Джеф Готлиб от МВФ на Green Week: Трябва световно споразумение за данъците заради климатичните промени

Представителят на фонда за Централна, Източна и Югоизточна Европа частното финансиране трябва да обхваща 3/4 от проектите за зелен преход

Обратно в новината

Коментари - Джеф Готлиб от МВФ на Green Week: Трябва световно споразумение за данъците заради климатичните промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си дойдем на думата. Въглеродни квоти и цифрови пари, данъци. Т.е.докато измерете, ще плащате, че дишате.

От днес са забранени в Русия!

Единственото вярно решение е всички средства по зелената история да се концентрират върху едно единствено нещо-АЕЦ. Само Русия може да строи съвременни, безопасни и на добри цени. И понеже ще трябват 20-на АЕЦ-а, това ще затрудни Росатом чисто технологично. Да се говори с Китай да се включи и да помага. Всичко друго са празни приказки. Газ, нефт-пак от Русия просто защото няма от къде другаде, при това толкова евтино. Да се сключат дългогодишни договори и да се плаща в рубли. Да се спре украинската авантюра моментално. Един телефон да се звънне в Киев от когото трябва и топовете млъкват. Европа се извинява за глупостите които е допуснала. Всичко друго е вятър и мъгла. Щели да унищожат кравите че пъ рдели, щели сме да ядем хлебарки и др. Това че няма да стане с хребарките е ясно, но да се взимат в ръце брюкселци докато е време. И да престанат да ни занимават със зелените си конгреси.

Оу! Може ли да инвестираме в АЕЦ който ще работи повече от 50 години с минимален отход бълва огромни количества енергия, а не соларен парк, който трябва да се преправя всеки 10 години с материали, които не подлежат на рециклиране и генерират фракция от енергията на един АЕЦ? Не може нали?

Въртят, случат, пари им трябват. За да ги откраднат в името на "зеленото бъдеще". И задължително от лошата държава..

мутанти (изроди:)

"Каквото и да си говорим става дума за ПАРИ."

А схемата била световни данъци ?! Ясно

Стига сте разпостранявали на тези нацистки боклуци попагнадата. За тях най добре е ние да умрем и те да вземат всичко което е останало от нас. То се вижда какво искат. Тези да се махат от страната.

:))))))))))))))))))))))