Пускат движението през тунела ”Витиня” от утре

От утре - 20 септември - ще бъде възстановено движението през ремонтираната тръба на тунел "Витиня" на магистрала "Хемус", съобщиха от АПИ.

Обратно в новината

Коментари - Пускат движението през тунела ”Витиня” от утре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се ядял асфалт,а? Къде хвръкна южна България заради магистралата,къде изостана Северна?!

каза Тодор Живков, че това, което ние построихме, вие не можете само да го боядисате!

Успяхме да ремонтираме 2 от 6-те тунела и да "ги вкараме в пътя" така да се каже! На магистралата между Монте Карло и Генуа има 202 (двеста и два, 101 двойни) тунела. Скоро минах там и в двете посоки, и нито един тунел не беше затворен.Как я правят тази работа ония...?!!

След 5 дена, ще почне ремонта на моста. Втората тръба за сега няма да се ремонтира.

Излиза, че при СОЦИАЛИЗМА са го построили и след 5 години, е имало профилактика, А ПРИ Капитализма, за 27 ...................асфалт+ боядисване!:))))))))))))))))))))))))))

Асфалт не се яде ;)

този лаф го кажеш в бедните селца на Монтана, пак така подигравателно, може наистина да те накарат да ядеш асфалт!

Вожда го казва, индианците повтарят!

Допътува ми се!

За ремонта -браво! Но е хубаво от време на време да мият асфалта в тунелите. Защото вън дъждовете мият настилката, а в тунела не. Върху нея се натрупва мърсотия и при дъждовно време като внесат колите малко вода и така лигава субстанция става, че няма спиране(спомнете си видеото точно в този тунел-колите се блъскаха една в друга, никой не можа да спре).

Алилуя Гербари запалете му свещичка и да му резнете лентичката че утре ще падне някой лампа по хората.....

браво за тунела най после мъка мъка цяла година но никой нищо не казва за другата търба.. кога все пак, ще я затварят ли или не.. лампите са оправени може и така да се кара браво на всички БКП БСП ГЕРБ Отечествения фронт БЗНС да сте живи и здрави за ремонта!

Ремонтирана е едната тръба, другата при следващия мандат.

Спрях по работа там и го видях. Направо е супер, трудно можеш да повярваш, че е същият, като другата тръба. Надявам се веднага да стартира и нейният основен ремонт. Браво на БСП! Тук се справиха прекрасно!

Колега, бъркаш. Кажи браво на БКП, че построиха тунелите и виадуктите!

Не стана ясно дали ще затворят другата тръба, или тя е ремонтирана?

Ти знаеш ли изобщо за какво става дума каруцар. Ечемишка го направиха страхотно, ако и Витиня е така евалата, това е трудно за ремонт съоръжение и срока е напълно реалистичен, за основен ремонт, Поздравления за правителството на г-н Борисов

Чобанино, човека се интересува дали ще затворят и другата тръба, а теб накъде те изби! Явно с голямата кола компенсираш малкия с ч.....!

Ами ти каруцарю с Ауди май нещо не разбра выпроса, който е зададен

Явно и на вас не ви е ясно, дали ще се затваря другата тръба на тунел Витиня (към София) за ремонт. Но за сметка на това се спукахте да хвалите шефа си.