17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опа-а! Надушвам тройка!

Коментарите са по-малко от заразените. Ясна ви е мисълта ми?

Единственото хубаво нешо в големия брой заразени сега е, че България ще влезе в списъка на потенциално опасните държави и следващия месец няма да ни наводнят като туристи заразни англичани, шведи и руснаци.

С 2 жени от фабрика в Дсопат и служител от Шумен? Браво бе аналитик такъв.

Голяма част от заразените са от етническите българи.Лошото е ,че се разпуснаха мерките и никой не знае точно кой къде е зразявал и къде се е заразил.Затова случаите са много.Времето макар и топло е благоприятно за рзпространение на заразата,влажно е.Нищо добро не ни чака.

С тия цифри още поне 2 години ще караме така.

С тези цифри ще я караме докато се намери добро лекарство или ваксина. Надявай се да такива или по-малки.

Дотук, като изключим етническите празненства, повечето заразени са били на химиотерапия, на хемодиализа или на болнично лечение. Някой отговорен от щаб или министерство ще поеме ли отговорност? Защото започва да понамирисва!

... да заплаща PCR тестове на пациенти за планови операции и терапии в болниците. И всяка болница решава самостоятелно дали има финансова възможност да тестване на пациентите си при предварителен триаж. И както се досещате, повечето общински и областни болници в провинцията нямат такива финанси. Т.е. Министерството на здравеопазването жертва мед. персонал да се заразяват и да стават огнища на разпространение, само и само да се пести от тестове, за да има за бонуси на разни неадекватни пенсионери, администратори по бюрата в министерствата, в НЗОК и в болничните бордове, които не са на първа линия, а дълбоко са се окопали, дори си мислят в кои курорти да си "починат" от "преработването" си.

За Великден ли говориш?

Не би, за бейрама!

Великден се оказа голямо разочарование за щаба. Статистиката започна с цигански рожден ден и стигна до байряма и турска сватба. Иронията е неуместна, политизирането също. Такива са фактите. Друга тема е адекватността на тестовете и почтеността на щаба.

След циганите, заразата тръгна по помаците.

Щом нямало вирус в България и никой не спазва предпазни мерки, няма и западни туристи. Няма вирус, няма и туристи по хотелите и ресторантите. Точка по въпроса.

ти да не си бб че да слагаш точки?

... дали има или няма вирус - е все едно, но с тези мерки доста работа се отвори за психолозите!

... и все повече фабрики/цехове ще се затварят, в които местното население си "вади" основното препитание. Верижна реакция!

Ето груб машинен превод: Турция очаква Германия да отмени предупреждението за пътуване Към 12 юни 2020 г. | Време за четене: 3 минути Федералното правителство смята, че пандемията на короната не трябва да позволява на Турция да влезе в страната повече от два месеца. Предупреждението за пътуване е валидно до 31 август. Турските хотелиери са полудели. Източник: СВЕТЪТ Автоматично изпълнение Турция с нетърпение се надяваше на германските почиващи. Но сега предупреждението за пътуване все още важи. Много хотелиери са ядосани. Анкара очаква Германия да отмени предупреждението за пътуване „възможно най-рано“, заяви външният министър Чавушоглу. 0 Турция е разочарована от удълженото предупреждение на правителството за пътуване до 31 август за страната. Анкара очакваше Германия да отмени предупреждението за пътуване „възможно най-рано“, каза турският външен министър Мевлют Кавусоглу „огледалото“. Всичко е подготвено за безопасно пътуване до Турция. TÜV Süd, между другото, ще проверява мерките, предприети от неговата страна. Чавушоглу беше "разочарован" от отношението на федералното правителство. "Научните причини, които стоят зад решението, са ни трудни за разбиране", каза той. Федералният кабинет реши в сряда да разшири предупреждението за пътуване за повече от 160 страни извън ЕС до края на август. Турция е една от тях. Федералният министър на външните работи Хайко Маас (СДП) обяви в четвъртък преговорите с отделни трети страни за по-ранно отменяне на предупреждението за пътуване. Това зависи от броя на инфекциите, работата на съответната здравна система, мерките за сигурност на място и ситуацията при връщане на полети. Федералното правителство също е в тесен диалог с Турция по този въпрос. Турските хотелиери също реагираха изключително раздразнено, както по-рано съобщава "ZDF". Те посочиха, че са се подготвили с много усилия. Те казаха, че Турция е извършила „пионерска“ работа за предотвратяване на коронарни инфекции и че трябва да бъде сред първите държави, които отменят предупреждението за пътуване. В много хотели трябва да се спазват разстоянията за безопасност в баровете и рецепцията, термичните камери измерват температурата на гостите, правилата за разстояние могат да се намерят в басейна, в асансьорите и при хранене. Цялото нещо е било проверено специално в някои хотели от германския TÜV. Това е важно за почиващите, казва се, тогава те се чувстват в безопасност. Шезлонгите на плажа са на разстояние 1,50 метра. Възможни са изключения В крайна сметка външният министър Хайко Маас обяви, че изключенията могат да съществуват, „винаги с безопасността на пътниците като основен критерий“. Тайфун Йоздоган, управител на хотел Akra в Анталия, заяви, че дори е преустроил къщата си в съответствие с новите правила за безопасност на Corona в доклада. Подобно на управителите на други турски хотели, той се стреми към възможно най-бързата проверка на TÜV и е убеден, че Турция изпълнява изискванията за специално разрешително.

Електронният преводач превежда думата карантина като предупреждение.

ВИЖТЕ КАКВО ЩЕ ВИ КАЖА. ЗАЩОТО МИ ПИСНА ДА ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ И ОТКАЧЕНИТЕ ВИ КОНСПИРАЦИИ. С това отричане, че има такава епидемия и такова заболяване сами си вкарвате автогол и ще видите западни туристи НА КУКОВО ЛЯТО, КОГАТО ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ НА БАБА МИ. пРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО, АМА МНОГО ВНИМАТЕЛНО СТАТИЯТА ВЪВ ДИ ВЕЛТ, как турците се молят на германското правителство да пусне своите граждани да почиват в турските хотели. И ТУРЦИЯ НЕ САМО, ЧЕ НЕ ОТРИЧА КОРОНАВИРУИСА, а напротив казва, че е взела всички предпазни мерки германците да не се заразят. Обаче с тази ваша позиция, че НЯМА ТАКЪВ ВИРУС, германците ще ви кажат Ауф Видерзеен! А селд тях същото ще ви кяажат и останалите западняци. Така, че с тия бълнувания и конспирации вървите против собствения си интерес и сами си вредите.

Ами то 50% от ''заразените'' все са били на посещение в някоя болница дето боко ги беше ''затрупал'' с всякакви предпазни и тестове ююколкото щете''...Не проумяхте ли че никой не ви се вълнува от стъкмистиките, защото няма как да накарате мноинството да не вярва на очите си, на ушите си, на интелекта си и да'' слуша'' саде вас

Започва да ми писва от гадни червени идиоти,готови да закопаят държавата само и само да са опоненти на ГЕРБ. Ми в останалия свят няма Боко , а има зараза.Кретени петолъчкови.

Ето това е пример за отказ от мислене!

И ще стават все повече и повече случаите на безхаберния Ганьо.

Елментарно като при всеки вирус..... Освен това колкото повече тестове правят че еврогейския дава пари за това толкова повече ще откриват ''заразени'' дето нищо им няма в момента защото са го изкарали на пук на ония с чувалите...

Започва да ми писва от гадни червени идиоти,готови да закопаят държавата само и само да са опоненти на ГЕРБ. Ми в останалия свят няма Боко , а има зараза.Кретени петолъчкови.