Джебчийки с маски обикалят градския транспорт в София

Те са били облечени с обемни дрехи, шапки, носили в ръце пазарски чанти, а с тях имало и дете, което представяли за болно, заявява очевидец

Обратно в новината

Коментари - Джебчийки с маски обикалят градския транспорт в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България, а и цял свят, щеше да е едно по-добро място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

Само бой с ритници.

Джебчийството се лекува с бой !

""Хората в автобуса са се опитали да задържат джебчийките до пристигане на патрул от полицията, но безуспешно."" ""Шофьорът и останалите пътници в автобуса не са реагирали. "" Явно не ми стига образование, че да направя разлика между хора в автобуса и пътници в автобуса.

Пропуснал си жидовете.

Хора,ако ние самите ,като граждани не се пазим взаимно , то тогава едва ли държавата ще ни помогне. Голяма част от пътниците са били безучастни. Това не правилно.Нали някой от тях ще пострада на другият ден. Не се страхувайте да разобличите злото.Това помага и на вас ! Успех !

Бой, извиване на ръце и пак бой. това е спасението. Граждански арести до пристигане на полиция. Етнос, с малки изключения, който е мързелив , неук и нагъл.

да им бяха строшили ръцете!

Когато и да претрепиш циганин - все си закъснял.

На тези избори няма партия дето да каже, че ще въведе ред по отношение на тези с цел да печели гласове. Не че някой ще им повярва, но преди имаше такива. Например Каракачнов влезе в парламента с това послание и т.н. Само отбелязвам факта, но явно политиците ни вече дори ги е страх да лъжат на тази тема, а ние наивно очакваме от тях някакво действие ......

Докога джепчийството в Бг ще се толерира . Елате в гр Левски да видите джепчийте как харчат пари от кражби . Имоти и коли купени с пари от престъпна дейност . Плиция и прокуратура се правят че не виждат , Нито лев внесен в Нап от тези крадливи цигани . Подкупните шефове на полицията в Плевен И Левски им раздадоха разрешителни за оръжие . Докога ? Затова не сме в Шанген . Заради рушветите на полицаи и магистрати .

С тези маски, улесниха и престъпността. Иначе си има закон за ограничаване носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето. Всеки с маска на обществено място, трябва да се глобява. Може да кръстят такава акция - психолечение.

Като няма доказателства какво да правят полиция и прокуратура? Но за явните им несъответстващи доходи може да се намеси НАП! Всеки го боли като го ударят по джоба!

Бих ги ампутирал до китката, че да им пречат цял живот.

Това са културни особености на етноса - те само са брали потрфейли.

цитат: Шофьорът и останалите пътници в автобуса не са реагирали това говори много народец с нац херой крадец и Убиец Няма бъдеще

Боят вреди само на грънците! Като няколко пъти им строшиш кокалите няма и да си помислят да крадат! Но,трябва як бой....не прости шамарчета!

Ако бяха в Германия , щяха да и да ги обидят - "Идвате тук само за да ядете и да пиете" - цитат от статията "Как в Германия обиждат ромите"

Държавата е заета да отглежда цигани ,които трябва да изгонят милиони българи и други нации да превземат територията. Селата са обезлюдени и земята е в чужди ръце при турци и араби. В градовете хората ще бъдат избити с вредна храна и мръсен въздух или с безработица и ниски доходи ще бъдат изгонени в чужбина.

Те са група от 5-6 дребни с шапки и маски-виждет се отделаче! Бутат се в празен трабвай, сядат до възрастни и жени с торби...Сборен пунк 17.30 на Попа, Графа до Гарибалд и обратно... Налитат на бой, плюят, викат...ВСЕКИ БОЖИ ДЕН!!! Ние с тези не можем да се справим...чакаме с мь,Ахалата - джигите и всякакви други престъпници...ПП Тролей _ също не е пощаден...

Аз бих добавил и троловете!

Има ли партия, която ако спечели изборите ще се справи с циганите? Изцяло живеят на наш гръб.

В страшно много държави, ще е точно така и никой няма да реагира. Плюс страх.

До това води ковид олигофренията. Навремето като видиш някой с маска, ще решиш, че е тръгнал да обира банка. Сега всеки идиот може да е с маска, защото "се пази от вируси". Вече няма никакви извънредни положения и епидемични обстановки и е крайно време законът да започне да се прилага. Да се ходи с маска на открито е забранено по сега действащото законодателство, но никой не спазва закона!

Да се ходи с маска, на обществени места, искам да кажа.

Тез от политиците са се учили ... Викат , крякат - парите ги няма , теглят заеми и тях крадът ! Сиганска работа ....

В неделя за кои сигани ще гласувате ... За старите сигани или по-младите с дъртите сигански номера ???

Циганки с маски

Ако съм там директно хващам това за косата и го хвърлям от автобуса на следващата спирка. Да си разбие муцуната в тротоара.

По здравни причини в закона е разрешено да се носи маска. След като държавата няма грижата, поне не пречете на хората да се защитят, както смятат, че трябва. Има хора с проблемно здраве, които трябва да се пазят по принцип от заразни болести, не само от ковид. Епидемията не е свършила, просто не се правят тестове.

В зората на демокрацията един пенсионер направи точно така. "Българският съд" го осъди и не стига това, ами го сложили при циганите. Преживял е една седмица.

Което не ви пречи да ходите да гласувате.

Това са кърлежите на обществото. Решение е имал един чичко с мустачки.

Финалното решение изисква концентрация.

С други думи тези които са реагирали са хора, а останалите са просто пътници

Не свалям маската. Вече трета банка обирам. Маски до дупка!

Добре е, че ни информирате, но нека полицията и прокуратура да си свършат работата като в едне Европейска държава, без да държат хората под напрежение. Като ги знаете кои са заловете ги, при толкова камери в София е безобразие, комлексари с колите си хвърчат с бясна скорост по бус ленти, контрол никакъв

Откога в Бг джепчииството не е престъпление . Знам , че не е по темата , но ци,,ните в Костинброд , Долни Дъбник , Суворово и Левски плевенско живеят само от джепчииски кражби в чужбина . Елате и вижте имоти и коли за милиони лвевове купени с пари от престъпна дейност . прокуратура и полиция се правят на слепи . Нито лев внесен в НАП от тази сган . Радздоха им разрешителни за оръжия на тези престъпници . За това не сме в Шенген . Смешно е господа . Повече от 20 г. продължава това ...