Джеръми Корбин направи завой: Вече иска нов референдум за Брекзит

Лейбъристите внасят предложението за повторно гласуване през март в британския парламент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз от Брекзит много не разбирам, ама кой плаща масрафа за всички тези преговори от страна на ЕС? Британците ли? Съмнявам се! Ако бяхме направили Булгарконсервекзит и се правехме на интересни като островитяните, досега да са ни изхвърлили като мръсни котета! Има си дата и точка! Да изчезват! После да си правят референдумите и в чакалнята наново!

В света на консумацията самотните играчи не успяват да довършат партията. За целта трябва да станат самодостатчни. Но без природни ресурси това е почти невъзможно, освен ако не си организиран на приципа на финансова пирамида с огромна периферия. А битката за периферии доста загрубя... Най-добре стойте си в ЕС , но свийте малко претенциЙте. )

Осмицооооо, къде си? :)))

Надърви ли се?

Нов референдум за Брекзит?! "Най-много сълзи са изплакани от сбъднати мечти" Майка Тереза

Айде това нещо като се случи, ако се случи, тогава да ни кажете че се е случило... е, може да публикувате и таймлист рекорд, че тия англичани са като същински вентилатор по въпроса за Брекзита и споделянето на техните душевни драми взеха да доскучават като латино-американска сапунка;)

Е ,ще се позабавляваме поне още месец ,а ако ти е скучно ,просто не ги чети .

Страхотно предложение на френското правителство за терен на Континента. Волана най-добре стои отляво, това е негото естествено местоположение. Пазара на труда и на готовата продукция и също е преимущество. Суровините спират да пътуват толкова дълго. За феновете на десния волан, ще се опитаме на поевтиним призводството, за да не им пречи митото моного.

Десния волан е гадна работа ,но чак пък естествено място :)Всъщност няма да е зле да се поинтересуваш кога е въведено дясното движение ,къде и по какъв повод .../жокер :свързано е с едни кланета и една революция ,която изяжда децата си :)/

За феновете на десния волан - мито и визи! Това е нашето предложение, в замяна на условията, в които ни се налага да работим.

В лиШчето не пише такива неща...!

A не може ли един референдум дали ЕС ги иска тея наглеци в съюза. Защо само те да решават ?

А така.

Наглите островитяни ще останат в ЕС след второ гласуване. В тия години бяха само с единия крак в ЕС, от което имаха много големи облаги, изключая затварянето на 2-3 завода, които и без това бяха пред фалит. Ще останат в ЕС, защото в противен случай ги чака местене на финансови институции, от което вече ще ги заболи и то много.

ама няма. Закривай митинга , всичко е решено и 29 март е след по малко от месец.

Какво местене...?!? Светът се управлява от 3 върха-Лондонското Сити,Ватикана и Вашингтон ДС. В Лондонското Сити са парите,във Ватикана е идеологията и Вашингтон ДС е въоръжаването. И трите Центъра имат статут на самостоятелни държави и НЕ плащат данъци на никого...!!! Капито?

Brexit

Лейбъристите се сринаха до нивото на шотландските Национал-Социалисти. Тони Бен се върти в гроба си

така ще е .... То лейбъристите там са едно ветрило....от крайно ляво ......та до...... Е Корбин е от най левия край на ветрилото.

Доколкото си спомням, на последните избори, които Змей свика, щото си мислеше, че ще вземе повече места в Камарата, сметките ѝ излязха доста криви и тия, които се оказаха с повече представители, бяха корбиновите хора Лейбъристите страдат повече от блеъровците, а не от Корбин. Споменът за пудела на Буш е все още пресен

излизане от ЕС....говоря за хората,обаче Корбин мълчеше по време на кампанията.И чак накрая се се обяви за Брекзит и повлече и доста от избирателите си..... Сега си дава сметка пред какво се е изправил и обърна палачинката.... бори се основно за собственото си оцеляване начело на Лейбъристите.

Тролчо,чети повече за Брекзита и проверявай информацията, преди да отричаш. Или не можеш да четеш на английски и разчиташ на мантри от интернет пространството.

Вече го казах , но пак ще повторя.Торите няма да направят нов референдум.А Корбин с каквото легне с него не усъмва.На него вече никой не му вярва.Нов референдум означава консерваторите да се обърнат срещу електората си. До като са на власт това няма да стане. В същото време с Корбин начело на лейбърите нямат шанс да спечелят едни нови избори.

7 души и заедно с 3-та напуснали депутати от консерваторите си направили нова партия.... От раз рейтига и -18%, а лейбъристите в момента са са 22%. Та Корбин го е страх от новосъздадената партия и се чуди какво да прави....дишат му във врата за няма и 20 дни.

Да ти кажа ,точно английските цървули и индийците не са електорат на консерваторите,просто им трябваше някой виновен и решиха ,че това са чужденците дето са им взели работата дето тене искат да я вършат ,ама карай ...

Абе, какъв 2-ри референдум, бе?! Колко пъти да гласуват хората, за едно и също нещо. Или - на малцината - дето не ги устройва, трябва да им се даде ''шанс''? Да гласуваме, докато не стане тяхната - това да не ви е гей парад,:''Ще маршируваме - няма да маршируваме...'' Свърши, сега сделка или не - Брексит е реалност. Дано прогледнат глупендерите, дето се надяват на ... 2-ри, 3-ти и 5-ти референдум. Колко пъти ще питат хората?! ЕС не е най-големия пазар за британците, това е долна лъжа, никога не е бил. Как един икономически съюз се превърна в диктатура на шепа разбойници, с централа Брюксел. Финансови изнудвачи. Колко и да се плаща за пропаганда, щом е взето решение - ще се изпълни, как ще тича срещу волята народна и тоя смотльо, заради който лейбъристите загубиха толкова гласоподаватели.

150+

Оффф, добре де, излизайте, кой ви пречи? Никой! И доходна търговия със Зимбабве, Индия и Пакистан ... хихихи.

От Brexit губят най вече англичаните , защото се лишават от най големия пазар в света !

спечели конкурса за виц на деня!

Чак се замислих... Че какво пък толкова да се произвежда ба мъгливия Остров, което да го караме от дясно на пътното платно, те даже и евро не ползват.... Сетих се, интриги и неразбории! Нещо да пропускам ?

От Брекзит губят последни англичаните...! Първо:губят еврогейовете 15,5 милиарда евро вноска на Великобритания за членство;второ:Евро-гейсъюза губи една,от двете ядрени държави;трето:ефекта на доминото-и други държави ще искат да напуснат джендърския съюз...!!! А,за всички оплаквачи на Великобритания-да си спомнят,че Британската общност е 2,5 милиарда човека! 1/3 от Планетата!

"...Британската общност е 2,5 милиарда човека! 1/3 от Планетата!" Помисли си, колко ти струва транспорта до друг континент/остров и колко, до добрата стара Европа. Сметни го, като финансово-времеви ресурс...

Първо:ЕС не е военен съюз а НАТО,Второ :УК не е кой знае какъв нетен донор - каквото даде им се връща почти всичко,за ползите няма да ти обяснявам ,Трето -от ЕС искат да излязат само русоробите ,ама трябва преди това да влязат там ...:)

Кмета на Лондон им каза не на брекзит ама те си мислят че това е лесна работа и печалбата от раздялата ги чака на прага на изхода! Каква заблуда !

Кмета и той е рускии! Добре, че не са му повярвали!

СмЕни дилъра...!!!

Кмета на Лондон е мюсулманин... Не му вЕрвай...!!!

скоро ще го личнуват публично на Пикадили съркъл

Възможноста за втори референдум е вече напълно реална, което значи отлагане на Брекзит. Но този път въпросите трябва да бъдат формулирани различно...Примерно: без сделка, със сделка или оставане в ЕС. Като се прибави някаква минимална граница в гласовете...примерно, резултатът да бъде признат само ако разликата в гласовете е МИНИМУМ 5 % или нещо подобно.

То и на този референдум границата за приемане бешеЗА 65%/от всички гласували/, за да излязат, но политическите клоуни Б. Джонсън и Фараж се писаха за победители пред медиите и накараха той /реферерндумът/ да бъде признат с 52%. Още от втория ден се чудя защо го признаха, като по условие не беше валиден.

Brexit

Това са Пълни глупости

Това наистина е най правилното решение , защото промяната след излизане на Великобритания от ЕС е твърде рисковано решение с много неизвестности в този несигурен свят !

За Великобритания НЯМА много неизвестности...!!! Това не е Булгаристан-с премиер мутра...!!!

Сорос ви каза, че няма да има Брекзит, ама вие си баете, к'вото знаете …Очевидно е , че има повече пари от руснаците и Албиона ще остане в зоната! Толкоз.

Точно на Сорос няма да му стане работата...! Нъцки...!

Brexit

Другарят Корбин трябва да върне на държавата всичките си заплати като член на парламента от 1983 година досега! Защо да ги върне? Ами просто защото през цялото това време е заблуждавал избирателите си Типично по Социалистически, едно говориш, друго вършиш, за трето гласуваш! Гласувал против оставането в Общия Пазар на Референдума през 1975 Гласувал против Договора за създаване на ЕС от Маастрихт 1993 Гласувал против Договора от Лисабон 2008 Гласувал ЗА организиране на Референдум за Излизане от ЕС 2011 Сега иска референдум за оставане?!?!?

Щото знае, че ще вземе власта на следващите избори, а началния период след излизането ще е най-труден и той ще понесе всичките негативи.

Ти откога му плащаш заплатите на Корбин ,та ще искаш да ги връща ?Ей ,не знаех ,че председателя на английския парламент е българин !?! :)

е, що така сИга, джеръми? глей, колко хубавко става, цитирам съседната статия-гадните европейци се изнасят(не само източноевройпеците са засегнати, гражданите на ес са от 27 държави) и идват нови тълпи индийци и пакистанци, пък и не само те. ура, мечтата на пиянстващия на слънчака и другаде британец, предвождан от фараж и борис джонсън, се сбъдна, а пък джеръмито не споделя това, тюх!

първо референдум, дали народа иска втори референдум!

Излизайте веднага! Марш! Ще си пикаете на демокрацията ако не излезете и гражданска война ще предизвикате!

`що само два референдума? Трети път - майка и баща...

На англичаните трябва да им е ясно,че само заедно може да унищожим Русия.Излезнат ли от ЕС,остават сами и България вече не може да ги защитава