Двумоторен самолет се разби в Русия, има най-малко 9 жертви (снимки/видео)

Летателната машина ударила с крилото си земята и се преобърнала, след като пилотите опитали да я приземят аварийно заради повреда в двигателя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно се е случило нещо моментално, че иначе във въздуха, тези парашутисти, можеха просто да скочат с парашутите.

На роби държава и армия не се правят,защото робите са винаги предатели

Блядюхите пак са се налюскали с техния самагон. А той не прощава...

Борисов и Костов са виновни !

"Седем души, по уточнени данни, са загинали при катастрофа на самолет L-410 в Хабаровск, съобщи ТАСС, позовавайки се на оперативния щаб на местното ведомство за Извънредни ситуации."Самолетът е направил рязко кацане, не долитайки до пистата. Фюзелажът е разрушен, пожар и взрив не е имало", допълниха от ведомството. При това в Далекоизточното следствено управление на транспорта на Руската федерация съобщиха пред агенцията за пет жертви. "Самолет L-410 е изпълнявал курс в посока Нелкан. Катастрофата е станала при захода за кацане." НА ТЕЗИ САМОЛЕТИ ЕДИНСТВЕНОТО НЕКАЧЕСТВЕНО НЕЩО Е РУСКИЯ ПИЛОТА. Иначе няма инциденти с тях.

На руснака и хуй да дадеш ще го счупи.ха.ха

Много интересно, защо в дир не споменават нищо за продадените от пасев 6 дка. от Морската градина на Варна?

не споменават. Там е продадено на руснаците и се потъпкват всички закони на България.

Нормално за сибирския батустан, там продължителноста на живота за мъжете е 59г. Гагарин загина на 34.

пич? В САЩ не падат ли малки самолети? Ето преди няколко месеца в Аляска загина милиардерът П. Келнер. Истински американски бустан, нали!

НЮ Йорк тези дни. Акаунта е NYPD NEWSThe official Twitter of the New York City Police Dept. https://twitter.com/i/status/1405930579988725762 Когато си прота тъпа шу.да е завинаги..

падна военен самолет а в Русия - граждански. Кое е общото между тях? Произведени са в Русия и са ремонтирани с тел.

Водката убива.

Дреме ми на фара кво става в азиатската кочина.

За соросогнидите - L410 e чешки самолет.

минели през руската работилница и виждаме резултата.. Те Фиат не можаха да копират като хората и направиха извратено чудо на техническия прогрес- Жигула.. Та с всичко е така . Всичко копират от Запад .. ама много зле.

Такава си е руската традиция. Хубави и качествени самолети и в добро техническо състояние ама все падат..ха.ха Трябва да махнем руските самолети от нашите ВВС че не ми се иска наши момчета да загиват. Ф 16 са друг клас и много надеждни.

пияни мурзилки.

Нема да плачем за тех! Едно време по задължение ни изкаравааа да ривтуним за брежнев. а сега моем среден пръст да им покажем. Муахахахахаахахахахахааахаахаххааххаахахахахахахахахаааааааа.

и аз се радвам..ха.ха.ха

Вече знаем - за Русия само лошо или нищо!

Няма как да не американците.

Путинова Русия по статистика на ООН за 2018г. заема: - 79-о място в света по стандарт на живот. -71-во място в света по ниво на човешко развитие. -72-ро място в света по брой на държавните разходи на гражданите . -157-о място в света по показатели за здравето на населението. -134-о място в света по очакваната продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот. Но затова пък- -1-во място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши. -1-во място в света по броя на разводи и извънбрачни деца. -1-во място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си. 1-во място по брой на деца сираци. -1-во място в света за абсолютен упадък на населението. -1-во място в света по консумацията на алкохол и алкохоло-съдържащи продукти. -1-во място в света по продажбата на тютюн. 1-во място в света по смъртност от болести на сърдечно - съдовата система. -1-во място по брой полицаи/милиционери на глава от населението. 1-во място на пациенти с психически заболявания. -2-о място в света по продажба на фалшиви лекарства. -1-во място в света на потреблението на хероин (21 % от световното производство). -1-во място в света по брой на произшествията (13 пъти повече от средното в световен мащаб). -1- място по убийства в Европа - 6.48 на 100.000 души. -1-място по заболели от СПИН - Екатерининбург и втори в света след Лагос, но се работи упорито по въпроса! -Само през 2017г. – 513.680 руснаци са умрели от дирeктна употреба на алкохол. Докарали са я дотам, че се наливат и с препарати за почистване на вани и тоалетни „Боярщник“-само в единият случай имаше 138 смъртни случая!! - 135-то място -/делят си го заедно с Нигерия/ по сигурност на инвестиции. -159-о място в света по ниво на политическите права и свободи. Те това е положението,Минке, честито на путлеристите и на нашите „полезни идиоти“,рубладжиите!!!Да си го закачат до портрета на путлер!!! Опознай раззия ,за да обикнеш БЪЛГАРИЯ!!!

Тъпанар

Не ги знам по какво са на първо място руснаците. Но знам, че България е редовно на първо място по смъртност. И при руснаците намаляват убийствата, а в САЩ се увеличават.

Остава неясно какво е причинило фаталната повреда на двигателя, тъй като самолетът е бил в добро техническо състояние- vodka again? Or Boyarishnik?

Водкаа, водкааа, водкааа и Борящник. Пилота е бил пиян на мотика. Тежък е живота на Мужика. В къщите им няма канализация, все още имат дупки за сра.е и външни тоалетни. Нямат топла вода. Ад.

Алкохолът не прощава.

Според моята информация са УБИТИ двама членове на екипажа и седем парашутисти, общо девет души. ЗАГИНАЛИИ, ЗАГИНАЛИ СЕ ПИШЕ НЕГРАМОТНИЦИ

ами тя водката убива

Бялата Златка -Сидеров с какво оръжие натовците са въздействали на самолета.Той ги знае тези неща,нищо ,че дори войник не е ходил.

:))) Ами сигурно ще каже, че още чехите като видни натовци са заложили бомба още при производството на самолета.