Двойно повече арестувани във Франция, но и стотици ранени полицаи след сблъсъците

Нищо не успокоява настроенията заради опита на правителството да продължи с пенсионната реформа

Обратно в новината

Коментари - Двойно повече арестувани във Франция, но и стотици ранени полицаи след сблъсъците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожарникарите в Бордо се присъединиха към протестите ... Горят барикади и бият полицаи ... Кметството е запалено ... Вече са над милион!

Не казват колко са протестиращите, а ни казват колко повече били арестуваните.

Как ги бият в Париж но нашите екопедали не дянат на бой.Една българска шушумига "журналист" още се оплаква.

Ема ето бе това предлагаме с Маймунски исие...Референдум...ни ви ли харесва..?? Още един Макрон и опит в БГ

Емигрантите от източна европа да се отдалечават от пенсията.

Геронтофила си е бил тирани диктатор. Франсетата са били пичове едно време. Ако бяха прадедите на днешните джендъри отдавна да са отделили главата от тялото на бабоеба.

Според лицемерите евроатлантици протестите във Франция, Вашингтон и Канада са "тероризъм" и "антидемократични", т.е. "неправилни"! А този преди няколко дни в Грузия, преди това в Беларус и майдана в Киев - "демократични" и "правилни"! Така казаха "господарите" оттатък океана и точка по въпроса!

Франсетата се насраха с протестите срещу пенсионната реформа, никъде по света не пенсионират вече на 62 години, в Америка пенсионират на 66. Галените франсета може да искат да ги пенсионират още в юношеска възраст.

Те ако искат в Америка да си умират и на работното място.

Само ти ли още не си разбрал , че никой с повече от една мозъчна клетка НЕ ГО Е ЕНЯ за смардливата Ви Америка ! Върви там и хич не се връщай в Европа ако искаш ! Колко се стрелят и търкалят по улиците в Америка не ни пука , да ги пенсионирват и на 100 г. ако щат !! В Русия пък пенсионирват по -рано - Къде е по-добре ?!

Най-смешното е, че полицията бие демонстриращите против трика на Макрон да прекара реформа без да се съобрази с мнението на Парламента. Голямо нещо била тази френска демокрация бе! И тези идват да ни поучават....

Троле, никога, НИКОГА, няма да стигнем франсетата по демокрация. Чети си историята и пиши по-малко.

Западняците са най-тоталитарните държави. Ще излезеш да протестираш и те спукват от бой и арест. Лукашенко и Путин има доста какво да научат в това отношение от бабоебеца

Това което беше 70-те години на Запад, отдавна се е изпарило, останало е пошлост, помпозност, безнравственост и най-вече, полититице си създадоха класа, тотално отделена от народите. И някой ако каже че това е демокрация, здраве му кажи!

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ФРЕНСКИ ГРАЖДАНИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕБИТИ , НО ДЕМОКРАТИЧНО . Я КАК БИЯТ В ТОТАЛИТАРНИТЕ СТРАНИ !

Фашистите бият наред, важно е глобалистката олигархия да е добре.

БЕЗОПАСНО Е ДА ПОДЪРЖАШ В МРЕЖАТА ХОРА, КОИТО ГЛЕДАШ КАК ГИ НАЛАГАТ ПОЛИЦАИТЕ . НИЕ ОБАЧЕ ЩЕ СИ ИЗБЕРЕМ , ОТ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ, ПАК БОРИСОВ ! А ТБЯБВАШЕ ДА СМЕ КАТО ФРАНЦУЗИТЕ И ТОЗИ ЦЪРВУЛ ДА Е ОТДАВНА В ЗАТВОРА !!

Мислете бе “айдуци” - само метежи са ви в мьрзеливите глави. Не ви се работи -това е!

Полицаи бият протестиращи които отстояват и техните права!!! Колко прост трябва да си!!!

Поклон за БУДНИТЕ ФРАНСЕТА,А НИЕ СМЕ В БУДНА КОМА..ЗАТОВА НИ ЯХАТ ВСИЧКИ,ЖАЛКО ПЛЕМЕ СМЕ И СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СЪДБАТА. СЛАВА НА РУСИЯ И ВСИЧКИ ЧЛЕНКИ НА БРИКС

Макарона е поредното зеленоглаво либерално глобалистки леке. Дано останалите истински франсета да го разкарат.

Полицаите за пореден път се доказаха че са най-простата част от населението на всяка една държава. Отиват да се бият и арестуват хора които се опитват да защитят и техните интереси включително. Бият и арестуват хората които им плащат заплатите хора които всъщност трябва да защитават.

Sm3hurk0

Истината е една.. Полицията по цял свят обслужва интересите на управляващите и за това... Най - добре е да нямаш приятел полицай ! -мръсно и продажно племе, облечено в униформа, сложило маска и му доставя удоволствие, докато те пребива до смърт ! Примери много.. и във Франция и зад окенана.. , абе на всякъде !.. Даже в България един го взривиха с гранатомет !

ㅤ

Ако не са арестували бабоебеца, фантетата само са си губили времето.

Само така Французи и френски граждани!!! Продължавайте борбата! Ако се удвои,утрои броят на протестиращите,психопата Макрон ще сдаде властта. Трябва да има народен съд за това Планше . От Елисейския дворец до площад Конкорд Макрон да бъде линчуван.. А там отново да монтират Гилотина и да вземат публично главата му.

И не само макарончо. Всички Еу политици на гилотината.

Европейски педеруги омръзназхте на всички с лицемерието и двойните си стандарти.

Това ли ви е демокрацията ? Насилие и 2000 арестувани ? Къде е правото на позиция ?

Какво е това насилие ??? Международните наблюдатели къде сте ? Диктатора Макрон трябва да бъде изправен пред международния съд по правата на човека !!!

Едно време с такива имаха по-ефективен метод...

Гавазите, които защитават това престъпно управление трябва да бъдат убивани като кучета. Важи и за нашите.

Какво е това насилие над протестиращите ? Хората така не бият и кучетата си !!!

Добре де, защо Путин не се възползва, да прати едно две камиончета с калашници и да подпали Франция, толкова ли е загубен? Според мен не е загубен, и може дори да е опитвал, но нищо няма да стане. Тия протести са пълен та...к , протестиращите никога няма да наранят сериозно полицай, нито полицията ще нарани сериозно протестиращ, просто изпускат парата и се перчат. Ако им пратят камион с калашници никой няма да ги разграби и да тръгне срещу полицията. Те и без калашници ако бяха сериозни до сега щеше да има жертви. Съжалявам драги "ето това е народ а не мърша", но точно това е МЪРША, ние сме много повече народ. Ние не се ваксинирахме, ние не приехме ИК. Тия са просто позьори

При протестите на жълтите жилетки преди някоя и друга година имаше "демократично" загинали.

А ТИ ганя...СИ МНОГО ПРОСТ СЕЛЯНИН,УНИКАЛНО..ПРОСТ

А глупаците му пишат минуси. Глупаците не осъзнават, че 90% от световните революции са били организирани и финансирани от някъде. На тях им дай легенди за героите на Френската революция, Героите на Шипка, Партизаните от ВСВ и Героите от змийския остров.. . Живеем в илюзия.

КОГАТО ПОЛИЦИЯТА БИЕ ДЕМОНСТРАНТИ ВЪВ ФРАНЦИЯ Е ДЕМОКРАЦИЯ, А КОГАТО ТОВА СЕ СЛУПВА В РУСИЯ Е ДИКТАТУРА? МИСЛИ ПРОСТИ БЪЛГАРИНО!!

ЕС и САЩ да поискат освобождаване на политически задържаните! Всеки или право на мирен протест! (мирен протест включва и грабежи и палене - да не забравяме не толкова стари заявления на демократите)

Те са естествена част от парадигмата на демократичната диктатура и системата е добре смазана в потушаването им. С ескалация на напрежението също няма да има резултат, поне не и без външна подкрепа от държави, които биха подпомогнали съпротивата. При всички положения протестиращите ще бъдат обявени за терористи и врагове на народа. Единственото решение е много по-просто и ефективно и на практика няма как да му се противодейства. Хората масово и ударно започват да използват кеш за разплащанията си и спират да плащат всякакви данъци, само това ще удари достатъчно мощно сърцето на чудовището, понеже долните ченгели бият хората ЗА ПАРИ не за друго. Сега разбирате защо "тези на върха" мразят кеша.

Друго си е истинската диктатира.. другаря Путин решава и те праща на фронта без никакво оръжие само с една лопата да мреш за неговата болна амбиция...

Всичко може, ако имаш истинска кауза, а кауза е нещо за което човек би умрял. Кой би умрял за две години по-рано пенсия? Как ще я ползваш изобщо ако умреш ? Смехория

Там бият демократично и чифутските медии мълчат.

Стига с този антисемизьм! Срамота!

Няма срамно в казване на фактите.

Какви факти? Напушени льготии!

Това, че си неинформиран или се правиш на такъв си е твой проблем. Ти да не си някой жид, тогава е разбираемо защо подскачаш като ужилен.

ЕДНОТО Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО ОТ ДРУГОТО! ХАЗАРСКИТЕ ЦИОНИСТИ ТЕРОРИЗИРАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ОТ СТОЛЕТИЯ, ОЩЕ ОТ 14 ВЕК НАСАМ, КОГАТО СА ИЗГОНЕНИ ОТ ХАЗАРИЯ, КОЯТО ПЪК Е НА МЯСТОТО НА ДНЕШНА УКРАЙНА! ЗНАМЕТО НА УКРАЙНА Е ЕДНАКВО С ХАЗАРСКОТО! ДОБРЕ Е ДА ЧАКТИСАШ НАЙ-ПОСЛЕ КОГО ЗАЩИТАВАШ, НА КОГО СЛУЖИШ И КОГО ПРЕДАВАШ! АКО ИМА АНТИСЕМИТИЗЪМ, ТОГАВА КАКВО Е СЕМИТИЗЪМ, ОБЯСНИ НИ! КУХИ КЛИШЕТА НАТРАПЕНИ В ОБРАЩЕНИЕ ОТ СЪЩИТЕ ЦИОНИСТКИ МЪРШИ! ТЕ ВЛАДЕЯТ БАНКИТЕ, ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ КЪЩИ, ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ, МЕДИИТЕ, ХОЛИВУД И ПР. ВСИЧКИ ВАЖНИ АСПЕКТИ НА ЖИВОТА НИ СА ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ! МОЖЕ ЛЕСНО ДА СЕ ПРОВЕРЯТ ИМЕНАТА НА ГОЛЕМИТЕ ШЕФОВЕ! ДО ЕДИН СА ХАЗАРСКИ ЕВРЕИ!

Демократичния свободен свят трябва твърдо да подкрепи Френския майдан, да изпрати боеприпаси на народа там, за да изметат тия шарлатани дето узурпира ха властта в Европа. Незабавни санкции и съд срещу френските управници и техните съмишленици от гейропа.

Глупости! Хулигани! Какво ще ядете бе проклетници, като палите и рушите? Тъпи мунчовци!

НАЛИ ВСЕ РЕВОЛЮЦИИ СА ВИ В ГЛАВАТА, ПИШЕТЕ ТУКА ПОСТОЯННО? ИЗЛЕЗТЕ КАТО ТИЯ В ПАРИЖ И ХВЪРЛЯЙТЕ МОЛОТОВ ПО ПОЛИЦИЯТА БЕ! ЮНАЦИ НА КЛАВИАТУРАТА, ОРЛИ КОМПЮТЪРНИ, ЛЪВОВЕ НА МАСА...

_stankow

Когато беше време - 2013-та, 2020-та, излизахме. Бомби не хвърляхме, но газ, палки, сблъсъци, кръв, имаше. Вие сте го проспали. Но Борисов си отиде, сигурно сте забелязали ! Та не ни подкокоросвайте. Когато дойде времето - ще излезем !

Ама докарахте Кокора, Киро, Бойко Рашков и Спецов-мошеници велики ЕСТ!

ВИНАГИ СА БИЛИ КУЧКИТЕ НА ВСЯКА ВЛАСТ! ТЕ СА ОСНОВНИТЕ ВИНОВНИЦИ, НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВИТЕ ДА СТОЯТ ОТКРОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЗАЩОТО ПРЕЧАТ НА НАРОДА СИ ДА ГИ СВАЛИ! ТОВА ВЕЧЕ Е СРАМНА ПРОФЕСИЯ!

Без капитан корабьт потъва! Това известно ли ви е!?

А в България новите промени в пенсионната реформа предвиждат да се работи до 100г., който ги навърши получава 1 000 000 и си живее живота, защото българите са търпеливи и четвъртит да им го забодат все им е тая, на 70г. се пенсионират с памперси.

Респект, докато има такива хора, ще има и човешки права! Ние в БГ можем да протестираме засега само от компютъра....

Виждам млади със сопи и тояги? Егаси!

Тия си напълниха страната сарайска и африканска паплач,сега не искат да работят.А гостите кой ще ги храни?

Тва е единна нация, не като нас, само лаем ама не хапем…

А В МУЖИКИЯ КАКВА Е ВЪЗРАСТТА И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ НАМИРАТЕ КУСУР НА 64 Г ПЕНСИОНИРАНЕ. КАТО В МУЖИКИЯ СР. ПРОДЪЛЖИТ. НА ЖИВОТА Е ПОД БЪЛГАРСКАТА, А ВЪВ ФРАНЦИЯ Е КЪМ 80 ГОДИНИ!

ТИ , ПИТАШ ...АЗ ...ТИ го СЛАГАМ в УСТАТА !!!;) Какво общо има едното с другото...да ти Е.П.М...дебилска!!??;)

Хохолчоооооо пас се из.ра бре, украйнцко прасенце боли ни ... за Окрайна, до крак да ги ..ът.

ЧЕ ПЕНСИОННАТА РЕФОРМА Е ЧАСТ ОТ ПЪЗЕЛА! НЯМАШ АКЪЛ ДА ГО СГЛОБИШ САМ, ЗАТОВА ТИ КАЗВАМ: ПАРИТЕ ОТ ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА СА ОКРАДЕНИ, НЯМА ГИ! НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СА! ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ БАЧКА ОЩЕ И ОЩЕ, А ПАРИТЕ ИЗТИЧАТ В ПОСОКА: БАНКИТЕ, ОСРАЙНА, БЕЖАНЦИТЕ И ПР.

_stankow

Е доживяхме, Франция да се сравнява с Русия. Нали там демокрацият, таквоз, цивилизация, средна класа, стандарт ... Пък накрая - бой, газ, работа до припадък.

Въобще не си наясно как живее средната класа във Франция, а това са милиони хора-висок стандарт, култура, бит!!!!! Но те са работягите!

"специално пристигнали от парижките предградия" - все едно тея предградия са на стотици километри.

Ма само как "демократично" бият.. Бият понеже раята не ще да работи в полза на "демокрацията"

НЕ СА КАТО ДЖУДЖЕТО - ТОЙ С КОКОШО ПЕРЦЕ ГИ МИЛВА...

Да бе. Вместо Русия да настигне ЕС. ЕС взе, че настигна Русия.

ГЛЕДАЙТЕ КВО СЕ КАЗВА ПРОТЕСТИ! СИРЕНЕТО 30 ЛВ А ВИЕ ТРАЙТЕ, НЕ СУРВАКАЙТЕ ФАТМАКА...

Кредиторите натискат Макарона в лицето на 'преуспяващата' държавица и той натиска последните по веригата...Заемите трябва да се връщат. Га ядоха кифтета просперираха и търпяха и търпят бабоеби...Явно търпението е на границата кой кого...

Май е назрял момента за Втора Френска Революция и сваляне на режима на Макарона! ... Добре че не сме в Шенген и Еврозоната, пак ще се измъкнем по терлици ... Господ е Българин!

Важното е да има за Украйна, французите да пият една студена вода. И да бачкат, защото има още много африканци за изхранване.

НЕМА ТАКИВА ОПОРКИ ПРОСТО... НА ТЪП КОПЕЙКАДЖИЯ АФРИКАНЦИТЕ И УКРАИНЦИТЕ МУ ВИНОИВНИ... МЕЖДУВПРОЧЕМ ТОВА Е РАСИСТКО ИЗКАЗВАНЕ И ПОДЛЕЖИШ НА СЪД!

Ами осъди го бре, охльо.

сега трябваше там да са посланиците на Китай и Русия и на куп африкански и латиноамерикански държави и да защитят протестиращите от непропорционално насилие и да раздават курабиики и да наложат санкции на запдните предприятия, и евентуално да им конфискуват собствеността, Разбира се ако разсъждаваха като колониазатори това щеше да бъде подхода

Всеки иска да работи малко, да почива много и да печели добре. Като разбере че не става така и се тръшка.

НЕ всеки иска тъкмо като се пенсионира и да ритне камбаната.

Тоест, всеки иска някой да му поеме риска даден от природата.

то си беше реалност, малко бачкане, асрванително добър живот до преди 4-5 години, докато не дойде Американската мечта за мног пари излъгаха французите с обещания за много пари, а с еоказа по малко пари и повече бачкане, релано зпада беше една мизерна колака, преди 30 години и пак си става мизерна колака, защото изпапка ресусите на изтона европа, а сам запада не създава ресурси , само ограбва

Това я чака цяла Европа- пълен разпад

Русия, Русия.......

Френският народ неще да пусне комунизма да си иде....дърпат се от капитализма.

Никой НЕ КАЗВА КАКВО СТАВА В МУСАГЕНИЦА.ОТ ЕДНА СЕДМИЦА КВАРТАЛА Е В РЕВОЛЮЦИЯ СНОЩИ СЕ ПАЛЕХА КОФИТЕ ЗА БОКЛУК ЗАТВАРЯТ СЕ Г.М. ДРАГАН ЦАНКОВ И КЛ.ОХРИДСКИ ВСЕКИ ДЕН ОТ 18:30 ТАМ СТАВА НЕЩО НО ВСИЧКО СИ ТРАЕ СТРАХ ГО Е ДА НЕ ПОВЛЕЧЕ КРАК И ДА СЕ НАДИГНЕ СОФИЯ А ОТ ТАМ СТРАНАТА.