Отцепиха жп гарата в Осло, търсят двойник на атентатора

Норвежката полиция търси "опасен, нестабилен мъж", който се идентифицира с масовия убиец Андерш Брайвик, а жп гарата в столицата Осло бе евакуирана заради оставен куфар, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Отцепиха жп гарата в Осло, търсят двойник на атентатора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то като мина сватбата, "норвежката полиция търси". Свърши тя, скоро няма да си имат идиот.

ама тоя ненормалник не е сам. подобни на него зли и психоболни има с хиляди... год хелп норваъ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само двойник ли? Я вижте "Затворнически лукс за Андерш Брайвик" - "Затворът се простира сред живописни гори, на площ от 75 акра в близост до Осло. В периметъра му има и гориста местност с пътеки за джогинг за затворниците. Затворът разполага и със звукозаписно студио и физкултурен салон с най-съвременни уреди за поддържане на формата. В периметъра на затвора има и къща с две спални, в която затворниците могат да прекарат нощта в компанията на посещаващите ги техни близки.Сред екстрите е и кулинарно ателие, в което затворниците могат да се учат да готвят. Килиите са по-скоро като хотелски стаи, боядисани в бежово и синьо, с дървени легла, бюра, гардероби и шкафове. Към всяка килия има и модерно санитарно помещение". Предлагам след като му бъде отнето норвежкото гражданството Президентът на България за го удостои с българско гражданство и почетна гарамота за заслуги в областта на геноцида въху невинни хора, снимката му се постави в парламента наред другите депутати, осигурили заточение и мизерно съществуване на милиони българи в страната и чужбина. Справедливото българско правосъдие да го осъди на доживотно съжителство в панелен блок с роми, както и плащане на данъци, сметки, осигуровки и др. на минимална заплата.

Сега пък 76 жертви. Вчера бяха 92.

Е ПА ТАЯ ПОЛИЦЕИКА,АКО МИ ПАДНЕ.............

Свят голям ... луди много !!!

Някой има ли номера на полицайката от снимката?

Палави мисли с белезници май ти се въртят в главата. :-)

Имам номера на тоя с оранжево-жълтата жилетка. Искаш ли го?

не струва минал сам я вече само прави вид че е арна :P ела тук и ше видиш за какво става въпрос ...