Джентилони даде пълна подкрепа на ЕК за влизане на България в Шенген

Комисарят по икономика се срещна с премиера Николай Денков и обсъди с него съдебната реформа, борбата с корупцията и декарбонизацията

Обратно в новината

Коментари - Джентилони даде пълна подкрепа на ЕК за влизане на България в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе тези докога ще ни бъзикат и лъжат?! Ние все повече и повече си даваме з...ка и нищо накрая!!! И нашите васали се хвалят с не знам какво си?!

Върховна радост! Пълна ПОДКРЕПА, благодатна евроатлантическа солидарност! Нашият цивилизационен избор е безспорен!

Все едно да пишете, че Боби - Перуката подкрепя националите в напъна им да станат световни шампиони.

у Шенгеня Евросоюзо да плаща царина на Зайчар за реекшпорт на демократичния газ Абе изобщо еврогейците да избират между Лев Лира или Динар ама Кувейтски

Казано накратко: един представител на брюкселския фито-зоо офис планктон, надзирател там по нещо си, идва да инспектира подопечната БГ-колониална територия и евентуално да гепи нещичко все още останало за гепане. За сега в колониална България няма нищо интересно за гепане - всичко по-ценно и интересно за крадене отдавна беше окрадено. Окраден беше и човешкия потенциал в България, за да робува като обслужващ персонал в държавите от ЕС. Единственото засега интересно за гепане е българския лев и по-специално валутния резерв. С влизането на България в еврозоната този валутен резерв ще бъде обран и оглозган до шушка, а съответно българските бедни и скъсани отвсякъде робове ще плащат като попове борчовете на вече намиращите се във фактически фалит Италия, Гърция, Франция, Швеция, а напоследък и Германия. Западните европейци 50-60 години щастливи яли, пили и се веселили, но дойде време някой да им плаща сметката. И тази сметка ще я плащат българските робове. Европейците са намериха удобни глупаци и малоумници, които да им плащат дълговете. Честито на робите, дупце да ви е яко!

Все още се надявам, че хората ще прогледнат и ще спасят българския Лев.

Кой превърна този народ в робски? Не бяха комунистите, които го накараха да се наведе пред руските "братя" и да им плащаме репарации, при все че нито един войник не беше воювал против СССР. Знаеш ли колко и какво е платила България до 1962 година на СССР. Даже и през турско народа е бил по-свободен, имал си е свой частен бизнес, търгувал е с цяла европа. До тук стигнахме заради призрака на комунизма. И да, време е веднъж завинаги да се откъснем от това минало.

Това няма никакво значение: Холандия каза, престанете с нагласените резултати на хартия и покажете нещо реално. Всеки българин знае, че правосъдната система не функционира правилно и че промените са козметични врати в полето, но всичките ни политици се опитват да убедят европейската комисия, на която не й пука, че всичко е наред след като е ок на хартия. Нека кажем едно благодаря на Холандия, че не спира да човърка в раната. Борисов с Барселона гейт, Пеевски #кой, Петков ни канадец ни българин, Радев ще се изтрепе да даде парче от ЕС на кремъл. Ма иначе на хартия сне готови за Шенген.

Плая, плям, а каруцата си е още там - извън ШЕНГЕН!!!

Всичкото комисар на сапун

По- ме притеснява как' Сийка от женския пазар какво мисли! От нея повече неща зависят от колкото от този ...

Щом толкова зависиш от нея, съвсем си я закъсал. Тя не пуска на изтърсаци и може и да не се надяваш повече.