Психиатри преглеждат двойния убиец от кв. ”Витоша”

Софийският апелативен съд остави в ареста 57-годишния строителен предприемач Драгомир Драгомиров, който уби двама души и рани тежко един.

Обратно в новината

Коментари - Психиатри преглеждат двойния убиец от кв. ”Витоша” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значи "инвеститор" в случая?

Некоректността в тоя тип отношения наистина може да накара човек да побеснее до откат! Без съмнение престъплението е тежко, по смисъла на закона, но от друга гледна точка, сега всички мръсници, които се ебават и не плащат за изработеното, хубавичко ще се замислят какво може да им се случи, ако продължават да я карат както си знаят!

Извинявай, отговоря на твоя език. Изпростяваш си ти. Убийството ,като начин на решаване на спорове - не е признато не е в една цивилизована страна.

Нали знаете за убийство на две лица и опит за убийство на още едно какво следва - доживотен затвор без право на замяна, независимо от мотива.

Младене, мишко жалка, натискай си парцалите и се моли някой да не те хване за жертва, щото ще умреш от страх

Викаш "...независимо от мотива..."!? Я, пак да си помислиш...

Ние знаем, че за кражби и обири се лежи в затвора, и какво? Само знаем и дотук.

имаш право да защитаваш не само живота си но и имуществото си, присъдата трябва да бъде минимална, защото самия извършител е бил жертва на посегателство

много хубаво е постъпил, наказал е престъпниците, жалко че няма повече такива доблестни българи

като няма държава и правосъдие, човек може да изперка...

Неразумно решение!Срещу 50% мутрите щяха да му помогнат-онези не могат да издържат повече от 5 минути с нагрят поялник в задника!Такава е практиката.

Естествено, че е действал в състояние на афект.

МХМ, ВСИчКО ДРУГО ОДОБРЯВАН НО ТОВА ЗА БЯЛАТА ДЪРЖАВА, ПОМИСЛИ КАКВО ПИ6Е6 !!

Каквито и да са подбудите, това е убийство и не е за "браво". Но освен този човек, трябва да има и десетки други наказани, че са позволили изобщо това да се случи в бяла държава през 2017-та година

България е Малка Русия, т.е. не е бяла държава! Трябва да се изчистят всички проводници на русата проказа в нашата държава, ако искаме да заживеем един ден, като нормални европеейци.

убиецът е българин. Та какво отново Русия те пречи да живееш?

Това са обяснения за причините,а не оправдания за извършителя.Той от кого да потърси помощ за да се спаси от фалит?Това е морално оправдано решение!

Смъртна присъда !

За теб, ако и ти си тарикат гаврещ се с хора. Този човек е герой и трябва да бъде освободен и направен лидер на отряд за уреждане на дългове с мутри.

Задавам въпрос към тези ,които викат "Браво" на убиеца. Каква е разлика между него и атентатора в Манчестър? Ами каква е разлика между него и атентатора в Буново ? Ами Брайвик? Ами убиеца на студентката от В.Търново - Вики? Всеки от тях има някаква причина на убийство. Та на кой ще викате "Осанна", а на кой "Распни го"?

И допълня, че трябва да се молите вие или ваши близки , да не попаднете на подобен психопат, който ще реши ,че има божествено право да отнеме живота на ваше дете. Ами защото не го кефи, как то свири на цигулка,например. Оня от Лясковец, защо тогава осъдиха - ами човека е бил прав(по ваше мнение) - дразнеха го децата и глъчка.

Сигурно не правите разлика между примера даден от Вас и мотива за разстрела на руските бизнесмени, които дължат доста голяма сума пари за вече свършена работа и отказа им да се издължат.

Нещо много съществено ти убягва. За да се случи това убийство, значи са го предизвикали и подстрекавали. Не са казали - "нямаме възможност, изчакай", а: "кой се е прее.бал - прее.бал се е"

Ти ще ни поучаваш ли ма?Ще ни внушаваш колективно чувство за вина ли ма? Ами ти защо викаш Осанна на масовият и сериен убиец Путин ма? Преди да съдиш посмотри на себя!

Леле мале, какъв език. Истински потомък на светите братя Кирил и Методи, с които толкова се гордеете. Трябваше да напишеш "Ша ни поучаваш ли ,бе" - така по приляга.

ЗА да не остана неразбран - това е тежко престъпление и виновникът трябва да бъде наказан. Не може да има оправдание за това, че някой е убил заради пари. Обаче разликата е огромна. Жалко, че не я разбираш. Жертвите в този тип убийства са убитите и техните семейства, в убийствата, които цитираш жертви са всички. Ако те е страх, че може да те убият, защото не си си платил имаш избора да се разплащаш. Ако те е страх, че могат да те убият, защото спиш с жената на друг - имаш избора да не го правиш. Ако те е страх, че може да убият защото носиш голяма сума пари - имаш избора да се разплащаш по електронен път. В цитираните от теб убийства нямаш никакъв избор. Та следващия път недей да пишеш глупости. Утре ще кажеш, че тероризмът е равносилен на престъпления от ревност. Е да , ама не е.

А относно разлика между тероризъм и убийство - е броя на жертвите. Смея да те уверя, на жертвите им без значение на какво те станаха жертви - на убийство или тероризъм.

еврейските медии и магистрати никога не казват истината,просто защото никак ,ама никак не е удобна за тях !

Според мен причината за убийство е не толкова дългът от 100 000 лв, колкото арогантен отказ да платят и насмешка, ако са се изгаврили и са разчитали, че ще го прецакат с неуредени документи. Както казах, подобна гавра е равносилна на убийство спрямо него, защото всички хора, които понавам, измамени по този начин, умряха от стрес за 2-3 години.

корупцията и продажната ни съдебна система може да докара всеки човек до лудост. Изглежда жестоко но боклука иска разчистване по един или друг начин

Не съди по статия, за това което се случи. Това е едното, и най-важното - неиздържени пари дали е повод за двойно убийство - освен това убити са хора ,които не му дължаха пари.

.

Хахахха, смешна сте. Не му били дължали пари, така ли? Вие каква сте на убития измамник? Приятелка, роднина?

Не познавам убития, и убитата. Но познавам закони на цивилизован свят . Навсякъде в цивилизован свят хората осъждат убийство, и само в България вика - "Браво"

Като не ги познавате, защо твърдите, че измамниците не са дължали пари на човека?

А каква му е алтернативата...да съди длъжниците на 3 инстанции и да се окаже,че не притежават нищо!!!Така поне знае ,че си е чист. Ще си излежи присъдата а гадовете дето са го правили на маймуна са на сигурно място!

В България явно единствения начин да си вземеш своето или поне да им направиш мръсно е боя или "ютията" В рамките на шегата евала.

Някои си мислят,че са недосегаеми и се гаврят с хората,но човек като му писне така се получава.Сега нека си харчат парите които са му дължали.Ако беше тръгнал по нормалния начин да си ги търси да е фалирал и докато се стигне до връщане ще е умрял три пъти.Това ни е българското правосъдие!

Емилиян танев от Стара Загора е 2-рия Драгомиров,има арсенал в домът си и е с диагноза ПАРАНОИДАЛНА-Шизофрения. ЕМИЛИЯН ТАНЕВ от Стара Загора е луд и много опасен!

Глас в пустиня!!!! докато не стане беля - всички ще му викат - "Колко е як , пича"

Шапка му свалям! Кривораздавателната система пак не изневерява на себе си! Пуска турски шофьори прегазили деца , но човека , защитил правата си - НЕ! Евала , тикви прости!

Впрочем точно заради кривороздаването ни се е стигнало до този инцидент!

Писнало му е на човечеца. Ела днеска, ела утре, другия месец ще платим, ела пак утре ... и хайде. А Ваня Червенкова, ако ѝ прочетете писанията, лошо ще ви стане. Разбирам, че измамникът ѝ е приятел, но все пак - остава си измамник. Е, вече не.

Гадно. У нас това е "нормалният" бизнес, уви. Другият изход е бил сам да си тегли куршума. Но с това, което е направил, освен другите, все едно и себе си, и децата си е разстрелял.