Джип се приземи върху "Златните мостове" на Витоша

Причина за катастрофата е несъобразена с пътните условия скорост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте го да го видим некадърника.

Е, пробвал го е Оффроуд - не става..

това не всеки го може...

Този каминяк що ще на пътя на джипа бре?

СъсипАха я тая държава!... :(

От шопа по-тъпо нема!

какъв шоп, бе мьекащ бохлук, това сте вие навлеците, дето разсипахте всичко

Пък на мен ми се струва, че е паднал върху морените.

Ами ако имахме журнлистика, а не махленски клюкарник, би трябвало да има поне микроинтервю с шефа на управата на парка, от което да стане ясно КОГА това нещо ще се разкара от Каменната река. НО журналистика нямаме...

подобно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ може да стане само в държава, управлявана от безотговорни политици, безхаберна изпълнителна власт и не особено интелигентна БЕЗСМЪРТНА мутрохалтурна обществена утайка. На останалата част от населението му е безразлично или не прави нищо, защото се СТРАХУВА за мижавия си животец А искате ли наистина да променим околното пространство? Ами първо трябва да променим себе си. Нарича се МЕТАНОЯ - нов разум. За който го разбира. Който не му достига - пише минуси. На собствената си инТЕЛЕгентност.

къде тук съзря престъпление, бе червенотиквеничко??

"Сериозни материални щети" ?! :-)))

Нищо му няма. За седмица на Дупница ще е като нов. Н/Б, Н/У.

Майната му!

МАЛОУМНИТЕ, НЕАДЕКВАТНИТЕ И ЛИШЕНИТЕ ОТ ЦЕННОСТИ стават КОМПЛЕКСАРИ, а КОМПЛЕКСАРИТЕ са САМОУБИЙЦИ от малоумие, изключително опасни за обществото, застрашаващи го със СМЪРТ ОТЗЛОПОЛУКИ !

Малоумните

ТОАШЕ ДА Е БИЛ ОТАСКОВО ИЛИ ОТ ВУКОЕБИНЕ

Крайно време е да се ограничи достъпа на коли на Витоша.Или поне да се сложи такса. Искаш с колата 50лв както е в много паркове по света. Хем ще се намали трафика хем ще има повече пари за подръжка на парка.

Ти от името на овластените крадци ли пишеш - те събират такси и глоби и си ги делят след това.

Светът ще се свърши, глъпаците - не!

Застрахователна измама.

Абсолютно вярно! Няма начин да е ПТП и без жертви, и никой не разбрал.

Напушените виждат морените....между два пътя.

Абе много ниско летят тези джетове тоест джипове. Не е стигнал до полосата на летище София.

Джипа е ОК, малко кит и няколко стъкла и ще е като нов в някоя авто къща!

Баба го е карала!

Ами,като гледам къде е и на какво мяза TOYOTA-та,наистана си прав..."баба" го е карала...и то кьорава...парализирана с "Паркинсон".....

Добри коли правят в днешно време - така потрошена, а няма пострадали - браво

Лудостта става повсеместна, явно приближаваме последните дни.

А дано, ама не ми се вярва

ДРЕМЕ ТИ

Дори не се знае времето на събитията, обаче е установена причината:" Несъобразена с пътните условия скорост!". Най- удобният Член от ЗДП, за оправдаване некадърността на Пътна полиция!

Това "несъобразена скорост" е лъжа, тиражирана от милиционери. За да е вярно, са длъжни да напишат колко е била съобразената скорост и колко е била несъобразената. Те и двете не ги знаят. Чисти лъжци, наследници на бащи-милиционери.

Несъобразената скорост е всяка скорост, следствие на която се е стигнало до произшествие. За несъобразена скорост може да приемеш и пет км/ч, ако се удариш с колата си в друго МПС, човек или дърво. Така ли е?

Не е така. За да е несъобразена, трябва да има съобразена скорост. И двете трябва да са определени, не измислени - нещо като клевета например. Съобразяването става с конкретни условия, не абстрактно - реално има непредвидими препятствия, с които не може да се съобразиш и в които се блъскаш със съобразена скорост.

"Несъобразена скорост" е термин, останал от времето на социализма и внимателно запазен и сега, защото е много удобен. Презмпцията е, че щом е станало произшествие, значи е имало несъобразена скорост. Така винаги може да бъде отърван този, който трябва да бъде отърван, и изкаран виновен този, който си няма кой да го отърве.

Tипична милиционерска логика. И метеорит да падне и да те удари, скоростта ти пак ще е несъобразена, защото според милиционера ако си се движил по бавно си могъл да избегнеш удара.

мда, може великан да се е появил и да го е метнал на скалите

Пък пред източния край на Казанлък има един кръгъл знак с червен пояс по обиколката. И на него пише 0 (нула). Казват, че по-рано пред нулата имало седем, но сега поне няма нищо. Спазвайки знака спрях. Дойдоха ченгетата и ме глобиха, че съм блокирал движението. Бахти държавата!

сега нямаше акулски перки кво го препъна ?!

Явно много ти е мъчно за глупосттта на един архитект. Сега ги сменят, за 5 кинта може да си вземеш една за спомен.

Много големи са били паветата и не може да мине.

Ако бяхте показали и номера и евентуално кой е собственик /шофьор ,щеше да е НОВИНА , а така е почти само СПАМ.

Този е от контингента, които ме удрят 7 пъти в последните 11 месеца. Явно книжките са почнали да ги раздават като лукчета.

Всичко е наред. Това е част от реквизита на житейския филм "Безсмъртните?". Скоро очаквайте поредните кадри по и около пътищата на България. А, очаквайте и кампания за преместване на морените, че така да обезопасим терена за "безсмъртните".

Хайде след него и ЖИП №1!!!

СЕЛЯНДУРИТЕ КОМПЛЕКСАРИ НЕ ЗАЧИТАТ НИЩО, А И СА БЕЗСМЪРТНИ.

бързо е изтрезнял и е избягал от местопроизшествието!

За това престъпление, виновника трябва да гние поне 3 години в зандана или да му ударят 100 пръчки на голо пред Парламента, а изпълнението на присъдата да се излъчва на живо по всички телевизии ! С тия копелета, които се движат по пътищата, без да спазват закона, трябва да се борим ежедневно , защото държавата пет пари не дава за сигурността, а на тия мекерета трябва да им счупят кунките, за да не могат повече да докоснат волана !

копелетата, на които изобщо не им пука за закона, са в правителство, парламент, висшия съдебен и т.н. и тогаз кво прайм?!?

НПМА ДЖИП ТОЙОТА! Джип е съвсем друга марка!

"джип" е и нарицателно

Айде пак някой трябва да се изцепи... Чиче, ти вярно ли си мислиш, че ние сме малоумни и това не го знаем??? Ти сега го научи и сметна, че си първият, който го е разбрал ли? Всеки път ли смяташ да ни информираш когато някой напише джип? Ако пишат джипка ще мирясаш ли най-после? А на ксерокс принтирал ли си? А с хилтито пробивал ли си? Това е особеност на езика и го има в други езици също. Ти виж само как си си оформил поста, лингвисте.

а с тиксо увивал ли си ?

а каква марка е jeep - a ?

Крайслер бе

То трябва и акъл. Като е "жип" не значи, че може всичко, а ти само се возиш.

Новият RAV4 пък и той нещо кекав на натоварване.

"Несъобразена" скорост е супер готино и удобно понятие. Даже пешеходец блъснат на спирка може да бъде обвинен в несъобразена скорост (предполага се 0 км/ч) защото ако беше "съобразена" ниско-прелитащия джигит, нямаше да е жертва а зрител на каскада..... Моля да с ползва от КАТ термина "Дебил с несъобразена със законите на физиката" скорост....

ей тоа разби каманака с жипа бе. кой ще плаща?

На това ли му казвате паркира?

Интересно е как въпреки всичките милиарди за пътища навсякъде идиотски ситуации! Но със 7 млн плебс е така!

не водача няма грам вина, пътя е виновен ...

Неее, водачът НИКОГА не е виновен Кой ги е сложил там тия камъни

Ужас! Морените добре ли са?

Само най-добрите пилоти могат да се приземяват така. Хвала на летците...

Пак българин.

на Жипа са нанесени сериозни мат. щети ? Пишете истината де ...Жипа за нищо не става , мдаааа

Я питай берачите на джилезу!?

На ония, дето реваха за колчетата на графа- Сега пак ли е виновна общината, че няма маркировка и мантинела? Не шофьора е виновен, а? Общината... Мхм, ама не мислА

Липсата на маркировка е сериозна предпоставка за напускане на пътното платно и причиняване на подобно ПТП. Особено когато е тъмно навън!!

Карай с 40 в града и с 60 извън (трезвен), да видим бърка ли те маркировката...

Хайде да погледнем в тубата как се преобръщат и търкалят джипове на истиснки офроуд и с какви щети излизат от ситуацията. За да се шляпне така и да се нагъне и отпред и странично, не е като да е карал с 40 или 60. Явно е трудно да се разбере, че и дори неперкъснато зацепеното 4х4 умножено по сцеплението на БФГ АТ гумите (върху асвалт с пясък) може да дава като резултат нещо близко до 0 ...

Ганьо обича с джипа навсякъде

РОГАЧЕВ С РОГАТА ДА ОПРАВИ НЕЩАТА, КОИТО ПРЕЧАТ НА ДЖИПОВЕТЕ.

А, той РОГАчев, пак ще излезе по радиото да обяснява ,че видите ли ...ПОЛЗВАЛ Е КОЛАН-ЗА ТОВА Е ...ОЦЕЛЯЛ ! "Ползвайте колани...дори и за ...200 метра разстояние !..." .............................................................................................. Иначе щетите са големи.... 50 кинта + 6 точки ...ако не отговориш подходящо на въпроса : " С'я к'о пра'им???"

"Джип се приземи..." Съвсем директно намеква ,че е ....."ЛЕТЯЛ" ...само летящите се "приземяват "... С тази разлика ,че нашите "пилоти" правят на купчина тенекии машините с които летят ,за разлика от истинските руски пилоти, които приземяват цял самолет почти без драскотина в ...царевичната нива ....

Хахаха - много забавен коментар! Абе на дума по копейка ли ви плащат, че така ги въртите с руска тематика??

ха-ха-ха...Не бе "Евгени(я)"... Аз съм идеалист-българин ...безрезервно уважавам руснаците,а на рускините се...възхищавам и се надявам ,че ще доживея щастливият ден ,когато за ТРЕТИ път ще дойдат да ни....ОСВОБОДЯТ :)))

ХАХАХА ... да не се окаже, че автомобила е реквизит от Непобедимите-4 и е имало нощни снимки, щото и в Непобедимите-2 и 3 ги има и Златните мостове и Морените!!!

PEYTSCH

Браво. Но е още по-браво няколко камъка ВЪРХУ джипа.