Движението през ГКПП „Кулата” е деблокирано напълно

Възстановено е движението за всички МПС на ГКПП „Кулата-Промахон” , започва пропускането на леки автомобили и автобуси пред ГКПП „Илинден- Ексохи”.

Обратно в новината

Коментари - Движението през ГКПП „Кулата” е деблокирано напълно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

правят си каквото си искат.

говири се за леки коли и автобуси - че как иначе - това са хора, екскурзианти, които отиват в Гърция - да си оставят паричките. Дали са пуснали тировете със стока през границата?

Нищо, бе братя българи, като дойдат Великден, 24-ти май, 6-ти и 22-ри септември, ние пак ще юрнем вкупом да им оставим солидна част от оскъдните ни парици ;-)

селяндурите, какво ще им скимне пак.

Гръците отдавна са намерили цаката на ЕС и си правят майтап с нас беззащитните българи, основно, показвайки мускули на ЕС! Понеже зимата трактористи, комбайнери и други гръцки селскостопански суеци, нямат работа, са намерили спонсори евроскептици и анти-български настроени гръцки милиардери, които им дават някакви пари, за да вършат тези блокади на граничните пунктове! А. Европейският Съюз се оказа едно нищо, по същество, което не може толкова време да наложи ред и дисциплина на Гърция! Жалко и за нашите тъпунгери ръководещи държавата! ГЕРБ-аджийските умници от 2009 г. до сега не могат да измислят някакви несиметрични икономически, или други мерки, да отвърнат на наглото отношение на гръците към нас!

Като гледам днес тълпите византийци в Банско, които явно са дошли на уикенд екскурзия, да се чуди човек, как точно е блокирана границата. Правят каквото си искат, без да бръснат никой друг и не им пука от санкции. Явно са се разбрали с Меркел и сега правят циркове, че да оправдаят следващите стотина милиарда, дето ще им ги снесат.

Да батка,всеки един от тези които почиват в Банско,се е разбрал лично с дебелогъзата.....

Само дето като вляза в Google map горе в ляво избирам трафик и Олелелеееее. Трафика 2 км. преди КПП-то червен демек колите спрели.

Кулата е затворена шофьорите са в прединфарктно състояние това са новините от други сайтове. Проверете си новината.

От кога една от основните европейски ценности са станали новина? На Гърция всичко се прощава и краденето на милиарди и не спазване на правилата.

О, значи могло да се направи нещо. Само дето вместо за 2 дни измъчиха хората по-дълго. Дано занапред политиците да са разбрали как се действа!

Само не мога да разбера едно нещо.За снежната виелица в САЩ в новините отделяха повече време и информация, а за гръцките своеволия - нищо.Защо никой министър не излезе и не каза нищо по телевизията, какви мерки се предпиемат за да се спре тази подигравка с българите. Защо?Получаваме информация като бюлетин от МВР станали кражби в последните 24 часа.Толкова ли е маловажно висенето с денонощия и блокиране на търговията?

Привикаха гръцкия посланних и изпратиха нота до ЕС. Друго няма какво да направят, освен да вкарат армията на гръцка територия и да стреля по фермери и трактори.

Каква дума само:Деблокирано. Уауу! Страшни сте! А просто можеше да използвате българска дума.

Чужда дума написана на кирилица е по разбираема отколкото българска написана на шльокавица.