17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ми се ще да разбера къде го държат тоя боклук мизерен... Лошото е,че и като червей да се гърчи от болка,детенцето и майка му няма да се върнат... А тези опити да се оправдае са толкова жалки,но щеше да е странно да си поеме отговорността с достойнство всъщност... Изверг долен!!! Гнида мазна!!!

stanka.j@

Там, където има насилие няма любов.Ревността, когато стане патологична, е дълбоко психическо разтройство, при което убиецът винаги знае какво върши.Доживотен затвор без право на помилване!!!

Мръсната гад Виктория още ли не е станал храна за червеите?! Не стига, че уби млада майка и бебенце, неговото дете, ами не се свени да мърси паметта й!!! Алчен плужек, смръдлив гнусен биологичен отпадък! Как заспиваш, бе... Жалко, много жалко, че няма бесило вече у нас.

Долен убиец да гориш в Ада!

Този е много луд и опасен, да го затворят до живот, не ни трябва такъв психопат сред нас.

СЪЖАЛЯВАМ, но мъж , който има претенции към имуществото на жена си и не може сам да осигури първо себе си и после семейството си , е наполвина мъж , а конкретно този , кавото и да се каже по негов адрес ще е малко............

Тоя не е наполовина и говно.

Не може да има милост за убийците на деца. Изрод безподобен.

Независимо дали е изневерявала или не, този капут няма право да я убива, а за убийството на детето трябва просто да бъде осъден на бавна и мъчителна смърт. Съвременни времена са, хората отхвърлиха морала като отживелица, вече няма почти читави семейства. Бракът е отживелица и накрая се учудват как стигнахме дотук? Да го пращат по-бързо в затвора, да му уважават всекидневно ана*ното отверстие сиганите и да не ни занимават повече с това подобие на човешко същество.

правенето на деца от любовник е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ СЪПРУГА, КОГАТО Е ПО ВРЕМЕ НА БРАК и последиците трябва да си ги виновния....без шантавии тип МОДЕРНИ ОТНОШЕНИЯ

Престъпление е да стоиш тук и да пишеш извращения! Независимо кой е правил едно дете НИКОЙ няма право да го убива! Нито детето, нито майката! Изроде прост! Ти сигурен ли си че си от баща си бе, говн*о!

Браво!! Мн.хубав отговор на чингачгук!!!!!!

Мили момичета, много внимавайте с какви идиоти се запознавате! Никога не се притеснявайте да отрежете тотално и неотменимо някого, когато сте забелязали нещо нередно - не се колебайте да разкарате такъв човек далеч от обкръжението си - хората се променят изключително рядко и само по свое желание. Не се надявайте някой да се промени само защото ви казва, "че ви обича"!

драги-а тра ла ла - това, коети сте написали е изключително вярно

Така е, по-добре навреме, майка ми цял живот живя с такъв психопат и накрая той я уби.

Трудно е да се избере начина, по който да бъде разкаран!!! А, че трябва да бъде разкаран, няма две мнения по въпроса! Но избора на начин е тънкия и ,понякога, сложен момент!

Той може да каже всичко за да се измъкне от затвора, дори че е имала връзка с Том Круз и краля на Йордания...

А бе защо този убиец (изрод) Викторио, не бъде обесен, или разстрелян???

Много загубено момче! Да убиеш жена си, защото не те иска вече е много наивно и глупаво, зщаото убиваш майката на детето си, а да убиеш детето си, означава да затриваш рода си... Много глупаво момче. Никаква изневяра не може да оправдае това поведение и съдът със сигурност ще го опука. Питам се, обаче онова ебливо богато момченце не се ли е сещало как унищожава едно семейство, за да се забавлява?

Ама дори не е богат. нали го виждаш какъв е цървул и изнудвал грозно момичето. Дано го осъдят доживот!

Но не мога да разбера и момичето, бог да го прости - този я накарал да направи аборт, тя направила, а после родила от него.

Ако не го наврете тоя ваш измислен бог навсякъде, просто не можете. Религиозниците сте като веганите.

Доживотен затвор без право на замяна!! Този е от редките случаи когато съжалявам че няма смъртно наказание. Този изрод не изпитва никаква вина щом е тръгнал да се оправдава

От ден на ден все по-ненормолни стават хората.

Няма ли да питате за етноса бе, ганювци?

Мангалотрол.

Сбърка, ганювец! Чист българин, хахахаха!

Момчето е сгрешило, действало е под афект. Но да имаш жена, която обичаш и издържаш, която ти е родила детенце, а докъто ти работиш, тя се разнообразява с други мъже, е неприемливо. Поискал е половината апартамент, защото е работил и издържал семейството, което не се регистрира никъде. А жилището си е собственост на дамата, и при раздяла момчето остава ощетено. А за детенцето, той не е искал да го убива, предлагал го е на таксиметровия шофьор, но той не се е съгласил. Това е убийство от любов.

Това изобщо не е историята, стига сте лъгали! Дарина е НАПУСНАЛА Викротио, който много я е тормозил. По време на убийството ТЕ НЕ СА БИЛИ ВЕЧЕ ЗАЕДНО. Апартаментът е на ДАРИНА, а Викторио е заврян зет, който е мечтаел да живее в София, но не е могъл да си го позволи. Искал е ДАРИНА да му припише половината апартамент! Селски тарикат. След години тормоз от негова страна Дарина го напуска! Вика баща си да я ПАЗИ и той при всяка възможност ходи да нощува при нея да я пази. Когато бащата не е в София, Викторио успява да убеди Дарина да го пусне и той екзекутирва нея и отвлича детето. После го застрелва и него! Той е обмислял това убийство, защото дни преди екзекуцията той слага две черни лентички на профила си! Това е психопат и селски тарикат, подлец и животно. Дано си получи заслуженото в затвора, дано дано дано!

Много правилно. Много малко хора си дават сметка колко меркантилни са мъжете. И тези случаи са по-лоши от меркантилните жени, защото те използват груба сила, заплахи и обиди. Но като се има професията на младият мъж Викторио е очевидно, че е гнусна утайка.

И как един нискоквалифициран и нискообразован човек работещ като сотаджия за 600 лева заплата и живеещ в жилището на жена си може да издържа семейство? Ами ако трябваше да плаща ипотека от 1000 лева на месец? Това е един психопат, долен боклук и егоист, който е посегнал на живота на малката си дъщеричка и на съпругата си. Има смелост да отнеме чужд живот, но не и собствения си. Не смъртна, доживотна до края на мизерните му дни. Дано слънце никога не види.

сега има двама адвокати!

как те обичам в момента и искам да те видя в локва кръв, защото си толкова зле, че си уникален.

Да, разбирам те напълно. Ти си от онези мъжки пеперудки, които харесват лоши момчета. Е, ще срещнеш каквото търсиш.

Родителите на ПСИХОПАТА СКАПАН Викторио заявиха, когато той УБИ дъщеря си, че ТОЙ БИЛ НАЙ-ДОБРИЯТ ТАТКО! Самите му родители са пълни гьонсурати безчовечни. Дарина има апартамент от родителите си и баща й идвал да я пази от Викторио, който я е заплашвал многократно. Тя го напуснала и нямала нужда от него никаква. Викторио издебнал момент, в който бащата на Дарина го е нямало и се примолил да го пусне и тя се е подлъгала. Тя го е била напуснала и родителите й са знаели, че я е страх и, че той я заплашва. Дни преди да убие дъщеря си и майката на детето си, той бил сложиил две черни панделки на фейсбук. Този мръсен боклук заслужава да пукне!

Не обвинявайте без да мислите и да знаете подробностите.

Адвокатите на двойния убиец, на уБиеца на собственото си единственото си собствено дете, ЗАТВАРЯЙТЕ СИ МРЪСНИТЕ УСТИ! И СЕ МОЛЕТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА ДА НЕ СРЕЩАТ ИЗРОД КАТО вИКТОРИО!

Докога ще бавят присъдата на този изверг! Дарина е ЕДИНСТВЕНО ДЕТЕ на своите родители, а Никол е единствено внуче. С това убийство този МРЪСЕН ИЗВЕРГ отнема ВСИЧКО на тези хора! Ако не му дадат ДОЖИВОТЕН БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА значи нямаме държава, нямаме съдебна система! Аз също си мисля, че ако ми се беше случило нещо такова и трябва да слушам гаврите на убиеца, щях лично да УБИЯ извършителя! Това е истината...това, което става в момента е гавра с беззащитните жертви, Дарина и Никол, на този изрод мръсен!

Но как тази жена е могла да завърже и подържа връзка със такъв... как да го нарека?Комплексар,егоцентрист,ревнивец...?

0

Тя ли е виновна? Социопатите и психопатите могат да заблудят всеки, камо ли младо момиче.

Абсолютно

А дъщеричката им с кой е имала връзка - да не би с внучката на Ковачки ?!

0

Знаем, че 11-годишния му син като се напие иии... Кой знае вече колко деца е направил

Абе хора четете и меслете - Това е благоевградския Ковачки или Мама Кажа както е известен Благоевград И се занимава с хотели. Това поне са го написали правилно джурналята.

Не ми харесва когато мъж и ли жена са "шавливи". Така семейство не се задържа. И лошото е че по филми и др. това вече се показва като нормално.

То защото през комунизма нямаше изневери. Хахаха

0

Шавлива е била майка ти, щом такава мъжка проститутка се е пръкнала, тъпанарче селско.

Често чета коментарите в новини за тежки престъпления и почти няма мнение, което да не е в подкрепа на смъртното наказание. Което всъщност го е имало в цялата история на човечеството. Как така изведнъж за няколко години решихме, че десетки (ако не и стотици) хиляди години човешка история е била грешна? Как така решихме да се откажем от реципрочни наказания? КОЙ реши, че тежките престъпници трябва да си ги дундуркаме и да си ги отглеждаме в затворите, а много често в БГ и да си ги пускаме у дома??? ЗАЩО ТОЗИ ПРИМАТ вече две години не е осъден? Какво още очаквате да излезе?

Аз не го подкрепям! По-добре е каторжен труд до смърт за няколко години, отколкото една екзекуция за няколко часа

Ах колко са лоши корейците и китайците че имат смъртно наказание, нали? Така казват тръмпета и меркела, трябва да ги слушаме, няма начин.

В Щатите има смъртно наказание, ама изглежда ти коментираш без да разбираш.

Ами да е направила аборт и да се е махнала от него след като го е рабрала... Жалко за детето че то няма никаква вина за лудостта на баща си и тъпизма на майка си....

Още ли не си разбрал, че психарите убиват жените когато те решат да ги напуснат. И плашат, че ще убият и близките им ако ги изоставят. Ти да не мислиш, че е толкова лесно да се отървеш от откачалка.Ама си поредния специалист по всичко.

Егати тъпия коментар! Да го била абортирала-това пак е убийство!

0

Да беше казал, че е имала лесбо връзка с дъщеря му, която е на 18, ама да е била любовница на сина му, който е на 11 е несериозно.

Има много жени, които грам не са шавливи и пак попадат на психопати! Някои от нас са късметлии, че не са създали поколение с такива и са живи!! А за такива и църквата, която е срещу най-големият грях Убийството казва,че те вече не са хора и са за бесилото!!!

За съжаление има много свестни жени попаднали на психари, както и много свестни мъже попаднали на психарки. Жалко.

С когото ще да има връзка, ти нямаш право да я убиваш за това! А за това че си убил това невинно дете, няма такова наказание на тази земя! Изверг! Бавно да те режат на парчета като прасе, малко ще ти е! Затова доживот и манафите да те оправят всеки ден!

Това не е причина да я убиеш и да убиеш детето!!! Искаш апартамент! Комплексар! В Северна Корея да са те разстреляли наглецо!!!

време да поискаме бесилки на плащада за назидание на настоящи и мераклии да убиват, просто не е истина, тоз гад не трябва да дише и 1 минута даже, детеубиец и наглец

Убил дете на една година? Я върнете Смъртното наказание или го пратете в Китай да го съдят. Там много ще им е интересно с кого е имало връзка момичето. Още на същия ден ще го разстрелят.

Считам, че е много належащо връщането на смъртното наказание. Значи този идиот убива, ние го харантутиме в затвора. Бавна и мъчителна смърт. Иначе врущането на смъртното налазание на принципа око за око, зъб за зъб, както и абсолютни мерки за каране в нетрезво сустояние, или под влияние на наркотици, наказуемо със затвор и нез право до живот да управляваш превозно средство, ще отрезвят кухите глави на някои човекоподобни и резултатите ще са видими много бързо. Но, затова трябва полотическа воля, но се губят гласопродаватели. И, те така, те

Тоя защо още диша.

Браво на българския "съд". Изглежда животът на една млада жена и малко детенце нямат значение за България. Обаче политиците много смело говорят за демографска криза и как трябвало да се раждат българчета. Първо държавата да се погрижи за психопатите и завинаги да ги въдвори в лудница и после да говорят за децата.

И тоя го пуснаха под домашен арест.... просто нямам думи!!!

Така става, когато човек не прави разлика межди вещи и живи същества и си въобрази, че е собственик на детето си, на жената, която му е родила това дете и на всичко, което е свързано с тази жена - вещи, жилище, мислите й, чуствата й... Такъв непоправим егоист няма място в човешко общество. Да гние в затвора доживот.

В този случай всичко е ясно, "обвиняемия" е задържан, жертвите (бог да ги прости) са известни, телата са намерени , оръжието също , свидетели има и още не може да го приключи уважаемия съд. Харчи се народна пара и си играят на правосъдие. Да не отмерят 1 милиграм в повече или в по-малко и то когато мярката е в тонове. Това за мен лично е отвратително.

Бог

ясно не ясно - пуснаха го.

Тоя тип много нахално гледа след като е убил жена си и детето си . Един куршум в главата и да не се занимаваме повече с тоя

а червената мутра комунде!!!!

Luna0102

Този е психопат, той не я е убил от ревност, да каже човек че му е паднало пердето. Заплашване и изнудване е била цялата им връзка, първо да махнела детето, щот в противен случай щели да се разделят, после искал половината от нейният апартамент, кой го знае какви са му били претенциите този път.

Luna0102

Да си допълня коментара - много е трудно да се измъкнеш невредим от психопат, те дори и да заплашват че ще ви напуснат, никога не го правят, а когато вие съберете смелост да го направите вероятността да се простите с живота е доста голяма.

Присъда на Викторио от мен:- 999 години затвор. Без право на обжалване. Не ,че не е за смъртна присъда но просто в България няма такава!!!!!

В Америка дават по няколко доживотни за всеки случай , ако някоя от тях отпадне по необходимост !

Живеем в общество и трябва да спазваме някакви правила, но при такива тежки случаи за мен е неразбираемо как може да не се мисли въобще за близките на загиналите! Те все едно не съществуват! Ами може би те също бихали искат да кажат и поискат нещо. Аз като баща ако ми се случи най-тежкото няма да съм съгласен да не ми се даде възможност да отмъстя по някакъв начин. Как така този боклук ще си убива и след това отгоре на всичко и ще ми го пазят, че ще му и дават трибуна да му слушаме ГЛУПОСТИТЕ!

Да! Да! Да! Стига внимание за убийците!!!!А жертвите и близките им !????

Да не дава господ!!! Имам дъщеря и внуче на годините на жертвите! Бог да ги прости милите...Но ако бях на бащата на момичето, нямаше да чакам правосъдие! Ще гърмя на ред...майка му, баща му, всички! Няма живот след такава трагедия, няма! За какво ми е да живея ако се случи нещо такова! Тръгвам, гърмя ги, после себе си и край! Но такива изроди не трябва да живеят! Смърт за тоя! Няма съд, няма затвор! Какво ще го храним тоя с нашите данъци!

На приказки всички сте силни! Колко подобки случаи имаше, никой не потърси вендета. Викате медиите и нищо друго не правоте. Ама иначе че сте каубои, колячи, биткаджии. Възпитавайте дъщерите си да не бъдат шавливи, защото в розовите мелодраматично филми е едно, ама в живота смъртта е истинска

Внимание трябва да се обърне и на възпитанието на мъжете. Да си приемеш загубата достойно, животът продължава, особено че е бил и млад. А не да тръгнеш да гърмиш, да съсипеш 50 живота, включително и на самия себе си.

Какъв идиот си!

Стига глупости бе момче! А момчета да ги възпитаваме да стават убийци ли???Не говориш сериозно!!!!!

дъщеря му на 1 година и тя ли е била шавлива?! Нещастник...

Антончооо, моето момче! Внимавай! Един път ще попаднеш на някой, като мен! Един път! Защото след това ще си от страната на корените в земята...внимавай! За децата си, ние нормалните мъже, ще направим всичко!!! Включително да те гръмна!!!

0

Антончо, ковро, а ти колко си смел наживо? Ела говорѝ така за моята дъщеря, ама пред мен, на 50 санта да си. Ще си ли толко смел, говно нещастно?

Явно ,от този гад Човек не става.Отнел живота на "любимата "си ,а сега се гаври с нея и след смъртта и.Присъдата трябва да е до живот ,или смърт.

Детето не е било от него. Жената си е помисила, че е хванала някой балък да гледа не я и детето й, но им се случи случка “неочаквана“ уж. На Дарина криви и излязоха сметките.

Момченце..... лекувай се...

Хем стерилен, хем импо-----. И неговата явно не е лесна!

познавам мъже, които осиновили чужди деца и ги възпитават с обич и уважение. Само стероидни идиоти могат да напишат подобно нещо, което изписа ти и което направи оня олигофрен. Я го виж - алфа самец. Всъщност жалки, лабилни и абсолютно не сигурни в себе си. предизвиквате жалост и отвращение

Бицепса ми е 105 см. Проблеми?

Определено имаш проблем, да. 14 сантима Смит&Уесън срещу 105-сантиметровия ти бицепс, ако изпаднеш в ситуация като описаната. А с тези разсъждения, натам си се запътил.

русским блядям никто слова не давал! наставляй рога русских оленям и не распространяй русское бабоблядство в Болгарии ... тут мундиаль не приемлив!

това не оправдава нищо. Това момче не е наред с главата, за да извърши двойно убийство, включително и на невръстно дете. Ревността си е болест, дори лудост. Искал е апартамента, за да има тежест пред нея или за да я задържи в шах. Искал е обсебващ контрол. Не е станало, изпаднал е в обезумяване, средата не му е и помогнала. Да не забравяме и проклетият таксиметров шоф., който е могъл да спаси детето, при все, че това момче му се е примолило.

Сотаджия и балък са едно и също нещо, но сотаджия и висока заплата са две диаметрално противоположни неща. С две думи искам да ти кажа, че ако си търси някой, който да и гледа детето, няма да е сред прошляци със 700-800 лева заплата.

Искаш да кажеш, че синът на Ковачки не е имал възможност да си гледа детето!?!? Брей...

Доста си тъп, синът на ковачки е 11 годишен. Говоря за психопатът убил семейството си.

Не е тоя Христо Ковачки. Става въпрос за благоевградския Христо Ковачки - Мама Кажа.

Значи синът на Ковачки не е имал възможност да си гледа детето!? Бреййй...

На колко години е сина на ковачки.

не ми е ясно точно какъв "балък" си е хванала, като на практика тя и семейството й са го дондукали, включително финансово. А той само е се е разхождал наоколо като накокошинен петел, с претенции за значимост и от безсилие е раздавал шамари и ритници. По-скоро той си е намерил балъчка да му търпи простотиите достатъчно дълго, до степен да я затрие и нея и детето им.

Ти си толкова тъп, че си чак вдлъбнат. Мериш тази ситуация през собствения си извратен мироглед, неосъзнавайки какво значи "крива сметка". Дете на 1 г. и майка му са мъртви. Просто си гнусен

Когато става дума за жена, винаги започват да се ровят в интимния ѝ живот. Задължително трябва да я изкарат блудница и морално пропаднала. Никой не защитава личния живот на жените. Сякаш живеем в Средновековието.

То пък един живот - да се джаса със сина но Ковачки за едни дрънкулки

Който е на 11 години. Това забрави да отбележиш.

Да я изкарат, а? Ами ти ако си имаш приятел или съпруг и освен него се срещаш с любовници то ти СИ пропаднала, няма нужда никой да те изкарва такава.

Ти в арабския свят ли живееш? Когато мъж има любовница, е пич. И никой не го разнася пред съда или из града, селото. Но, ооо! Жена да има връзка- трябва да я убиете с камъни на площада. Всички ставате големи моралисти, големи пуритани, стожери на обществото.

Всичко мирише на мухъл и комплексарщина от този мъж

Тоя изверг още ли не са му пръснали халката в затвора?!

Като му гледам цялостното поведение, той се е родил с пръсната халка.

абе тоя още ли го бави скапаното ни правосъдие, две години почти откакто убива две човешки същества??? Що не е в затвора до живот без право на замяна?!?!? ЗАЩО?!?!