17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това келеме като му гледам физиономията и някои черти по нея, въобще не ме учудва какви ги е дробил. Затова каквото и да му присъдят, все ще му е малко.

Цената на ракията ще се вдигне - защото, кавато и простотия да стане по света и, който и да е идиот - началник се изкаже, то ракията винаги поскъпва! Факт!

На роман азовеца да не са му пускали клипове какво става в затворите? А?

Еееех, старчееее, да се беше изказал за качеството на памперсите които употребяваш, да ти повярвам, ама имайки предвид, че не помниш жена ти как се казва, как да не ти се смея ?

:))) Дреме ми на оная работа! Един диктатор арестувал белоруски "журналист", бивш доброволен участник в антитерористичната операция на Киев срещу Донецк и Луганск. Хвани единия та удари другия!

А вие защо биете негрите?

Те САЩ ги разбират тея работи - да кажат waterboard ли са му правили или друго

Тоя малчо на почивка в Гърция ли в бил? От там ли подстрекава? От къде пари за такива почивки като си беден и протестираш?

Абе на челото на този младеж няма ли следи от полицейски ЛАСКИ?

Извинявам се! В Русия и Бларусия не бият, не тровят, не убиват! Там е раят за човека, защото ЧОВЕК звучи ГОРДО!

А ма те и в България не бият, никъде не бият!

Е, щом Байдън е казал, това е истината от последна инстанция. Той разбира от всичко, от самолети, от вируси, от хакери, от това кой към какво е принуден и въобще...Господ Бог отвъд Голямата Вода. Сега вече ЕС лидерите спокойно могат да продължават по-нататък, дадоха им необходимите указания. Тоест, казаха им каква паралелна реалност да строят и те с усърдие започнаха.

Кой знае колко души са му на съвеста на това келешче, нали е бил в отрядите на фашагите в Украйна!. Блогър бил, предател на Отечество!

К'ви отряди, к'ви фашаги бе, келеме? Човека пише статии и прави предавания. Не е безмозъчен боклук, като теб!

Ако Хамас искат място на картата, трябва да излязат с изявление по Терористичния акт. Иначе край с Хамас и помоща от ЕС за Палестина. Колхозника набута яко Путя в шамарите, защото докато ЕС и САЩ са обявили Хамас за терористи.....Кремъл ги приема официално. По този начин Ватя Путя е един от терористите "заплашили" ирландския самолет над Белорусь, според изявленията на Лукашеско.

Ко рьечи, баба? Я си почеши задничето ...да ти олекне.

Не можеш да говориш, а се опитваш и да пишеш :-((

Протасевич - белоруският вариант на Навални.И единия и другия продажни измекяри - продали душите си за шепа долари за да предават родината си!Боклуци!!!

Сегодня опять? Все путинские засранцы бросились на Амбразуре защищать Путина.

Да опресня паметта на всички поборници за "демокрация", както и на жалкият лакей-служебен министър: По нареждане на САЩ преди няколко години беше НАСИЛСТВЕНО ПРИЗЕМЕН ВЪВ ВИЕНА самолет в който пътуваше боливийския президент от Москва за Боливия. Защо ? Търесха да арестуват издирван от САЩ техен гражданин - Едуард Сноудън. Не го откриха (информацията им беше грешна), но ако го бяха открили щяха да го арестуват. Защо тогава не говорихте за пиратство бе йезуити ? Преди две години Украйна насилствено приземи и арестува от самолет неин гражданин който се изказвал притв войната в Донбас. Защо тогава не квичахте че това е пиратство ?

Защото са двуличници всичките на ръководни места в САЩ и ЕС. Жалкото е, че много сънародници от територията, редовно наглеждана от губернаторката, не проумяват някои прости заввисимости и продължават да се кланят на запад. А да си източно-православен(за тия с островърхите църкви въобще не ме е еня)и да се кланяш на запад е най-големия възможен грях.Даже умрелите ги погребват с лице на изток.

Предстаням си как се е чувствал този ,,сладур,, с мацката ..на летището в Минск - като изоран суяк!! ..Като че ли няма нидостижими неща....?

Голям ташак с този ,,десидент,,!

Мъник!

Лукашенко го наби на еврогеевете със засилка, вероятно е знаел за прецедента във Виена и е предвидил че кудкудякането ще почне преди да се сетят че същото са го правили и те, нова точка за "дикататорите" срещу джендърите.

Батката дори не е знаел за акцията на младоците в Спецслужбите. Господ да ги поживи! Амин!!

който е сложен начело на чучелото САЩ по принуда от олигархията е безмозъчният папардак Джо тревата Байдън

....БайДън !!

А да уволниш прокурори от Украйна, и тази информация да бъде премахната от социалните мрежи преди избори, демокрация ли е? Уникален лицемер!!!

демокрация това е американски бизнес , нищо повече.

Единственият човек, който може да вземе решение самолетът да бъде отклонен е командирът на екипажа. Белоруският изтребител който е съпроводил самолета при кацането е вдигнат във въздуха 17 мин след подаденият сигнал за бомба, тоест след като самолета вече е отклонил курса си. Сами си направете изводите.

И аз съм ги писал тия международни правила ,,,. Екипажът взима решението ...по трасето! Държавата има право да съпроводи гражданския полет до края на своето въздушно пространство!! Нейно задължение е също да осигури най- близко летище за кацане, ако екипажът е взел такова решение!!

А тия предишните му плямпания с ваше заплащане бяха нали че принуда да си мръсник не се иска...

За съжаление все повече мислещи хора започват да съжаляват , че Хитлер не си довърши работата! А за това са най-виновни САЩ и Великобритания!

Ако си забравил, първата недовършена работа на Хитлер е Великобритания - завзема няколко британски островчета в Ла Манш-а и спира с това. Решава да се заеме със СССР, а след това щял да си довърши Великобритания. Е въпрос - на кого да помага Великобритания в тази ситуация - на Хитлер, дето след като довърши СССР се кани да довърши и Великобритания или на СССР, за да довършат заедно Хитлер, щото по единично ще ядат лобут от Хитлер.

Звънни на 112 да дойдат! Те знаят къде да те закарат...веднага ще разберат!

Хамас заплашил с бомба.... тия като лъжат - вярват ли си?!!!! И д .ио.ти! Комунисти, сър!

А принудителното приземяване в Австрия през 2013-а на самолета на Ево Моралес по искане на САЩ забравихте ли? Имало информация, че Сноудън е на борда и принудиха самолета да се приземи. Не си спомням да имаше тогава протести и санкции.

Така де! Сноудън е ШПИОНИН продал тайни на врага, а този е ЖУРНАЛИСТ отразявал протести срещу диктатор! Иначе защо да не направим АНАЛОГИЯ?

Сноудън е човек изнесъл кирливи ризи на тайните служби. А и да е шпионин какво от това, правата на човека .... забрави ли????!!!!

Не знам дали съобразяваш, но вярно си извънземен.Само извънземен може да е толкова неадекватен. В това, дето си написал няма нищо вярно. Още преди година ги имаше всички действия на Некста. Те пускаха инструкции какво да прави тълпата, къде да ходи, кои райони на града да избягва, къде има полицаи. този същия публикува списъци с имена и адреси на полицаите и призова да бъдат убивани жените и децата им. Извинявам се, но аз лично в това нищо журналистическо не виждам. А и такава информация може да му дадат само полските и американските служби. Нито се виждат отразяване на протести срещу диктатор. Това е най-малко казано глупаво, защото всички тези данни ги има налични. А що се отнася до Сноудън или Асанж, просто показаха на света механизмите и начина на терор, които прилага САЩ. И светът се отврати от научените истина. Що за простотии, как предали тайните на врага. Човечле, чипа в главата ти нещо се е бъгнал и трябва малко да си ъпдейтнеш. Мислиш и разсъждаваш като извънземен, дето му се развалил жироскопа и не само, че не знае на коя планета се намира, ами ни къде е горе, ни къде е долу.

Към репликиращите! Благодаря! Сам не бих могъл така добре да подчертая цитираните от мен ФАКТИ! Многословието само показва несигурност в аргументите! Поздрави от КОСМОСА!

Само да те мернат извънземните, първо тебе ще довършат!!

Видеоблогерът е извършил престъпленията си във видео канал... затова и признанията му са във видео канал, така че всеки може да погледне в мрежата какво е извършил и за какво си признава;)

Имаше някакъв кадафи. Той не е интересен, но но последните му минути са интересни. Да ги прегледа Лукашенко. Щото и него го чака един щик да влезе през телесно отвърстие.

Само че още живееш във времената на Кадафи. Днес светът е различен. САЩ се спихнаха като империя. И вече не командват света. Все повече държави ги игнорират. А ти дефолтно си приемаш идеята за величието и непобедимостта на Америка. Минало бешело. Вече живеем във съвсем различни времена. А Кадафи беше убит, защото Либия имаше петрол и много злато. И се опита да обедини цяла Африка с единна парична единица Африкано. Обезпечена със злато. Което щеше да удари тежко долара. Поради което евреите от Уолстриит организираха убийството. Днес без Кадафи Либия е разрушена и всичко там е в хаос, бедност, смърт. Нищо общо със завидния стандарт на живот, който имаха либийците при Кадафи. Как може да подкрепяш и да се радваш на нещо, довело смърт и разрушения. И да си против този, който е осигурил добър живот на народа си. Господ ти е дал мозък не да си го носиш в главата, защото всички така правят. А да го използваш. Лукашенко е осигурил на народа си не лош стандарт. Западът иска пари, ресурси на Беларус. Иска да вземе за себе си всичко натрупано. Никак не се вълнува от благосъстоянието на хората там или някакви понятия за демокрация и каквото и да е. Гоним четвътринката на 21 век и ако и това не ти е ясно, определено си зле.

Как можа да изръсиш толкова много простотий? Пише ти човек изкарал 3/три/ години в Либия на два пъти!

забрави да добавиш и много вода с която снабдяваше държавите около Либия!!

Я си чукни една чекийка да разтуха! Батката ще ни кахъри тука.

От каква националност са били пилотите на самолета? Защото когато ти остават 2 минути да влезеш във въздушното пространство на Литва , да обърнеш самолета и да летиш още 35 минути не е логично дори при реална опасност. Още повече -базовото ти летище е на 15 минути полет с приоритетно приземяване. Според мен пипалата на този Лукашенко са навсякъде дори и в авиокомпаниите.

Да, ама не е било, както казваш. Има си правила за действие във въздуха. И летището, където са могли да кацнат е именно в Минск. Сериозно ли си мислиш, че всичко не е премислено логистично и не е правно издържано. Но обикновено глупака се опитва да пришие на другите собствената глупост и некомпетентност. Не работят там такива глупаци, каквито много държат да ги изкара англосакската "изключителност".

Записът на Джо Байдън също е направен под принуда :)))). Самият той май често не знае къде се намира и какви ги върши. За това му дават на готово да чете и да говори. Което също си е вид принуда, не оставят човека да си каже собственото мнение :)))

Менторите и на този дето са ментори и на нахални бързат да си изръсят поредната маипулация с която да си забършат поредния провал на техния човек обосновавайки се на собствения си опит ...

Изкуфелникът Байдън преглътна Кашоги, светът преглътна медийната атака и изолирането на Тръмп и инагурацията с военни. .Сега обаче пак демократи ще го играят.

СКОРО ИДВА ВИДОВДЕН, морозовци....

Лукашенко нарежда, ония изппълняват. Стиснал калашника в ръце, като Садам. И ще свърши, като него. Миже САЩ да нямат влияние там, но на Русия ще и писне и тоя е довиждане. Беларус си е проруски настроен, проблем за Русия няма. Просто диктатора им се самозабравя и ще го сменят. Не, че свободата на словото ще възтържествува де.

Яко бъркаш! За Украйна същото се пишеше, че е проруска! Не бъркай узурпаторите с НАРОДА!!!! Няма народ около Русия , /па и доста от вътрешността/ които да не я МРАЗЯТ!

А бе много лесно се възмущава бай Дън. Ако се възхищаваше толкова от Израел като убива палестинци всеки ден, досега да беше абортирал.

Възхищаваше=възмущаваше

И при нас скоро ще е така ако не 11 не размислите и не изхвърлите всички комунисти - нови и стари, от управлението на България!

В България до скоро беше така

На България и пречат от американското посолство, а не комунистите

Нещо не си актуален с тия "комунисти", дето явно те гонят на сън и не напускат главата ти. След 30 години, псевдо-демокрация, "комунисти" няма, има само престъпници...

За всички нови глупаци родени напоследък и които милят за комунизъм, като си избраха тези глупаци начело с Мунчо, могат да видят какво ги чака.

Такива като теб, които 32 години все комунистите са им виновни, утре ще кажат че и Славчо е комунист.

Той е певеца на мутрите.

Стефан Досев с четири смъртни присъди, заловен случайно от СС в Югославия. А Гешев( истинския, а не ментето) като влезнел при изтезаваните с един поглед можел да разбере кой ще се разприказва и кой не. Имало е един капитан Върлаков. Мног як физически. Добиче. Имал обичай да върже ръцете на изтезавания за перилата на един стол и пръст по пръст да ги чупи. Та Тая гад слага Стефан Досев на стола и се опитва да му счупи пръста. А Стефан бил арматурист, стегнал хватката и гадта не може да му откопчи пръстите. Дошъл Гешев, погледнал и казал, "оставете го, нема кво да се мъчите, тоя нищо нема да каже" . Та така те за натиска.

Добър ден, сватя! Добре, че беше байгън да ни каже! Как ли бихме се сетили сами?!

Един задържан обикновено почва да говори по принуда. Зависи какво го е принудило. А в статията: "Протасевич предал хозяев, и сегодня все мировые лидеры с замиранием сердца будут смотреть прямой эфир Лукашенко" Се оказва, че се дават отговори на много интересни въпроси. Те са важни. А да разкажеш как е вървял опита за преврат, доброволно, едва ли ще стане. Но самата технология, е това е важно, как действа "демократичния и цивилизован свят". Обикновен колониализъм. Сахибите този път не успяха да бастисат поредната държава.

Зад държавите, които засега успяват да се измъкнат от тотален разпад, стоят или Русия или Котай. Останалите ги знаем - Афганистан, Либия, Ирак, Украйна и прочие.

Точно така, обикновен колониализъм. Неоколониализъм. Маскиран в лъскави дрешки, татуировки за простаците,лъскави автомобили и медии които да им наливат в тъпите глави колко са велики! Нищо повече да не им се казва! Току виж-някои вдянали, че са маймунките в зоопарка! Тук е основната, зомбираща, ключова роля на поръчковите медии! Индивида трябва да знае какво са Преслава и Азис, но в никакъв случай колко е разстоянието от Земята до Луната!

++++++++++++

Белезите по лицето му достатъчно красноречиво говорят за методите с които е постигнато това изявление! Вероятно няма да оцелее дълго.

Колкото и да се опитват да го политизират, реално няма с какво друго освен "highly likely" да обвинят Беларус. Има сигнал за бомба и въздушен контрол спазват на 100% правилата в такива случаи. При извънредно кацане на самолет, има хиляди случаи по света, в които биват арестувани хора избягали и издирвани в дадената държава. Мой познат беше арестуван така в Дубай една година след като направи кредитна бомба (взе голям кредит и избяга) - на път за друга азиатаска държава.

САЩ , ЕС и Турция също свалиха принудително самолети, но сега ревът. Лошият пример е заразителен. Нищо не могат да направят на Беларус. Инструментите на влияние на ЕС са ограничени. Едва ли Беларус са предприели тази крачка без да помислят за последствията. Освен това информацията , която ще "сподели" този лигльо, не е в полза нито на ЕС , нито на САЩ, затова е този рев.

Глей краварите как нагло и отчаяно се бъркат в работите на другите държави бе, много ги боли че не могат да стъпят в недрата на Сибир и богатствата там, да видиме още колко цветни режисирани революции ще се опитат да спретнат... Иначе демокрации ала бала е прах в очите на стадото

Само така - с предателите на Родината така трябва да се действа. И у нас е пълно с майкопродавници, които заслужават същата съдба. Затова гласувайте за Жан, за да станем и ние нормална държава, с нормално семейства, като Беларус и Русия!@ Слава на Православието!

Да бе, само дето в Беларус ако протестирате по площадите отивате в затвор, а тук влизат в парламента. Кое избираш?

Предателите са путкин и лайношенко...

Байдън е превратаджия, освен че е малоумник, което напълно му отнема легитимността да се изказва по каквито и да е въпроси, независимо от това кой крив и кой прав.

Дедушка Джо, а ти как разбра, че записът е направен под принуда, беше ли там? Или по аналогия с издевателствата на Америка над Асанж и другите(имя им легион), реши че и тук има принуда. Тези ластици ги разтягай на фермерите в Тексас, те вярват на всякакви безсмислици. Няма да забравя как зяпна Обама, когато Владимир му заяви, че Русия не е държавата, която гони и екстрадира борещите се за правдата. Хората изнесли вярна и точна информация за мръсотиите, които вършат богатите държави Русия не ги преследва. На мислещия българин трябва да му е ясно, че идеален обществено-икономически строй няма. Всеки строй е по своему антисоциален и нехуманен, важното, изключително важното е какво е постигнал този строй.

В Белорус все още се издават смъртни присъди за тероризъм, предателство, подстрекателство. А Протасевич е терорист, подстрекател и предател. Ако не сътрудничи на следствието следва Висшая мера ...

Джордж Оруел - "1984"

Такива са мяфиотът Путин и приятелчетата му. И ние сме тръгнали натам с хунтата на руския слуга Румен Решетников, който иска да ни направи президентска диктатура по руско-беларуски модел.

По полека, по полека1 А за Кашоги нещо да кажат американците? Пак двойният аршин! То и на мен ми омръзна на местна почва да слушам и гледам разни шарени медии с много пари, които развращават младежта така финно някак си, формират и "мнение", обаче у нас няма кой да удари с юмрук по масата! Понеже ние пеем в унес всичко, което крякат и от Брюксел! А Студената война далеч не е завършила. Поне докато Русия, Беларус и всички техни приятелски държави не заприличат на Украйна...Не без помощта и на такива

...на такива "журналисти"...

Верно ли в че наш мунчо се самопоканил в Брюксел?? Да ни излага ? И да слухти какво си говорят другите , и да разкаже на путя

Интелигентен си кога си траеш! Иначе простотията несъзнателно много ти личи!

Е, нали не са го обесили като вашия Джефри сводника на педофили!

Тоа па младеж, не помни преди 10 мин кво е правил, седнал да се изхожда, га приземиха президентски самолет във Виена всичко беше много ок зер...смехурко!

Какво става с Асандж?

За тази постъпка Лукашенко трябва да се навре на кучето в ....., безкруполен и самозабравил се диктатор.

Я сега кажи какво да се направи с Американския президент наредил подобно действие? Ще ходиш ли да го сваляш?

ПИПО

Той за САЩ инструкции няма. Това са му спуснали да пише и това си пише човека.