Джо и Джил Байдън отиват в Тексас след най-смъртоносната стрелба от 10 г. в САЩ

Ще се надяваме да можем поне малко да утешим общността, която е в шок, каза американският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната безмислена разходка за сметка на данъкоплатците, които си плащат данъците, за да ги гърмят и убиват навсякъде. Понеже една шепа сенатори - лобисти блокират непрекъснато реформите за оръжията, за да поддържат оръжейния бизнес за милиарди и даже трилиони. И разбира се за да запасят постовете си. Докато децата се избиват помежду си. И заради ей такива като тези на снимката. Абе заспал Джо, вместо да си правиш разходки, отиди и натисни тия хора и техните лобисти! Сега имате Сената, имате Конгреса, имате Президент, имате всичко необходимо за такива реформи.Това искат хората, не разходки и фалшиви сълзи! Иначе ще дойде Ноември, ще дойдат републиканците, ще ви вземат Сената, и пак ще почнете да се оправдавате с тях!

Хората правят държавите, а не обратно и когато качеството на хората е лошо, то държавите са разруха.

Трябва да гледаме какво става в "цивилизования" свят и да избегнем прокобата на мултикултурализма. Иначе децата и внуците ни ги чакат - взривявания в името на Аллах, убийства (като това), изнасилвания, отвличания (като в Нигерия).

Престъпността в САЩ има цвят и той е 92% черен и червен. В случая убиецът е латинос.

Щатите бавно, но сигурно се превръщат в Бразилия.

Както е тръгнал за Тексас може и да посети границата за да види колко тежко е положението с мигрантите. Както го приканваха граничните служби в началото на мандата му, докато говорителят му го оправдаваше, че няма нужда да ходи защото преди 10-12 години бил в близост до границата. Но едва ли ще му стиска; едва ли ще го прикани жена му да ходи там.

А Джото байдъна сеща ли се къде е тексас!! И изобщо знае ли ,че е тръгнал !?!

А ти знаеш ли, че си абсолютен мизерник и върха на твоето съществуване ще настъпи, когато трупа ти започне да храни червеите в гроба?

Заглавието оставя впечатлението, че усмихнатата двойка Джо и Джил крачи към Тексас да утешава показно потресените след зловещите убийства родители и близки ... Всъщност илюстративната снимка е непрофесионален избор на - вероятно - редактора от архива.

Бай Gun, нали точно оръжейната мафия те избра? Или и това забрави? Не поддържа ли твоята партия възможността всеки ( без проверка и контрол , дори и тези с психични заболявания )да има достъп до оръжие. Всякакво! Там - в супермаркета, между хляба и зеленчуците ? Записвай си ги тия неща и не ядосвай собствениците си.

Дирници. Неподходящо е да слагате снимка на ухилените байдъновци точно в тази новина.

Те са малоумни! Колко войни подкладоха и колко невинни избиха, та снимката си е много на място!

Джо знае ли, че се е върнал от Азия в САЩ? Добре е някой да му обясни внимателно.

Ама мнго щастливи тия двамата спаруженяци, хванали се за ръчичка и отиват при убитите с широка усмивкв

Не са лицемери.

Още когато беше жив Аарън Русо в свое интервю с известен американски журналист сподели,че неговия приятел Ник Рокфелер му е съобщил за желанието на "дълбоката държава" да прибере оръжието от населението за да не могат един ден да го използват срещу управниците,както стана при измамните избори срещу Тръмп.Естествено скоро след това Русо "почина" от рак.Тези показни разстрели,които се случват последните 10 години целят да настроят населението за забраната на оръжията ,въпреки съпротивата на оръжейното лоби.Вероятно са им обещали да има постоянно някъде на планетата въоръжен конфликт за да си реализират железата.

Това откъде си го измисли. Хахахахаха. Значи в останалите държави е навлезла дълбоката държава, защото никъде другаде хората не могат да притежават свободно оръжие както в САЩ. В любимите ти Китай, Русия, Северна Корея, хората нямат право на оръжие.

Пишеш несвързано,но това сигурно е заради копейките ,които получаваш.Къде прочете ,че съм фен на Китай и Русия и кое съм си измислил ?

Джо и Джил - звучи,като детска анимация.

Недоразвити, пълни идиоти

В сащ едно от изконните им права е правото на оръжие с цел самозащита. Колкото и да се стрелят по училища и детски градини никога няма да им отнемат това право. За това от време на време ще четем за поредния изкукал и избил маса народ.

не е за самозащита , а за да си пазят "частната" собственост, т.е. там дрънкулките са над човешкото

Бай Дън, най-великият Президент на САЩ, Икономическа Разруха, Инфлация, Световни Военни Конфликти, Уби Милиони чрез Експериментални Ваксини и още Милиони ще умират през Следващите Години, Нервите на Хората са на Ръка - стрелят се с Автомати в САЩ от Хубаво!

Да се повози с кола по улиците на Далас.