Джамбазки: Настоявам за затваряне на общежитията във "Военна рампа", "Враждебна" и "Овча купел"

"За никого не е тайна, че за мен именно сигурността е приоритет", заявява кандидатът за кмет на София от ВМРО

Обратно в новината

Коментари - Джамбазки: Настоявам за затваряне на общежитията във "Военна рампа", "Враждебна" и "Овча купел" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арабите са по-зле и от циганите...Изверги...Всеки ден вече четем за изнасилвания и терористични атаки, точно от тези изроди, но най-странното е, че никой не прилага законите върху тях, такива, каквито биха важали, ако един европейски гражданин извърши подобни действия...А те продължават да прииждат, минавайки си границите като пичове и ние ги приютяваме, а не ги изритваме, понеже те са престъпници по всички правила на закона....Най-голямата грешка е, че всички просто четем, възмущаваме се пред тв-то и мълчим. А някой каза, че двамата изнасилвачи дори вече са на свобода! Нямам думи....И, ако тук не е толкова зке положението, то се чудя защо и как гърците мълчат, виждайки как православната им страна с древна история бива буквално превзета от милиони араби, от които само една малка част са сирийци, които евентуално бягат от война!!! Защо не ги веъщат обратно с корабите, защо им позволяват въобще да стъпят на територията на страната, това е абсолютно непонятно за мен....Трябват ни хора истински патриоти, за да спре цялото това безумие....

Прав е човека, откъде накъде ще храним и подслоняваме аборигени, а те ще ни изнасилват децата. Незабавна депортация на всички нелегални паразити.

Да не забравяме, че дир.бг прилежно ЗАБРАНИ коментарите под новината с изнасилването. Дори беше изненада, че публикува таква новина, защото много медии дори не го сториха. Дотук с независимостта на медиите

е рускоеврейски сайт с цигански формат. Само думите са "български" в сайта.

Като ги затвориш, каква е следващата стъпка?

Депортация.

Джамбазки ревнува.

Той и Волен ги обещаваше едни... Обещаваме да обещаваме и да спазим това свое обещание.

ДА, прав е Джамбазки ! Защо търпим нелегални имигранти в центъра на София и на другите големи градове ?! На тези хора мястото им е далеш от цивилизацията и от градовете на БГ !

Не си позволявайте с лека ръка да неглижирате това, което казва Джамбазки. Би трябвало дяа ви е известно вече, че той е малко неуправляем. Ще ги прегази като луда крава телето си. Проблема е, че не му даваме достатъчно власт, пък после гледай какво става. Най важното е да предадем на децата си България такава, каквато я получихме от родителите си. България населена с българи християни. Софиянци, не се офлянквайте, а подкрепете един истински български патриот. България над всичко.

Всичко е много хубаво нооо знаем, че.това няма как да стане. Никой няма да му го позволи. За депортация, веднага соросите ще докладват на ес и от там ще скочат и ще започнат не доклади да пишат а да мачкат. Да не казвам, че.на ердоган също няма да му хареса. Та той така ни завзема лека полека. Като цяло хубавата концепция няма да сработи и остават само празните приказки.

Че пишеш тия глупости. На Девети 1944г циганите са 50000 таанета без паспорти и право на гласуване. На 10-ти ноември 1989г са ЕДИН МИЛИОН и с решаващ глас на изборите. Това ти остави в наследство, баща ти! Кой наплоди мангасарите 20 ПЪТИ ве?

архитектинът-соросоид с "талантливото" либе има ли мнение по темата? Я да позная - НЯМА!!! Възрастният "филантроп" не дава;-)!!

Щото после требе да забрави за гласовете на професионалните избиратели.Не е убеден явно, че всички "баджанаци" ще го подпрат;-)!

Джамбазки, оставка като евродепутат няма ли да подадеш? Нали искаш да си кмет?

И къде ще ги сложат в Бояна и Драгалевци ли?? Аман от популисти...

Я се разкарай бе, келеш! Усети как идват избори и взе да се мъчиш да трупаш точки, ама иначе гласчето ти не се чува! Само приказките ти големи, файда нулева!

Мачкай Джамбазки! Вярвам че всичко това може да се осъществи!

Много правилно затова ще гласувам за Джамбазки. Никой друг кандидст за кмет не казва и дума за мигрантите които ни заливат, защото не ги интересува, Манолова, Нинова, Станишев, Борисов с техните пари са с единия крак в Калифорния във къщите си на брега на океана а ния тук трябва да защитаваме Родината от нашествениците.

Ми браво на теб. Утре ти и събратята ти по интелектуален капацитет като спретнете Сидеров номер 2 в парламента, се сети какви си ги плещил без да помислиш. То така се влиза по популистки във властта, я. Прост народ - слаба държава.

Хубави думи,наистина хубави думи с които съм напълно съгласен.Ама жалко че няма да станат реалност защото в политиката ни липсват хора с топки на които им стиска да правят нещата така както те и народа искат.Заради НПО-тата,хелзинкският комитет и различните други подобни организации които взимат връх по тези въпроси.Макар да могат да бъдат дискридитирани доста лесно и бързо.

В мините в Преник и Симитли няма ли достатъчно място за да ги настаните? Тъкмо ще си заслужат храната и подслона, чрез труд. Ако НЕ желаят да работят, защото очевидно повечето бежанци са дошли тук на почивка.. Незабавна екстрадиция и да си вървят там от където са дошли!!!

Има логика , тия центрове не трябва да са в големите градове , не трябва дори и в по-малките да са дори.

Къде е бил Джамбазки когато неговото правителство е приело над 300 млн за настаняване не имигранти, по 10 хиляди на човек, 30 хиляди души в лагери по границата с Турция, войната в Сирия също дойде от лагери в Турция, с ислямисти от Тунис, Алжир, Мароко.

Неговото правителство ?

ВМРО е в правителството, а Каракачанов е военен министър.

Което пак не прави правителството негово :)

Джамбазов, нищо няма да затвориш. Щото даже и некадърните ни политолози не могат да направят такава грешка в прогнозите си, която да дава шанс на някого с твоя рейтинг. Между другото, ти напусна ли вече европарламента?

Като е за сигурността, да се пребори със шарените униформи,че не остана апартамент необран....Скъпоплатен лигльо!Кандидатира се за да дръпне гласове за общински съветници от групировката му, що не се откаже от евродепутатството ? Щото се терзае за бедните ли?

за затварянето на устата Джамбазка, Сидерова, Борисова, Пеевска, Симова и Борисова до завършването на АМ Хемус.

PEYTSCH

Защо са в София, а не в 20 километровата зона при турската граница ? Веднага вън от БГ щом са нелегални и са престъпници или сексуални идиоти....

PEYTSCH

Нелегалните нямат право да бъдат в столицата ! Те следва да бъдат максимално в Малко Търново и Звездец да чакат кога ще бъдат изгонени в Турция !!!

Чудна работа - всички се кандидатираха, само Пушещият Матрак Слабаков - не?!

Преди време симпатизирах на Джамбазки, но постепенно разбрах, че макар и да говори немалко истини, не е склонен да направи НИЩО реално, за да ги реализира, типичен популист...

Не знам дали Джамбазки е популист или не, но безспорно казва истини и предлага (поне на думи) радикални, работещи решения. Струва си човек да се вслуша в казаното от него.

За затваряне на лагера в "Овча купел"е от три години и нищо

Тази батка нали е евродУпетат - чий го дири в кметската надпревара за София?!

И Баталова воденица също. Много моля.

Декоративни патриоти

Продавачите на паспорти - оставка и затвор за цялата им ченгесарск партиика

кастрирани в ес ?

Всички фашистки, националистки и расистки партии - вън от управлението !

И ако те послушат, джагалите след няколко години, ще ти сложат фес на главата, ще си правят "кефа" с теб, и децата ти а ти ще се радваш ако са били така любезни да ползват вазелин

Ти какво искаш само джендъросни розови фашисти ли да има ? :)) Няма как да стане

БХК, къде сте!!! Ето мигранти-изнасилвачи, които да защитавате. Щото вие само това можете, нали...

В Пещера кандидати от листата на ВМРО (СДС, ДБГ, БЗНС, АБВ, НФСБ), чийто кандидат за кмет е Николай Пенев, са провели предизборен митинг в ромската махала, а събитието бе подгрявано от певеца Орхан Мурад, който с колежка призовава хората да се съберат на площада. На... ТУРСКИ ЕЗИК. Това става ясно от видеоматериал, публикуван във фейсбук. Та първо си вижте партийката, че и коалиционните УЖ партньоре.. Па после закривай квот искаш.. Щото първо ПАРТИЯТА ви веч е за закриване.. С такъв водач - Шкембе Тераса Паспорт УЖ воевода ПО ДЪНКИ..

Затваряме общежитията и интегрираме мигрантите сред обществото (щото няма къде другаде), точно както направиха с лудите от закритите лудници.

Джамбазки като син на служител на БДЖ се обърна срещу идеята за железница в София и с всички усилия се опитва да играе патерица на Фандъкова, като отнема гласове от противниците й - най-вече избиратели на възраст 60+. Ролята му е коварна и лицемерна. Това момченце падна много долу. Само да си спомним как хвърчеше да защитава лифтове и строежи и едри собственици на тирове, които се опитваха по типичен ганьовски начин да атакуват предложението на Макрон за унифициране на условията в автомобилния превоз. Ясно е, че зад Джамбазки стоят едри капиталисти, които го финансират

експулсирай трафикантите от НПО ,печелещи милиони $ на наш гръб !

Прочетох "евтанизирани" :)

Господине 3 в 1 ( депутат, политик, кандидат кмет) ;)) Според Слънцето наше и ваше притока на мигранти към територията за последната година бил нулев, повтарям - нулев! Това без съмнение го дължим както на бившото вице Симеонов и Оградата Му, така и на настоящия ни доблестен министър на отбраната и твой партиен шеф Каракачанов! Значи тези мизерабли са си тук поне от няколко години! А през последните 2 и кусур, близо 3 вече ти, господине, и споменатите ти другари патриотари СТЕ във ВЛАСТТА! Та, в този контекст - кога, Ангелчо на мама, прогледна за вредата от нелегалната миграция?!

Пуснаха двамата мигранти изнасили сирачето. Каква е тая държава. Колят Андрей Монов,Джок Полфрийман е на свобода. Изнасилват сираци и баби ,те на свобода. Няма такава държава

На всичкото отгоре слагат и цензура! Махнали са коментарите за новината за изнасиленото момиче!

ква държава,къв народ ,кви 5 лева ? пълна мизерия ,най-вече душевна ! не знам дали ще се извърши поклонение в памет на Майчица България ,съмнявам се .

Не настоявай пред нас, Джамбазки! Кажи го на твоят вицепремиер Каракачанов!

Къде ще ги екстрадира? На луната може би. Ако иска безредици и вандалщини като в Харманли, да почва. Първо на първо се прави така че да не влизат изобщо в България, а не да ги издържаш с години, даваш им усещане, че имат права, и в един момент се сещаш, че са нелегални и трябва да ги пропъдиш.

Една тема дъвка тоя, как не му писна. Не знам с какви хора общува тоя, ама само за мигранти, малцинства и гейове говори. Я прочети някоя книга, послушай малко музика да разбереш, че не всичко в света се върти около горните три групи. И точно пък във Военна рампа да се закрива общежитието - къде да има такъв на Жълтите павета ли?

България има нужда от имигранти иначе ще изчезне. Трябва да приемем повече нуждаещи се хора. Те са наши братя в нужда!

Егаси раздвоението на личността! Ангелчо, пиле шарено, ми нали вие сте властта бре, нали от вас зависи да ги закриете общежитията! Пред кого ще настояваш? Пред вицепремиера по сигурността ли? Ау-у-у, ма той бил твойто приятелче и партиен бос Каракачанов?! Пък ти си му заместник (май) и негов хранен човек и пръв душеприказчик! Пред себе си ли ще настояваш, бе Ангелчо? Ми това си е чиста проба политическо раздвоение на личността!

PEYTSCH

Нсаистина КАКВО ПРАВЯТ В СОФИЯ НЕЛЕГАЛНИТЕ ? Чакат парички за да духнат, а дотогава си чешат ... това-онова...Все им е файда...Законът не ги лови, не ги наказва ефективно...Чакат, и ние чакаме...

Джамбазки сега ли се сети за сигурността? Какво направи докато беше на власт? Аман от некадърници, яхващи всяка вълна, която може да ги доведе до прекрасно място с излаз към корупционни възможности.

хайде да видим как кмета с помощта на общинска полиция, която има силно ограничени права ще "разчиства" общежитията...

Така ли се настоява, бе, мишоци.. две години сте жалък параван на еднополовия секс между ГЕРБ и ДПС. Ми имате лостове в Парламента. Къде спахте досега???

И къде ще ги депортираш емигрантите като другите страни не ги искат бе тъпунгер Джамбазки? Много е лесно да думи: "циганите на сапун, събаряме гетата, минимална заплата 1000лв" и други простотии...

Е, все от някъде трябва да се почне. Може би наистина от емигрантите. Те циганите сами се изнасят към Европа. Пък за заплатите ще видим.

Няма спирка този та се чудя как устата не го заболя едно и също да плямпа след като е наясно че няма да го огрее а и хората знаят че е в подкрепа на фандъка..И като властващи толкова време какво точно направихте за сигурността на българите??? та сега си казваш ''тайната''...

Екстрадиране незабавно на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНО ПРЕМИНАЛИ ГРАНИЦАТА НАРУШИТЕЛИ ! Има си правила за минаване на границите - представяне на документи виза и т.н. Който минава нелегално според закона е един най-обикновен ПРЕСТЪПНИК !