Джеймс Пардю: Тръмп помага на Путин, нанася вреда на САЩ

Европа все още е в американския ъгъл на ринга. Но май Турция вече не е, смята бившият американски посланик в България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съюз на Русия и Китай им обърква техните планове . Турците , са като проститутките , въртят се според собствената изгода . НАТО може , да нападне някоя държава , но се видя , как се провали в Сирия , когато има отпор .

И Тръмп , и Путин ,са ДЪРЖАВНИЦИ , а не като наШте ПУТЬО...ЦИ!

Повярвай ми няма добри държавници постигнали нещо без народа им да им вярва. И Левски е можел да бъде велик държавник в освободена България, ама колко писледваха думите му? И Борисов направи много за държавата последните 10-15 години на различни позиции, ама повече от половината българи слушат червените медии и подскачат да го махнат, въпреки, че България не е била толкова добре икономически и геополитически никога

А ЕС , за какво им се води по гайдата ?

Батето каза Америка е един хотел с много звезди...”господин пръдлю”

И ще видите как туснаците защитават тръмп, Защо ли?

В голямата политика не знаеш кое е истина... Според мен руснаците ги е страх от прагматичната политика на Тръмп, и сами фабрикуват неговата "зависимост" от Путин. А иначе азиатската империя се крепи на лъжа, смърт, невежество и суеверие в славянските народи, че Русия е нещо.

Ние не искаме да сме в ъгъла на който и да е ринг, пък бил той и американски.

Русия е и ще бъде и занапред бита карта!Трябва да се откъснем от нейното влияние и да сме по близо до Европа и Америка!

Няма как да си по близо до Америка, щото сме до Русия. И сме в Европа, както и голяма част от Русия.

Щом Пърдю ни хвали, смятайте колко сме се сгромолясали. От продажни и корумпирани гербаджии - бивши ченгета и мутри

Да ви еба майката, бухалки!;))

Верно си идиот.

Криза на интелект в Америка, управляват я дебили от двете партии, нито оранжевото куку, нито амбициозната му и тъпа съперничка Хилъри бяха достойни за президенти на тази велика страна.

Един искрен приятел на България и умен човек. Дните на оранжевото куку в Белия Дом са преброени, този кретен, нарцисист, курвар, крадец и наглец ще бъде изхвърлен на бунището на историята.

Този същият посланик Пардю ,преди 9 години нарече нашият ,,първи и обичан " ръководител и бивш комунист Бойко. Борисов мафиот и ,че мафията е взела власта в свои ръце в България.Тогава не му вярвах,но за съжаление излезе прав Пардю.Думите на Джеймс Пардю потвърди и Антон Тодоров в книгата си ,,Шайката Бойко,Цецо,Плевнелиев и другите".

Тодоров ли четете?! Поне не си признавайте!

Защо не? Трябва всичко да се чете и добре списано и лошо.Забравихте ли ,че беше А,Тодоров депутат от ГЕРБ и заедно с матросовеца Тома Боков ,,громяха" опозицията.Днес Биков ,който плюеше Борисов е сам пред опозицията и яростно защитава хляба си подхвърлен му от ГЕРБ.

Както казваше Иван Славков: "Джеймс Пардю, за краткост, пръдлю".

ДемоКрадите усетиха, че заради успехите на Тръмп няма да барнат властта поне 20 години, и реват ли реват

Какви успехи? Направи страната си за посмешище.

По правило САЩ изпращат, като "Посланици" в България Нереализира ли се "дипломати". Няма ЕДИН пример за свястен и разумен Американец, който да е оглавил Мисията в София. НИТО ЕДИН, включително и тази "Мисловна Цепеница", която статията визира.

Тоя е в грешка нямат си нищо общо

Взимайте си каубойските партакеши и се прибирайте зад океана. Само войни палите по света.

И тоя не знае какво говори. Пардю, Виж растежа на САЩ, виж намаляването на мигрантите, виж как другите страни сами се натискат на САЩ и мн.други и тогава говори. Ако това не го виждаш или завиждаш или си за пенсия.

Ееех деде,ти наистина ли мислиш че тръмпи САМ СЕ Е ХВАНАЛ ЗА КОСАТА И ТАКА СЕ Е СПАСИЛ ОТ УДАВЯНЕ СЛЕД КАТО Е ФАЛИРАЛ ФИРМАТА НА БАЩА СИ.Наистина ли си мислиш че такива неща са възможни.Деде виж кой е Roy Cohn.За него прочетох на едно място:"the jew who hates the jews".Това не ти ли прилича на едни други евреи които пратиха 4,5 милиона евреи в газовите камери чрез своето протеже австрийския идиот адолф.Който е практическия изпълнител,но всъшност тези евреи бяха пратени в газовите камери от неговите създатели.Тези които финансираха неговото идване на власт в германия.Деде ти наистина ли си мислиш че един стар 70 годишен глупак може сам да върши нещата които прави сега.Наистина ли си мислиш че един президент на америка може да си прави квото му е кеф когато застрашава интересите на америка.И по-точно че некой ше гоостави да прави глупости под прикритието на президентската република.Айде моля ти се.Ако наистина имаш такива представи за нещата ти не си сериозен политик,а един глупав човек.Деде оправете си кочинката.Имам предвид че собствениците на съветска русия вече 100 г не живеят там,а в европа и америка,след като през 1917г платиха за да придобият русията.Обитателите на кремъл от 1917г са само марионетки които изпълняват желанията на собствениците.Деде а как ше обясниш факта че двама откровени идиота бяха издигнати за президен на щатите-и хиларито и оня с алаброса.Ама с прости думи да го обясниш,че и на теб да ти стане по-ясно-КАК ДВАМА ОТКРОВЕНИ ИДИОТА БЕХА ИЗДИГНАТИ ОТ ДВЕТЕ ПАРТИИ В ЩАТИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.Нали нема да ми кажеш че русия ги е издигнала.След като се знае че русия е НИЩО.Нищо друго от едно НИЩО.И милиционера е само един милиционер и нищо друго.А те милиционерите не знаят друго освен да изпълняват чужди заповеди.И той тва и прави.Нищо че прави фасони на господ.Той е само един беден милиционер а русия е едно НИЩО.Една страна със зомбиран чрез смърт народ.Така че деде вижте си къщичката и си я оправете.Тези от картела на ЧЕРВЕНОЩИТКОВИ живеят у ваща къща.Разбра ли дедееее...

Много точен коментар. Който разбрал - разбрал.

Теа дето разбират и от тех зависат дооооста неща ме четат ииии май си вземат бележка.И Не си въобразявам.Повярвай ми...Така че спокойно.А и така не могат да кажат :ееех ама как не сме се сетили,ама ние не знаехме...

Каза ви го човека! Не кой да е ами Пърдю ли беше, Пардю ли? Каза ви, че НАТО е много важно, особено за САЩ! Забележете - НАТО Е ВАЖНО ЗА САЩ! Защото ако започне една война ще трябва някой да воюва и за тази цел най-удобни за пушечно месо ще са аборигените от Източна Европа. Както са казвали мъдрите българи още от древността - Америка ще воюва с Русия до последния българин, до последния украинец или македонец. А сега отивайте са радвате на евроатлантическите ценности и на Атлантическия клуб на Соломон Паси. И да знаете, че и война да има хитреца Паси на война няма да отиде! Ще остане заедно с Бойко Борисов да утешава жените ви...

Пардю е комунист - демократ де. Тръмп е републиканец! Когато Нинова каже добро за Борисов, тогава и този лалугер Пардю ще каже добро за Тръмп. Ама как ги издуха Тръмп още се превиват американските комунисти, демократи де. хахаах

Пии се хапчетата бе човек.

Кой беше казал, че Македония е създадена от Коминтерна? Питам, щото комунистът Пардю е във възторг, сън не го хваща.

Оказва се изкуф@ли от гонка по баирите фатмаци - кашици има и в САЩ. При това необратимо изкуф@ли.

"Русия е наш стратегически противник. И Путин дава ясно да се разбере, че това е така. Затова не знам защо Тръмп се държи като негов приятел, но го прави." Защо Тръмп е същият като Путин и има да решава същата задача като него - да запази за страната си същото положение в света, каквото е имала доскоро. С тази разлика че за целта Путин блъфира Америка и Европа, а Тръмп - целият свят. Другото общо е че и двамата ще се провалят. Няма как да стане само с нахалство.

Вие българите така си избирате противниците, че ВИНАГИ ДА СТЕ НА ГУБЕЩАТА СТРАНА! Справка: Вж историята!

Когато гледаш на човечеството като на ринг и се хвалиш кой е в твоя ъгъл само доказваш това което знаят хората че тероризма вие професия а подлогите ви чакат какво ще получат заради измекярството си...

И на този клоун Путин му е виновен.

Орешарски, ако беше мъж щеше да нареди арестуването на Пърдю, който беше дошъл на визитация и инструкции на "ранобудните" келеши в СУ! Десетина келеши, които без да са изкарали 1 лв. през живота си, окупират университет искайки оставка на правителството, а "независимите" медии им отделят огромно обществено внимание! Също така щеше да изгони като мръсни котета тримата американски сенатори, дошли тук на инструктаж. Вместо това той реши да се снишава, да паузира проекта за газопровод през България (най-голямата инвестиция за десетки години) и да мълчи.

Тея яко ги тресе параноя. Значи, ако не води политика в ущърб на Русия, тоя президент е нефелен и предател?! Е нали уж тръбят, че политиката на САЩ е винаги взаимно изгодна?!

Може би не личност, а любимите ви Съединени американски щати да са най-големият ви враг… – Няма такива, аз отдавна съм ги зачертал. Смятам, че човечеството върви към единодушното решение да ги забрави, защото те са единствените комплексари, които непрекъснато си измислят враг. Тъй като не могат да си определят собствен път на живот и да кажат – това сме ние, казват – това сте вие, враговете. Днес са едни, утре са други. Както сега Китай им е враг във връзка с олимпийските игри. Защо не организираха миналата година протестите срещу олимпиадата или след като минат игрите? Непрекъснато трябва да подбуждат света към студена война. И го правят. И то доста успешно, независимо че с нашите пари. Но това е друг въпрос.

батето Славков беше интересен човек и умен и интелигентен и с чувство за хумор а вие ще ми хвалите тоя господин пръдлю още тогава батето се шегуваше че искал да отиде доброволец в Ирак и много страдал че не му дават виза за САЩ ...а сега след години схващате ли вече високото ниво интелект и ирония които този човек забавно подхлъзваше САЩ нищо хубаво не ви дават те все нещо искат от вас

в краварските задници и затова ще търпите путин да ви го напутва както си знае,щото вие знаете само да правите бардаци дето стъпите,ама русия е голяма хапка за големите ви устенца дето сте отворили,така че айде в обора за храна

Ко ша прай! Ей на тиквата и тя оня ден му са мазни по телефоня!

Този тъп фатмак от БГ отиде в Македония където Л.Георгиевски го изгони като мръсен парцал за намеса във вътрешните работи. След това отиде в Грузия и сложи ЦРУ подлогата Исакаашвилли, идиот по негов образ иподобие.

Един от архитектите на реформите в България в дългосрочен план- масова безработица, неефективен бизнес и приватизация, неефективно здравеопазване и образование, масова емиграция, нискозаплащане на труда, ниски пенсии и т.н. И сега ни го навират пак в очите.

корупция и престъпност във властта и в обществото с подкрепата на САЩ и ЕС- нищо, че бълват доклади за корупция- те си бълват, но си подържат корупцията, олигархията в България на ЕС, стига парите от корупция да се препират в западни офшорни банчици и да има евтини българи емигранти за черната рбота в ЕС и САЩ, дето араби, африканци и латиноси не я щат..

Прочетох само заглавието. Пардюто пак се е изпърдяло...

Знаем - инфо не е читател, а писател.

КОга ши нападаме Русията?

плюнков да набере смелост и инерция с ритник в задника и ще ометеме целия свет

откъде ги намирате тия изкуфеляци бе.на тия им трябва старчески дом и да не пристъпат навън,толкова ли нема млади хамери да се изказват ами само едни и същи изкуфеляци свикнали само да плямпат едни и същи дивотии

Е, говоренето на неособено верни приказки няма националност - на всеки може да се случи :) )))