Джо Байдън подписа документа за присъединяване на Финландия и Швеция към НАТО

Вярвам, че това беше и е повратен момент за алианса и за по-голямата сигурност и стабилност не само за Европа и Съединените щати, но и за целия свят, заяви американският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно голямо БРАВО !!! Очаквам в най скоро време, разполагане на тактически ядрени оръжия, а разбира се и след това използването им по просташката кочина пРосия.

Трябва Грузия, Украйна и Волжка България да са следващите в НАТО.

Проблемът не е тоя изку.фял старец дали ще подпише, а дали ще го направи Ердоган...

Сега да чакаме ли смели учения по Финската морска и сухопътна граница и да им пратят туристи? Странно, дори в период на студената война във Финландия идваха руски туристи, и те ходеха да се напиват до Петербург или Стокхолм.. После, всяка зима богатите руснаци изкупуваха по коледа магазините в столицата и не само. И отведен било опасно..!?! Докато в северната част, по-старите финци спряха автобусите с арабски пришълци от Швеция, а в столицата жендърчетата скачаха с плакати Welcome... Младата им премиерка няколко пъти налага правила в пандемията и винаги журналисти я снимаха как ги нарушава тя самата. Ама медиите замитаха.. Постоянно ходи на очни ставки в коминтерна заедно със Шведската си колежка.. Та до тук вищо добро не се очертава, а и 2% от брутния продукт ще ходи за нато вместо болници, социални или всичко друго по-важно.. А като гледам, всички са против тиранина Путин, няма лошо, обаче договора е демократичто да пращат всякакви кюрди на Ердо понеже той е светец..който само така за тренировка избива кюрди в Ирак... Яко!

Ето пример за фалшива новина. Внушава се, че щом сенатът е гласувал, и вече е факт, и се внушава, че сенатът на сащ решава тези неща. А ветото на Турция си стои и няма да отпадне скоро.

Ердоган им напомни , че има поети ангажименти ! Засега нищо не са изпълнили и ще им спре мераците за НАТО !

За по-голяма стабилност в целия свят, направете сега по няколко американски бази и там, че Русия окончателно да е обкръжена от врагове. Нали знаете, какво се случва, когато притиснеш някой до стената? Идиоти! Всички държави от алианса ли подписаха за присъединяването Финландия и Швеция или само САЩ е достатъчно?

Байдън знае ли какво Парафира или не !

Парафира разгаряне на пожара и едни дебели ракети към сещ. Китайците им го казаха който си играе с огъня се опарва. Ще хвърчат манхатъни и бели колиби и статуи на свободата ще ги събират по океаните. И Сейнт Ендрюс ще помогне. Има предположения, че руснаците ще ги избамкат с неизвестно оръжие, но им го пазят за десерт. Удоволствието да е пълно.

Е добре де, какво от това? Нали в т.нар. НАТО има още държави, и някоя от тях може да не подпише? Тогава какво става? Или ФАЩ командват? Джо деменцията подписал.... много знае какво са му дали да подпише :)

ФАЩ командват парада. Или не си го разбрал досега? Да знаеш френски или други военни бази в страните от алианса? Където има чужди бази, са все американски. Що за въпроси задаваш!

Според руските умни съфорумци Финландия и Швеция са глупави народи , виж обаче Армения Узбекистан и всички други с зоната на Рудия са умни - интересно защо 10/9 човека там веднага биха избягали при тези глупавите хахахахха Русия след 6 месеца почти стигна до взрив в Крим на летището хахахаххахаха уникални За 6 месеца и с 40 хиляди убити превзеха територия като България С един подпис дъртака вкара 6-7 пъти повечв територия в НАТО Мда ипределен Путин е гениален хахахах

Че Байдън е гениален ли? А в Казакстан бил ли си някога? Или в Узбекистан? Гугълни само да видиш метрото в Ташкент и го сравни с това в Хелзинки. Понеже не си учил история на Азия и не познаваш културата на жмичките, правиш жалки умозаключения и сравняваш сопол със сокол, като считаш, че сополът е граблива птица, объркал си се нещо! Легализирането на дрогата и содомията не са признак на висока култура и прогрес, вервай ми! Отговорът на почти всичко, което си написал е "да". И още нещо, Путин също като Байдън е оперетна фигура, но за разлика от сенилния старчок, стои адекватно. Русия отдавна е еврейска колония.

Вкарал повече територия в НАТО? Ти сам не знаеш, как се издаваш? И как нещото наречено подсъзнание в теб ти казва, как в действителност стоят нещата. Територия се присъединява към тази на друга държава, към импария. САЩ са империя. Да, имат шанс да присъединят Финландия и Швеция. Но историята е показала едно - всяка империя се разпада под собствената си тежест. Те имат вече достатъчно напрежение в собствената си държава, че скоро да наблюдаваме и точно това

Европа ще изкара "студената зима". После ще си смени доставчиците на газ и петрол. Идните 200 години ще купува от Русия само "матрьошки". Европа ще си ценообразува стоките спрямо новите цени. Поколения руснаци ще гледат групово европейските стоки на китайски телевизори. Русия ще си изтегли войските от Либия, Сирия и ЦАР, поради недостиг на Стьопи и Вови. Ултра хипер супер подводниците на Русия ще изплават поради недостиг на картошки и вода. Резервоарите на хипер ултра супер ракетите им ще корозират. После ще приемем Грузия в НАТО, за да си върнат Осетия. Накрая Русия ще започне да внася зърно от Судан през Босфора с "тогоански" говедовози.

Европейски стоки, а? Разсмя ме много. Такова нещо тролче и в халюцинациите е трудно да срещнеш. Европейски стоки хахаха, те да се радват ако могат да си произведат нормална храна, щото изродите от Давос им готвят червеи и хлебарки за закуска обяд и вечеря. И Голямо зануляване. То вече идва.

За сега ЕС произвежда ВСИЧКО. Ще ви питам когато резервните части за европейските коли станат кът, например. Защото хибрудче руските ви задници са отвикнали да се возят на Москвич. Да не говоря изобщо за оборудването в заводите ви. ДГД под вода.

Още сега е известен доставчика. Ще купува руски газ, руски петрол и най-вече руски богатен уран от САЩ - като посредник между ЕС и Русия.

Ще купуват руски газ, руски петрол и най-вече руски обогатен уран от САЩ - писредника между ЕС и Русия. И матрьошките - и тях от САЩ.

Що се отнася до урана. Има го само на три места в света. България ЮАР и Северен Казахстан. Ще обогатяват на Галя междукрачието.

Уран има на много места по света, не е рядък метал. Но обогатяването му не е тривиално и над 50% от световното производство се пада на Краснокаменск. САЩ нямат уран. Като световен хегемон не им пречи да си вземат от някъде насила, обаче залагат на кофти технология за обогатяване, която се оказва губеща и зависват без обогатен уран, при положение, че голяма част от икономиката си базират на атомна енергетика, разчитайки, че ще обогатяват.

Европа ще я изкара, но не и политиците ѝ. След тази зима европа ще праща майчино мляко пред баба Меца, за да я умилостивят. ЕС ще се разпадне, САЩ ше остане сам и скоро итой ще се разпадне. Китай ще стане новата империя, Русия хитро ще стои на заден план. Азия ще управлява света.

Деменцията е забравил на момента какво подписва. Вчера половин час като някакъв малоумен олигофрен не можеше да си облече сакенцето.

- Топъл мамул..! Хапнете!

Добро утро! сега ЧЕТИ НА ГЛАС Русия е едно голямо нищожно нищожество с претенции и грандоманщина, населено с полудиви гладни варвари пияници През лятото ята комари, през зимата бели мечки Ако Сибир имаше някакво значение, братята китайци отдавна да са го населили и засадили с култура, ориз и зеленчуци Обаче никой не иска да рине кал до кръста и да преяжда с мензис от есетра на Байкал В цяла Якутия, която е колкото четири Франции живеят 400 хиляди нещастници, колкото Люлин и Младост взети заедно, обаче са разпръснати по села и паланки на разстояния колкото от София до Виена Разстоянията между тъпанарите са толкова големи, че телефонните разговори са с марсианско забавяне от 15 минути Например ако някой местен реши да си търси жена, различна от сестра му и братовчедките, трябва да се запише космонавт През зимата -65С и земята е замръзнала Няма чукчи, който да копа залежи Чукча копа дупки Дупчи леда и лови риба Затова рудата копат каторжници Превоза е толкова скъп, че докато го превозят по БАМ, става непродаваем През лятото - блата и комари Иди копай Нещастни пияни варвари

Леко, ша съ спънеш.

Всички укросвине в екарисажа :)

А колко викаш е пълна Аляска с горди американци, които са космически инженери, програмисти, или такива занимаващи се молекулярна химия.. Всъщност, колко е топло там и какво точно правят? А северната част на Канада? А ходил ли си някога в Норвегия, полярната част на Финландия и северната част на Швеция.. Ела пак ми говори за комари и пияни идиоти.. Пък поне от лични наблюдения когато някой толкова силно мрази нещо то е влюбен лудо в него.. Та въпроса е - ти нещо така с главния... връзка?

Сега остава да издигнат и доктрината ...,,До последния финландец...,,!?

И още по-скоро, ще бъдат едни ит първите, дето ще излязат. Още е рано и не могат да усетят как си го нахлузиха сами.

Още 10 милиарда поне за чертежи!

Вече могат да му викат Джо Парафина!

Сега цялата афроазиатска паплач дето Меркелката прие в Европа ще изкара първата европейска зима, след още няколко ще тръгнат на юг.

Болен, болен, ама я що работа отметна този "болен" и "немощен" човечец! И то успешно за него, за тях и за целия Алианс! А мужиците се мъчат с агресия, бомби, кражби, насилия и убийства да си върнат поне някоя от бившите санитарни сателитчета, с които се беше обградила..... Така не става. Трябва само добронамереност. Блага дума /и чувалче с мъни или газ/ златни врати отваря! Тук обичат до време само тия, които ги хранят и не ги карат да копат. Сега да видим Щатско ще пусне ли нещо за келепир или кой откъдето е...

Щатско пусна духа от бутилката. Този огън който запали в Украйна пълзи към цяла Европа. Или мислиш, че ще спре, а?

Още две окупирани държави в Европа!

Верно ли ?

Все болгари будут уничтожени! Ето балканские цигани, которъе мъх придумали 1878 г.

Гълтай вата , гълтай !

По гъза!

трета световна и може да я получи?

Ами самообеси се пред тая ти перспектива .

Ще я получим ние, той си в на топло в бункера

дъртия пръдлю веднага е забравил ,какво е подписал

Цял свят обаче помни та има ли значение ?

Къде е руския модератор да трие коментари, дейба неговата леля дейба? Да не си на почивка в Крим сульо?

Рашките искат само в Украйна да воюват буряти, мордвини, чуваши, дагестанци,чеченци, и сирийци. Дейба плашипутаците дейба.

Кво стана с "Крим Наш", що бягате дейба? Стойте и се бийте дейба, що бягате? Дейба вашта мама дейба...

Ми нищо, Крим е руски. Други въпроси?

Като е руски, що бягат от там?

Летуващите руснаци в Крим се изнасят с 200. Започнаха да разбират до къде ги е довел Путкин. Задръстването по моста е епично. Зарязват плажните хавлии, all inclusive-ите, и се спасяват.

Интересно....не е ли забравил подписа си...

Броят на руските тролове рязко намаля навсякъде, дори и в този руски сайт. Нямат какво да кажат освен някакви безмислици и жалки предсмъртни пърдежи. Репутацията на руската военна мощ потъна в кенефа, и хората им се смеят колко са жалки.

Украйна бавно и методично им отне въздушното превъзходство, отне им артилерийското превъзходство, отне им темпото и нападателната способност, изби им специалните части, пресече им доставките на оръжия и боеприпаси. Остави ги да се надяват, че на Германците да им стане прекалено студено тази зима. В Кремъл стискат палци на краката и на ръцете тази зима да е студена. Хахахаха

Язък за безаналоговите руски оръжия ! Какво стана със С400 нали там пазеше ?! и то не една и две остановки ? Нали имат стелтове 15поколение руски безаналогови що така не треснат Химарсите ? Нали имаха мега гига хипр свукови ракети безаналогови ?! де къде са ?! Ама нали. ги бяха взривили тия Химарси поне по два пъти на седмица Правда писа поне 10 пъти Нали щяха да превземат Киев за 3 дена а то какво стана укрите ни направиха диви и щтасливи с допотопни американски оръжия а те им дават слабите ?! Ами КГБто , ГРУто уж украинска нация няма 90% руснаци а немогат да направят нещо а целта им е един прост "наркоман" дето препива с кокакола всеки ден ?! Ами арматите . Егати всичко гърми а толкова много ЩЕта имаше в дир.ру даже и лазери изкараха на фронта и Вагнеровците тия май май нааистина ги изпариха американците без да искат ! Ами ПВОто уж беше свалило 90% от крилатите ракети в Сирия като избомбиха летището май и то ще излезе лъжа! Ами да пуснат онова СУ34 дето е електромагнитни импулски и молитва към светеца Путя спираше всякаква електроника и американските кораби си слагаха памперси или то беше маитап за кокосови орехи ! Ами ще се надяваме новия москвич да победи . Щото така като гледам не знам как ще превземем Киев Пък после Варшава и така до вашингтон добре че София е наша

Укрите промениха играта днес. Вече знаем че могат да достигна с часовникарска прецизност до цели в над 200км. Изведнъж руснаците осъмват уязвими с безброй летища, военни бази, казарми, транспортни депа, и тн. Секса тепърва започва.

Западните тайни служби разбиха прехваленото руското разузнаване като битълсите. От самолетни радари им намират въздушна и приземна техника с точност до сантиметри. Пресичат им всякаква комуникация с доносници и шпиони по всички етажи. Калкулират с прецизност наличието на електронни устройства на фронтовата линия. Знаят местоположението на всички складове за боеприпаси и щабове в тила. Избиват офицерите им като хлебарки.

Дали живота на руски гражданин е застрашен? Не ми пука! Даном умрАт всичките!

колкото техния живот толкова и нашия е застрашен, и на ЕС, само сащ са си добре. Ама като сме си балами ще си плащаме, явно с живота си.

До такива големи държави като Русия е ясно, че не може да има военни съюзи, това е за нашата безопасност и ако европа не го разбере скоро ще си сърбаме попарата щом продължаваме да работим за интересите на сащ. Защо трябва да ме интересува "вашата" безопасност? Руска пачавра? Защо?

"нашата безопасност" е на България, аре беги у усрайна да помагаш на усраните като толко ти пречат руснаците. На мен ми стига в България да съм в безопасност, а не сащ да ме правят 1-ва фронтова линия. Затова Нато вън от България. И аз като грета ще седя един ден в седмицата на "протест" пред Парламента да видим дали така целия свят ще ме чуе и току виж сме излезли от нато! Не ща да мра за американските интереси.

винаги сме били първа фронтова линия... срещу азиатските пълчища и сме пазили, и сме губили и още ни има... ако не ти харесва, съжалявам, но никой не си избира родителите... русия тепърва ще признае и българите там, коиот може да са мюсулмани повечето и да говорят трюкски... но са са си българи и сами си го признават...

Финландия и Швеция искат в НАТО. НАТО иска Финландия и Швеция. Тук темата приключва. Всички чието мнение е от значение са съгласни. Русия няма право на мнение. Русия пита ли Финландия и Швеция и Украйна дали са съгласни Армения да се присъедини към яловия им съюз?

брей, я стига си ръсил глупости. 62-ра - Куба иска руски ракети, Русия е съгласна. Сащ не е съгласен. Трябва ли куба да се интересува от мнението на сащ? Аре по-полека с натото, щото нато отдавна трябва да изчезне. Както Варшавския договор го няма, така и нато да се маха. А швеция и финландия нищо не искат, просто и тях ги управляват едни надупени на сащ слуги като нашите и в ЕС. Ама сащ е далече а тия скандинавци ще вадят горещите картофи, така, че да са мислили.

що да се "маха" НАТО... Варшавския договор бе съшит с конци от окупатори... НАТО почива на съвсем друга работа...

Ти обедини ЗАПАДА !!!

е, и какво друго може да направи тоя идиот бай дъно освен да подпалва войни далече от сащ, в интерес на сащ, нека ни е.

Путкин запали тази война а САЩ приемат Швеция и Финландия за да има мир и там. Знам че боли но го приеми

Най-късно от 1-ви Декември в Европа започват масови погроми и гладни бунтове а на обраните от тълпата магазини ще се драска буквата Z

И към китния руски град Улан Уде

Ми тя войната започна заради разширяването на нато, вместо да го разформироват те още повече обикалят границите на Русия и така като ескалират напрежението много ясно, че ще се стигне до ядрена война. Те американците затриха с ядрени бомби 2 града още 45-а, та сега много им дреме ако се стигне до ядрена война. Искам до границите на сащ да се разположи подобно "нато" да видим как ще мяучат краварите. До такива големи държави като Русия е ясно, че не може да има военни съюзи, това е за нашата безопасност и ако европа не го разбере скоро ще си сърбаме попарата щом продължаваме да работим за интересите на сащ.

Едва ли ще има ядрена война. Янките искат да владеят и да опоскат света а не да го унищожат. Така няма да могат да консумират. По-скоро ще опитат да оградят с бодлива тел каквото са завладели и там да безчинстват. Въпросът е докога ще ги търпят поробените народи?

О, ядрена война ще има, ако не си го разбрал с кухата си тиква значи си по-зле и от байдъня. Няма как да се реши този въпрос без ядрена война. А Русия е много търпелива. Когато сащ изтрепаха 500000 деца и цивилни още в първите 2 седмици срещу Ирак отговориха: "Струва си!" Тези жертви си струват, нали щом е за техния интерес. А русия просто трябва да започне като тях и така да отговаря - "струва си." И май скоро ще подкара по американски.Тази ескалация няма как да не стигне до ядрени бомби или до американска "методика" с трепане на цивилните.

Ами точно излезе анализа на RAND института и с кухата ми тиква го прочетохме. Потърси и се осведоми. Най- общо е доста прецизен наръчник как да се води война с Русия, без да се провокира ядрен конфликт. Не е казано, че ще се получи но явно това е целта.

ми, остави ги тия бушисти какво си пишат, Путя не се интересува, ако продължат да не чуват и да се репчат той ще обърне палачинката. Ако пък дойде Медведя хич няма да гадая- 1-та цел ще е нейде у сащ. Ха, ха RAND били казали, по-полека, чуй какво Путин ти казва, ей затова се стига до тук щото не чувате и не слyшате който трябва.

6 да те стига всяка клетва която си хвълил срещу мен мри педал отвратителен и всички който са гласували и одобрили, предатели! Продажници боли ме чепа за вас още 20г да минат не искам да ви виждам аре леваци сбогом

Според мен тая идиотщина трябва да спре.

На Путкин му пресъхна путката днес. Удариха му летището в Крим с оръжия които никой не знае какви са. Оказа се, че укрите имат 200км+ ракети невидими за руските АА системи. Памперса подписа разширяването на НАТО. Хаймарите тряскат яко в гъ...опа, в тила на руската армия. Ще се моли на европейците да им стане студено. Хахахаха

И ко? ОТАН ся го порят ф усрайна, а наркуманцити ръкопляскат ф ъгъла.

Тука из коментарите ми се мерна "русия да ни подари всичките си ресурси". Та росия не подарява, а продава, при това на доста високи цени и на доста голям пазар. ОБАЧЕ. росия в момента гори безмислено газ, понеже добива не може да се ограничи лесно , както износа. Горят пари, така да се каже. Винаги са били подчовеци и ще си останат такива. Преди 30 години по същия начин Садам запали нефтените кладенци. Путин или Садам, се тая. Подчовеци.

травис разкажи ни още за сексуалния си живот бухахаххгжжжж

Тържество на слабоумието. САЩ е затънал до гуша от вътрешни, пък и външни проблеми и ги спасяват само войни, както е било досега. 200 войни за 240 години. Сбиритокът от престъпните гета на Европа няма да се успокои, докато не подпали света.

Ура, още един пирон в ковчега на сесесерската империалистична фашистка територия

Много вати и блядове от Рашка се събраха тук. Като се събудят ще са потни и задоволени. А аз отивам да седна на дебелият укро ХУЙ, че за днес изкарах 5 цента. Ас съм педерас