно 2,90 промила етилов алкохол установен в кръвта на А. М., дава основание за извода, че непосредствено преди смъртта си същия е бил в тежка степен на алкохолно повлияване." "Подсъдимият съгласно СХЕ № а-219/2007 г. е с концентрация на етилов алкохол в кръвта - 0,15 промила, а в урината 0,26 промила, като към момента на извършване на деянието концентрацията на алкохол в кръвта му е била около 1,00 промила, а с оглед заключението на СХЕ № 54/2007 г. не е доказано наличие на базисни вещества и алкалоиди, вкл. опиати, фенотиазинови и бензодиазепинови производни. СХЕ № а-218/2007 г. доказва, че пострадалия А.З. към инкриминираната дата е бил с 1,8 промила етилов алкохол в кръвта."

Хммм .. интересен тип

страхлив нагъл и долнопробен шанаджия, дошъл в България по пътя на наркоекскурзията си, защото тук се живеело евтино.

Това е лъжа.

Ти си по-интересен...ТИП...ТИПунгер!

и с много малки изключения всичко англосакси са убийции психопати.Техните покровители са избили стотци милиони по целият свят самО за да им отменат ресурсите.Обаче в наши дни след като ресурсите свършиха или кранчетат яха затегнати англосаксите се озоваха в позиция партер в комбинация от рев и сополи.И на бунището.

По принцип хората които се опитват да наложат праволинейни стереотипи за огромни групи хора са или демагози или много прости.

Да мре тъкмо ще ни икономиса средства ...

този изрод изродите от бъхъкъ номинираха за човек на годината преди време!!! оставете го да гладува и това е!

Жестокостта на един убиец психопат е право пропорционална на НАГЛОСТТА МУ. Само като прочетох "На 21 април Джок Полфрийман е отказал да се храни в знак на протест срещу „несправедливо отношение“ от страна на ръководството на затвора и на българското правителство в отговор на работата му, свързана с правата на човека, докато е в килията" МИ КИПНА КРЪВТА.Убиец работи като защитник на правата на човека.Не знам знае ли вече български но дано някой му преведе коментарите под тази статия. А иначе откакто прочетох това не спирам да плача за този "борец за човешки права."

Дошъл от другия край да убие, преплувал и прелетял над морета и океани, само и само да пролее невина кръв. Тези австралопитеци са престъпници по душа, патологични убийци. Те са унищожили цялото население на Тасмания до крак. Цялото - старци, жени , деца - всички, нито един жив представител на тасманийците не е останал. Трябва да им се забрани да посещават, и окървавяват красивата ни България, и достойният ни народ.

Дано не се откаже, дано продължи да се бори! Мъдър човек е и считам, че трябва да бъде чут. Всеки има право да поправи грешките си, всики има право да се развива, всеки има право на достойно отношение. Много неща трябва да се променят в България и отнякъде трябва да се започне. Възможно е да бъдем по-добри. Успех млдежо, не се предавай и постигни целите си!

След още 1000 пенетрации може и да помъдрее, но не е много сигурно.

Що не почнеш и ти една гладна стачка ? От такива като него и като теб трябва да се отървем първо и след това да минем на политиците. Такива овце като теб гласуват за комунистите до откат. И после има 4 години пак беееее - бееееее.

Той уби един А.М. може да си следващият.

Като толкова ти е жал за този изверг, ами отиди и заеми мястото му в пандиза и се бори. Желая ти успех!!!.

Като гледам - поправл се е: разкаял се е, извинил се е на близките на момчето, създал е комитет за защита на загиналите и техните близки от ръцете на уийци!

Добре че поне не е със шапка СССР, а само с червена вратовръзка.

Ся, ако пукне - ще ме изкефи !

А дано .

Смърт за австралийската отрепка, сигурно покровителите му от БХС са го посъветвали да погладува и да вдига шум около себе си...Смешници. Мястото на убийците е в затвора, а този е такъв, той е носил нож все пак не за да реже броколи.

Аз пък се сещам за Песен за човека и не го съдя. Убил е, сега си плаща. Защо човек да не може да се промени и да има кауза дори и в затвора. Никой не е застрахован, че един ден няма да попадне там.

За това, че никой не е застрахован срещу попадане в затвора си абсолютно прав. Но за промяната не съм съгласен. Този австралийски дрогиран боклук е завършен социопат и не, няма да се промени! Кой нормален човек ходи из Европа, най-цивилованият континент с най-богата човешка история с... нож?!! Не направо с мачете - 24см острие без дръжката! Смърт за този! Не ни трябват такива тук. Да си седят при аборигените!

Много знаеш защо е убил и какъв е бил, още по- малко знаеш какъв е сега. Но важното е какъв ще бъде когато излезе от затвора. И това е проблемът, че затворът трябва да те променя към добро, да те поправи. И когато излезеш и си пак сред хора да си достоен гражданин. А какво правят нашите затвори? Излизат от там по- животни от когато са влезли. Но ето един психопат има кауза там в затвора на пук на много нормалните и моралните.

Пожелавам ти да влезеш в затвора, а за кауза не се грижи - веднага ще ти вкарат каузът !

За мен той е невинен. Убил е син на комунист. Отмъстил е на гадните комуняги.

За нас ти си биологична тор. Моли се да не те срещнем в тъмното, че и в светлото.

Към момента на смъртта си Андрей Монов бил студент по право и част от агитката на футболния клуб Левски (София). Ясно е, че е попаднал на група цивилизовани и интелигентни момчета. А и бащата на убития комунист-десар...

Какво значение има какъв е баща му бе джендърастчо, много мразя всичко комунистическо, но тук загина едно младо и невинно момче, от гнусната ръка на някакъв чуждоземен навлек. И вие НПОтата, сте истинските комунисти и троцкисти.

Да, то момчето кротко си четяло учебниците в библиотеката и дошъл гадния австралиец и го заклал защото му направило забележка (ние, както знаем сме майстори да правим забележки). Хайде да не забравяме, че това не е предумишлено убийство, а реално убийство при превишаване пределите на неизбежната самоотбрана или убийство в състояние на афект. Момов е бил с още 12 келеша, всички пияни футболни хулигани. И вие вярвате, че австралиецът ей така от нищото отишъл и наръгал „младото невинно момче“???? Съжалявам, но ми е предостатъчно да знам в каква компания е бил убитият когато го е застогнала кончината му за да не го съжалявам въобще.

Не се напрягай да си измисляш истории Гого. Знам че не ти е жал за жертвата, защото лапаш парички от някое НПО. Хулиш и оскверняваш убитото момче и компанята му, но забравяш че не те са убили, нито нападнали някой, а убиецът е австралопитекът. Ясни сте ми като бял ден, още като ви видя по улицата ви познавам по свинските очички, жадни за незаслужени пари и мъжки ласки. Даже мога да ти кажа за кои ще гласуваш - за джендър българия, ДБ.

Я се събуди бе, 12 души си вървят кротко и изведнъж изскача някакъв чужденец и почва да ги ръга ей така от нищото. Ти това наистина ли го вярваш?

Стига ма Гого, стига ма дженди....

Да сравним: 2011г. син на прокурор от София, най-вероятно в гонка, помете двама човека на тротоара на автобусна спирка. Уби ги. 3 години условно! Когато пострадалият е син на политик, има друг стандарт! Може и 10 човека да са те нападнали с павета, може да са те наранили, може е имало реална опасност за живота ти - няма значение. 20 годинки! Майната му на австралиеца, но ако нямате роднина прокурор или политик, утре всеки може да попадне за 20 години в дранголника или да пострада жестоко, а виновният да си се развява с БМВто на свобода.

За стандартите на правосъдната система пищите само когато ви плати бхк! Защо не излезе на протест при този случай, който описваш?! Защо не излезе на протест да защитиш доктора от Пловдив застрелял циганин в гаража си, след като онзи го наръга с нож?! ЗАЩО?! ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ТИ ПЛАЩА ЗА ТОВА! АКО НЕ СА бхк И ПОМИЯРИТЕ ОКОЛО ТЯХ ДА ВИ ДАДАТ НЯКОЙ ЛЕВ И СЕГА ЩЯХТЕ ДА МЪЛЧИТЕ!!!!!!

Първо: не знаеш на кои протести ходя Второ: докторът е застрелял циганина от терасата си, не е бил наръган, дебнал си го е пет минути.

То е ясно на кои протести ходиш - на тези дето ти плащат! За доктора не лъжи! Циганинът е бил въоръжен с нож и не е бил сам! А доктора има рана на крака. Мърши платени сте всичките! Затова заслужавата същата участ! Дано ви настигне! Има възмездие.

Да защити доктора ли ? Та той е убиец !

Докторът е ранен, и какво? Като доктор знае къде да се ръгне безопасно. Единственият жив свидетел на това, което се е случило е той, а на него не може да му се вярва. Той излъга за това къде е станала стрелбата, излъга , че семейството му било там, отказа да съдейства на полицията - ами не му е чиста работата. Някой от вас позанава ли нормален, честен човек с незаконно оръжие?

гого, келеш сбъркан, на циганина работат а му е най-чиста! нали така казва кънев и бхк-то.

На какви протести ходиш бе,„само 2 нещица„-на гей парадите и на зелените джендърастчета, то си личи.

21-годишният Полфрийман изпада в конфликт с група от 16 души. По време на инцидента двама от групата, 20-годишният Андрей Монов и 19-годишният Антоан Захариев, са ранени от Полфрийман с нож, като впоследствие Монов умира поради нараняванията си. 16 срещу един. Юнаци балкански, бе! Какво е можело да направи човекът...

И с теб да се случи същото като с онзи отдолу! Прочети какво съм му пожелал! Двойно от същото за теб!

Хахаха това беше много силно! Направо го разби :о Споко, човекът ще се очисти от магия - еее колко врачки има по "канал2001" Топиш енергийния двойник във вода и си готов хахахахха ;)

Срещу летящите камъни от близкия строеж ли? Можел е да остане на място да бъде размазан от група от късоподстигани момченца с кубинки. Изобщо няма да коментираме публикациите по делото, че свидетелите са били притискани какво точно да говорят и какво точно да си спомнят. Ще пропуснем как съдиите прецениха, че записите на охранителните камери не били достатъчно ясни - записите на кемрите ги има в мрежата, и предпочетоха да не ги вземат предвид.

Не, според твоите " разсъждения" той е "Юнак"- изправил се сам посред нощ срещу някакви си , според него " нецивилизовани хора" на улиците на непознат град с непознати порядки. Що не си седи да навежда порядък в Австралия? просто е решил тук даа си задоволи ЖЕЛАНИЕТО ДА УБИЕ.

Да припомним, че въпросният Полфрийман беше се намесил да помогне на циганин нападнат от футболни хулигани. Бяха го нападнали с павета, самият той беше пострадал, но беше наръгал няколко от тях. Едното от момчетата почина. Добре е да се казват всичи факти, а не да се пропускат някои от тях.

Стига лъга бе идиот! Случката е след разправа в нощен бар! Пострадалите не са скинари, а хокеисти! Аман от платени безродници! При все, че си джендър и не се предполага да имаш някога свои деца, ако все пак някой ден имаш... дано свърши по същия начин от дрогиран задокеански боклук като този джок!

Бъркаш инцидентът пред "Соло", където Илия Тодоров наръга двама хокеисти в гръб след като те биеха негов колега на земята! Хубаво е да си информиран, преди да коментираш

Какво е търсил този австралиец на територия на беззаконие, малоувие и диваци?? Със сигурност е бил провокиран или е имал много сериозен повод да извърши непоправимото..

Да, беше нападнат от група от 10-14 ултраси на Левски, това всеки път се пропуска. Кой знае защо?

Австрало-питекът, никой не го е провокирал. Просто психопатът е бил пиян, и е убил за кеф. Подобни австрало-питеци, не трябва да ги допускаме в Родината си. За нещастие много наши джендари, като ги видят и се подмокря. Ее ба го, и австрало-питека...

Въпроса обаче не е там Присъдата си е присъда, и е правилно да си я излежава в България. НО, проблема е в условията в нашенските затвори. Те са като от средновековието!! Нечовешки! А за един западняк просто невиждани и нечувани. Щото и в затвора трябва елементарни човешки условия. На запад си спортуват там, имат си библиотека, курсове за образование и прочие. Но нашата действителност си е такава, и като се вземе в предвид и корупцията вътте и жестокостта на българските бабаити там, то по-добре найстина въжето в килията и въпрос на личен избор. Да не ме разбирате грешно, никога не съм лежал вътре, освен това живея от 40год. в демократична държава и мисля по по-различен начин от озверелите и нещастни хора в Бг!

В български затвор, май само масажистки няма. Но и това не е сигурно -за някои затворници и това го има. И всичко платено от данъкоплатеца. т.е - от мен. Или и от теб, ако не си побягнал презглава от условията в българското село, в гори тилилейски.

Не мисли за нас бе, живей си объркания живот, там където си, и изобщо да не ти е дерт за нас. А иначе, този наистина трябва да му подхвърлят тайно, въже да се самообеси. Затворите да не са почивни бази за заслужили трудолюбиви пенсионери. Не ни се бъркай в работите, и добре че си се изнесъл. Дано и другите като теб се изнесат.

-ЗАТВОРА не е спа център??? -ТОЙ е усъден за убииство!?- Почернил е едино семейство. И Е Усъден е само на 20 години!- Какво повече иска?-ЧОВЕШКО отношение!!!- А той защо е бил ЗВЯР, извършвайки убииството???

skromna35

Усъден!?? УжасТ!

Не са важни условията в затвора, а хората. Както е казал поета - "Влязъл вз затвора, попаднал на хора и станал човек".

Убиеш син на комунист - 20 години в панделата . Дин на комунист убива двама млади българи - лежи на плажа в ЮАР !

"Дин"- Син .

Не е голяма работа, че си объркал дин със син. Трагичното е, че си объркан тотално-отвсякъде. И този от ЮАР и този авсралопитек от Австралия, трябва да си получат заслуженото, без значение кой комунист, кой ленинист, кой троцкист, и кой марксист.