Джеймс Коми за Тръмп: Народът може да избере осъден престъпник, но едва ли пак ще го направи

Всеки, който има и бегла представа за мафията и е наблюдавал Доналд Тръмп, ще види сходствата, заяви бившият шеф на ФБР

Обратно в новината

Коментари - Джеймс Коми за Тръмп: Народът може да избере осъден престъпник, но едва ли пак ще го направи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джеймс Коми - първият корупционер на дълбоката държава, на който Тръмп намаза ските още в началото. Крадецът вика, дръжте крадеца.

искрено се надявах Обама да е свестен (не съм расист) - излъгах се! После се надявах Тръмп да е поне по-малко американизиран и поне малко с орангутански гени (заради цвета на перуката му) - излъгах се! После се надявах Байдън поне да може да ходи нормално - пак се излъгах! Сега вече не знам на какво да се надявам...

Гледай се пенсията,не раздухвай космите около мъ.ите на Тръмп!

+ + +

Тоя сега прави плонжове за дузпа... защото докато той беше директор на ФБР активно помагаше за очерняненот на Тръмп и оневиняването на Клинтън;) Всъщост бившият президент Доналд Тръмп заведе дело срещу Хилари Клинтън, Националния комитет на Демократическата партия и наетата от тях правна фирма Пъркинс Коуи... заради това че те са създали „конспирация” която е платила на Кристофър Стийл за да изфабрикува документите които станаха повод за широко рекламираната от Демократическата партия руска следа водеща до Тръмп... Черешката на тортата се казва Игор Данченко, на чиито думи се гради цялото „досие” съставено от Кристофър Стийл, който на 4 Ноември,2021, бе арестуван от ФБР, с обвинението че е лъгал за цялата история върху която се гради руската следа, същата руска следа заради която специалният прокурор Мълър изхарчи 38 милиона долара, изнудва свидетели и извърши един куп други престъпления, а накрая успя да напише доклад за това че много му се иска да вярва че Тръмп е виновен... но така и не е намерил никакви доказателства които да подкрепят твърденията на споменатата по-горе кохорта за криминални връзки между Тръмп и Русия, така че кохортата се оказва сбор от изпечени лъжци;) За сметка на това покрай разследването на ФБР срещу бившия конгресмен от Демократическата партия Антъни Уайнър, копие от секретната поща на държавният секретар госпожа Клинтън беше открита и в лаптопа на приятелката-секретарка Хума Абедин, съпруга на споменятия Уайнър... а копието е правено от домашния незащитен сървър на Клинтън, на който горката жена държала всички секретни документи с които работи... защото не можела да запомни паролата на служебната поща. Апропо, вече нищо не се говори и за откраднатия от офиса на Пелоси лаптоп за "презентации"... информацията от който ФБР твърдеше че крадеца иска да продаде на руснаците;)

Народ, който тъпи един изкуфял Паркинсон и наркодилърът му?

Тоя е пълен кретен, дано изберат Тръпм да им разкаже играта на тея неолиберлани демократи изроди. Байдън е боклук.

+

Предвид наближаващите президентски избори в сащ и поръчаните от уши фон дер фекален до една година може да очакваме следващата пландемия ,измет мръсна

Са по-нагли и прости от объркалите лъв с глиган. Дефектни гени, какво да се прави

Каза шефа на ФБР, който не крие пристастията си към Байдън. ФБР корумпирана институцция, която е вплела корени с демократичната партия

Що не се изкаже за корумпето Байдън. Дето за държавна подкрепа от САЩ, сина му Хънтър граби милиони. И от украинска компания. И от китайски компании да не ги закачат, чрез фиктивни договори и включвания като директор. Когато главен прокурор на Украйна искаше да го разследва, го смениха.

този Джеймс Коми да върви да сече дърва в Коми е бил на отговорен пост!!! Езика на омразата.

Само Тръмп. ХА ха Тръмп мафиот,а сегашният какъв е с цялата фамилия

Джеймс Коми е купена путка. Не не съм груб, нито невъзпитан. По- скоро това е мнение на американски избирател, въздържан в изказа.

Ако бях американец щях да гласувам за Тръмп, но не съм и искрено се надявам да загуби, и то с очевидно нагласен резултат. Колкото по-зле за Америка, толкова по-висок шанс имаме да се откъснем от потъващия кораб на соросячата западна цивилизация. В България либерасти почти няма, както каза Кирчо "7-10% макс", но Все още твърде много хора вярват че тия западни либераски извращения са временни проблеми, и "ей сега ще дойде Тръмп и ще ви разкаже играта". Ей тия хора са истинския проблем, а не либерастите. Те са въжето което ни държи към потъващия кораб. Те трябва да бъдат съкрушени иначе отиваме на дъното заедно с любимата им Америка и Германия.

+ + +

Хубаво, само гледайте да не претоварите пощите, че и те капацитет имат

Ще го избере.

Тръмпи като дойде пак на власт ще ви разкаже играта, белот, бридж, судоку и т.н. ! И първо ще спре помощите за усрайна, стига данъкоплатците са плащали на зеления чифут да си играе игричките ! усрайна капут !

А нещо да каже Коми за видеото в което Байдън се хвали как е уволнил Украинския главен прокурор само защото се е опитвал да разследва "Бурисма"? Това си е в реда на нещата, нъл тъй?

Тръмп го знаем, Байдън отвреме навреме се спъва на подиума, ама този кой беше?

Тръмп говорел като мафиот. А как говорят Байдън, Обама или Хилъри Клинтън?! Мафиотите като Тръмп намекват, а тези направо заплашват! "Дойдох, видях и той умря!"

Към гражданска война. Тексас отмени дигиталното гласуване наложено от демократите. Проблема на американците е че нямат реална политическа класа. Никой от "избранниците" им не нарушава юнипартията на корпорациите. Точно както у нас. Само дето театърът е по-качествен заради количеството и що годе реалните пазарни процеси. Тежка масониада е глобално филма. Те вече не се и крият както едно време. Пропагандират си ритуалите през ентертейнмънт и си налгат системата за контрол на съзнание и икономика. Тръмп им бръкна с крак в гърлото, но и той е част от глобалният план на Златната Пирамидка. Дъщерята успешно се даде на Къшнър Ционистчето и прие "правата" вяра. Не се хващайте на никакви илюзии. Идващите години ще е война. Войната не е между евреите олигарси. Те просто работят с доказаната парадигма разделяй и владей и ред от хаоса. Не попадайте в капаните на тези илюзии. Ние сме им врагове и те ни ненавиждат. За тях сме гои. Същества на по-ниско ниво от уличните кучета. Ако има революция за човечеството тя ще се изрази в унищожаване на робстовото му наложено от хазарските ционисти обявили се за богоизбрани преди векове. Всичко, което е в главите ви е контролирана среда за програмиране на масите. Тази система е работеща ако масите са задоволени материално и идеологически в близост до природните им нужди. Ние сме на етапа в който ни налагат култура на агресия, безполовост и фараонски фашизъм с бясно темпо. За да оцелее в такъв период, индивидът трябва да има критично мислене и да прилага постоянно съмнение към обикалящата го реалност. Човечеството успешно е отделено от природата и инстинктите си. Не случайно атаката е вече директно към храните и водата. Трябва да са сигурни, че ако изберете да напуснете "финансовата" им система за контрол, ще умрете от глад. Събуждане от програмата на матрицата на богоизбраните е единствената пътека за оцеляване на човечеството. Няма да ви убие ИИ. Богоизбраните с ИИ ще ви контролират и управляват. Или унищожат.

Другарю комунист измисли нещо ново:))) Тая плоча за гражданската война и за разпада на съединените щати и я въртите още от преди 45-та година. Дали да ти припомня че вместо това се разпадна в Съветския съюз и целият ви комунизъм:))

Ма къде видя комунизъм? Щото нормалните и образовани хора го виждат като проявление в методите за контрол на суверенни държави от Давос, през цялата им масонска помия в ЕССР. Кое не ти напомня на комунизма? Видимо нямаш памет, но поне имаш интернет. Ходи и чети. Петилетки, политика над икономика, цензура, налагане на ценностна система насилствено, контрол над движението на гражданите. Истината обаче е, че тия надминаха и комунизма по наглост. Комунистическата номенклатура поне беше наясно, че народа трябва да има храна и система, в която да има смисъл. ЛГБТКЮ+, 10 грама месо на ден, 15 минутни градове, евтаназия по желание, намаляне на населението, ваксиниране с генетични експерименти, убиване на индустрията, автоматизация с цел премахване на средната класа? Тия неща като бъдещето на човечеството ли ти звучат? Или ти си вярваш, че Русия е кочина и ватниците пикаят във външни кенефи и ядат корени от дървета? Русия също е подчинена на Давоските капути. Но там тепърва ще става горещо за еврейската мафия. Войната срещу патриотичните Руснаци тепърва започва. Предстои същото и в Европа. Генерално целият свят му писна от масонските малоумия за царството на Соломон, в което богоизбраните щели да имат по 2000 роби. А такива малоумници като теб ще пукнат от глад още в първите етапи на този конфликт. Сорос намали глобално финансирането на НПО та с 40 процента. Това щото побеждава може би:)

100 000 +++

Този Лисунгер има предвид МАФИЗИОНИРАНАТА Сенилна ФАМИЛИЯ.

Пристъпници са Байдън и демократите ,сътворили войната в Украйна,а Коми е един слуга

Demokratite vijdat samo loshite 4erti na Trump, no niama dosega v istoriata na USA president koito da e obi4al taka stranata si . Demokratite zamal4avat i prikrivat prestapleniata na familia Baden zashtoto taka im e izgodno. No e sramota tazi familia da pakovodi edna ot nai golemite strani v sveta !!!

Това Сащ са голям цирк ..Ахаха...

Тромп и Путин ще разпишат Подялбата на Изсрайна..Макрон ще топне малко в гювеча...

Не че и Тръмп не едно рядко говно,забравили сте му вече простотиите,ама Тая сегашната мумия си е направо подигравка !

Самата истина е че,,при Тромп ,светът живя добре ,днес е зле ,особено за тъпия укроп...И така ..Накратко..

Сатанизирането на бай Дончо е започнало от доста време. Наближават избори, а нагло-саксонско-еврейската мафия ги е страх, че ако той спечели може да прекъсне войната срещу Рашата. Защото знае, че и по други начини могат да се печелят пари, а не само чрез продажба на оръжие. А ако говорим за мафиотщина, защо този "храбрец" не зачекне мафията на Бай Дън и сина му?

Ами Тръмп го уволни този скапаняк, какво друго да каже освен да го плюе...

Им писна от умни изкукуригали така че ако имат мозък ще гласуват за Тръмп

Б@си пропагандата. Той говори като мафиотски бос????? Много професионална диагноза бе Комни!!! Откога диалекта и говоренето са престъпления??? Ти да видиш по БНТ от кога го чакаме това интервю!

На 1 януари 2025 година президент ще е мистър Тръмп и Света ще е друг !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На 21 януари 2025 по точно

ok

Кой те е махнал от ФБР, бе, каун? Кажи да му изпратиме поздравление?

Я па тоя....клакьор

Този е изперкал или му плащат. Много хорт имат такова говорене, но не са мафиоти. Почват да си смучат от пръстите, което е добър признак, че Байдън е пътник. В смисъл от политиката, инае нека си живее човекът жалкия живот на един голям мошеник. От него не съм чул изказване, в което да няма поне 80-90% лъжа.

"""Понякога се чудиш как хората правят шантави неща." педераста стополов се чуди, как го ебат с пластмасов, китайски хуй в гъза и той ражда ражда юдейси говна. Бог с нас

Тръмп 2024!

100 000 +++

Не съм харесвал американците, но сега направо ги мразя!

кирливците юдеи винаги започват правилно! : ""Понякога се чудиш как хората правят шантави неща." никога не се чудя, защо юдеите-наци надзиратели на света, като тоя червей не са избити до крак. човечеството е прекалено милостиво към собствения им холокост! а не бива така! джеймс - юдео-нацист от фбр, колко жертви висят на гърба ви? ще ви предоставим на юдеите-нацисти по един калник за изстрелване в посока Сатурн, фбр и цру психопат-сержовци!!! обещано е! трябва да се направи! и с полскте курви! коми, ти бил ли си в коми? жмуда юдейска, серяща говна, а не мисли... Бог с нас

Много удобно му зададоха въпроси за Тръмп, но не и за Байдън, който също е обект на правосъдието! А престъпленията на синчето Байдън са много по-големи и мафиотски!

Устата му много знае Ама нищо съществено не може да докаже

Северна Корея ми се струва нормална вече.

На добър път.