Джеймс Рубин: САЩ не казва кои партии да са на власт, искаме правителство, с което да работим

Дезинформацията вече е заплаха за националната сигурност на всички, каза специалният пратеник на Държавния департамент

Обратно в новината

Коментари - Джеймс Рубин: САЩ не казва кои партии да са на власт, искаме правителство, с което да работим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изгледах му интервюто на Рубин в 120 мин! Този определено ни смята за дебили! Ама и водещият падна до много ниско ниво на поклонничество с въпросите! Личи си все пак, че е служител в американска медия и друг му пише сценарият!

Ако вземем и избием турците по Кърджали / Хасково дали Турция няма да дойде да ни нашляпа нас, както стана в Украйна? Щипеш лъва по топките и после цивриш ,че е агресора а?

"САЩ искат да видят по-скоро в България да се сформира правителство, с което да работят заедно по политиките, които ги вълнуват, но не се намесват във вътрешната ни политика и в това кои партии да участват в този кабинет, нито влияят на назначенията у нас." Така си е. САЩ изобщо не ги интересува коя партия управлява в България, стига да са послушни. Ама този бил в "Магнитски", друг щял да чегърта нещо си, някой бил кучи син... да, ама наш кучи син. Това е външната политика на САЩ. И в това интервю всяка втора дума е Украйна, Украйна... пука им на САЩ за България, за тях е важна войната в Украйна. Демокрация ли, каква демокрация? Правителство от маргинални партийки, които в коалиция имат не повече от 10% гласове, това ли е демокрация - "власт на народа"? За да имат мнозинство в парламента развързаха кесията и раздават - министри, постове, коалират се с кой да е без всякакви принципи, въртят се като ветропоказатели - днес говорят едно, утре точно обратното. Те дори и на "Възраждане" са предлагали, самият Киро го казва в записите. Такъв безсрамен пазарлък никога не е имало.

То и Югославия не бе нападната, Ирак не бе окупирана, американците не се оттеглиха от Афганистан понеже никога не са били там, а и български войници не бяха убити там...

Рубин казва в интервюто - "Ужасно е да нахлуеш в съседна страна". Е, да САЩ нахлуват само в "несъседни" страни! :-)

Повърхностен янки... Долнопробен.

Този не знае ли, че когато има заглушени медии се стига до дезинформация? Ако това което говорят официалните телевизии беше вярно, Зеленски, вече щеше да е превзел и Русия ............... Иначе, ясно си го казаха, който не слуша, влиза в Магнитски!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ние от ГРУ защитаваме свободата на словото навсякъде, където безнаказано силен лъжи и пропаганда.

След истинския пердах в Украйна на ГРУ им останаха малко козове. Медийното влияние в България е един от последните козове на ГРУ в Европа. Може би освен православната църква?

Ти се изказа ... Всяка православна църква е независима от външно влиание... Те толко пари имат, че не им трябва да са притурка на някой

МНОГО СИ ПРОСТ ВАНКА И ТАКЪВ ЩЕ СИ УМРЕШ ПРОСТ БОКЛУК

САЩ не казва. Тя първо ги пазарува, след това им нарежда и тъка е в цяла Европа.

ви българи! САЩ си постигна целите! Сега всички знаем какво ни очаква. И продължавайте да гласувате за ГЕРБ, ПП, ДБ и прочее...

По- честна медийна среда не служеща на интересите на страна агресор?

Извини ме, но коя страна агресор визираш ? Тази, дето ни се води партньор и където разсипа поне 3 държави на другия край на света и причини милиони жертви, и бежански вълни или другата, където същите измекяри правят опити да й запалят огън пред вратата ?

Да обикаляш целия свят от както си създаден причинявайки войни и да съсипваш милиони животи с оправданието "НИЕ СЕ ПАЗИМ" независимо ,че единствената война на твоя територия е била гражданска... Това не е агресор а? Дали ако Мексико и Куба бяха в БРИКС щяха да са ок "ДЕМОКРАЦИЯТА" ?

Хорошии трол - дешевый болгарский трол

Ами сега, ако Рубин помогне с малко информация от къде са им на медийни бизнеси парите и влиянието? Край с лесните кървави пари за лужене и обработки на мнението в България. Не може то така...

То на всички ни е ясно! бТВ и НОВА са купени от американски фирми с кървави пари от ЦРУ!

Хахахаха- вицът на деня. Кой ви вярва още на вас, бе?

Аз. Колкото до руските глупаци те и на Путин не вярват но се подчиняват.

Доживях американец да стане мръсна дума в Европа. И това не е ссмо в България.

Не изрече ни една дума, която дс е истина. Сега ни обяснява колко сме били дезинформаирани. ЕПМ Рунин ли си, къф си там боклук.

Малоумен кравар, те го казват в прав текст, чист аудио запис, он тъпака било дезинформация, трябвало регистър, ами запишете си Киро тъпото като източник на дезинформация какво ни го бутате за политик

Тия се гаврят с нас! Само ми е чудно, краварите толкова ли са малоумни, че с такива супер плоски клишета и смехотворна пропаганда успяват да им промият мозъчетата?

За съжаление да. Бил съм на място. Ще бъдеш шокиран.

Обикновено господарите си избират тъпи нации за да ги превърнат в супер сили, това е което най обичат. Иначе всичко друго е рекалма,че били силни щото били умни, високо технологични. Сехмата е избираш тъп народ който да ти пзоволява да налгаш аморални правила над други народи и почваш да му наливаш средства, по принцип ако пожелаят господарите могат да превърнат във високо технологична и най изостаналата африканска нация и да сринат хумано и социално най еволюралата нация. в момента са се загнездели в америка, но скоро америка няма да съществува като потенциал, и ми е интересно как ще се прехвърлят в Индия или Китай предполагам че сегашната последна битка ще им послужи да си осигурят среда за прехвърляне в бъдеще или в Китай или в Индия или някъде в Азия

от сухо гумно дьвка не става!!!

Новите болшевики пак ще преследват хората по идиологически и расов признак "Според Рубин "трябва да се създаде архив, така че да се знае кои са рецидивистите в дезинформацията. Много от имената на домейните и IP адресите на разпространителите на чужда дезинформация са известни - трябва заедно да работим за споделената ни сигурност", каза той." ....

В коментарите бясно тролене от вида Пригожин педеруский мирр

Заслужавате да работите с правителство на Копейката и Сидеров.

Всичко е казано точно на място. Много се радвам, САЩ ни подкрепят като съюзник в борбата с престъпната руска пропаганда, а и друга такава. България е мишена за Русия. Днес, когато храбра Украйна им пречупи хатъра да воюват - България е атакувана и жертва на поредици руски специални информационни операции и оператори на местна почва под прикритие на български бизнеси с неясно финансиране, обществени организации за чествания и мероприятия, и т.н.

американската пропаганда е чиста и свята, там лъжа няма, не може да се сравнява с престъпната руска пропаганда.

САЩ продължават както обикновенно с високо лицемерие. Няма нищо скрито на Земята.

Все пиздешь

Америка иска да постави свое правителство такива, външни сили унищожават България

А Русия не иска да постави свое правителство. Ама съвсем. То бива бива малоумие по тези земи но в дирник.бг чай друго няма.

Ха ха ха ха Щом ще преследват и ще записват адреси, и ще ни съдят, това ми е последният пост! Ха ха ха ха Ха ха ха ха Да живее Америка, най демократичната държава!

Вашата работя я знаеме - после се връзвате на колесниците....

Изпечени лъжци! При всяко отваряне на устата, на който и да е било американски политик! - лъжа или полуистина!Никога не признават обективната истина преди да са изтекли поне 50 години!

Трябва ви правителство, което да ни вкара във война с Русия ли? Е, имате го!

Пълни глупости, този вярва ли си като дрънка врели некипели. По голяма дезинформация от написаното няма. Аре у лево американски тъпанар..

Не ви искаме меда не ви искаме и жилото! В това се изказване дипломатът от сащ не спря да повтаря нато и украйна и ние каква полза ще имаме, сетете се за премълчаното-ами като участваме във войната за защита на нато , евроатлантическите ценности и бъдещето на децата им!

Аре нема нужда да работиш да те не еба тамън!!

Желаната промяна от вас ще стане магически, по най лесният начин, и вие го знаете. Махнете Борисов, ако може и от историята на България

Сър, не искам да засягам вашето достойнство на дипломат, но моля ви , не оставяйте впечатлението в българите, че и вие сте дошли да си получите комисионната от борисов... На всички е ясно , че идеята Борисов е изчерпана. Време е да влезе в затвора.... Мисля, че така ще е най добре за всички. Живях много, и видях, че всяко нещо има край- е казал философа. Дайте ни възможност да ви повярваме ! Ние има ме нужда от вас, а не от Борисов и мафия. Повече от всякога се нуждаем от вас, а не от говедото Борисов.

На теб и Господ не може да помогне

Смешкоо, смешко! На американците им трябват корумпирани боклуци като Борисов, които да могат да изнудват и стискат за топките чрез Магнитски и блокиране на окрадените от хората пари в офшорни американски и британски банки. Такива, междувпрочем се харесват на всички чуждестранни служби и посолства. Проблемът е изцяло наш и НИКОЙ никога няма да ни помогне. Но най-големият ни проблем са наивните смешници като теб, дето пращат боко и пепенцата в парламента. Ха със здраве :)

Ако искате да работите с българско правителство , не връщайте мутрите в управлението на държавата. И слепият вижда, че желаете да продължавате да работите с мутрите. Те не са правителство. Те са мафията на България ... Ако сте честен пред себе си , махнете магията герб и дпс. Тогава ще се уверите в обичта на българите към САЩ. Можете да го направите за по малко от секунда. Сега е момента. Време е!!!!

Гладна ограбена и поробена кокошка сънува една България, без чуждестранни бази. На алчното световно правителство "КАБАЛА", изобщо не му е в приоритетите да спре действието на ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Дори то ще принуди Румен Радев да изпрати БА да се бие за Байдън и Син, в Украйна.

Джеймс, ние не искаме от вас помощ за съставяне на правителство. Искаме да разкарате мафията, с която меко казано работите... Иска ми се да вярвам, че сте се на работили с тях.- Герб -сдс. А нарвард , не ние нужен....запазете го за Канада..

Такива да докарат, не биха ме излъгали! Жал ми стана за Светослав Иванов? Какви услуги му въртеше пред гледащите по телевизията!!!!!!!!!

Нека не забравяме, че Светослав Иванов е карал и той курсове за слугинаж в Харвард.

Рубин каза че с тях не са съгласувани предложенията за назначения. Господин Петков трябва да уточни с кое посолство са съгласували. Да не излезе, че това е станало с руското?

Не с украинското.

С което и да е или да не е, тия не трябва да управляват, защото нищо добро не ни чака с тях. А и те си казаха целта, която няма българско бъдеще в нея: "тука за четири години ши опатками ситуацията и посли всеки ши си отиди на острова в тихия океан".

Bulgaria has the lowest rate of vaccinations in the 27-nation European Union, with just 21.8 percent of its population inoculated amid an abundant supply of vaccines. Това ви е процента на аудитория, която вярва, че Русия е агресор и е почти готова да умира за бАнДеРа и Нюландовица. БЪЛГАРИНЪТ НЯМА ДА ВОЮВА ЗА ИМПЕРИЯТА САЩ. АКО ЩЕ ДА СИ ИНСТАЛИРАТЕ ДИРЕКТНО СЕКРЕТАРКИТЕ ОТ ОФИСА. Тия дето ви лъжат им плащате заплатите. Останалите чакаме слугите ви да се омажат тотално и ще ги изринем с кирки и лопати към Украйна.

Този още с пристигането и започна да лъже и да ръси демагогия и популизъм. Колкото до журналиста Светльо Иванов, такова падение на журналист отдавна не бяхме виждали.... той дори не е журналист, а харвардски копирайтър.

е написал, че Радев е заплашен - казано му било какво го чака, и щял прати всичкото ни оръжие на Украйна и войска. Конспирацията до 2030 г. няма да има нито България, нито българи, още ли е конспирация.

Рубин заяви, че руснаците "измислиха идеята, че САЩ са искали войната. НАТО е искало войната.. ........................ Ни лук яли ни лук МИРИСАЛИ.

Преди бяхме руски подлоги, сега сме американски подлоги. Дезинфорация е, че САЩ или някоя друга 'велика сила', някога са провеждали каквато и да е 'операция', за да настанят на власт желаните от тях хора. Подобни 'операции' не са се случвали нито в Латинска Америка, нито в Африка, нито в Европа. Крайно време е България да започне да се бори ефективно с фалшивите новини, за да се намали дезинформацията в обществото.

И преди и сега ни заличават с ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, приета на конгрес на СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС, в Москва през 1988 година. До сега имаме 6 милиона оцелели до 2021 г. (по преброяване) и се иска да си занесе БА оръжието в Украйна и да го използва, еднополови бракове за разрешаване на демографската криза, максимална инфлация и корупция, за да се изпълни прокобата на Дейвид Рокфелер от 1930 - та година, СЛЕД 100 ГОДИНИ, ДА НЯМА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА.

Да бе да ама не това са лъжите на краварите

Правителство на всяка цена е по лошо от това да няма редовно правителство обаче колко редовно е правителство със съмнителен мандат от 7-10% по тяхна преценка. Тоест нямаме легитимен мандатоносител имаме измама и лъжа и това няма да завърши добре напротив по зле ще е пълзящ фашизъм то се вижда по много неща. И Хитлер е бил социален работник но какво от това !?!

Българите намразиха Росия, която в Одесса изгори в профсъюзния дом там етнически българи. /По време на размириците от 2 май 2014 година около 400 души потърсиха убежище зад дебелите стени на профсъюзния дом, 42-ма от тях загинаха - от изгаряния или от задушаване вследствие на възникналия пожар в сградата. Имало е също и хора, които в опит да се спасят от пламъците са скачали от прозорците. 2 май беше кулминацията на уличните сблъсъци между проукраинските и проруските активисти с шестима убити и стотици ранени - един от най-мрачните дни в най-новата история на Одеса./

жалък опит за дезинформация...но ние знаем мишленце, знаем кой изгори българите и задуши бременната жена в Одесса. Ще ти дам жокер мишленце, не бяха руснаци...

Ние знаем кой е Блинкън, дето не иска да се приказва за мир в Украйна?!

Пишеш минус, защото си научен на БЪЛГАРСКИ *.

наричате Киро лъжец, който на всичкото отгоре каза, че застава зад думите си казани на този запис? Ами добре тогава...на нас не ни трябва лъжец да ни управлява.

Кой нас ни пита, какво искаме? (АЛА, БАЛА) Затова НЯМА, НЕ ИСКАМ! и бегом в "Божурище", "Спартан", мешка и Київський аеропорт, в защита на американските интереси на корпорацията Байдън & Син.

Не е хубаво да се нахлува и анексират съседни страни. Освен ако не са Канада (1812, упс...), Мексико (1848), Конфедерацията (1861) или Куба (1898).

Правят една фатална грешка. Питат какво мислят хората тези на които плащат заплати и правят милионери. Докато Българският народ е най-умиращата нация в света. Няма собствено земеделие. Няма промишленост. Живее ден за ден, за да изплаща кредити. Обеднява всяка секунда от инфлация предизвикана в името на оцеляването на пропадналата империя САЩ, яде некачествена храна на европейски цени, и се бори с неадекватната администрация, повсеместната корупция и некадърност плод на инвестициите на ПОСОЛСТВАТА и изборът им на слуги. За никой не е тайна, че Америка за България и хилядите Сорос НПО та манипулират денонощно, инсталират омраза, създават поляризация на основа на дезинформация, пренаписване на исторически факти, промивка на мозъци през калпав "ентертейнмънт" made in USA. Българинът, докаран до просешка тояга от еничарите на номенклатурната ДС масонска върхушка, която смени господаря от СССР на САЩ. Каквито и кражби и манипулации да правите, не забравяйте, че хартиените ви кули са калпави и прозрачни. Защото сте некадърници, които решиха, че ще ни накарате да намразим Русия, тя била агресор. Ние не блестим с много акъл като нация, но елементарна технологична култура имаме. И само с бегъл поглед на картата на света можем да видим кой е агресора с над 900 военни бази извън територията си. НИКОЙ НЕ СЕ Е ДОПИТВАЛ ДО НАРОДА ИСКА ЛИ ДА Е В НАТО И ДА ИМА САЩ БАЗИ НА ТЕРИТОРИЯТА СИ. Не го забравяйте това. Избраниците ви ще се скрият в миши дупки в момента, в който решите тотално да ни убиете както направихте с Украйна. Тук въпреки ехото от тролчетата и дезинформацията ви Руският народ е БРАТСКИ СЛАВЯНСКИ НАРОД. Който не разбира тази реалност е обречен на тотален провал. А със всеки ход на дъската САЩ и ДАВОС показват истинското си лице. Това на КОРПОРАТИВНИЯТ ФАШИЗЪМ.

Те водят преговори за задълбочаване връзките с ЕО ! Части от Казахстан искат руско управление и отцепване!

Национално предателство в ефир.

Хе, хе ! Не се намесвали в нашите работи, но именно на сайта на американското посолство се появи информацията за предстоящия преди 2 дни протест пред Президентството ! А това говори само едно - че този, който рекламира нещо, плаща за тази реклама ! Да не говорим за Просто Киро, който обяви, че ръководствата на службите ни се посочват от Посолството !